KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kyyjärvi

Huopakattoremontti Kyyjärvi, etsitkö palvelukseesi kyvykästä tiimiä? Olet oikeassa osoitteessa! Riveistämme löytyy koko joukko asiansa osaavia huopakatemestareita, jotka saneeraavat kattosi käden käänteessä.

Ota rohkeasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme, olipa kyseessä sitten tiivissaumakatto tai palahuopa- eli bitumilaattakatto. Tietysti myös kolmiorimakatot kuuluvat repertuaariimme.

Saneeraamme sutjakasti kaikenkokoiset kattopinta-alat – niin pienet kuin suuret. Meille voitkin delegoida huopakattoremontin Kyyjärvellä sijaitsevassa kohteessasi, oli remonttikohde sitten omakotitalo, kesämökki, autotalli, varasto, aitta, liiteri tai vaikkapa vain pikkuruinen puucee.

Ja mikä parasta… hintammekin ovat kohtuulukemissa. Lujan kokemuspohjan ansiosta suoriudumme remontista kuin remontista kiistattoman ammattitaitoisesti ja samalla kuitenkin kustannustehokkaasti. Me tiedämme, kuinka laatu pidetään korkealla ja kulut matalalla!

Jos tällainen huippulaadukas ja fiksusti hinnoiteltu kattoremonttipalvelu kuulostaa mielestäsi hyvältä, laita meille viestiä vaikkapa jo näiltä näppäimiltä. Klikkaa alla olevaa painiketta, ja pyydä meiltä tarjous.

Palaamme pian asiaan tehdäksemme loistodiilin huopakattoremontista Kyyjärvellä sijaitsevassa kohteessasi. Se laittaa taatusti sukat pyörimään jaloissasi!

Huomioithan, että riuska remonttitiimimme on käytettävissäsi myös Kyyjärven lähipaikkakunnilla, kuten Karstula, Kannonkoski, Perho, Humppi ja Saarijärvi. Käytännössä koko Keski-Suomi kuuluu toimialueeseemme – saarikohteet mukaan lukien.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kyyjärvellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kyyjärven alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kyyjärvi, näin se käytännössä tapahtuu – vain muutama ripeä askel, ja sitten urakka onkin jo pulkassa!

Palahuopakattoremontti Kyyjärvi, etenee vaihe vaiheelta. Karkealla tasolla huopa- tai palahuopakattoremontti Kyyjärvellä sijaitsevassa kohteessasi tulee etenemään kuuden vaiheen kautta alusta loppuun.

  1. Kuuntelemme toiveesi uuden katon suhteen, ja arvioimme kattosi kunnostustarpeet. Keräämiemme tietojen pohjalta laadimme tehokkaan ja toteuttamiskelpoisen ”sotasuunnitelman” kattosi saneeraamiseksi.
  2. Pohjatyöt ja materiaalihankinnat.
  3. Vanhan katon purku siinä määrin kuin sen kunnossa on sanomisen varaa.
  4. Yläpohjan kunnostus (jos tarpeen). Esim. lahovauriokorjaukset, homeisten eristeiden uusiminen, notkahtaneiden kattopalkkien oikaisu.
  5. Uuden katon asennus.
  6. Loppusiivous ja -tarkastus.

Loppu peleissä katon remontointi ei siis ole tämän monimutkaisempaa. Vain muutama ripeä askel, ja siten huopa- tai palahuopakattoremontti Kyyjärvellä sijaitsevassa kohteessasi onkin jo pulkassa.

Nyt kannattaa kuitenkin jo ottaa meihin yhteyttä, jotta saadaan urakka ylipäätään alulle. Sesongissa pystymme remontoimaan vain rajoitetun määrän huopa- ja palahuopakatteita, joten nopeat syövät hitaat. Älä jää jonon hännille!

Huopakaton uusiminen Kyyjärvi, urakan laajuus määräytyy tapauskohtaisesti – joskus osittainen huopakattoremontti voi olla fiksu veto!

Huopakaton uusiminen Kyyjärvi, onko se iso homma? Miten paljon vanhaa kattoa pitää purkaa pois uuden tieltä?

Jos ihan rehellisiä ollaan, vielä tässä vaiheessa emme osaa sanoa huopakattoremontin laajuudesta mitään varmaa. Jokainen huopakaton uusimisprojekti Kyyjärvellä on suunniteltava yksilöllisesti, sillä jopa kaksi täysin samannäköistä kattoa voivat loppu peleissä vaatia ihan erilaisen käsittelyn.

