KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kokkola

Huopakattoremontti Kokkola, kun vanha katto ei enää yksinkertaisesti jaksa. Mikäli talosi, kesämökkisi tai piharakennuksen (esimerkiksi autotallin, varaston, liiterin, aitan tai pihasaunan) vanha huopakatto ei pysy enää tyytyväisenä katon ahkerasta huollosta ja korjauksesta huolimatta, on paras nostaa huopakattoremontti Kokkolassa sijaitsevassa kohteessasi tehtävälistan kärkeen.

Tässä joitakin signaaleita, jotka kertovat kattosi kaipaavan mahdollisesti jo remonttia:

  • Sammal ja jäkälä ovat asettautuneet katolle taloksi, eivätkä pysy loitolla edes kasvustontuhokäsittelyn ja kattohuopien uudelleenpinnoituksen voimalla.
  • Et voi enää luottaa katon vedenpitävyyteen – useista tiivistys- ja paikkausyrityksistä huolimatta.
  • Kattohuopien raju halkeilu.
  • Lukuisat höyrypussit.
  • Katon painuminen.

Jos yksi tai useampi edellä listatuista oireista kuulostaa harmillisen tutulta, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme kiireen vilkkaa. Lähetämme etevimmät huopakate-eksperttimme varmistamaan diagnoosin pikapuoliin, ja tarvittaessa voimme antaa huipputarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kokkolassa sijaitsevassa kohteessasi!

Toimialueeseemme kuuluu myös muu Pohjanmaa/Keski-Pohjanmaa. Palvelemme asiantuntevin ottein ja kilpailukykyisin, kotitalousvähennyskelpoisin hinnoin esimerkiksi näillä paikkakunnilla Kokkolan tuntumassa: Kaustinen, Halsua, Kalajoki, Kannus, Kruunupyy, Lestijärvi, Luoto ja Toholampi.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kokkolassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme lumet katoltasi Kokkolan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kokkola, voidaan ottaa työn alle myös katon korkean iän vuoksi

Palahuopakattoremontti Kokkola, toteutetaan ensisijaisesti katon huonon kunnon vuoksi. Kuitenkin myös katon korkea ikä voi olla hyvä syy ottaa huopa- tai palahuopakattoremontti Kokkolassa sijaitsevassa kohteessasi työn alle.

Yksikään huopa- tai palahuopakatto ei nimittäin palvele ikuisuuksiin. Edes laadukas, täysin oikein asennettu ja tunnollisesti huollettu bitumikate ei selviä Kokkolan sää- ja ilmasto-olosuhteissa hamaan tappiin asti, vaan ennen pitkää katto tulee tiensä päähän. Ajan kanssa katon kaikki rakenneosaset haurastuvat, eivätkä enää suoriudu virastaan entiseen malliin.

Esimerkiksi 40-vuotias huopa- tai palahuopakatto on jo hyvin iäkäs. Neljässäkymmenessä vuodessa aika tekee tehtävänsä niin kattohuoville kuin kattoläpivientien tiivisteille, eikä katon toimintaan voida enää täysin luottaa – vaikka katto näyttäisikin päällisin puolin vielä jokseenkin siistiltä ja ehjältä.

Kurkkaa siis kalenteriin ja laske, joko kattosi ”parasta ennen”-päiväys on käsillä. Jos katon asennuksesta on vierähtänyt neljäkymmentä vuotta tai yli, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja pyydä tarjous huopa- tai palahuopakattoremontista Kokkolassa sijaitsevassa kohteessasi!

Huopakaton uusiminen Kokkola, teetä ajoissa – voit säästää sievoisia summia!

Huopakaton uusiminen Kokkola, ethän vitkuttele viime tippaan? Jos kattosi kaipaa saneerausta, kannattaa tuumasta tarttua toimeen ennemmin nyt kuin ensi vuonna. Kun olet ajoissa liikenteessä, voit säästää sievoisia summia!

Huopakattoremontin hinta on näet kiinni hyvin pitkälti vanhan katon kunnosta. Kattosi kunto vaikuttaa suuressa määrin siihen, paljonko työtunteja ja materiaaleja huopakaton uusiminen Kokkolassa sijaitsevassa kohteessasi tulee vaatimaan.

