KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Lestijärvi

Huopakattoremontti Lestijärvi, monta hyvää syytä ottaa urakka agendalle. Vaikka moni ajatteleekin huopakaton uusimisen tai remontoinnin olevan ”pakollinen paha”, seuraa urakasta lukuisia käytännön hyötyjä ja tietenkin myös esteettistä iloa.

Ota huopakattoremontti Lestijärvellä sijaitsevassa kohteessasi ainakin vakavaan harkintaan, jos…

 • Olet kyllästynyt kattosi alituiseen tiivistykseen ja paikkaukseen.
 • Et enää jaksa taistelua sammalta ja jäkälää vastaan.
 • Katon vanhanaikainen tai muuten vain kulahtanut ilme tympii.
 • Et voi enää luottaa katon kuormankestoon talvisissa olosuhteissa.
 • Katon energiatehokkuus on sanalla sanoen heikko.

Huopakattoremontin jälkeen kattosi pitää taas vettä ja kestää talvista lumikuormaa odotusten mukaisesti, vastustaen sammaleen ja jäkälän valloitusyrityksiäkin erinomaisen tehokkaasti. Urakan myötä myös katon energiatehokkuus ja lämmöneristyskyky saattaa kohentua merkittävästi, ja samalla katon ilme päivittyy 2020-luvulle kerta rysäyksellä.

Kuulostaako houkuttelevalta? Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Lestijärvellä sijaitsevassa kohteessasi! Olemme käytettävissäsi koko Lestijärven alueella, ja myös muu Keski-Pohjanmaa (esim. Halsua, Kaustinen, Toholampi, Perho ja Kokkola) lukeutuu palveluverkostoomme – saarikohteet mukaan lukien.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Lestijärvellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Lestijärven alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Lestijärvi, meillä kattosi on varmoissa käsissä!

Palahuopakattoremontti Lestijärvi, meidän puoleemme voit kääntyä huolettomin mielin. Meillä kattosi on varmoissa käsissä!

Vaikka voitkin tilata huopa- tai palahuopakattoremontin Lestijärvellä sijaitsevaan kohteeseesi monesta muustakin osoitteesta, olemme ilman muuta yksi parhaista valittavanasi olevista urakoitsijoista. Voimme luvata rahoillesi takuuvarmaa vastinetta, sillä meillä on huopa- ja bitumikatteiden asennuksesta ja saneerauksesta vankka kokemus jo entuudestaan. Pitkän uramme varrella olemme remontoineet lukemattomia huopa- ja palahuopakatteita, onnistuen huippuarvosanoin kerta ja kohde toisensa perään.

Taitava tiimimme suoriutuu jopa välikaton korjaustöistä selkein askelmerkein. Meillä eivät mene pasmat sekaisin, vaikka kattosi välistä paljastuisi kosteusvaurioita, pikku eläinten tekemiä tuhoja, notkahtaneita kattopalkkeja tai muita vastaavia vikoja.

Sanojemme vakuudeksi myönnämme työllemme tietenkin kunnollisen takuun; toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Lestijärvellä luotettavasti takuutyönä.

Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Lestijärvellä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ota siis yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Sana vain, niin riennämme saneeraamaan omakotitalosi, mökkisi tai piharakennuksen vanhan huopakatteen uuteen loistoon!

Huopakaton uusiminen Lestijärvi, leppoisasti kaikenkattavana ”avaimet käteen”-palveluna

Huopakaton uusiminen Lestijärvi, voidaan toteuttaa monella tavalla. Jokaisella urakoitsijalla onkin huopakaton uusimiseen Lestijärvellä hieman omanlaisensa taktiikka.

Me olemme kuitenkin halunneet tehdä asiakkaidemme elämän mahdollisimman helpoksi. Siksi toteutamme huopakaton uusimistyöt Lestijärvellä ns. ”avaimet käteen”-palveluna.

Palveluumme kuuluu kaikki kattosi saneeraamiseksi vaadittava työ. Tilatessasi huopakaton uusimistyön Lestijärven seudulla sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, sinun ei siis tarvitse laittaa tikkua ristiin uuden kattosi eteen!

Varsinaisen työnteon ohella huolehdimme puolestasi myös materiaalihankinnoista. Et joudu marssimaan ruuhkaiseen rakennustarvikeliikkeeseen kattohuopia, kattotuotteita tai eristevilloja varten, vaan me tilaamme puolestasi tarvittavan määrän toiveidesi mukaisia tykötarpeita – ellei muuta erikseen sovita.

