KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Koli

Huopakattoremontti Koli, luota urakka meidän varmoihin käsiimme! Kun delegoit huopakattoremontin Kolilla sijaitsevassa kohteessasi meidän kokeneille huopakatemestareillemme, tiedät kaiken hoituvan pilkulleen niin kuin pitääkin.

 • Meille ovat tuttuja kaikki huopakattotyypit. Pitkän uramme varrella olemme saneeranneet massoittain tiivissaumakattoja, palahuopakattoja ja kolmiorimakattoja, onnistuen kerta toisensa jälkeen huippuarvosnoin.
 • Pidämme langat jämäkästi käsissämme kaikenkokoisilla työmailla. Tyypillisiä remonttikohteitamme ovat esimerkiksi omakotitalot ja kesämökit, mutta meiltä myös pienemmät kattopinta-alat saavat ansaitsemansa laatupalvelua.
 • Takaamme onnistuneen lopputuloksen kattosi lähtökunnosta riippumatta. Meille jopa kosteusvaurioisen huopakaton remontointi, notkahtaneen/painuneen huopakaton oikaisu ynnä muut rautaista ammattitaitoa vaativat remonttiprojektit ovat arkipäivää.

Kun huopakattoremontti Kolilla sijaitsevassa kohteessasi tulee jostain syystä ajankohtaiseksi, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme joko soittamalla tai klikkaamalla alla olevaa painiketta. Eipä aikaakaan, niin kiinteistösi lakea kruunaakin jo upouusi, entistäkin kestävämpi ja toimivampi bitumikate!

Olemme käytettävissäsi kaikkialla Kolin seudulla – siis esimeriksi näillä paikkakunnilla Kolin tuntumassa: Outokumpu, Lieksa, Kaavi, Juuka ja Kontiolahti. Käytännössä koko Pohjois-Karjala kuuluu toimialueeseemme, taajamista haja-asutusalueille. Tarvittaessa hurautamme avuksesi vaikka saareen keskelle Pielistä.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kolissa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme lumet katoltasi Kolin alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Koli, korjaa monta ongelmaa kerta lätkäisyllä – myös kattosi ilme kirkastuu kuin taikaiskusta!

Palahuopakattoremontti Koli, kerrassaan loistava sijoitus. Huopakattoremontilla korjaamme kaikki kattosi ongelmat kerta lätkäisyllä!

Huopakattoremontin myötä…

 • Kattosi vedenpitävyys on taas huipussaan. Uusi huopakatto pitää vettä erinomaisesti, säällä kuin säällä. Katon tiivistys tai paikkaus ei ole tarpeen pitkiin aikoihin.
 • Katon puhtaanapito muuttuu vähintäänkin puolta helpommaksi. Uusien kattohuopien pinta on liukas ja tiivis, ja upouusi huopakatto varistaakin yltään kaiken bioroskan miltei itsekseen. Edes sammal ja jäkälä eivät hevin saa uudelta huopakatolta jalansijaa!
 • Voit jälleen luottaa kattosi kuormankestoon haastavissakin olosuhteissa. Huopakattoremontin yhteydessä varmistamme kattosi kestävän vähintäänkin alueellisen peruslumikuorman verran talvista lumitaakkaa.
 • Katon ilme kirkastuu kuin taikaiskusta. Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Kolilla sijaitsevassa kohteessasi tulee päätökseensä, auringon haalistama ja saumoistaan irvistelevä kattorähjä aataminaikuisine kattotuotteineen on enää vain ikävä muisto.

Kuulostaako houkuttelevalta? Ota siis yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous huopa- tai palahuopakattoremontista Kolilla sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo tänään!

Huopakaton uusiminen Koli – kestosta ja työjärjestyksestä…

Huopakaton uusiminen Koli, kuinka se käytännössä tehdään? Entä miten pitkään huopakaton uusiminen oikein kestää?

Meillä huopakaton uusimisprojektit Kolilla räätälöidään aina kattokohtaisesti alusta loppuun. Koska jokainen huopa- ja bitumikatto on tarpeiltaan täysin yksilöllinen, huopakattoremontin täsmälliset työvaiheet valkenevat vasta suunnittelukäynnin jälkeen.

