KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kokemäki

Huopakattoremontti Kokemäki, on vaativa taiteen laji. Siinä pärjäävät vain kattoalan timanttisimmat ammattilaiset, kuten meidän huipputaitavat huopakatemestarimme.

Meiltä huopakaton saneeraus käy suorastaan kuin nappia painamalla. Käsittelemme tottunein ottein kaikkia huopa- ja bitumikatteita tiivissaumasta kolmiorimaan ja palahuopaan, ja uusimme virttyneet kattohuovat ja bitumilaatat sekä päivitämme aikansa eläneet kattotuotteet yhdessä hujauksessa!

Emme lyö hanskoja tiskiin edes siinä tapauksessa, että katon välistä paljastuu kosteusvaurioita, lumimassojen alla pettäneitä kattorakenteita, hiirten tai oravien tekemiä tihutöitä, kylmiä onkaloita, rakennusvirheitä tai mitä tahansa muuta problematiikkaa. Selviämme kiperistäkin remonttiprojekteista korkein arvosanoin.

Nyt siis tiedät mitä tehdä, kun huopakattoremontti Kokemäellä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi – ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme!

Tavoitat meidät näppärästi joko soittamalla tai sähköisen yhteydenottolomakkeemme välityksellä. Painamme hommia läpi vuoden, joten saat meidät kiinni kesät, talvet.

Tervetuloa osaksi tyytyväistä asiakaskuntaamme!

P.S. Kokemäen ohella myös muu Satakunta (esimerkiksi Huittinen, Eura, Harjavalta, Säkylä ja Nakkila) kuuluu palveluverkostoomme. Älä epäröi kääntyä meidän puoleemme, vaikka kohteesi sijaitsisi saaressa keskellä Pyhäjärven selkää.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kokemäellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme lumet katoltasi Kokemäen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kokemäki, kuinka se tapahtuu? Tässä on onnistuneen huopakattoremontin resepti!

Palahuopakaton uusiminen Kokemäki, kuinka se oikein tapahtuu? Onnistuneen huopakattoremontin resepti ei ole ihan niin yksinkertainen kuin vaikkapa lettutaikinan, mutta pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme luettelemaan tarvittavat ainesosat ja työvaiheet jopa puoliunessa.

Näin tyypillinen huopa- tai palahuopakattoremontti etenee:

 1. Vanhan katon kuntoanalyysi sekä asiakkaan toiveiden kartoitus.
 2. Materiaalihankinnat ja remonttikohteen valmistelu.
 3. Vanhan katon ja kattotuotteiden purku. Huom. aina huopa- tai palahuopakattoremontti Kokemäellä ei edellytä koko katon purkua!
 4. Tarvittaessa yläpohjan kunnostus, jos tarpeen. Joskus huopakaton remontointi voi vaatia esimerkiksi lahovaurioiden korjausta, homeisten eristeiden vaihtoa tai muita vastaavia korjaustoimenpiteitä.
 5. Uuden vesikaton eli kattohuopien tai kattolaattojen asennus asiakkaan vision mukaisesti.
 6. Uusien kattotuotteiden ja -läpivientien asennus.
 7. Huolellinen loppusiivous.
 8. Lopputarkastus.
 9. Valmista!

Koska voimme aloittaa? Ota yhteyttä, niin polkaistaan huopa- tai palahuopakattoremontti Kokemäellä sijaitsevassa kohteessasi pian käyntiin! Eipä aikaakaan, niin talosi, mökkisi tai piharakennuksen lakea kruunaa upouusi, edeltäjäänsäkin kestävämpi ja toimivampi bitumikate.

Huopakaton uusiminen Kokemäki, kokeillaanko jotain uutta? Nyt tai ei koskaan!

Huopakaton uusiminen Kokemäki, hyvä tilaisuus viilata katon ominaisuuksia enemmän oman makusi mukaiseksi. Kun huopakaton uusiminen Kokemäellä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, muutokset sekä kattosi visuaaliseen ilmeeseen että toiminnallisiin ominaisuuksiin onnistuvat harvinaisen helposti ja edullisin kustannuksin.