Jos kattosi on vielä kohtalaisessa kunnossa, riittää katon uusimiseksi kenties pelkkä kattohuopien ja kattotuotteiden vaihto. Näin kattoremontista selvitään huomattavasti helpommin ja edullisemmin kuin siinä tapauksessa, että katto on läpimätä ja joudumme uusimaan sen läpikotaisin eristevilloja myöten.

Huomaa, että kauttamme on saatavilla myös rahoitusta huopakaton remontointiin. Rahoituksen avulla voit maksaa huopakaton uusimistyöt Kokkolassa sijaitsevassa kohteessasi kätevästi täysin oman makusi mukaan mitoitetuissa erissä, eikä kattoremonttia tarvitse lykätä edes taloudellisilla perusteilla. Rahoitusta ja osamaksua hyödyntäen voit päästää kattosi hyvin ansaitulle eläkkeelle vaikka Matti kukkarossa!

Palahuopakaton uusiminen Kokkola, savupiipun kunnostus kuuluu hintaan

Palahuopakaton uusiminen Kokkola, laitetaanko savupiippukin samalla kuntoon? Tavoitteemme on, että huopakattoremontin jälkeen kattosi on kauttaaltaan terve ja toimiva – savupiippua myöten.

Tarvittaessa voimme esimerkiksi korjata piipun muurauksia savupiipun näkyviltä osin. Varsinkin piipun ”lenssi” eli betoninen kaulus voi alkaa murentua ikääntyessään ja ongelma on hyvä korjata kattoremontin yhteydessä.

Myös piipunhatun asennus käy meiltä käden käänteessä, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kokkolassa sijaitsevassa kohteessasi on muutenkin työn alla. Piipunhattu on pieni, mutta tuiki tärkeä kapistus, joka ehkäisee esimerkiksi savuhormin rapautumista ja hormivuotoja. Kauttamme järjestyvät jopa täysin uniikit, mittatilaustyönä valmistetut piipunhatut!

Savupiipun korjausmuurausten ja piipunhatun asennuksen ohella huolehdimme tietysti piipun pellityksestäkin. Siinä missä piipun lenssi ja piipunhattu varjelevat savupiipun sisustaa, pellityksillä suojaamme savupiipun ulkopintoja ja juurta kosteudelta ynnä muilta sää- ja ilmastorasitteilta. Taitavasti tehty piipun pellitys vähentää esimerkiksi savupiipun juuren vuotoriskiä.

Nyt kannattaa kuitenkin jo ottaa meihin yhteyttä, jotta saadaan hommat ylipäätään alulle. Laita meille viestiä tai soita, niin polkaistaan huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kokkolassa sijaitsevassa kohteessasi pian käyntiin!

Huopakaton saneeraus on työtä, jolla on tarkoitus

Huopakaton uusiminen, saneeraus tai remontointi Kokkolassa on kaikkea muuta kuin turhaa. Vaikka huopakattoremontti onkin katon huolto- ja korjaustöihin nähden aina viimesijainen vaihtoehto, on kattoremontista lopulta paljon iloa.

Huopakattoremontin myötä esimerkiksi kattosi vedenpitävyys kohentuu kerta heitolla. Oikein asennettuna huopakatto on markkinoiden tiiveimpiä kateratkaisuja – hitsattava bitumikermikatto vetää vertoja jopa kunnioitetulle konesaumakatolle. Jäljiltämme voit luottaa siihen, että kattosi pitää vettä kaikkein surkeimmallakin syyskelillä!

Uusien kattohuopien ansiosta myös katon puhdistus helpottuu huomattavasti. Uudennihkeät kattohuovat ja bitumilaatat varistavat yltään niin lehdet, risut kuin sammaleen itiötkin miltei itsekseen.

Ja mikä parasta, samalla kattosi ilmekin kirkastuu kuin taivaanranta aamuauringossa. Vanhat, auringon polttamat kattohuovat ja aataminaikuiset kattotuotteet ovat enää vain ikävä muisto. Kun huopakattoremontti Kokkolassa sijaitsevassa kohteessasi tulee päätökseensä, naapurikin katselee uutta kattoasi kateudesta vihreänä. Olemme käytettävissäsi jopa saarikohteissa Kokkolan seudulla.

Joko pian aloitetaan? Jos vähääkään epäilet talosi, kesämökkisi tai piharakennuksen kaipaavan huopakattoremonttia, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme vaikkapa jo näiltä näppäimiltä. Kohtapuoliin kiinteistösi lakea komistaakin jo upouusi, entistäkin tyylikkäämpi ja toimivampi bitumikruunu!