KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kittilä

Huopakattoremontti Kittilä, tilaa meiltä ja keskity itse paljon tärkeämpiin asioihin elämässäsi! Kauttamme saat huopakattoremontit Kittilässä kätevästi ”avaimet käteen”-pakettina kaikille tonttisi asuin- ja piharakennuksille sekä katetuille rakennelmille.

Tässä huippunäppärän palvelupakettimme sisältö pähkinänkuoreen rutistettuna:

  • Kaikki työ suunnittelusta vanhan katon purkuun, uusien kattotuotteiden asennukseen ja aina loppusiivoukseen asti.
  • Kaikki kattosi remontoimiseksi tarvittavat materiaalit kattohuovista kattotuotteisiin ja eristevilloihin.
  • Remonttikalusto ja työkoneet rakennustelineistä henkilönostimiin ja jätelavoihin.

Kun tilaat huopakattoremontin Kittilässä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, et siis joudu tekemään tai hankkimaan itse yhtikäs mitään. Me pidämme pallon jämäkästi hallussa läpi projektin!

Kuulostaako hyvältä? Laita meille viestiä tai soita, ja pyydä tarjous talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontista vaikkapa jo näiltä näppäimiltä.

Olemme käytettävissäsi koko Kittilän alueella ja myös muu Lappi (esimerkiksi Inari, Rovaniemi, Sodankylä, Enontekiö, Muonio ja Kolari) kuuluu toimialueeseemme. Hurautamme ilomielin osoitteeseen kuin osoitteeseen, emmekä epäröi tulla avuksesi edes saarikohteisiin tiettömän taipaleen päähän!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kittilässä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme lumet katoltasi Kittilän alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kittilä, joko aloitetaan suunnittelu? Kerro meille rohkeasti toiveistasi uuden katon suhteen!

Palahuopakattoremontti Kittilä, alkaa aina huolellisella suunnittelulla. Meillä jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Kittilässä suunnitellaan täysin yksilöllisesti, huomioiden tarkoin sekä katon tarpeet että asiakkaan omat toiveet. Näin varmistamme, että urakan lopputulos on odotusten mukainen, ja uusi katto kestää moitteetta sekä aikaa että katseita.

Suunnitteluvaiheessa…

  1. Asiantuntijamme tulevat tutustumaan kohteeseesi ja kartoittavat vanhan katon kunnon.
  2. Kuuntelemme oman visiosi uudesta katosta ja sen ominaisuuksista (esim. väri, muoto ja varusteet). Kerro meille rohkeasti, millainen uusi huopa- tai palahuopakatto saisi olla vanhan tilalle!

Pidä mielessä, että kattoremontin suunnitteluun on hyvä varata reilusti aikaa. Uusi huopakatto voi palvella parhaimmillaan jopa liki puoli vuosisataa, joten kattoa suunnitellessa ei kannata hätiköidä. Ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme heti, kun huopa- tai palahuopakattoremontti Kittilässä sijaitsevassa kohteessasi alkaa tuntua vähääkään ajankohtaiselta.

Joskus huopa- tai palahuopakattoremontti Kittilässä voi vaatia luvan alueen rakennusvalvonnalta. Myös lupa-asiat on hoidettava kuntoon ennen urakan alkua. Jos lupakiemurat tuntuvat mielestäsi turhan monimutkaiselta, kattoremontin suunnitteluvaiheessa autamme mielellämme lupa-asioidenkin kanssa.

Huopakaton uusiminen Kittilä, samalla kannattaa kunnostaa myös välikatto sekä päivittää kattotuotteet – näin uusi katto toimii paremmin ja palvelee pidempään!

Huopakaton uusiminen Kittilä, voi joskus onnistua vaihtamalla pelkät kattohuovat tai -laatat. Useimmiten urakkaa ei kuitenkaan kannata jättää siihen, jos uudesta katosta halutaan mahdollisimman pitkäikäinen ja toimiva.

Jos esimerkiksi kattosi välissä on lahoja puurakenteita, kastuneita tai huonokuntoisia eristeitä, pikku eläinten tekemiä tuhoja, kylmiä onkaloita tai notkahtaneita kattorakenteita, on yläpohja paras laittaa kuntoon ennen uusien kattohuopien tai kattolaattojen asennusta. Myös tuuletusongelmat on syytä ratkaista ennen uuden vesikatteen asennusta.

