KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Lapinlahti

Huopakattoremontti Lapinlahti, kattoalan rautaiset ammattilaiset valmiina palvelukseesi! Meiltä saat huopakattoremontit Lapinlahden seudulla kokenein käsin ja kilpailukykyisin kustannuksin osoitteeseen kuin osoitteeseen.

 • Otamme mielellämme käsittelyymme kaikenkokoiset kattopinta-alat pienestä suureen. Tavanomaisia remonttikohteitamme ovat esimerkiksi omakotitalot, rintamamiestalot, mökit/kesämökit, autotallit ja -katokset, konesuojat, aitat, liiterit, varastot ja pihasaunat.
 • Meillä on runsain mitoin kokemusta kaikista huopakattotyypeistä; tiivissaumakatoista, palahuopakatoista ja kolmiorimakatoista.
 • Emme lyö hanskoja tiskiin, vaikka kattosi välistä löytyisi kosteusvaurio, lumitaakan alla ratkenneita kattopalkkeja, tuuletusongelmia tai muita vastaavia vikoja. Pitkän kokemuksemme turvin suoriudumme rutiinilla hankalistakin remonttiprojekteista!
 • Toteutamme selkein askelmerkein jopa huopakaton energiaremontit ja kattomuodon muutokset (esim. tasakatosta harjakatoksi).

Ota yhteyttä, niin polkaistaan huopakattoremontti Lapinlahdella sijaitsevassa kohteessasi pian käyntiin! Ahkerat asiantuntijamme ovat kuulolla kaikkina vuodenaikoina – talvellakin.

Olemme käytettävissäsi kaikkialla Lapinlahden alueella, ja myös muu Pohjois-Savo on osa toimialuettamme. Lapinlahden ohella saat etevät huopakate-eksperttimme avuksesi esimerkiksi näille paikkakunnille: Iisalmi, Pielavesi, Siilinjärvi, Rautavaara ja Sonkajärvi. Riennämme ripeästi hätiin jopa saariin ja muihin hankalakulkuisiin sijainteihin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Lapinlahdessa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Lapinlahden alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Lapinlahti, ”avaimet käteen”-pakettimme on kuin joululahja – vetää suupielet väkisinkin ylöspäin!

Palahuopakattoremontti Lapinlahti, voidaan toteuttaa monella tavalla. Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Lapinlahdella sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, kyseessä on kuitenkin niin kutsuttu ”avaimet käteen”-paketti.

Tämä hymyilyttävän helppo palvelukokonaisuus sisältää kaiken, mitä kattosi uusiminen tai remontointi vaatii. Mitään et joudu tekemään omin päinesi, ellet sitten jostain syystä aivan välttämättä halua.

Käytännössä pakettiimme kuuluu…

 • Työ suunnittelusta vanhan katon purkuun, yläpohjan kunnostukseen ja aina loppusiivoukseen asti. Halutessasi voimme tehdä myös monenlaisia muutoksia kattosi ominaisuuksiin, kuten lisätä eristystä, asentaa uusia kattotuotteita tai vaihtaa väriä.
 • Kaikki remonttia varten tarvittavat materiaalit. (Sisältäen kuljetuksen remonttikohteeseen ja -kohteesta).
 • Kalusto ja työkalut henkilönostimista jätelavoihin ja vasaroihin (kuljetuksineen).

Työnteon, materiaalien ja kaluston ohella pakettiimme kuuluu tietenkin kunnollinen takuu. Takuusta tiedät, että kättemme jälki kestää savolaisia sääoloja parhaalla mahdollisella tavalla. Se kruunaa jo ennestään komean kokonaisuuden kuin ruusuke lahjapaketin!

Kuulostaako hyvältä? Ota siis yhteyttä, ja pyydä meiltä huipputarjous huopa- tai palahuopakattoremontista Lapinlahdella sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo tältä samalta istumalta.

Huopakaton uusiminen Lapinlahti, näin ajoitat oikein – nappaa talteen 4 kullanarvoista neuvoa!

Huopakaton uusiminen Lapinlahti, nappi ajoitus säästää tuntitolkulla työtä ja usein myös roppakaupalla materiaaleja. Ajoita huopakaton uusimistyöt Lapinlahdella sijaitsevassa kohteessasi hyvin, niin urakan hintalappukin muodostuu edullisemmaksi!

Tämä voi kuitenkin olla helpommin sanottu kuin tehty… Aina ei ole helppoa tunnistaa sitä pistettä, kun katon huollosta ja korjauksesta on aika luopua ja laittaa rahat ennemmin kattoremonttiin. Siksi kokosimme alle neljä kullanarvoista neuvoa aiheeseen liittyen.

