KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kiuruvesi

Huopakattoremontti Kiuruvesi – vaikea, pitkäkestoinen ja kallis urakka? Ei sinne päinkään! Tilaa huopakattoremontti Kiuruvedellä kattoremonttipalvelumme kautta, niin rupeama hoituu pois päiväjärjestyksestäsi yllättävän helposti, nopeasti ja edullisin kustannuksin.

 • Tiimillämme on huopakattoremonteista rautainen kokemuspohja, josta ponnistaen urakointi sujuu rutiinilla kattosi koosta, muodosta, kunnosta ja tyypistä (tiivissaumakatto/palahuopakatto/kolmiorimakatto) riippumatta.
 • Pitkällä kokemuksella kattosi saneeraus käy meiltä myös joutuisasti alusta loppuun. Kun askelmerkit ovat selvät, ei työtunteja pala tyhjäkäyntiin!
 • Lujan kokemuksemme ansiosta kattoremontin aiheuttamat kustannuksetkin pysyvät aisoissa läpi projektin. Meiltä ei budjetti karkaa käsistä missään tilanteessa, vaan meiltä tilattuna huopakattoremontin hinta on aina reilu ja kilpailukykyinen.

Kun huopakattoremontti Kiuruvedellä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, älä siis ryhdy laittamaan kattoasi uusiksi itse, äläkä osta urakkaa naapurin Kallelta. Ota sen sijaan rohkeasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme! Taitavat huopakatemestarimme ovat käytettävissäsi koko Kiuruveden alueella sekä lähipaikkakunnilla (esim. Vieremä, Keitele, Iisalmi, Pielavesi, Sonkajärvi sekä muu Pohjois-Savo) taajamissa, maaseudulla ja jopa saarikohteissa.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kiuruvedellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme lumet katoltasi Kiuruveden alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kiuruvesi, kannattaa tehdä mieluummin vähän etupainotteisesti kuin vitkastella viime tippaan – näin ajoitat urakan oikein!

Palahuopakattoremontti Kiuruvesi, joko kannattaisi laittaa urakka tilaukseen? Huopa- tai palahuopakaton remontointi on parempi tehdä vähän etupainotteisesti kuin vasta sitten, kun vanha kattoparka sanoo itsensä lopullisesti irti. Näin urakka hoituu huomattavasti vähemmällä vaivalla ja edullisempaan hintaan.

Tässä asiantuntijoidemme vinkit huopakattoremontin ajoitukseen:

 • Huopakattoremontti toteutetaan ensisijaisesti katon kunnon perusteella. Kun katon huolto- ja korjaustyöt eivät enää pidä kattoa tyytyväisenä kuin lyhyen ajan kerrallaan, on aika ottaa huopa- tai palahuopakattoremontti Kiuruvedellä sijaitsevassa kohteessasi agendalle.
 • Vilkaise katolle puolivuosittain, jotta katto ei ehtisi ajautua rapakuntoon remonttia vartoessaan.
 • Huopa- tai palahuopakatteen uusiminen voidaan tehdä myös katon korkean iän vuoksi. Esimerkiksi 40-vuotias bitumikatto on jo väistämättä tiensä päässä, vaikka katto näyttäisikin päällisin puolin vielä suhteellisen hyväkuntoiselta.
 • Jos epäilet talosi, mökkisi tai piharakennuksen vanhan huopakatteen olevan remonttia vailla, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme hyvissä ajoin ennen kattoremonttisesongin alkua. Näin vältät ruuhkat, ja kattoremontin ajoituksessa on enemmän pelivaraa. Huopa- tai palahuopakattoremontti Kiuruvedellä onnistuu helpoiten keväällä, kesällä tai syksyllä.

Huopakaton uusiminen Kiuruvesi, vanhaa kattoa purkamatta? Ei ihan mahdoton ajatus!

Huopakaton uusiminen Kiuruvesi, voidaan toteuttaa monella eri tavalla. Normaalisti huopakaton uusiminen Kiuruvedellä tehdään purkamalla vanha katto pois ja asentamalla tilalle uudet kattohuovat ja kattotuotteet, mutta tilanteen mukaan voidaan harkita muitakin menetelmiä.

Joissain tapauksissa esimerkiksi uuden huopakaton asennus vanhan päälle voi olla mahdollista. Jos vanha kattosi on vielä hyvässä kunnossa, voidaan huopakaton uusiminen Kiuruvedellä sijaitsevassa kohteessasi kenties toteuttaa kunnostamalla vanha kate ja asentamalla uudet kattohuovat suoraan sen päälle.

