KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Leppävirta

Huopakattoremontti Leppävirta, asiansa takuuvarmasti taitavalta kattofirmalta. Huopakattoremontti vapauttaa sinut villinä tulvivasta katonkorjauslaskujen virrasta! Kun huopakattoremontti Leppävirralla sijaitsevassa kohteessasi tulee päätökseensä, suorittaa kattosi jälleen virkansa mukisematta monet vuodet ja vuosikymmenet.

Kattoremontin jälkeen esimerkiksi katon tiivistyksestä ei tarvitse kantaa huolta tuon taivaallista. Uusi huopakate puolustaa allaan olevaa rakennusta tehokkaasti niin sade- kuin sulamisvesiltä.

Myöskään höyrypussit ja niiden korjaus eivät ole riesanasi. Taitavan asentajan jäljiltä uusi huopakatto ei kupruile tai ryppyile, vaan kermikerrokset pysyvät kauniisti aloillaan ilman jatkuvaa huolenpitoa.

Jos talosi, mökkisi tai piharakennuksen vanha huopakattoparka repeilee liitoksistaan pahemman kerran, älä siis enää syydä rahaa katon huoltoon ja korjaukseen… ota sen sijaan yhteyttä kattoremonttipalveluumme, ja pyydä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista.

Eipä aikaakaan, niin kiinteistösi lakea kruunaa uudenkarhea, entistäkin kestävämpi, tiiviimpi ja tyylikkäämpi bitumikruunu. Se palvelee parhaimmillaan vielä seuraavaakin sukupolvea!

Meiltä saat huopakattoremontit koko Leppävirran alueella, ja myös muu Pohjois-Savo kuuluu toimialueeseemme. Leppävirran ohella esimerkiksi nämä pitäjät ovat osa palveluverkostoamme: Suonenjoki, Kuopio, Tuusniemi, Siilinjärvi, Varkaus ja Jokioinen.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Leppävirralla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Leppävirran alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Leppävirta, huolettomasti ”avaimet käteen”-palveluna – mitään et joudu tekemään itse!

Palahuopakattoremontti Leppävirta, toteutetaan meillä paljon kehuttuna ”avaimet käteen”-palveluna. Tämä huoleton palvelupaketti sisältää kaiken, mitä huopa- tai palahuopakattoremontti Leppävirralla sijaitsevassa kohteessasi ikinä vaatiikaan – mitään et joudu tekemään tai hankkimaan itse!

  • Me teemme puolestasi kaiken työn suunnittelusta loppusiivoukseen.
  • Hankimme myös kaikki remonttia varten tarvittavat materiaalit, kuten kattohuovat/-laatat, kattotuotteet, eristevillat ym. tykötarpeet.
  • Tuomme mukanamme kaiken kattosi remontointiin tarvittavan kaluston rakennustelineistä jätelavoihin (ja viemme pois mennessämme).

Samalla voimme kuitenkin luvata, että asiakkaanamme et taatusti päädy maksamaan mistään turhasta. Meillä jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Leppävirralla suunnitellaan aina projektikohtaisesti, huomioiden tarkoin sekä katon tarpeet että asiakkaan oman vision.

Joko startataan urakan suunnittelu? Laita meille viestiä tai pirauta, ja pyydä kaikenkattava ja yksilöllisesti räätälöity tarjous huopa- tai palahuopakattosi ”avaimet käteen”-remontista!

Huom. kaiken muun mukavan lisäksi ”avaimet käteen”-pakettimme sisältää tietenkin reilun takuun. Takuu sinetöi jo ennestään muhkean kokonaisuuden kuin ruusuke joululahjan.

Huopakaton uusiminen Leppävirta, hyvä sauma parannella katon ominaisuuksia – oletko kattoosi nykyisellään täysin tyytyväinen?

Huopakaton uusiminen Leppävirta, mahtava sauma parannella kattoa niiltä osin kuin et ole siihen täysin tyytyväinen. Muutokset sekä katon toiminnallisuuteen että ulkonäköön onnistuvat urakan yhteydessä näppärästi, eikä toimenpiteiden hintakaan siten kipua tarpeettoman korkealle.

