KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Lapua

Huopakattoremontti Lapua – Tiedämme kaiken mahdollisen bitumikattoremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme! Uusimme taidokkaasti niin tasakatot, aumakatot, mansardikatot, pulpettikatot kuin esimerkiksi harjakatotkin. Teemme kaikki huopakattoremontit Lapualla avaimet käteen -periaatteella, mikä on se helpoin mahdollinen tapa selvitä katon vaihdosta. Sinun ei tarvitse osallistua sen paremmin purettujen huopakappaleiden keräämiseen, kattoikkunan asentamiseen kuin eristeiden uusimiseen, sillä me teemme puolestasi kaikki toimenpiteet, joita huopakattoremonttisi Lapualla edellyttää.

Urakan sisältö selvitetään ennen vanhan huopakaton purkamista. Samalla selviää se, mitä kesämökin, ulkorakennuksen tai omakotitalon huopakattoremontti Lapualla maksaa. Hintamme ovat vertailukelpoisia, ja töiden osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä. Monet maksavat kattoremontin rahoituksella, jollaista voi hakea vaikkapa yhteistyökumppaniltamme.

Toteutamme huopakattoremontit varmoin ottein myös saarikohteissa. Koska aluettamme on koko Etelä-Pohjanmaa ympäristöineen, voit tilata pahvikaton vaihdon myös sellaisille paikkakunnille kuin Alajärvi, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi tai Seinäjoki. Palvelemme sinua myös entisissä kunnissa, joita ovat esimerkiksi Nurmo, Ylistaro ja Ylihärmä.

Huopakattoremonttiin kannattaa ryhtyä ennen kattovuotoja, sillä mitä vähemmän kattorakenteita pitää uusia ja kunnostaa, sitä edullisemmin katon vaihto onnistuu.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Lapualla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Lapuan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Lapua – Paneudumme innokkaasti joka laattakattoremonttiin

Palahuopakattoremontti Lapua – Ammattilaisemme paneutuvat innokkaasti sinunkin laattakattoremonttiisi! Huopakattoremonttien tekeminen on meille mieleistä puuhaa. Koska teemme aina yhtä hyvää jälkeä, voimme poistua paikalta hyvillä mielin sitten, kun palahuopakattoremontti Lapualla on ohi. Asiakaskin voi olla tyytyväinen, onhan hän saanut todella tiiviin katon Suomen parhailta huopakaton tekijöiltä. Hintakaan ei aiheuta närästystä, sillä hinnoittelemme kaikki palahuopakattoremontit Lapualla varsin kohtuullisesti.

Moni asia vaikuttaa siihen, mitä omakotitalon, autotallin, saunarakennuksen, ulkovaraston tai esimerkiksi mökin huopakattoremontti maksaa. Näitä asioita ovat esimerkiksi katon koko, rakennuksen korkeus (tarvittaessa käytämme henkilönostimia), katon yksityiskohtien määrä ja kattorakenteiden kunto. Myös kattokaltevuudella voi olla merkitystä. Kattokulma pitää tarkastaa jo ennen kuin aloitamme palahuopakattoremontin Lapualla, sitä bitumipaanukatoista puhuttaessa vähimmäiskaltevuus on 11 astetta. Tekniset asiantuntijamme tarkastavat katon kaltevuuden. Jos katto on liian loiva, voimme asentaa pintarullahuopakaton.

Paneudumme innokkaasti myös uuden laattakaton varusteluun. Uudelle palahuopakatolle voidaan asentaa vaikka aurinkopaneelit, kattoluukku, kattoikkuna ja antenni. Tarvetta lienee myös sadevesijärjestelmälle sekä erinäisille kattoturvatuotteille.

Huopakaton uusiminen Lapua – Bitumikaton vaihto etenee aina joutuisasti

Huopakaton uusiminen Lapua – Joutuisasti etenevä kattourakka tilataan tästä osoitteesta! Teemme rivakasti niin huopakattoremontit, kattokorjaukset kuin kattohuollotkin. Nopeus ei selity hutiloinnilla vaan pitkällä kokemuksella sekä suunnitelmallisuudella. Hyvin tehtyä työsuunnitelmaa on ilo noudattaa koko huopakattoremontin ajan, joten jokaisen huopakaton uusiminen Lapualla aloitetaan suunnittelemalla se.

Kaikki tieto, mitä tarvitaan työsuunnitelmaa laatiessa, hankitaan alkutarkastuksen aikana. Polkaise urakka käyntiin ottamalla yhteyttä! Sen jälkeen tulemme tarkastamaan tasakattosi, pulpettikattosi tai esimerkiksi mansardikattosi. Meitä kiinnostaa erityisen paljon se, missä kunnossa umpiponttilaudoitus, kattotuolit ja eristeet ovat. Mitä enemmän meidän pitää kunnostaa katon alla olevia rakenteita, sitä enemmän työtunteja huopakaton uusiminen Lapualla kysyy. Työtuntien määrä näkyy myös bitumikaton vaihdon hinnassa.

Ota yhteyttä, vaikka rakennuksesi huopakaton uusiminen Lapualla sisältäisikin paljon erilaisia kunnostustoimenpiteitä. Laadimme urakasta reilun tarjouksen, emmekä haaskaa aikaa töitä tehdessämme. Lopputulos on aina kerrassaan erinomainen, ovathan työntekijämme timanttisia ammattilaisia. Tiimiimme kuuluu sekä asentajia, kirvesmiehiä että peltiseppiä, joita tarvitaan esimerkiksi siinä vaiheessa, kun on aika pellittää savupiippu.