Todennäköisesti huopakaton uusiminen Kyyjärvellä sijaitsevassa kohteessasi ei kuitenkaan ole mikään megaluokan urakka. Pitkän kokemuksen ansiosta tiimimme suoriutuu visaisistakin remonttiprojekteista leikiten.

Hyvällä tuurilla osittainenkin huopakattoremontti voi riittää nollaamaan kattosi kilometrimittarin paremmin kuin hyvin. Jos esimerkiksi puu kaatui katon päälle, kenties huopakaton uusiminen Kyyjärvellä sijaitsevassa kohteessasi voidaan rajata vaikkapa vain yhden lappeen alalle.

Saadaksesi täysin varman arvion kattosi tarpeista ja huopakattoremontin laajuudesta, kannattaa kuitenkin ottaa meihin yhteyttä ja pyytää asiantuntijoitamme vilkaisemaan kattoasi. Koska voisimme tulla käymään? Luvallasi voimme käydä katsastamassa kattosi myös poissa ollessasi!

Palahuopakaton uusiminen Kyyjärvi, kattotuotteiden päivitys kuuluu hintaan – ellei muuta erikseen sovita

Palahuopakaton uusiminen Kyyjärvi, urakan yhteydessä uusimme katoltasi ja sen välistä kaiken huonokuntoisen. Tämä koskee myös kattotuotteita.

Kattotuotteita ovat esimerkiksi kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmä, piipunhattu, kattoluukku, pieneläinesteet ja lintupiikit. Myös kattoikkunat ja kattovalokuvut lasketaan kattotuotteiksi. Siis käytännössä kaikki katolle ja räystäälle asennettavat ”lisävarusteet”.

Ajan kanssa kaikki edellä mainitut varusteet menettävät elinvoimaansa siinä missä kattohuovatkin, eivätkä enää suoriudu virastaan entiseen malliin. Esimerkiksi sadevesijärjestelmään voi tulla reikiä tai kattoluukun tiivisteet pettää.

Edellä mainitusta syystä vanhoja kattotuotteita ei yleensä kannata asentaa takaisin uudelle katolle. Vanhojen kattotuotteiden uusiokäyttö olisi oikea emämoka, joka saattaisi typistää uuden katon käyttöikää pahimmillaan vuosikymmenillä!

Vinkki: huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kyyjärvellä sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa oivallisen tilaisuuden myös kokonaan uusien kattotuotteiden ja -läpivientien asennukseen. Kiinnostaisiko vaikkapa aurinkopaneelien asennus? Taitavat huopakatemestarimme asentavat kaikki huopakaton kattotuotteet osaavin ottein!

Kyyjärvinen, ahdistaako huopakattoremontin budjetti? Uusi huopakatto vanhan tilalle on sijoitus!

Huopakattoremontin hinta ei ole kallis sanan varsinaisessa merkityksessä. Kyse on toki isommasta investoinnista kuin vaikkapa sammaleenpoisto huopakatolta tai katon paikkaus, mutta pitkässä juoksussa huopakaton uusimiseen sijoitetut rahat saa taatusti takaisin.

Huopakattoremontin myötä katon kunnossapito muuttuu näet puolta helpommaksi. Esimerkiksi katon putsaus ja kasvustonhäätö ei aiheuta jatkuvaa päänvaivaa, eikä katon tiivistystäkään tarvitse miettiä pitkiin aikoihin. Tämä jo yksistään poikii vuosien mittaan huomattavia taloudellisia säästöjä.

Lisäksi huopakattoremontti voi pienentää kiinteistösi lämmityskuluja muhkeilla summilla. Mikäli sallit meidän parantaa kattosi eristystä urakan yhteydessä, saattaa huopakattoremontti tilkitä massiivisiakin lämpövuotoja. Jo yhden talven aikana katon eristyksen parantaminen tai lisäeristys voi säästää paljon rahaa.

Älä siis turhaan murehdi huopakattoremontin hintaa. Kun huopakaton uusiminen Kyyjärvellä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, tartu rohkeasti härkää sarvista ja anna meidän laittaa kattosi uusiksi!

P.S. Raha-asioihin liittyen on hyvä olla tietoinen myös työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta ja kauttamme saatavilla olevasta rahoituksesta. Rahoituksen avulla voit lieventää huopakattoremontin välittömiä vaikutuksia henkilökohtaiseen talouteesi, eikä verohelpotuksiakaan tarvitse odotella pitkään.