KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kisko

Huopakattoremontti Kisko? Ota yhteyttä, niin aloitetaan! Älä enää kärsi ikälopun huopakaton alla yhtäkään vuotta, jos kattorähjä osoittaa jo selvästi haluavansa eläkkeelle. Huopakattoremontilla vapautat itsesi (ja pankkitilisi) yhä vain jyrkkenevästä katon huolto- ja korjaustöiden kierteestä.

Urakan myötä esimerkiksi katon puhtaanapito helpottuu huomattavasti. Uusien kattohuopien pinta on liukas ja tiivis, joten kaikki katolle päätyvä bioroska (lehdet, neulaset, koivunnorkot, sammaleen itiöt, risut jne.) liukuu katolta alas miltei itsekseen.

Kun huopakattoremontti Kiskossa sijaitsevassa kohteessasi tulee päätökseensä, myöskään katon tiivistys ja paikkaus ei jatkossa aiheuta huolta ja murhetta. Oikein asennettuna uusi huopakatto pitää pintansa sade- ja sulamisvesiä vastaan erinomaisen tehokkaasti monet vuosikymmenet.

Kuulostaa hyvältä, vai mitä? Laita siis viestiä tai soita kattoremonttipalveluumme, niin saadaan huopakattoremontti Kiskossa sijaitsevassa kohteessasi pian alulle! Tavoitat etevät huopakate-eksperttimme luultavasti tänäänkin.

Huomioithan, että toimialueemme kattaa myös Kiskon lähipaikkakunnat. Esimerkiksi nämä kunnat ja kaupungit sekä muu Varsinais-Suomi (saarikohteita myöten) kuuluvat palveluverkostoomme: Somero, Salo, Kemiönsaari, Marttila ja Koski Tl.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kiskossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme lumet katoltasi Kiskon alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kisko, emme petä luottamustasi!

Palahuopakattoremontti Kisko, vaatii rautaista ammattiosaamista. Huopa- tai palahuopakaton remontointi ei ole lasten leikkiä, ja pieleen mennessään urakasta voi poikia massiivisia taloudellisia tappioita… Uuden katon käyttöikä voi jäädä pahimmillaan vain murto-osaan odotetusta, jos delegoit huopakaton saneeraustyöt taitamattomalle tekijälle.

Jotta näin ei pääsisi käymään, kannattaa tilata huopa- tai palahuopakattoremontti Kiskossa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä. Me remontoimme talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakaton uuteen loistoon kokenein käsin!

Meillä on huopa- ja palahuopakattoremonteista vankkaakin vankempi kokemuspohja, joten emme taatusti petä luottamustasi. Voit olla varma, että jäljiltämme uusi kattosi on huipputiivis, kestävä, turvallinen ja tietenkin myös kaunista katseltavaa.

Taitava tiimimme suoriutuu ongelmitta jopa kaikkein kiperimmistä remonttiprojekteista. Esimerkiksi kosteusvauriokorjaukset, lumivauriokorjaukset, energiaremontit sekä kattomuodonmuutokset ovat meille arkipäivää. Voit tilata huopa- tai palahuopakattoremontin Kiskossa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä huolettomin mielin, vaikka pihan komein kuusi kaatuisi katon päälle!

Sanojemme vakuudeksi myönnämme työllemme tietenkin myös kunnollisen takuun. Takuusta tiedät, että uusi katto kestää aikaa ja katseita – palvellen kenties vielä seuraavaakin sukupolvea.

Huopakaton uusiminen Kisko – selkein askelmerkein suunnittelusta loppusiivoukseen

Huopakaton uusiminen Kisko, toimestamme urakka etenee selkein askelmerkein läpi projektin. Vain viisi reipasta työvaihetta, ja huopakaton uusiminen Kiskossa sijaitsevassa kohteessasi onkin jo onnellisesti päätöksessään!