Toimi näin, niin osaat ajoittaa huopakaton uusimistyöt Lapinlahdella sijaitsevassa kohteessasi paremmin kuin naapuri:

 • Tartu härkää sarvista ennemmin vähän etupainotteisesti kuin liian myöhään.
 • Jos et voi enää olla varma kattosi vedenpitävyydestä (tiivistyksestä ja paikkauksesta huolimatta), katto sammaloituu ja/tai halkeilee runsaasti, katolla on useita höyrypusseja tai pehmeitä kohtia (esim. läpivientien ympärillä), laita huopakaton uusiminen Lapinlahdella sijaitsevassa kohteessasi tilaukseen lähitulevaisuudessa.
 • Laita kattosi uusiksi viimeistään sen iän ylittäessä neljäkymmentä vuotta – tässä iässä kaikkein laadukkainkin bitumikate on yleensä tiensä päässä.
 • Teetä kattosi uusimistyöt mieluiten keväällä, kesällä tai syksyllä.

Palahuopakaton uusiminen Lapinlahti, kustannukset eli hinta – mitä maksaa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Lapinlahdella?

Palahuopakaton uusiminen Lapinlahti, aprikoitko urakan hintaa? Ei ihme, sillä hintalappu on kieltämättä eräs kiinnostavimpia yksityiskohtia katon remontointiin liittyen.

Täsmällistä kustannusarviota on kuitenkin vaikea antaa vielä tässä vaiheessa. Hinta huopa- tai palahuopakaton uusimiselle Lapinlahden seudulla vaihtelee paljon kohteesta toiseen esimerkiksi sen perusteella, missä kunnossa vanha katto on. On selvästi edullisempaa laittaa uusiksi vain vesikate kuin saneerata katto eristevilloja ja kattoristikkoa myöten.

Tietenkin myös katon koko vaikuttaa huopakattoremontin hintaan suuressa määrin. Lähtökohtaisesti 10-neliöisen huopakaton uusiminen maksaa vähemmän kuin 100-neliöisen katon.

Lisäksi laskukaavassa on otettava huomioon katon muoto ja varustetaso. Esimerkiksi piharakennuksen yksilappeinen pulpettikatto ilman minkäänlaisia varusteita on todennäköisesti huokeampaa laittaa uusiksi kuin vaikkapa omakotitalon nelilappeinen aumakatto kaikkine kattoturvatuotteineen ja läpivienteineen.

Kun haluat tietää hinnan huopa- tai palahuopakaton uusimiselle Lapinlahdella sijaitsevassa kohteessasi, ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous. Kun olemme keränneet käsillä olevasta urakasta tarvittavat pohjatiedot, annamme urakasta mielellämme huipputarjouksen!

Muista hakea huopakattosi remontista kotitalousvähennystä – taloudellinen etu voi olla tuntuva!

Tiesithän jo, että Lapinlahdellakin voit saada huopakaton uusimisesta ja remontoinnista kotitalousvähennystä? Kyseessä on verovähennys, johon jokainen suomalainen yksityishenkilö ja veronmaksaja on oikeutettu.

Kotitalousvähennystä myönnetään monista kodin askareista ja kunnostustoimenpiteistä. Myös huopakaton uusiminen tai remontointi Lapinlahdella sisältää usein paljon sellaisia toimenpiteitä, jotka voi vähentää myöhemmin verotuksessa kotitalousvähennyksen alla – kunhan työt vain tilaa ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta, kuten meiltä.

Kotitalousvähennyksen määrä voi olla loppujen lopuksi isokin. Kotitalousvähennyksen määrä saattaa olla jopa satoja tai parhaassa tapauksessa tuhansia Euroja! Kyseinen verovähennys voi siis keventää huopakattoremontin vaikutuksia henkilökohtaiseen talouteesi varsin tuntuvasti, eikä etuutta kannata jättää missään nimessä käyttämättä.

P.S. Kotitalousvähennyksen lisäksi on hyvä laittaa korvan taa eräs toinenkin raha-asioihin liittyvä seikka. Nimittäin kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Mikäli kattosi saneerauskustannukset uhkaavat ylittää kipukynnyksesi hintojemme kilpailukykyisyydestä ja työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta huolimatta, hae rahoitusta ja maksa urakka näppärästi täysin oman makusi mukaan mitoitetuissa erissä!