KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kontiolahti

Huopakattoremontti Kontiolahti, kun kattoremontti on tehtävä, sen voi tehdä hyvin jättämällä toteutuksen kattoremonttipalvelullemme. Me olemme remontoineet lukemattomia huopakattoja ja remontoimme mielellämme myös sinun kattosi. Tarvitsemasi huopakattoremontti Kontiolahdella käynnistyy helposti niin että pyydät meiltä kattoremonttitarjousta. Tarjous, rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys antavat yhdessä tarpeelliset tiedot kattoremontin taloudesta.

Pohjois-Karjala ja siellä Kontiolahti sekä sen naapurikunnat Joensuu, Juuka, Lieksa, Liperi ja Polvijärvi ovat palvelualuettamme. Myös muissa seudun paikoissa voi teettää kattoremonttipalvelullamme laadukkaita huopakattoremontteja. Teemme niitä myös saarikohteissa tällä alueella, aivan kuten taajamissa sekä maaseudullakin.

Huopakattoremontti Kontiolahdella onnistuu meillä teettäen mm. piharakennuksiin, kuten varastoihin ja autotalleihin sekä -katoksiin. Remontoimme huopakattoja saunarakennuksista sekä asuinrakennuksista, kuten omakotitaloista ja mökeistä, kuten kesämökeistä tai vaikkapa mummonmökeistä. Remontoimme tasakattoja, harjakattoja, aumakattoja ja kaikkia muitakin kattomalleja. Palvelemme ihan yhtä lailla pala- kuin rullahuopakattojenkin parissa katon jyrkkyydet sekä omat toiveesi huomioiden. Tähtäämme aina teknisesti toimiviin mutta myös tyylikkäisiin kattoratkaisuihin sekä korkeaan asiakastyytyväisyyteen eikä kaikki tämä yhdessä paketissa ole meidän kokemustasollamme lainkaan liikaa luvattu.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kontiolahdella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Kontiolahden alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kontiolahti – ammattitaitoinen kattoremonttipalvelumme valmiina töihin

Palahuopakattoremontti Kontiolahti, kattoremonttipalvelumme on valmiina palvelemaan sinua ja rakennuksiasi laadukkaiden huopakattoremonttien parissa. Kun kattosi kuluu loppuun tai sen käyttöikä päättyy, saat meiltä laadukkaat huopakattoremontit. Remontoimme kattosi myös silloin, kun katto kärsii myrskyvaurioita tai sen päälle kaatuu puu. Vanhan katon rasitteena voi olla aikaisempia asennusvirheitä eikä ole mahdotonta, että useampi eri syy ajaa lopulta kattoremonttiin.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Kontiolahdella tehdään silloin, kun kattoa ei kannata enää korjata. Huopakaton remontoiminen ajoissa on taloudellisin vaihtoehto, eli kattoa ei ole pakko päästää kovin heikkoon kuntoon ennen kuin tilaa sen remontin. Kattoalan kokeneina ammattilaisina saamme kattosi kuitenkin kuntoon, oli se lähes millaisessa tilanteessa tahansa, aina ennakointi ei onnistu mutta meiltä onnistuu huopakattoremontti Kontiolahdella. Palahuopakattoremontti on yksi huopakattoremonttien muodoista. Suhteessa rullahuopakattojen remontteihin siinä on erityistä vesikatteen ja varsinkin pintahuovan asennustapa sekä vaatimus vähintään 1:5, toisin sanoen 11 asteen kattokulmasta. Jokaisella katetuotteella on omat asennussuosituksensa ja tekniset ominaisuutensa. Niitä noudattamalla saamme toteutettua toimivat katot ja pidettyä katevalmistajien myöntämät tuotetakuutkin voimassa.

Huopakaton uusiminen Kontiolahti – rakennus kiittää uudesta katosta palvelemalla vakaasti ja pitkään

Huopakaton uusiminen Kontiolahti, kun vanha katto joko pettää tai on vaarassa pettää, sen remontoiminen on oivallinen ratkaisu kaikkiin vaivoihin. Kattoremontti on siitä tehokas, että samalla saamme hoidettua kaikki katon puutteet, viat ja ongelmat pois päiväjärjestyksestä. Aloitamme huopakaton uusimisen purkamalla vanhaa kattoa, poistamme loppuun käytetyn vesikatteen kattotuotteineen ensimmäisenä. Silloin kun huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Kontiolahdella vaatii alusrakennetöitä, ryhdymme niihin heti katteen purkamisen jälkeen. Jos näitä alusrakennetöitä on tehtävänä, niin niihin lukeutuvat eri tavoin heikkokuntoisten kattorakenteiden, aluslaudoitusten tai -levytysten sekä eristeiden uusimista ja korjaamista. Varsinkin kattovuotojen jäljiltä katoista löytyy kosteusvaurioista, jopa lahonnutta tai mikrobivaurioista uusittavaa materiaalia.

Kun purkutyöt ja katon korjaaminen alkavat olla valmiina niin huopakaton uusiminen kääntyykin jo kohti loppusuoraa. Ennen sitä on kuitenkin vuorossa uuden katon asennus, joka katon kunnosta riippuen tarkoittaa ainakin uutta vesikatetta, toisinaan myös alusrakenteita. Kattoremontissa voimme uusia kosteuden tai pieneläinten pilaamia eristeitä tuhojen laajuudessa, meillä voit teettää myös koko katon eristeremontin samalla kun teettää huopakattoremonttia Kontiolahdella.

