KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kitee

Huopakattoremontti Kitee – Rivakasti etenevä bitumikattoremontti alkaa yhteydenotostasi! Muuta ei sinun ei tarvitsekaan tehdä, sillä kaikki kermikattoremonttimme tehdään avaimet käteen -periaatteella. Hintaan kuuluu kaikki tarvittava aina pihan suojauksesta lopputarkastukseen ja purku- sekä rakennusjätteistä koituviin kustannuksiin.

Huopakattoremonttisi Kiteellä voi sisältää myös piipun kunnostuksen, yläpohjan lisäeristyksen, aurinkopaneelien ja ilmanvaihtoputkien asennuksen sekä lahon vaurioittamien alus- ja otsalautojen uusimisen. Tiedämme jo ennen urakan aloittamista sen, mitä huopakattoremonttisi Kiteellä pitää sisällään, sillä aivan ensimmäiseksi tutustumme kohteeseen kartoittaen kaikki sen tarpeet. Tällaisen alkutarkastuksen jälkeen pystymme laatimaan tiukan tarjouksen huopakattoremontistasi Kiteellä. Hinta sisältää paitsi kaikki (kotitalousvähennyskelpoiset!) työtunnit myös kaikki tarvittavat materiaalit. Urakalle mahdollisesti tarvittavaa rahoitusta voi hakea esimerkiksi yhteistyökumppaniltamme.

Tiimimme toteuttaa huopakattoremontit myös saarikohteissa sekä Kiteen (mihin on liitetty Kesälahti) naapurikunnissa, joita ovat Parikkala (mihin on liitetty Uukuniemi), Rääkkylä, Savonlinna (mihin on liitetty Kerimäki ja Savonranta) ja Tohmajärvi. Läheltä löytyy myös Joensuu. Sekin on luotettavan kattoremonttipalvelumme aluetta, kuten ihan koko Pohjois-Karjala ympäristöineen.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kiteellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kiteen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kitee – Meiltähän tämä katon vaihto käy!

Palahuopakattoremontti Kitee – Mitä paremmin haluat laattakattoremonttisi onnistuvan, sitä varmemmin sinun kannattaa valita meidät! Kaikki asentajamme ovat pitkän linjan ammattilaisia, joilla on takanaan niin suuri määrä huopakattoremontteja, ettei urakan aikana voi tulla vastaan mitään, mikä saisi meidän hämmennyksiin.

Myös peltiseppämme ja kirvesmiehemme osallistuvat palahuopakattoremonttiisi Kiteellä. Peltiseppiä tarvitaan esimerkiksi piipun pellitystä varten. Peltiseppämme ovat päteviä ja täsmällisiä, joten heidän kädenjälkensä viimeistelee hyvin tehdyn huopakattoremontin. Kirvesmiehiemme työpanos on tarpeen esimerkiksi vaurioituneita kattotuoleja ja kastunutta aluslaudoitusta kunnostettaessa. He hoitavat tehtävänsä varmaotteisesti eli juuri siten kuin kokeneilta konkareilta sopii odottaakin.

Meiltähän tämä käy, joten tilaa palahuopakattoremontti Kiteelle tästä osoitteesta! Se, paljonko omakotitalon, autotallin, pihavaraston, rantasaunan tai vaikkapa kesämökin palahuopakattoremontti Kiteellä maksaa, selvitetään heti kättelyssä. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi katon koko, katon yksityiskohtien määrä, rakennuksen korkeus ja kattorakenteiden kunto. Tarjous on aina yhtä hyvä, kun asioit kanssamme, sillä veloitamme laattakaton vaihdosta vain sellaisen summan, mikä urakasta kannattaakin maksaa.

Huopakaton uusiminen Kitee – Uusi huopakatto sopii joka rakennukseen kuin nenä päähän

Huopakaton uusiminen Kitee – Uusimamme huopakatto sopii rakennukseesi kuin nenä päähän! Kyseessä voi olla omakotitalo, kesämökki, pihasauna, aitta, vierasmaja, leikkimökki, hevostalli, autokatos, leikkimökki, kesäkeittiö, huvila, grillikatos tai vaikkapa ulkovarasto. Huopakatto sopii rakennukseen kuin rakennukseen – valitse vain sopiva väri!

Koska kattohuopa on elastinen, se sopii hyvin myös monimuotoisille katoille, joilla on paljon sisätaitteita (eli jiirejä), kattolyhtyjä ja seinäliittymiä. Katon kokokaan ei ole ongelma, eli huopakaton uusiminen Kiteellä on mahdollista katon koosta riippumatta. Entäpä kattotyyppi? Huopakaton uusiminen Kiteellä ei katso edes katon muotoa tai kaltevuuskulmaa, sillä pintarullahuopa sopii kaikenlaisille katoille. Jos kyseessä on tasakatto tai loiva katto, huopakattoremontti edellyttää tulitöitä, mutta meillä on kaikki tähänkin tarvittavat luvat ja välineet.

Jos mielessäsi on laattakatto, kattokulman on oltava vähintään 1:5. Kolmiorimahuopakaton asentaminen on mahdollista kattokulman ollessa 1:3 tai enemmän. Sinun ei tarvitse tietää kattosi kaltevuutta huopakattoremonttia tilatessa, sillä tekniset asiantuntijamme tarkastavat asian ennen huopakaton uusimista Kiteellä.