On kuitenkin todettava, että usein huopakaton uusiminen vanhaa kattoa purkamatta on riskiratkaisu. Jos uusien kattohuopien alle jää muhimaan mitä tahansa huonokuntoisia osia, typistyy uuden katon käyttöikä pahimmillaan vain murto-osaan odotetusta.

Siksi meidän onkin ensin nähtävä kohteesi ja kattosi omin silmin, ennen kuin voimme sanoa mitään varmaa kattosi remontoimiseksi suosittelemistamme toimenpiteistä. Laita meille viestiä tai soita, niin tulemme pian analysoimaan kattosi vaatimat kunnostustoimet!

Ethän tingi kattoremontin laajuudesta taloudellisista syistä? Kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta, jonka avulla voit tarjota katollesi kaikki sen kaipaamat palvelut akuutissakin rahapulassa.

Palahuopakaton uusiminen Kiuruvesi, kiinnostaako hinta? Urakan kustannukset selviävät helposti!

Palahuopakaton uusiminen Kiuruvesi, kiinnostaisiko tietää urakan hinta? Eli mitä maksaa esimerkiksi talon, kesämökin, autotallin, varaston tai pihasaunan huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kiuruvedellä?

Huopakattoremontin hinta selviää hyvin helposti. Ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme, ja pyydä meiltä tarjous huopa- tai palahuopakattosi ”avaimet käteen”-remontista.

Yhteydenottosi perusteella lähetämme huopakatemestarimme kurkkaamaan kohdettasi ja arvioimaan kattosi uusimiskustannukset. Esimerkiksi kattosi koko, muoto, kunto ja varusteet sekä remonttikohteen korkeus vaikuttavat tarjouksemme loppusummaan.

Heti alkajaisiksi kuuntelemme tietysti myös omat toiveesi käsillä olevan urakan suhteen. Luonnollisesti nekin vaikuttavat huopakattoremontin hintaan omalla painoarvollaan, jos haluat meidän tekevän esimerkiksi muutoksia kattosi visuaaliseen ilmeeseen tai toiminnallisuuteen kattoremontin yhteydessä.

Kunhan olemme keränneet tarvittavat pohjatiedot kattoremontin kustannusarviota varten, teemme urakasta mielellämme loistodiilin. Tarjouksemme loppusumma laittaa sukat pyörimään naapurinkin jaloissa!

Muistathan, että työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Usein huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kiuruvedellä sisältää runsaasti kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä askareita.

Kiuruvetinen, huopakattoremontin yhteydessä voimme parannella kattoasi monin tavoin

Kuten edellä ohimennen vinkkasimmekin, huopakattoremontin yhteydessä voimme tehdä katollesi monenlaisia muutostöitä. Muutokset sekä kattosi esteettisiin että toiminnallisiin ominaisuuksiin onnistuvat erittäin helposti ja edulliseen hintaan, kun huopakaton uusiminen Kiuruvedellä sijaitsevassa kohteessasi on työn alla.

Tässä joitakin esimerkkejä suosituista toimenpiteistä:

 • Katon värin vaihtaminen. Katon väri vaikuttaa olennaisesti koko kiinteistön ilmeeseen, ja joskus pieneltäkin tuntuva värimuutos voi saada katon istumaan talon, mökin tai piharakennuksen harteille huomattavasti aiempaa paremmin.
 • Kattoturvan parantaminen. Vastoin yleistä käsitystä huopakatollekin voidaan tarvita kattotuotteita, kuten lumiesteitä ja lapetikkaita.
 • Katon energiatehokkuuden parantaminen (esimerkiksi katon ja IV-putkien eristys/lisäeristys).
 • Kattoikkunan tai valokuvun asennus. Nykypäivänä myös valokatokset ovat kovaa huutoa!
 • Kattomuodon muuttaminen (esimerkiksi tasakatosta pulpettikatoksi tai harjakatoksi).

Huomaa, että muutostöitä sisältäessään huopakaton uusiminen tai remontointi Kiuruvedellä voi vaatia luvan alueen rakennusvalvonnalta. Tarvittaessa autamme lupa-asioiden selvittelyssäkin mielellämme, jotta unelmiesi huopakatto ei jäisi kiinni pikku jutuista.