Palahuopakaton uusiminen Kontiolahti, remontoimme palahuopakattosi ammattitaidolla

Palahuopakaton uusiminen Kontiolahti, kun vanha laattakatto alkaa hajota eikä korjaamisella enää pitkälle pötkitä niin tilaa meiltä huopakattoremontti. Kontiolahdella teemme laadukkaat palahuopakaton uusimiset niin asuinrakennuksiin kuin muihinkin kotitaloutesi rakennuksiin. Palahuopakatetta käytetään monipuolisesti erilaisissa rakennuksissa, ja se sopii hyvin monenlaisiin kohteisiin osin myös laajan tuotevalikoiman ansioista. Vaikka palahuopakate sopii vain hieman jyrkemmille kattokulmille niin käytännössä se sopii hyvin monille kattomalleille, se sopii myös monenlaisiin rakennuksiin. Värisävyjä sekä palakokoja ja -muotoja löytyy hyvin, eli moneen makuun on tarjolla sopivia palahuopakatteita.

Palahuopakaton uusiminen nykyaikaisesta, yhä pitkäikäisemmästä katteessa kannattaa teettää kattoalan osaavilla tekijöillä. Meillä on runsaasti työkokemusta laattakatoista eli palahuopakatoista ja uusimme kattosi kestävillä menetelmillä jokaista yksityiskohtaa myöten. Palahuopakatteen asennuksessa esimerkiksi asennustapa on tarkka tiiviin katteen luomiseksi. Laattakatteen asennustyö etenee harjaa kohti eli räystäältä aloittaen. Kiinnitämme jokaisen katepalan pohjahuovan päälle kunnollisilla katenauloilla, ja asennustyön edetessä kiinnityskohdat jäävät seuraavien katepalojen reunojen alle piiloon. Toteutamme jokaisen huopakattoremontin Kontiolahdella yhtä vakaalla laadulla pienimmänkin yksityiskohdan laadun takaamiseksi.

Huopakaton asennus Kontiolahti – katto kunnolla paikoilleen ammattilaistemme osaamisella!

Huopakaton asennus Kontiolahti, kattoremontin työvaiheista tärkeimpiin lukeutuva huopakaton asennus sujuu kattoasentajiemme, kirvesmiehemme ja kattopeltiseppämme avulla mainiosti. Asennustyö on osa joka ikistä kattoremonttia, varsinkin vesikatteen vaihtaminen uuteen on osa kaikkien kattoremonttien töitä. Keveimmilläänhän kattoremontti ei muuta edes vaadi kuin vesikatteen uusimisen. Mikäli kate on kulunut aivan ennen aikojaan mutta katossa ei muuten ole moitteen sijaa, voimme joissain harvinaisissa tapauksissa asentaa vain uuden pintahuovan tasoitetun vanhan katteen päälle. Ehdottomasti tavallisin tapa katteen uusimiseen on kuitenkin hoitaa huopakaton asennus purkamalla vanha vesikate pois ja asentamalla uudet kattohuovat läpivienteineen ja ylösnostoineen.

Huopakattoremontti ja siihen liittyvä huopakaton asennus Kontiolahdella sisältää useimmiten muitakin asennustöitä, kuin keskeisen vesikatteen asennuksen. Jos kattoa on täytynyt purkaa mm. kosteusvaurioiden vuoksi, täytyy kaikki puretut osat tietysti asentaa uusiksi kunnollisista materiaaleista. Kun kaikki muu katossa on asennettu, huopakattoremontti Kontiolahdella vaatii vielä katon pellitysten, eli reuna- ja piipunpellitysten sekä piipunhatun asennusta. Tässä vaiheessa asennamme vielä kattotuotteet, joita huopakatoilla tyypillisesti ovat vesikourut sekä kattotikkaat ja lumisteet.

Hyvin tehty huopakattosaneeraus kotitaloutesi rakennuksiin meiltä

Kun huopakaton saneeraus on ajankohtainen asia, olemme kattosi parhaat ystävät! Huopakattoremontti Kontiolahdella alkaa siitä, kun teet itse päätöksen kattosi remontin teettämisestä ja pyydät meiltä tarjousta. Remontoimme Kontiolahden seudulla huopakatot kesämökeistä ja muista mökeistä sekä omakotitaloista. Myös saunarakennus, autokatos ja autotalli sekä muukin piharakennus saa meiltä hyvän uuden huopakaton joko rullahuovasta tai palahuopakatteesta toteutettuna katon jyrkkyyden ja omien toiveidesi mukaan.

Meiltä voi tilata huopakattoremontin Kontiolahdella harjakattoisiin ja pulpettikattoisiin sekä vaikkapa tasakattoisiin rakennuksiin. Remontoimme myös muita kattomalleja, huopakatteiden valikoimista löytyy hyviä vaihtoehtoja kaikille kattomalleille eri jyrkkyyksissä. Kunnolla tehty rullahuopakate sopii jopa tasakatolle, jolle on hyvin vähän muita vaihtoehtoja tarjolla edes muiden vesikatetyyppien joukossa. Huopakattoremontti Kontiolahdella voikin tarkoittaa hyvin vaihtelevan mallisten, kokoisten ja kuntoisten kattojen saneeraamista monenlaisista rakennuksista. Monipuoliset palvelumme ovat käytettävissäsi helpon tarjouspyynnön takana. Kattoremontin tekeminen itse ei välttämättä ole vaihtoehto ja vaikka olisi, meillä teettäen saat laadukkaasti toteutetun katon hyvin sujuvasti kaikkine vaiheineen, tekijöineen ja työvälineineen. Koko remontti käy hyvinkin vaivattomasti sinun kannaltasi katsottuna.