KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kuortane

Huopakattoremontti Kuortane, koskahan se pitäisi ottaa työn alle? Joko olisi aika vai kannattaako kattoa vielä huoltaa ja korjata?

Huopakattoremontin ajoituksessa hyvä nyrkkisääntö on, että urakka kannattaa ottaa työn alle ennemmin vähän etupainotteisesti kuin odotella viimeiseen asti. Kun et anna kattosi ajautua rapakuntoon, onnistuu huopakattoremontti Kuortaneella sijaitsevassa kohteessasi huomattavasti helpommin ja näin ollen myös edullisempaan hintaan.

Tässä viisi vahvaa signaalia, jotka kertovat huopakattoremontin häämöttävän jo horisontissa:

 • Sammal ja jäkälä ovat ottaneet kattoparan omakseen.
 • Katto ei enää pidä vettä tiivistysyrityksistä huolimatta.
 • Kattohuopien raju halkeilu.
 • Katolla on pehmeitä kohtia.
 • Katon ikä on yli 40 vuotta.

Jos yksi tai useampi edellä listatuista merkeistä kuulostaa harmittavan tutulta, älä enää odota – ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme jo tänään. Lähetämme eksperttimme varmistamaan remonttidiagnoosin, ja annamme tarvittaessa huipputarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kuortaneella sijaitsevassa kohteessasi! Meiltä saat huopakattoremontit Kuortaneella loistavalla hinta-laatusuhteella kaikille tonttisi asuin- ja piharakennuksille.

Toimimme myös Kuortaneen lähikunnissa. Esimerkiksi nämä pitäjät (ja muu Etelä-Pohjanmaa) kuuluvat toimialueeseemme: Soini, Alajärvi, Lapua, Seinäjoki, Alavus ja Ähtäri.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kuortaneella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kuortaneen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kuortane, kaikenkattavana ja rakkaudella räätälöitynä ”avaimet käteen”-pakettina

Palahuopakatoremontti Kuortane, päästä itsesi helpolla ja tilaa urakka meiltä! Toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Kuortaneella kaikenkattavana ”avaimet käteen”-pakettina. Mahtavaan pakettiimme kuuluu kaikki työ ja tykötarpeet, joita huopa- tai palahuopakattoremontti Kuortaneella sijaitsevassa kohteessasi vaatii.

Tässä ”avaimet käteen”-pakettimme sisältö pähkinänkuoreen puristettuna:

 • Työt suunnittelusta rakennustelineiden pystytykseen, vanhan katon purkuun, yläpohjan kunnostukseen, uuden katon ja kattotuotteiden asennukseen ja aina loppusiivoukseen asti.
 • Materiaalit sekä niiden toimitus remonttikohteeseen.
 • Remonttikalusto (kuljetuksineen).

Mistään turhasta emme kuitenkaan veloita. Emme myy liukuhihnapalvelua, vaan meillä jokainen kattoremonttiprojekti suunnitellaan täysin yksilöllisesti katon tarpeet ja remonttikohteen ominaisuudet sekä tietenkin asiakkaan omat toiveet huomioiden.

Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä yksilöllisesti räätälöity huipputarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kuortaneella sijaitsevassa kohteessasi! Takaamme tyytyväisyytesi.

Huom. meille voit antaa luvan käydä kartoittamassa kattosi kunnostustarpeet myös poissa ollessasi. Tämä saattaa hieman jouduttaa kattoremontin suunnittelua ja kustannusarvion laatimista, sillä toimelias tiimimme on aktiivisesti liikekannalla melkeinpä päivittäin.

Huopakaton uusiminen Kuortane, kuinka se tapahtuu eli miten uusi huopakatto asennetaan vanhan tilalle?

Huopakaton uusiminen Kuortane, kuinka se käytännössä tapahtuu? Uuden huopakaton asennus on aina monivaiheinen urakka, ja onnistuneen lopputuloksen eteen on tehtävä rutkasti töitä.

Katon uusimiseksi vaadittavien toimenpiteiden suhteen yksikään huopakaton uusimisprojekti Kuortaneella ei kuitenkaan ole täysin samanlainen. Urakan täsmällisiä työvaiheita ei voi tietää etukäteen, vaan askelmerkit valkenevat vasta suunnitteluvaiheen myötä.

Katon uusimisen edellyttämät toimenpiteet riippuvat pitkälti esimerkiksi katon kunnosta. Joskus huopakaton uusiminen Kuortaneella voidaan toteuttaa uusimalla pelkät kattohuovat ja katon varusteet, kun taas toisinaan kattoparka on saneerattava yläpohjaa myöten.