Palahuopakaton uusiminen Kitee – Uusimamme palahuopakatto ei jätä ketään kylmäksi

Palahuopakaton uusiminen Kitee – Uusimamme bitumipaanukatto herättää ihastusta! Uusi laattakatto ei jätä ketään kylmäksi, sillä se näyttää todella hyvältä. Rakennuksen asukkaille tai käyttäjille uusimamme palahuopakatto on erityisen suuri asia, sillä uuden katon tiiviyteen voi luottaa joka säällä. Huopakattoremontin päätteeksi rakennuksessa on katto, mikä ei vuoda sateella, romahda talvella tai tempaudu irti kovalla tuulella.

Palahuopakaton uusimiseen Kiteellä on voitu yhdistää kattokokonaisuuden toimivuutta parantavia toimenpiteitä. Niitä ovat voineet olla esimerkiksi kattoluukun, viemärintuuletusputken ja tuuletusventtiilien asennus, yläpohjan lisäeristys, sadevesijärjestelmän uusiminen, piipun kunnostus tai vaikkapa aurinkopaneelien asennus. Huopakattoremontin aikana voidaan myös parantaa katolla liikkujien turvallisuutta uusilla kattoturvatuotteilla. Palahuopakaton uusiminen Kiteellä voi sisältää myös lumiesteiden asennuksen, sillä vaikka laattakaton pinnassa oleva sirote toimiikin lumelle jarruna, lumiesteet voivat olla tarpeen. Selvitämme asian tapauskohtaisesti, kuten myös tarpeen uusia eristeet tai otsalaudat.

Varmista uuden katon tyylikkyys, toimivuus ja tiiviys, ja tilaa palahuopakaton uusiminen Kiteelle meiltä! Ruostumaton palahuopakatto on aina nappivalinta.

Huopakaton asennus Kitee – Ponnekkaat asentajamme tuntevat myös tasakattojen erityisvaatimukset

Huopakaton asennus Kitee – Ponnekkailta ammattilaisiltamme sujuu myös tasakaton asennus! Olipa kyseessä tasakatto, pulpettikatto, satulakatto, aumakatto tai vaikkapa mansardikatto, valitse meidät. Näin voit luottaa siihen, että huopakaton asennus Kiteellä etenee parhaalla hinta-laatusuhteella. Me tunnemme erilaisten kattojen erityisvaatimukset, joten lopputulos on yhtä hyvä kattotyypistä riippumatta.

Huopakaton asennus Kiteellä voi tarkoittaa joko kokonaan uuden bitumikaton asennusta tai huopakattoremonttia, minkä aikana vanha katto korvataan uudella. Huopakattoremontille voi olla muitakin syitä kuin katon iäkkyys. Katto voi esimerkiksi kulua loppuun etuajassa, jos sitä ei huolleta. Tiesithän, että voit tilata meiltä myös kaikki kattohuollot sekä mahdolliset kattopaikkaukset, kuten vaikkapa myrskyvaurioiden korjaukset? Tällaisilla toimenpiteillä varmistetaan se, että uuden huopakaton asennus Kiteellä on edessä vasta joskus hamassa tulevaisuudessa.

Myrskyvaurioista puheen ollen, myrsky voi tuhota uuttakin kattoa niin, että se kannattaa uusia. Ota yhteyttä, vaikka katolle olisi kaatunut puu. Me laitamme kaiken kuntoon viimeistä huopakattonaulaa myöten. Huopakattoremontin jälkeen pahat myrskyvauriot ovat enää pelkkä muisto!

Huopakattosaneeraus Kitee – Saneerauksella unelmien katto!

Huopakattosaneeraus Kitee – Huopakattosaneerauksemme tehdään asiakkaiden toiveiden mukaisesti! Tämä tarkoittaa sitä, että huopakattoremontin päätteeksi rakennuksessa on katto, mikä täyttää asiakkaan kaikki toiveet. Uusi katto on ensinnäkin juuri oikean värinen, mikä on tärkeää, sillä katto on hyvin hallitsevassa asemassa. Sen näkee joka päivä, joten jos väri olisi väärä, se voisi harmittaa päivittäin usean vuosikymmenen ajan.

Muistamme huopakattoremonttia suunnitellessamme ja toteuttaessamme sen, mitä kaikkia kattotuotteita asiakas toivoi saavansa. Huopakattosaneeraukseen Kiteellä voidaan yhdistää vaikka kulkusillan, kattoikkunan, hiiriesteiden ja tuuliviirin asennus.

Koska huopakattosaneerauksemme Kiteellä tehdään alan parhaiden ammattilaisten toimesta, uusi katto on erittäin tiivis ja pitkäikäinen. Katon vesitiiviys on erinomainen, vaikka sille olisi asennettu useita läpivientejä, sillä me osaamme toteuttaa esimerkiksi antennien ja piippujen läpiviennit mallikelpoisella tavalla.

Uusi huopakatto on varsinainen unelmien katto myös monien kattohuovan ominaisuuksien takia. Syitä tilata juuri huopakattosaneeraus Kiteelle ovat huopakaton hiljaisuus, tyylikkyys, helppohoitoisuus ja karheapintaisuus, mikä tekee katolla liikkumisesta turvallisempaa. Lumetkaan eivät putoa alas kovin helposti.