KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kuhmo

Huopakattoremontti Kuhmo, voit luottaa apuumme tilanteessa kuin tilanteessa! Kovaksi keitetyt huopakatemestarimme suoriutuvat muitta mutkitta niin helpoista kuin haastavistakin remonttiprojekteista.

Meidän puoleemme voit kääntyä korkein odotuksin, jos esimerkiksi…

 • Kattohuovat ovat halkeilleet tai sammaloituneet pahoin ja kaipaisivat vaihtoa.
 • Katollasi on pehmeitä kohtia.
 • Katto on painunut lumikuorman alla.
 • Katon välissä on kosteusvaurio.
 • Puu kaatui katon päälle.
 • Katto on ikänsä puolesta eläkeläinen (+40 v.) ja se on aika uusia.

Takaamme, että kattosi lähtökunnosta riippumatta uusi tiivissaumakattosi, palahuopakattosi tai kolmiorimakattosi tulee edustamaan parasta mahdollista laatuluokitusta. Se täyttää varmasti kaikki odotuksesi niin kestävyytensä, turvallisuutensa kuin ulkonäkönsäkin puolesta – suurella todennäköisyydellä jopa ylittäen ne!

Kun huopakattoremontti Kuhmossa tai lähipitäjissä sijaitsevassa kohteessasi tulee syystä taikka toisesta ajankohtaiseksi, ota siis reippaasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Tavoitat palvelualttiit asiantuntijamme ympäri vuoden sekä soittamalla että sähköisen yhteydenottolomakkeemme avulla.

Kuhmon ohella myös muu Kainuu kuuluu toimialueeseemme. Olemme käytettävissäsi esimerkiksi näillä paikkakunnilla Kuhmon tuntumassa: Hyrynsalmi, Ristijärvi, Paltamo, Kajaani ja Sotkamo. Tarvittaessa karautamme avuksesi ilomielin vaikka saareen keskelle Ontojärveä tai Lentuaa!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kuhmossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kuhmon alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kuhmo, alkaa suunnittelulla – huomioimme sekä kattosi tarpeet että oman visiosi!

Palahuopakattoremontti Kuhmo, alkaa aina suunnittelulla. Ennen kuin käärimme hihat ja ryhdymme remontoimaan kattoasi, suunnittelemme urakan huolellisesti kattosi tarpeet ja omat toiveesi huomioiden.

Heti alkajaisiksi lähetämme huopakate-eksperttimme tutustumaan kohteeseesi ja arvioimaan vanhan katon kunnon. Katon kuntokartoitus antaa tärkeää informaatiota katon uusimiseksi vaadittavista toimenpiteistä – joissain tapauksissa huopa- tai palahuopakattoremontti Kuhmossa voidaan toteuttaa esimerkiksi osittain, kun taas toisinaan katto vaatii kokonaisvaltaista saneerausta yläpohjaa myöten.

Mitä omiin toiveisiisi tulee, kerro meille rohkeasti visiostasi uuden katon suhteen. Vaikka useimmiten huopa- tai palahuopakattoremontti Kuhmossa onkin lähinnä vanhan katon kunnostava urakka, voidaan urakan yhteydessä tehdä myös monenlaisia muutoksia katon ominaisuuksiin. Suunnitellaan yhdessä uusi, entistä parempi huopa- tai palahuopakatto vanhan tilalle!

Huom. suunnitteluvaiheessa autamme tarvittaessa mielellämme myös huopakaton remontointiin liittyvissä lupa-asioissa. Jos urakan yhteydessä on aikomus esimerkiksi vaihtaa katon väriä, asentaa kattoikkuna tai parantaa katon eristystä, voi huopa- tai palahuopakattoremontti Kuhmossa sijaitsevassa kohteessasi vaatia luvan alueen rakennusvalvonnalta.

Huopakaton uusiminen Kuhmo, urakan yhteydessä laitamme kattosi uusiksi kaikilta tarvittavilta osin!

Huopakaton uusiminen Kuhmo, kuinka se käytännössä tapahtuu? Miten tiivissaumakaton, palahuopakaton tai kolmiorimakaton uusiminen suoritetaan?

Huopakaton uusiminen Kuhmossa voidaan toteuttaa monella taktiikalla. Sopivin menetelmä on valittava aina tilanteen mukaan, jotta katto saisi varmasti kaiken kaipaamansa huomion – ja toisaalta, että kattoremontin yhteydessä ei tulisi purettua pois hyväkuntoisia kattorakenteita ihan turhaan.

