KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kivijärvi

Huopakattoremontti Kivijärvi? Ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme! Huipputaitavat huopakatemestarimme ovat käytettävissäsi koko Kivijärven alueella sekä lähiseudulla taajamista haja-asutusalueille ja aina saarikohteisiin saakka.

Delegoi huopakattoremontti Kivijärven seudulla sijaitsevassa kohteessasi meille huolettomin mielin, sillä…

  • Timanttisella huopakattotiimillämme on huopakaton saneeraustöistä pitkä ja monipuolinen kokemus.
  • Me tunnemme kaikki huopa- ja bitumikatot (tiivissaumakatot, palahuopakatot ja kolmiorimakatot) läpikotaisin, hyvine puolineen ja ”tyyppivikoineen”.
  • Otamme mielellämme käsittelyymme kaikki tontillasi olevat asuin- ja piharakennukset katon kokoon ja muotoon katsomatta.
  • Edes vaativat remonttiprojektit (esimerkiksi kosteusvauriokorjaukset, energiaremontit ja kattomuodon muutokset) eivät tuota meille minkään sortin ongelmia.
  • Toteutamme huopakattoremontit Kivijärvellä luotettavasti takuutyönä.
  • Asiakastyytyväisyytemme on jo ennestään loistavalla tolalla – onnistumme varmasti Sinunkin kohteessasi.

Tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kivijärvellä sijaitsevassa kohteessasi voit pyytää meiltä näppärästi esimerkiksi sähköisellä yhteydenottolomakkeellamme. Siihen menee vain pari hassua minuuttia eli homma hoituu nopsaan vaikkapa aamukahvia juodessa. Palaamme pian asiaan!

Kivijärven ohella myös muu Keski-Suomi (esimerkiksi Kyyjärvi, Kannonkoski, Viitasaari, Kinnula ja Pihtipudas) kuuluu toimialueeseemme.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kivijärvellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme lumet katoltasi Kivijärven alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kivijärvi, älä jätä viime tippaan – iäkäs huopakate voi olla hyvin arvaamaton!

Palahuopakattoremontti Kivijärvi, laita tilaukseen ennen kuin vanha kattoparka tekee lopullisen tenän! Huopakaton remontointia ei kannata jättää viime tippaan, sillä iäkäs katto voi olla hyvin arvaamaton.

Jos katto ei ole enää ”elämänsä kunnossa”, saattaa pienikin lisärasite saada sen antamaan lopullisesti periksi. Katto voi esimerkiksi painua suhteellisen kevyen lumikuorman alla tai ajan myötä haurastunut läpivientitiiviste voi pettää yllättäen ja päästää katolle satavat/sulavat vedet yläpohjan puolelle.

Toki saamme kattosi remontoitua, oli sen lähtökunto mikä hyvänsä. Huopa- tai palahuopakattoremontti Kivijärvellä onnistuu kuitenkin aina sitä nopeammin ja edullisempaan hintaan, mitä paremmassa kunnossa vanha katto on.

Ota siis yhteyttä heti, kun huopa- tai palahuopakattoremontti Kivijärvellä sijaitsevassa kohteessasi alkaa tuntua vähääkään aiheelliselta! Näin toimimalla teet palveluksen katollesi, pankkitilillesi ja ennen kaikkea itsellesi.

Huom. älä anna kattosi vartoa remonttia turhaan edes taloudellisista syistä. Maksa laskut ennemmin vaikkapa osissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella, mikäli sukan varressa ei juuri nyt ole tarpeeksi tuohta kattoremonttia varten.

Huopakaton uusiminen Kivijärvi – kuinka se käytännössä tapahtuu eli miten uusi huopakatto asennetaan vanhan tilalle?

Huopakaton uusiminen Kivijärvi, voidaan toteuttaa monella eri tavalla. Meillä jokainen huopakattoremontti suunnitellaan yksilöllisesti katon tarpeet ja asiakkaan oma visio huomioiden. Näin varmistamme katon saavan varmasti kaikki kaipaamansa palvelut – ja toisaalta, että uusi katto on varmasti toivotun lainen.

Isot linjat ovat kuitenkin suunnilleen samat projektista toiseen. Karkealla tasolla huopakaton uusiminen Kivijärvellä etenee maaliin viiden vaiheen kautta.