Tyypillisesti huopakaton uusiminen Kolilla etenee kuitenkin näin:

 1. Suunnitteluvaihe.
 2. Teemme tarvittavat materiaalihankinnat, pystytämme rakennustelineet ja suoritamme koko joukon muita kattoremonttia valmistelevia toimenpiteitä.
 3. Irrotamme vanhat kattotuotteet ja puramme pois vanhan katon tarvittavilta osin.
 4. Kunnostamme yläpohjaa niiltä osin kuin tämä on tarpeen. Samalla teemme sovitut muutostyöt, kuten katon lisäeristys tai kattomuodon muutos.
 5. Asennamme uudet kattohuovat tai kattolaatat sekä kattotuotteet.

Mitä huopakattoremontin kestoon tulee, myös urakan aikataulu vaihtelee projektista toiseen. Vielä tässä vaiheessa emme osaa sanoa, kuinka kauan huopakaton uusiminen Kolilla sijaitsevassa kohteessasi tulee kestämään.

Sen voimme kuitenkin luvata jo nyt, että mistään ikuisuusprojektista ei ole kyse. Pitkällä kokemuksella hommat hoituvat meiltä ripeästi läpi urakan. Hyvällä tuurilla kattosaneeraus tulee päätökseensä ennen kuin ehdit huomata sen edes alkaneen!

Palahuopakaton uusiminen Koli, entäpä hinta?

Palahuopakaton uusiminen Koli, pohditko urakan hintaa? Aprikoitko, mitä maksaa Kolin seudulla sijaitsevan omakotitalosi, kesämökkisi, autotallin, varaston tai pihasaunan huopa- tai palahuopakaton uusiminen?

Aivan kuten urakan kesto ja työjärjestys, myös hinta määräytyy kattokohtaisesti. Meillä huopa- ja palahuopakaton uusiminen Kolilla hinnoitellaan täysin projektikohtaisesti, sillä emme halua tulla vahingossakaan veloittaneeksi turhista töistä tai materiaaleista.

Huopakattoremontin hintaan vaikuttaa paljon mm. vanhan katon kunto. Jos vanha kattosi on vielä kohtalaisessa kunnossa, ei sen uusiminen edellytä niin paljon resursseja ja näin ollen urakan hintakin on melko huokea.

Tietysti myös katon koolla ja varusteilla on oma vaikutuksensa huopakattoremontin kustannuksiin. Lisäksi on otettava huomioon katon muoto, sillä esimerkiksi pulpettikaton uusiminen on huomattavasti helpompaa kuin vaikkapa mansardikaton uusiminen.

Siksi kannattaakin ottaa meihin suoraan yhteyttä ja pyytää tarjous, kun huopakattoremontin hinta alkaa kiinnostaa. Kunhan olemme keränneet urakasta tarvitsemamme pohjatiedot, voimme tehdä huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Kolilla sijaitsevassa kohteessasi mitä parhaan tarjouksen.

Vinkki: katto kaipaa remonttia, mutta säästöpossu kumisee tyhjyyttään? Tutustu yhteistyökumppanimme tarjoamaan joustavaan rahoitusratkaisuun!

Huopakaton uusiminen ja kotitalousvähennys? Tässä aiheeseen liittyvät pääasiat pähkinänkuoreen puristettuna!

Huopakattoremontin hinta on monipiippuinen asia. Aiheeseen liittyen on hyvä olla perillä myös kotitalousvähennyksestä ja sen vaikutuksista huopakattoremontin lopullisiin kustannuksiin.

 • Kotitalousvähennys on yksityishenkilöille suunnattu verokevennys, jota on mahdollista hakea ja saada Kolilla monista kodin kunnostukseen liittyvistä töistä.
 • Usein huopakaton uusiminen Kolilla sisältää runsaasti sellaisia toimenpiteitä, jotka voi jälkikäteen vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksen alla.
 • Kotitalousvähennystä voi saada Kolilla myös kesämökin tai muun vapaa-ajan asunnon huopakattoremontista.
 • Kotitalousvähennyksen määrä riippuu monista asioista, kuten kattoremontin sisällöstä ja vähennyksen vuotuisesta maksimista. Parhaassa tapauksessa kotitalousvähennyksen määrä voi kuitenkin olla jopa tuhansia Euroja, joten kyseinen verovähennys voi keventää huopakattoremontin vaikutuksia henkilökohtaiseen talouteesi lopulta varsin tuntuvasti.
 • Kotitalousvähennystä myönnetään vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä tilatusta työstä. Toisin sanoen esimerkiksi itse tai talkooporukalla tehtyä työtä et voi vähentää verotuksessa, kun taas meidän tekemämme työ kelpaa kotitalousvähennykseen ilman mutinoita.