KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Lieksa

Huopakattoremontti Lieksa – Virheetön ja kestävä lopputulos varmistetaan tilaamalla bitumikattoremontti tästä osoitteesta! Asentajiemme, peltiseppiemme ja kirvesmiestemme ammattitaitoon voi luottaa. Toteutamme ulkorakennuksesi, omakotitalosi tai mökkisi huopakattoremontin Lieksassa sellaisella tavalla, että voit todeta sen olleen joka sentin väärti.

Bitumikattoremontin kilpailukykyinen hinta on tiedossa heti alusta pitäen, eli et joudu ostamaan sikaa säkissä. Hintaan vaikuttaa esimerkiksi alusrakennetöiden määrä. Huopakattoremonttisi Lieksassa ei aiheuta kohtuuttomia kustannuksia, vaikka se sisältäisikin kastuneiden puurakenteiden ja eristevillojen vaihtotöitä, sillä emme ylihinnoittele töitämme. Kaiken lisäksi töiden osuus oikeuttaa hakemaan kotitalousvähennystä. Yhteistyökumppanimme voi jeesata kattoremontin rahoituksen kanssa.

Et jää huopakattoremontitta Lieksassa, vaikka kohde sijaitsisi saaressa, sillä pystymme toteuttamaan huopakattoremontit myös saarikohteissa. Kattoremonttipalvelumme palvelualue on laaja, sillä siihen kuuluu koko Pohjois-Karjala ympäristöineen. Näin ollen voit tilata tasakattoremontin, harjakattoremontin tai vaikkapa pulpettikattoremontin esimerkiksi sellaisille paikkakunnille kuin Ilomantsi, Juuka, Kontiolahti, Kuhmo tai Nurmes. Myös Pielisjärvi kuuluu alueeseen, jolla teemme pahvikattoremontteja. Koska uusimme bitumikermikatot avaimet käteen -periaatteella, helpompaa tapaa katon vaihtoon ei ole. Ota yhteyttä vaikka saman tien!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Lieksassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Lieksan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Lieksa – Uusi bitumipaanukatto tarjoaa kaiken, mitä tarvitset

Palahuopakattoremontti Lieksa – Uusimamme bitumipaanukatto tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi! Huopakattoremontin päätteeksi sinulla on katto, mikä pitää allaan olevat rakenteet kuivina säällä kuin säällä. Rakenteiden suojaaminen onkin katon tärkein tehtävä. Jos katto epäonnistuu tässä tehtävässä, katon alle voi syntyä kosteusvaurioita. Kosteusvauriot voivat johtaa esimerkiksi sisäilmaongelmiin tai ennenaikaiseen huopakattoremonttiin. Pahimmillaan kattovuoto pilaa koko rakennuksen käyttökelpoisuuden. Pidä siis huolta rakennuksestasi ja tilaa palahuopakattoremontti Lieksaan hyvissä ajoin!

Mikäli jätät palahuopakattoremonttisi Lieksassa meidän vastuullemme, otamme kaikki toiveesi huomioon koko urakan ajan. Tämä näkyy esimerkiksi katon varustelussa. Kerro meille, mitä uudelta laattakatoltasi odotat, niin me teemme työtä käskettyä. Laattakattoremonttiin voidaan yhdistää vaikkapa aurinkopaneelien tai kattoluukun asentaminen. Haluatko lisätä sisätiloihin tulevan luonnonvalon määrää? Tämä voi onnistua kattoikkunan avulla. Eikö eristetila tuuletu tarpeeksi hyvin? Asia voidaan ratkaista esimerkiksi yhdistämällä palahuopakattoremonttiisi Lieksassa uusien tuuletusventtiilien asentaminen.

Kunnioitamme toiveitasi myös valitessamme uusia huopalaattoja. Uusimamme palahuopakatto osuu silmiisi päivittäin vuodesta toiseen, joten katon ulkonäöllä on väliä.

Huopakaton uusiminen Lieksa – Uusimme sekä pinta- että aluskermin

Huopakaton uusiminen Lieksa – Asialleen omistautuneet ammattilaisemme uusivat bitumikattosi täyden kympin arvoisesti! Yhdistämme autokatoksen, rantamökin, saunarakennuksen, hevostallin, kesäkeittiön, huvimajan, omakotitalon tai esimerkiksi vierasaitan huopakattoremonttiin kaiken tarvittavan. Se, mitä huopakaton uusimiseen Lieksassa on juuri sillä kertaa yhdistettävä, selvitetään ennen huopakattoremontin aloittamista. Tieto auttaa huopakattoremontin suunnittelussa, valmistelussa ja hinnoittelussa.

Jokainen urakka on erilainen, mutta oletettavasti huopakaton uusiminen Lieksassa aloitetaan purkamalla vanha katto. Periaatteessa on mahdollista, että uusi pintahuopa voidaan asentaa vanhan päälle, mutta loppujen lopuksi tällainen on melko harvinaista. Jos ja kun urakkaan kuuluu vanhan katon purkaminen, puramme sekä pinta- että alushuopakerrokset. Vanhaa aluskermiä ei voi jättää uuden pintakermin alle, koska se on täynnä kiinnikkeiden jälkeensä jättämiä reikiä. Reikiä täynnä oleva alushuopa ei voisi toimia tehtävässään, eli katon alla olevien rakenteiden suojaaminen kosteudelta siinä tapauksessa, että pintahuopa alkaa jostain syystä läpäisemään vettä.