Karkealla tasolla huopakaton uusiminen Kuhmossa etenee kuitenkin näin:

 1. Irrotamme vanhat, huonokuntoiset kattotuotteet ja kattoläpiviennit.
 2. Puramme pois aikansa palvelleet kattohuovat tai kattolaatat sekä alempia kattorakenteita tarpeen mukaan.
 3. Suoritamme tarvittavat kunnostustyöt (esim. lahovaurioiden korjaus, kastuneiden eristeiden vaihto, notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu) sekä sovitut muutostyöt (kuten katon lisäeristys) yläpohjan puolella.
 4. Asennamme uuden vesikatteen (tiivissaumakatto/palahuopakatto/kolmiorimakatto) siististi ja tiiviisti.
 5. Asennamme uudet kattotuotteet ja -läpiviennit uuden katon kruununjalokiviksi.

Joka tapauksessa voit luottaa siihen, että jäljiltämme uusi huopakattosi on läpikotaisin terve. Urakan yhteydessä laitamme kattosi uusiksi kaikilta tarvittavilta osin yläpohjasta piipun lenssiin!

Palahuopakaton uusiminen Kuhmo – miten paljon se maksaa?

Palahuopakaton uusiminen Kuhmo, maksaa rahaa. Mutta paljonko? Onko huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kuhmossa kallista?

Huopakattoremontin hinta mietityttää asiakkaitamme usein. Harva se päivä meiltä kysytäänkin, paljonko maksaa esimerkiksi omakotitalon, kesämökin, autotallin, varaston tai pihasaunan huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kuhmon suunnalla.

Huopakaton uusimiskustannukset elävät runsaasti kohteesta toiseen. Eroja on paljon sekä kokonaishinnoissa että neliöhinnoissa.

Siksi meidän onkin hieman tutustuttava kohteeseesi ennen kuin voimme antaa kattosi saneerauksesta luotettavan kustannusarvion. Hinta-arvioomme vaikuttaa esimerkiksi kattosi kunto, koko, muoto ja varustelu.

Yleisesti ottaen hintatasomme on kuitenkin erittäin kilpailukykyinen, sillä pitkällä kokemuksella suoriudumme huopakaton uusimistöistä yhtä aikaa sekä kiistattoman ammattitaitoisesti että kustannustehokkaasti. Meiltä ei budjetti karkaa lapasesta tiukoissakaan tilanteissa!

Rohkaise siis mielesi, ja pyydä meiltä tarjous huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Kuhmossa sijaitsevassa kohteessasi. Voit tehdä sen näppärästi joko soittaen tai sähköisellä tarjouspyyntölomakkeemme avulla.

Palaamme pian asiaan. Todennäköisesti summa viivan alla vetää suupielesi ylöspäin!

Kuhmolainen, muista hakea kotitalousvähennystä huopakattoremontin jälkeen!

Kun huopakattoremontti Kuhmossa sijaitsevassa kohteessasi tulee päätökseensä, on ilo ylimmillään. Skumppalaseja kilistellessä ei kuitenkaan kannata unohtaa hakea kotitalousvähennystä. Työmme on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua!

Kotitalousvähennys = verovähennys, johon jokainen kuhmolainen yksityishenkilö on lakisääteisesti oikeutettu. Kotitalousvähennystä myönnetään monista kodin ja vapaa-ajan asunnon kunnostukseen liittyvistä askareista. Normaalisti huopakaton uusiminenkin sisältää paljon kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä töitä.

Kotitalousvähennyksen määrä riippuu monista asioista, kuten huopakattoremontin hintalapusta. Myös vähennyksen omavastuuosuus ja vuotuinen maksimi vaikuttavat kotitalousvähennyksen määrään omalta osaltaan.

Loppujen lopuksi kotitalousvähennyksestä voi kuitenkin olla tuntuvaa taloudellista etua, minkä vuoksi se kannattaa hyödyntää täysin siemauksin. Älä jätä tätä rahanarvoista verovähennystä hyödyntämättä!

P.S. Mikäli huopakattoremontin budjetti jostain syystä ylittää kipukynnyksesi hintojemme kilpailukykyisyydestä ja työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta huolimatta, kannattaa tutustua kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen. Yhteistyökumppanimme tarjoamaa joustavaa rahoitusta hyödyntämällä voit tarjota katollesi kaikki sen kaipaamat palvelut ajallaan, vaikka säästöpossussa ei olisi juuri nyt ylimääräistä katon remontointia varten.