Palahuopakaton uusiminen Lapua – Pidämme katon vaihdon kaikki langat käsissämme

Palahuopakaton uusiminen Lapua – Tämä kattoremonttipalvelu pystyy pitämään urakan kaikki langat tiukasti käsissään! Asuinrakennuksen, ulkorakennuksen tai vapaa-ajan rakennuksen huopakattoremontti sujuu sulavasti, kun asialla ovat meidän ammattilaisemme.

Ensin otamme selvää siitä, mitä kaikkea palahuopakaton uusimiseen Lapualla on yhdistettävä. Sitten aloitamme urakan, minkä aikana teemme puolestasi kaiken tarvittavan – myös loppusiivouksen.

Ennen loppusiivousta on edessä esimerkiksi vanhan katon purku. Purkutöiden jälkeen tarkastamme ja tarvittaessa myös kunnostamme umpiponttilaudoituksen. Sitten on edessä alushuovan asennus. Alushuopa kiinnitetään umpiponttilaudoitukseen. Uudet huopalaatat (mitkä voivat olla kuusi- tai vaikkapa nelikulmaisia) asennetaan aluskermin päälle.

Palahuopakaton uusimiseen Lapualla kuuluu yleensä myös kattoläpivientien asennus. Kattoläpivientejä ovat esimerkiksi kattoikkunat ja viemärintuuletusputket. Toteutamme läpivientien ylösnostot rullahuovasta leikatuilla erilliskappaleilla, jotta niistä tulee varmasti vesitiiviitä. Ylösnostoissa käytetään myös kolmiorimoja.

Pidämme kaikki langat käsissämme myös siinä vaiheessa, kun huopakattoremontti on edennyt siihen pisteeseen, että on aika asentaa kattoturvatuotteet. Varmista tiivis, turvallinen ja toimiva lopputulos ja tilaa palahuopakaton uusiminen Lapualle meiltä!

Huopakaton asennus Lapua – Painotamme laatua koko urakan ajan

Huopakaton asennus Lapua – Kattotiimimme ymmärtää laadun päälle! Painotamme laatua koko urakan ajan, joten uuden huopakaton asennus Lapualla johtaa erinomaiseen lopputulokseen.

Voit tilata kattotiimiltämme huopakattoremontin, mikä tarkoittaa vanhan katon purkua ja uuden huopakaton asennusta Lapualla. Meiltä voi tilata myös täysin uuden bitumikaton asennuksen. Uudisrakennus saa meiltä ansaitsemansa suojan. Tunnemme kattoalan kuumimmat trendit, joten pystymme tarjoamaan hyvin ajankohtaisia ratkaisuja.

Laatu näkyy ensinnäkin siinä, kuinka hyvin teemme huopakaton asennuksen Lapualla. Paneudumme jokaiseen työvaiheeseen, kuten katelevytyksen valitsemiseen, piipun kunnostamiseen, tuuletusventtiilien asentamiseen/uusimiseen ja loppusiivoukseen.

Laatu näkyy myös käyttämissämme materiaaleissa, kiinnikkeissä ja kattotuotteissa, joita ovat esimerkiksi kattotikkaat ja muut kattoturvatuotteet, kattoluukut ja -ikkunat sekä sadevesikourut. Kiinnikkeinä käytämme riittävän pitkiä huopakattonauloja. Kiinnikkeitä tarvitaan, vaikka kattohuovassa olisi valmis liimareuna. Hakasia ei pidä käyttää lainkaan, sillä ne ovat liian hentorakenteisia.

Laatu ei kuitenkaan tarkoita kohtuutonta hintaa. Ota yhteyttä ja pyydä mainio tarjous uuden bitumikaton asentamisesta tai huopakattoremontista!

Huopakattosaneeraus Lapua – Sadevesikourujen ja syöksytorvien asennus on millintarkkaa työtä

Huopakattosaneeraus Lapua – Huopakaton saneeraus onnistuu varmasti, kun asialla ovat tarkkakätiset eksperttimme! Huopakattoremontti on pullollaan työvaiheita, mitkä kysyvät tarkkuutta. Valitse meidät, niin kaikki menee nappiin.

Melkein kaikki huopakattosaneeraukset Lapualla sisältävät sadevesijärjestelmän asennuksen. Sadevesikourujen ja syöksytorvien asennus on millintarkkaa työtä (ja sen on onnistuttava kerrasta), joten asennus kannattaa jättää ammattilaisten vastuulle.

Ensin mitoitamme ja suunnittelemme sadevesijärjestelmäsi. Sitten hankimme tarvittavat kourut, putket, kannakkeet ja muut materiaalit. On tärkeää, että kaadosta tulee riittävän suuri. Liian pieni kaato tarkoittaa sitä, että vettä ja roskia jää kourun pohjalle. Tämä voi johtaa kourun ruostumiseen ja jäätymiseen.

Muita esimerkkejä huopakattoremontin työvaiheista, mitkä edellyttävät erityistä tarkkuutta, ovat peltisepäntyöt, piipun kunnostus ja kosteusvaurioiden kunnostus. Olemme tarkkoja myös alkutarkastusta tehdessämme. Alkutarkastus aloittaa kaikki huopakattosaneeraukset Lapualla. Lopputarkastus on luonnollisestikin yksi viimeisimmistä työvaiheista. Koska teemme huopakattosaneerauksesi Lapualla täyden palvelun pakettina, urakkaan kuuluu myös loppusiivous ja purku- sekä rakennusjätteiden toimittaminen jäteasemalle.