Miten olisi esimerkiksi…

 • Uusi väri? Moderni tiivissaumakatto, palahuopakatto tai kolmiorimakatto voi olla vaikkapa syvän sininen!
 • Uusia kattotuotteita tai kattoläpivientejä? Tänä päivänä asennamme paljon esimerkiksi kattoikkunoita, kattokupuja ja aurinkopaneeleita. Kauttamme järjestyvät myös mittatilaustyönä valmistetut piipunhatut.
 • Kattolyhty?
 • Valokatos räystään jatkeeksi? Valokatos on kaunis ja käytännöllinen lisävaruste sekä kotona että mökillä – siitä nauttii koko perhe vauvasta vaariin!

Ota yhteyttä, ja kerro meille rohkeasti toiveistasi uuden katon suhteen. Keskustelemme kanssasi mielellämme sekä puhelimitse että kasvotusten!

Ethän jätä kattohaaveita hautumaan edes taloudellisilla perusteilla? Katosta kannattaa teettää kerralla mieleinen vaikka kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta hyödyntäen. Huopakaton uusiminen Kokemäellä sijaitsevassa kohteessasi tulee seuraavan kerran ajankohtaiseksi todennäköisesti vasta vuosikymmenten kuluttua, joten älä anna tämän tilaisuuden lipua sivu suun.

Palahuopakaton uusiminen Kokemäki, hinta on mitä tuottoisin sijoitus – mutta minkä suuruinen?

Palahuopakaton uusiminen Kokemäki, mitä paras sijoitus! Kun vanhasta huopa- tai palahuopakatosta alkaa aika jättää, on huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kokemäellä sijaitsevassa kohteessasi kaikkein järkevin mahdollinen investointi. Vanha katto on oikea rahareikä, ja uusi huopakatto maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Mutta… minkä suuruisesta sijoituksesta oikeastaan puhutaan? Siis paljonko maksaa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kokemäellä?

Huopakattoremontin hinta riippuu hyvin pitkälti kattosi tarpeista. Mitä vähemmän työtä katon uusimiseen vaaditaan, sen edullisemmaksi kattoremontin hintalappukin luonnollisesti muodostuu.

Toki myös katon koko, muoto ja varusteet on otettava laskukaavassa huomioon omalla painoarvollaan. Jopa remonttikohteen korkeus ja sijainti vaikuttavat jossain määrin siihen, paljonko huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kokemäellä sijaitsevassa kohteessasi tulee lopulta maksamaan.

Edellä mainituista syistä kannattaakin pyytää meiltä suoraan tarjous, kun huopakattoremontin hinta alkaa askarruttaa. Kunhan olemme keränneet urakasta tarvittavat pohjatiedot, annamme kattosi uusimisesta mielellämme huipputarjouksen. Summa viivan alla vetää suupielesi takuulla ylöspäin!

Muista: huopakattoremontin jälkeen voit hakea työstämme kotitalousvähennystä!

Huopakaton uusimisen hinta riippuu monista asioista katon koosta ja kunnosta lähtien. Huopakattoremontin lopullisiin kustannuksiin vaikuttaa kuitenkin myös niin sanottu kotitalousvähennys. Kotitalousvähennys voi keventää huopakattoremontin vaikutuksia henkilökohtaiseen talouteesi lopulta varsin sievoisilla summilla!

Kotitalousvähennys on yksityishenkilöille tarkoitettu verovähennys, jota myönnetään Kokemäellä monista kodin ja vapaa-ajan asunnon kunnostukseen liittyvistä toimenpiteistä. Myös huopakaton uusiminen sisältää yleensä paljon sellaisia töitä, jotka voit myöhemmin vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksen alla.

Kotitalousvähennyksen määrä riippuu paljon esimerkiksi kattoremontin hinnasta ja sisällöstä sekä vähennyksen omavastuuosuudesta ja vuotuisesta maksimista. Parhaassa mahdollisessa tapauksessa kotitalousvähennyksen määrä voi kuitenkin olla jopa tuhansia Euroja – sillä rahalla ostaisit vaikka uuden ruohonleikkurin tai soutuveneen.

Pidä kuitenkin mielessä, että kotitalousvähennykseen kelpaa vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta tilattu työ. Siis esimerkiksi meidän tekemämme työ kelpaa verotuksessa vähennettäväksi ilman kysymysmerkkejä, kun taas itse tehty työ tai naapurin Karrilta tilattu työ ei valitettavasti mene kotitalousvähennyksen piikkiin. Osta siis huopakattoremontti Kokemäellä kattoremonttipalvelumme kautta, niin pääset hyödyntämään kotitalousvähennyksenkin täysin siemauksin!