Joissain tapauksissa huopakaton uusiminen Kuortaneella voidaan jopa toteuttaa niin, että uusi katto asennetaankin vanhan päälle. Mikäli vanha katto on yhä kohtalaisessa kunnossa, voi uuden huopakaton asennus vanhan päälle olla yksi vaihtoehto muiden joukossa.

Niin tai näin, me pidämme joka tapauksessa langat käsissämme projektin kaikissa vaiheissa suunnittelusta loppusiivoukseen. Itse voit sillä välin vaikkapa vain köllötellä riippumatossa huopakatemestareidemme ahkeraa aherrusta ihastellen!

Palahuopakaton uusiminen Kuortane, loistava tilaisuus parantaa katon varustelua – saisiko olla vaikkapa kattoikkuna tai aurinkopaneelit?

Palahuopakaton uusiminen Kuortane, voi olla muutakin kuin vanhan katon kunnostusta. Halutessasi voimme tehdä katollesi paljon kaikenlaisia muutoksia samalla, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kuortaneella sijaitsevassa kohteessasi on meillä muutenkin työn alla. Älä jätä tilaisuutta hyödyntämättä, sillä kaikki muutokset katon ominaisuuksiin onnistuvat kattoremontin yhteydessä poikkeuksellisen vaivattomasti ja edulliseen hintaan!

Saisiko olla esimerkiksi uusia kattotuotteita, kuten vaikkapa kattoikkuna tai valokupu? Kattoikkuna tai kattovalokupu valaisee kauniisti kaikki huoneet olohuoneesta keittiöön, parantaen samalla myös tilojen tuuletusmahdollisuuksia.

Vai kiinnostaisiko sittenkin aurinkopaneelien asennus? Aurinkopaneeleista saat varsinkin aukealla tontilla huimat määrät sähköä kaikkien sähkölaitteiden tarpeisiin kotona ja mökillä.

Muiden kattotuotteiden ja -läpivientien ohella asennamme ammattitaitoisesti myös valokatokset. Räystään jatkeeksi asennettavasta, läpikuultavasta katosrakennelmasta on iloa sekä kesähelteillä että syksyn sateilla. Sen suojissa voit lukea kirjaa, kahvitella, leikkiä lasten kanssa legoilla, jumpata, joogata, neuloa tai vaikka pelata shakkia!

Ethän jätä kattohaaveita toteuttamatta edes akuutissa rahapulassa? Kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopa- tai palahuopakaton uusimiseen Kuortaneella.

Entäpä huopakattoremontin hinta…?

Huopakaton uusimiseen ja remontointiin liittyen kuortanelaisilla on usein paljon kysymyksiä. Kaikkein yleisin niistä lienee kuitenkin se, mitä huopakaton uusiminen/remontointi Kuortaneella maksaa.

Huopakattoremontin hinta Kuortaneella vaihtelee kattokohtaisesti hyvinkin paljon. Sekä neliöhinnat (huopakattoremontin hinta per m2) että kokonaishinnat elävät runsaasti.

Esimerkiksi nämä seikat vaikuttavat siihen, paljonko omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen huopakattoremontti Kuortaneella maksaa:

 • Katon koko.
 • Katon malli; esimerkiksi yksilappeisen pulpettikaton remontointi on lähtökohtaisesti huokeampaa kuin mansardikaton.
 • Katon varusteet ja kattoläpiviennit.
 • Katon kunto ja kunnostustarpeet; onko katto remontoitava läpeensä yläpohjaa myöten vai riittääkö kattohuopien ja kattotuotteiden uusiminen?
 • Remonttikohteen korkeus ja sijainti (olennainen lähinnä urakkaan liittyvien matka- ja kuljetuskulujen kannalta).

Edellä mainituista syistä meidän onkin nähtävä kohteesi ennen kuin voimme tehdä kattosi saneerauksesta luotettavan hinta-arvion ja hyvän tarjouksen. Ota yhteyttä, ja kutsu huopakatemestarimme vilkaisemaan kattoasi! Visiitin jälkeen annamme mieluusti mitä parhaan tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kuortaneella sijaitsevassa kohteessasi.

Muistathan, että työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Laskut maksettuasi voit siis vähentää huopakattoremonttiin liittyviä kustannuksia henkilökohtaisessa verotuksessasi kotitalousvähennyksen alla.