Huopakaton uusimiseen Lieksassa voidaan yhdistää myös sadevesijärjestelmän uusiminen, piipun pellitys tai vaikkapa yläpohjan lisäeristys.

Palahuopakaton uusiminen Lieksa – Urakka kulminoituu laadukkaiden huopalaattojen asentamiseen

Palahuopakaton uusiminen Lieksa – Anna meidän korvata aikansa palvellut laattakatto uudella ja luotettavalla bitumipaanukatolla! Teemme huopakattoremonttisi siten kuin pitkän linjan huopakattoammattilaisilta sopii odottaakin. Hintakaan ei estä huopakattoremontin tilaamista, sillä toteutamme palahuopakaton uusimisen Lieksassa varsin järkevällä ja vertailukelpoisella hinnalla.

Palahuopakaton uusimiseen Lieksassa kuuluu vanhan katon purku, aluslaudoituksen kunnostus (mikäli tarpeen) ja uuden laattakaton asennus. Käytämme laadukkaita huopalaattoja, joiden ominaisuudet ovat huippuluokkaa.

Markkinoilla on paljon kotimaisia huopalaattoja, mitkä valmistetaan kumibitumista. Ne ovat kestäviä, sitkeitä ja joustavia. Yhdessä alleen asennettavan alushuovan kanssa ne muodostavat tiiviin kokonaisuuden. Palahuopakatto on myös hiljainen valinta. Se ei pauku tai ropise.

Hunajakennokuvioisen palahuopakatto on vain yksi vaihtoehto. Kattolaatat voivat olla vaikkapa suorakulmion muotoisia. Esimerkkejä eri värivaihtoehdoista ovat punainen, vihreä, ruskea, harmaa ja musta. Myös kattoturvatuotteita löytyy näissä väreissä. Palahuopakaton uusimiseen Lieksassa lähes poikkeuksetta myös sadevesijärjestelmän asennus. Senkin valinnassa painavat sinun väri- ja mallitoiveesi. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää asiasta!

Huopakaton asennus Lieksa – Ilolla ja ammattitaidolla tehty asennus johtaa parhaaseen lopputulokseen

Huopakaton asennus Lieksa – Bitumikaton asennus on lahjakkaille ammattilaisillemme mieleistä puuhaa! Elastisen ja helposti työstettävän kattohuovan asentaminen onnistuu korkealla ammattitaidolla vaikka katolla olisi sisätaitteita, seinäliittymiä ja kattolyhtyjä.

Yksi syy sille, miksi huopakaton asennus Lieksassa on meille katon asentajille mieleistä, on se, että luotamme omaan osaamiseemme. On hienoa voida tarjota asiakkaalle virheetön huopakatto. Virheettömyys näkyy esimerkiksi piilossa olevina naulauksina, rännien oikeina kaatoina ja asianmukaisella tavalla toteutettuina läpivienteinä. Asentamamme katto ei vuoda sen paremmin jiirin kuin piipunkaan kohdalta!

Ilolla ja ammattitaidolla tehty urakka johtaa parhaaseen lopputulokseen, joten tilaa omakotitalon, ulkorakennuksen tai mökin huopakaton asennus Lieksaan tästä osoitteesta. Koska huopakatto on nappivalinta sekä uudis- että saneerauskohteeseen, teemme kernaasti niin huopakattoremontin kuin täysin uuden huopakaton asennuksen Lieksassa.

Mikäli kyseessä on huopakattoremontti, urakkaan voi kuulua raakaponttilaudoituksen tai esimerkiksi kattotuolivaurioiden kunnostus. Ammattilaisemme toteuttavat nämäkin työvaiheet pieteetillä ja vertaansa vailla olevalla ammattitaidolla.

Huopakattosaneeraus Lieksa – Huopakaton saneerauksen jälkeen koittaa loppusiivous

Huopakattosaneeraus Lieksa – Täyden palvelun pakettina toteuttamaamme bitumikattosaneeraukseen kuuluu ilman muuta myös loppusiivous! Teemme puolestasi aivan kaiken, mitä harjakaton, pulpettikaton, mansardikaton tai esimerkiksi tasakaton vaihto edellyttää. Huopakattoremonttiin voi kuulua vaikkapa otsalautojen uusiminen, lumiesteiden mitoittaminen, viemärintuuletusputken asentaminen tai antennin siirtäminen katolta rakennuksen päätyyn.

Se, mitä huopakattosaneerauksesi Lieksassa tulee sisältämään, selvitetään ennen huopakattoremontin aloittamista. Sitten on aika suojata pihasi pressuilla. Pressujen avulla puretut huopakappaleet, peltilistat ja huopanaulat eivät leviä pitkin pihaa. Pressut siis helpottavat aikanaan aloitettavaa loppusiivousta. Huopakaton saneerauksen loppumetreihin kuuluu myös lopputarkastus. Sen myötä kaikki osapuolet saavat varmuuden siitä, että huopakattosaneeraus Lieksassa on onnistunut moitteettomalla tavalla.

Huopakattosaneeraukset Lieksassa aiheuttavat melko paljon jätettä. Onneksi ne voidaan lajitella ja kierrättää. Käytöstä poistettujen kattohuopien kaatopaikkasijoittaminen kiellettiin jo vuonna 2016. Nykyään vanhat kattohuovat murskataan ja hyödynnetään uuden asfaltin raaka-aineena. Myös puujäte voidaan hyötykäyttää. Me huolehdimme jätteiden toimittamisesta jäteasemalle, joten tämäkään työvaihe ei jää sinun kontollesi. Ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme vaikka jo tänään!