Näin etenemme yhteydenottosi jälkeen:

 1. Huopakatemestarimme tulevat tutustumaan kohteeseesi ja analysoimaan vanhan kattosi kunnon ammattilaisen silmin. Suunnitteluvaiheessa kuuntelemme herkin korvin myös omat toiveesi uuden katon suhteen.
 2. Purkutyöt. Puramme pois vanhan katon niiltä osin kuin sen kunnossa on sanomisen varaa.
 3. Korjaamme yläpohjan rakenteita tarpeen mukaan (esim. lahovauriokorjaukset, notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu).
 4. Asennamme uuden vesikaton (kattohuovat/kattolaatat) sekä kattotuotteet, kuten kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmä, kattoluukku ja piipunhattu.
 5. Loppusiivous ja lopputarkastus.

Haluamme korostaa, että koko urakan aikana et joudu hikoilemaan itse pisaraakaan. Toteutamme huopakaton uusimistyöt Kiskossa niin sanottuna ”avaimet käteen”-pakettina, johon kuuluu kaikki katon uusimiseksi vaadittava työ sekä materiaalit ja kalusto. Ota siis rennosti, ja tilaa huopakaton uusiminen Kiskossa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä!

Palahuopakaton uusiminen Kisko, millainen uusi huopa- tai palahuopakatto saisi olla vanhan tilalle? Kerro meille toiveistasi sanojasi säästelemättä!

Palahuopakaton uusiminen Kisko, urakan yhteydessä voimme tehdä paljon kaikenlaisia parannuksia kattosi toiminnallisiin ja visuaalisiin ominaisuuksiin. Moni muutostyö onnistuu kattoa remontoitaessa huomattavasti normaalia helpommin ja siksi myös edullisempaan hintaan, joten älä jätä tilaisuutta käyttämättä!

Tässä joitakin esimerkkejä toimenpiteistä, jotka ovat mahdollisia huopakattoremontin yhteydessä:

 • Katon värin vaihtaminen.
 • Kattoikkunan asennus.
 • Kattolyhdyn rakentaminen.
 • Valokatoksen asennus/rakentaminen.
 • Katon eristys tai lisäeristys (eli energiaremontti).
 • Kattomuodon muuttaminen.
 • Aurinkopaneelien asennus.

Millainen uusi huopa- tai palahuopakatto saisi siis olla vanhan tilalle? Ota yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan huopa- tai palahuopakaton uusimista Kiskossa sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä!

Muistathan, että muutostöitä sisältäessään huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kiskossa sijaitsevassa kohteessasi voi vaatia luvan alueen rakennusvalvonnalta. Tarvittaessa autamme mielellämme myös lupa-asioiden selvittelyssä, jotta unelmiesi katto ei jäisi kiinni ”pikku jutuista”.

Palahuopakaton, tiivissaumakaton tai kolmiorimakaton uusimiskustannukset riippuvat monesta asiasta – ota rohkeasti yhteyttä, ja kysy hintaa!

Kiskolainen, kiinnostaisiko tietää huopakattoremontin hinta? Epäilemättä, sillä kuluttajan näkökulmasta hinta (kokonaishinta ja neliöhinta) on ilman muuta eräs mielenkiintoisimmista huopakaton remontointiin liittyvistä asioista.

Palahuopakaton, tiivissaumakaton tai kolmiorimakaton uusimiskustannukset riippuvat monesta asiasta. Esimerkiksi katon koolla on luonnollisestikin iso vaikutus huopakattoremontin hintaan. Tästä syystä esimerkiksi omakotitalon huopakattoremontin hinta on yleensä ihan eri kuin vaikkapa varaston huopakattoremontin hinta.

Myös vanhan katon kunto vaikuttaa merkittävästi huopakaton saneerauskustannuksiin. Jos kattosi on vielä jokseenkin kunnossa, voidaan huopakaton uusiminen Kiskossa sijaitsevassa kohteessasi toteuttaa uusimalla vain kattohuovat ja katon varusteet. Tällöin urakan hintalappukin muodostuu huomattavasti edullisemmaksi kuin siinä tapauksessa, että joudumme laittamaan katon uusiksi ”Pohjanmaan kautta”.

Edellä mainituista syistä kannattaakin ottaa meihin rohkeasti yhteyttä ja pyytää tarjous, kun haluat saada luotettavan kustannusarvion omakotitalosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontille. Kysy hintaa jo tänään esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla!

P.S. Raha-asioihin liittyen on hyvä laittaa korvan taa myös työmme kotitalousvähennyskelpoisuus sekä kauttamme saatavilla oleva joustava remonttirahoitus.