Kun huopakaton uusiminen Kittilässä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, suosittelemme uusimaan samalla myös kattotuotteet. Esimerkiksi kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmä, kattoluukut, piipunhattu, kattoikkunat ynnä muut katon varusteet on helppoa ja edullista päivittää nykyaikaisiin, aiempaa käytännöllisempiin ja kestävämpiin malleihin kattoa uusittaessa.

Urakkaa ei kannata jättää puolitiehen edes taloudellisilla perusteilla. Maksa huopakaton uusiminen Kittilässä sijaitsevassa kohteessasi ennemmin vaikkapa osissa kauttamme saatavilla olevaa joustavaa rahoitusta hyödyntäen – pitkässä juoksussa saat urakkaan sijoittamasi varat taatusti takaisin!

Palahuopakaton uusiminen Kittilä, voidaanko toteuttaa vanhaa kattoa purkamatta? Lue alta asiantuntijoidemme vastaus!

Palahuopakaton uusiminen Kittilä, voidaanko se toteuttaa vanhaa kattoa purkamatta? Siis onko huopa- tai palahuopakaton uusiminen mahdollista tehdä asentamalla uusi katto vanhan päälle?

Näin asiantuntijamme vastaavat:

”Joskus huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kittilässä voidaan toteuttaa asentamalla uusi huopakatto suoraan vanhan päälle. Parhaimmillaan tämä ratkaisu tarjoaa toimivan ja samalla erittäin kustannustehokkaan tavan laittaa vanha huopakatto uusiksi. Taktiikan kannattavuus on kuitenkin arvioitava aina tapauskohtaisesti.”

Mitään mätää ei uusien kattohuopien alle kannata jättää muhimaan. Jos vanha katto on kovin kehnossa kunnossa tai kattohuopien alla olevien rakenteiden kuntoa ei voida täysin varmistaa, on vanha katto yleensä parempi purkaa suosiolla pois uuden tieltä.

Edellä mainituista syistä meidän onkin aluksi nähtävä kattosi aluksi omin silmin, jotta voisimme antaa luotettavan arvion katon uusimiseksi suosittelemistamme toimenpiteistä. Ota yhteyttä ja kutsu asiantuntijamme vilkaisemaan kattoasi, niin paras menetelmä huopa- tai palahuopakaton uusimiseen Kittilässä sijaitsevassa kohteessasi selviää tuota pikaa!

Onnistuuko (tai kannattaako) huopakaton uusiminen itse?

Moni kittiläläinen on käsistään varsin kätevä. Tee-se-itse-henkiselle omakotitalon omistajalle tai mökkiläiselle huopakaton remontointi itse voi näyttäytyä hyvinkin houkuttelevana vaihtoehtona.

Mutta onko huopa- tai palahuopakaton uusiminen itse hyvä ajatus? Kannattaako hupakaton uusiminen tai remontointi itse – tai onko se ylipäätään mahdollista?

Rehellisesti sanottuna emme voi suositella huopakaton uusimista itse kovinkaan lämpimin mielin. Teoriassa se ei ole täysin mahdotonta, mutta käytännössä huopakaton uusiminen itse on niin hankalaa ja riskialtista, että lähes aina on parempi jättää urakka ammattilaisen huoleksi. Vaikka kyseessä olisi vain pikkuinen piharakennus, voi huopakaton remontointi itse olla pahimmillaan hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa.

Kun huopakattoremontti Kittilässä sijaitsevassa kohteessasi on otettava työn alle, kannattaakin ottaa suosiolla yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Me hoidamme hommat puolestasi ammattitaitoisesti ja turvallisesti alusta loppuun!

P.S. Kun tilaa huopa- tai palahuopakaton uusimistyöt Kittilässä kattoremonttipalvelumme kautta, voit hakea ja saada urakasta jälkikäteen myös niin sanottua kotitalousvähennystä. Itse tehtyä työtä et voi vähentää verotuksessa lainkaan.