Jos esimerkiksi katon väri tympii, ärsyttää tai herättää muita negatiivisia tuntemuksia, huopakaton uusiminen Leppävirralla sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa oivallisen tilaisuuden vaihtaa katon väriä. Kattohuopia on tänä päivänä saatavilla huikaisevan laajassa värikirjossa mustasta siniseen ja punaiseen – palahuopaa jopa kaksivärisenä.

Myös uusien kattotuotteiden ja -läpivientien asennus käy kätevästi, kun huopakaton uusiminen Leppävirralla sijaitsevassa kohteessasi on muutenkin työn alla. Haluaisitko katollesi esimerkiksi kattoikkunan tai aurinkopaneelit? Tai vaikka kattolyhdyn?

Samoin katon eristys tai lisäeristys on helppoa ja edullista huopakaton uusimisen yhteydessä. Siinä samalla kylmä ullakkotila voidaan muuttaa talviasuttavaksi verrattain vähällä vaivalla ja huokein kustannuksin.

Ota yhteyttä ja kerro meille rohkeasti, mikä vanhassa katossa mättää. Kuuntelemme korvat höröllä, ja teemme kaikkemme epäkohtien korjaamiseksi!

Palahuopakaton uusiminen Leppävirta, meillä urakan hinta ei laita päätäsi pyörälle!

Palahuopakaton uusiminen Leppävirta, paljonko se maksaa? Onko huopa- tai palahuopakaton uusiminen Leppävirralla kallista? Älä turhaan stressaa, sillä meillä urakan hinta ei laita päätäsi pyörälle!

Pitkän ja vankan kokemuspohjamme ansiosta pystymme pitämään urakan kustannukset aisoissa tilanteessa kuin tilanteessa. Me tiedämme, kuinka työtunnit ja materiaalikustannukset pidetään minimissään – laadusta tinkimättä.

Tarkkoja hintatietoja varten kannattaa kuitenkin ottaa meihin suoraan yhteyttä ja pyytää urakasta tarjous. Meillä jokainen kattoremonttiprojekti hinnoitellaan täysin yksilöllisesti esimerkiksi katon kunnon, koon, muodon ja varusteiden perusteella. Myös kohteesi korkeus ja sijainti vaikuttavat tarjouksemme loppusummaan jossain määrin.

Näin etäältä käsin emme valitettavasti voi muuta kuin arvailla, paljonko huopa- tai palahuopakaton uusiminen Leppävirralla sijaitsevassa kohteessasi tulisi maksamaan… ja paraskin arvio menisi luultavasti pahemman kerran metsään.

Laita siis viestiä tai pirauta, niin saat pian käsiisi luotettavan kustannusarvion talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontista. Vastaamme hintatiedusteluihin kaikkina vuodenaikoina!

Huopakaton remontointi ja kotitalousvähennys? Entä voiko maksaa osissa?

Kun kodin, kesämökin tai piharakennuksen huopakattoremontti lähestyy, alkaa monia mietityttää kotitalousvähennys. Saako huopakaton uusimisesta Leppävirralla kotitalousvähennystä? Ja jos, niin kuinka paljon?

Iloksemme voimme kertoa, että useimmiten huopakaton uusiminen tai remontointi Leppävirralla sisältää paljon kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvia askareita. Työmme on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua, ja loppujen lopuksi kotitalousvähennys saattaa keventää huopakattoremontin kustannuksia varsin mukavilla summilla. Joskus voidaan puhua jopa sadoista tai tuhansista Euroista.

Kotitalousvähennyksen ohella saatat huomata pohtivasi rahoitusta ja osamaksua. Huopakaton uusiminen tai remontointi vaatii jonkin verran pääomaa, ja hintojemme kilpailukykyisyydestä huolimatta voi joskus olla mukavampi maksaa urakka ennemmin osissa kuin yhdessä köntässä.

Meillä voit onneksi maksaa kattosi saneeraustyöt myös osissa niin halutessasi. Tätä varten olemme järjestäneet asiakkaillemme mahdollisuuden hakea kauttamme joustavaa rahoitusta, jonka avulla kattoremontin kustannukset on mahdollista jakaa useampaan erään.

Ennen kuin haet rahoitusta tai kotitalousvähennystä, kannattaa kuitenkin pyytää meiltä tarjous. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä summa viivan alla vetää suupielesi ylöspäin!