1. Suunnittelu.
2. Esityövaihe.
3. Vanhan katon purku.
4. Uuden katon asennus.
5. Loppusiivous.

Purkuvaiheen jälkeen ja ennen uuden katon asennusta voimme tehdä tarpeen mukaan myös kunnostustöitä yläpohjan puolella. Jos katon välissä on esimerkiksi kosteusvaurioita, pieneläinten tekemiä tuhoja tai notkahtaneita kattopalkkeja, luonnollisestikin korjaamme nämä ongelmat ennen uuden katon asennusta.

Lisäksi voimme tehdä katollesi monenlaisia muutos- ja parannustöitä niin halutessasi. Esimerkiksi nämä toimenpiteet onnistuvat helposti ja edullisesti, kun huopakaton uusiminen Kivijärvellä sijaitsevassa kohteessasi on työn alla: katon lisäeristys, kattomuodon muuttaminen ja kattolyhdyn rakentaminen.

Ota yhteyttä, niin aloitetaan urakan suunnittelu! Tavoitat meidät kätevästi sekä soittaen että sähköisesti.

Palahuopakaton uusiminen Kivijärvi, kaikenkattavana ja runsaasti kehuttuna ”avaimet käteen”-pakettina

Palahuopakaton uusiminen Kivijärvi – tilaa meiltä, niin et joudu laittamaan itse tikkua ristiin uuden kattosi eteen! Toteutamme näet huopa- ja palahuopakaton uusimistyöt Kivijärvellä niin sanottuna ”avaimet käteen”-pakettina.

Runsaasti kehuttu palvelupakettimme kattaa kaiken työn, mitä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kivijärvellä sijaitsevassa kohteessasi vaatii. Me teemme puolestasi kaiken suunnittelusta loppusiivoukseen, ja sillä välin voit itse vaikkapa vain istua pihakeinussa huopakatemestareidemme ahkeraa aherrusta katsellen.

Ellei muuta erikseen sovita, myös kattosi saneeraukseen tarvittavat materiaalit sisältyvät ”avaimet käteen”-pakettiimme. Me hankimme puolestasi sopivan määrän toiveidesi mukaisia kattohuopia tai kattolaattoja, kattotuotteita, vanereita, eristevilloja ynnä muita tykötarpeita. Samoin remonttikalusto (kuljetuksineen) kuuluu pakettiimme ilman muuta.

Väitämme, että tämän helpommin ei huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kivijärvellä hoidu pois päiväjärjestyksestä millään ilveellä. Älä siis tee kattosi saneerauksesta turhan vaikeaa, vaan jätä urakka suosiolla meidän huoleksemme. Eipä aikaakaan, niin talosi, mökkisi tai piharakennuksen lakea komistaakin jo uudenkarhea bitumikruunu!

Huopakattoremontin hinta Kivijärvellä? Ota yhteyttä, ja pyydä rohkeasti tarjous!

Kivijärvinen, kiinnostaisiko tietää huopakattoremontin hinta? Paljonko maksaa esimerkiksi omakotitalon, hirsimökin tai vaikkapa autotallin tai pihasaunan huopakaton uusiminen Kivijärvellä?

Huopakaton remontoinnin tai uusimisen hinta on monipiippuinen asia, sillä hintalapun lukema riippuu paljon esimerkiksi vanhan katon kunnosta. Lisäksi laskukaavassa on otettava huomioon katon koko, muoto ja varusteet.

Myös remonttikohteen sijainti vaikuttaa hieman huopakaton uusimiskustannuksiin. Vaikka olemmekin käytettävissäsi Kivijärven seudulla osoitteessa kuin osoitteessa, hyvien kulkuyhteyksien päähän remonttia varten tarvittavat materiaalit, työkoneet ja työvoima on tietenkin helpompi tuoda kuin vaikkapa saareen tiettömän taipaleen päähän.

Edellä mainituista syistä kannattaakin ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tarjous, kun huopakattoremontin hinta alkaa kiinnostaa. Klikkaa alla olevaa painiketta, ja kysy rohkeasti hintaa huopakattosi uusimistyölle! Todennäköisesti vastauksemme on iloinen yllätys.

Muistathan, että jälkikäteen voit hakea ja saada työstämme kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys voi keventää huopakaton uusimiskustannuksia Kivijärvellä sijaitsevassa kohteessasi lopulta varsin sievoisilla summilla.