Älä siis tee kattosi saneerauksesta turhan monimutkaista, vaan tilaa urakka meiltä leppoisasti ”avaimet käteen”-palveluna! Meidän huhkiessamme voit itse keskittyä vaikkapa nokkahuilun soittoon, sienestykseen tai fillarin tuunaukseen.

Huom. ”avaimet käteen”-palveluumme kuuluu kaikki tarpeellinen kattosi saneeraukseen, muttei varmasti mitään ylimääräistä. Räätälöimme palvelukokonaisuuden sisällön täysin projektikohtaisesti, jotta emme vahingossakaan tulisi veloittaneeksi turhasta työstä tai tarpeettomista materiaaleista.

Palahuopakaton uusiminen Lestijärvi, kuinka se käytännössä tapahtuu? Vain muutama reipas askel ja urakka onkin jo pulkassa!

Palahuopakaton uusiminen Lestijärvi, etenee alusta loppuun vaihe vaiheelta. Vielä tänäkään päivänä uusi huopa- tai palahuopakatto vanhan tilalle ei tule valmiissa paketissa, vaan huopa- tai palahuopakaton uusiminen Lestijärvellä on rautaista ammattitaitoa vaativaa käsityötä.

Näin urakka käytännössä etenee:

 1. (Remonttikohteeseen tutustuminen ja vanhan katon kuntokartoitus.)
 2. Remonttikohteen valmistelu. (Rakennustelineiden pystytys, ympäristön suojaustyöt jne.)
 3. Vanhojen kattotuotteiden irrotus ja vanhan vesikatteen purku. Huom. aina huopa- tai palahuopakaton uusiminen Lestijärvellä ei edellytä koko katon purkua, vaan joissakin tapauksissa katto voidaan saneerata myös osittain tai kenties jopa asentaa uusi katto suoraan vanhan päälle.
 4. Yläpohjan kunnostustyöt, jos tarpeen. (Esim. lahovauriokorjaukset, kastuneiden tai huonokuntoisten eristeiden vaihto, pieneläinten tekemien eristevaurioiden korjaus, notkahtaneiden kattopalkkien suoristus.)
 5. Uuden vesikatteen eli kattohuopien asennus.
 6. Uusien kattotuotteiden ja kattoläpivientien asennus.

Viimeiseksi vielä siistimme paikat remontin jäljiltä ja kuskaamme rakennusjätteet asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen. Näin pääset nauttimaan auvoisasta elämästä uuden kattosi suojissa heti, kun perävalomme häviävät horisonttiin!

Lestijärvellä et maksa huopakattosi saneerauksesta maltaita – hintamme ovat kilpailukykyisiä, ja työmme kelpaa kotitalousvähennykseen!

Paljonko maksaa huopakaton remontointi tai uusiminen Lestijärvellä? Kun omakotitalon, mökin/kesämökin tai piharakennuksen (esimerkiksi autotallin, autokatoksen, varaston, aitan tai pihasaunan) huopakattoremontti alkaa olla ajankohtainen, urakan hinta juolahtaa mieleen väkisinkin.

Täsmällistä hinta-arviota on vaikea antaa kohdetta tuntematta, sillä laskutettavien työtuntien määrä sekä materiaalikustannukset vaihtelevat paljon projektista toiseen. Tarjouksemme loppusumma riippuu pitkälti mm. katon koosta, kunnosta, muodosta, varusteista ja läpivienneistä.

Tilatessasi huopakaton uusimistyöt Lestijärvellä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, et kuitenkaan maksa uudesta katostasi maltaita. Pitkällä kokemuksella selviämme visaisistakin remonttiprojekteista kadehdittavan kustannustehokkaasti!

Lisäksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen. Vaikka kotitalousvähennyksellä ei saakaan välitöntä ”alennusta” huopakattoremontin hinnasta, saattaa kyseinen verovähennys keventää huopakattoremontin kustannuksia lopulta varsin sievoisilla summilla.

Vinkki: mikäli kaikesta huolimatta valvot yösi huopakattoremontin hintaa miettien, kannattaa tutustua kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen. Hyvämaineisen yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella voit pilkkoa kattoremontin hinnan näppärästi pienempiin eriin, eikä isompikaan remonttirupeama aiheuta turhaa rahastressiä.