KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Liperi

Huopakattoremontti Liperi – Tämä kattoremonttipalvelu pitää mitä lupaa! Tilaa kesämökin, omakotitalon tai piharakennuksen huopakattoremontti Liperiin taidokkailta ammattilaisiltamme, niin kaikki hoituu yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Teemme huopakattoremontin avaimet käteen -periaatteella, eli sinun ei tarvitse osallistua purkutöihin, alusrakennetöihin, asennustöihin tai esimerkiksi peltisepäntöihin millään tavalla. Sinun ei tarvitse osallistua myöskään kattoikkunan, kattoluukun tai kattovalokuvun asentamiseen, lumiesteiden mitoittamiseen tai seinäliittymien toteuttamiseen. Siivoamme myös jälkemme tehtyämme huopakattoremontin Liperissä.

Teemme huopakattoremontteja Liperin kaikissa kolkissa, myös saarikohteissa. Koska kattoremonttipalvelumme aluetta on koko Pohjois-Karjala ympäristöään unohtamatta, bitumikaton vaihto onnistuu myös sellaisilla paikkakunnilla kuin vaikkapa Heinävesi, Joensuu (mihin on liitetty Pyhäselkä), Rääkkylä, Savonlinna (mihin on liitetty Savonranta) tai Outokumpu.

Kotitalousvähennys keventää bitumikattoremontin kustannuksia entisestään. Kermikattoremontin hinta (minkä voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella) selviää alkutarkastuksen perusteella. Otahan yhteyttä, niin tulemme tarkastamaan tasakattosi, pulpettikattosi tai vaikkapa harjakattosi laskeaksemme hinnan sen uusimiselle! Katon vaihdon hintaan vaikuttavia asioita ovat esimerkiksi katon koko ja puuosien kunto, mutta hinta on aina yhtä vertailukelpoinen.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Liperissä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Liperin alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Liperi – Bitumipaanukattoremontti pelastaa rakennuksesi

Palahuopakattoremontti Liperi – Ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja anna meidän pelastaa rakennuksesi! Mitä vanhempi katto, sitä enemmän tarvitset palahuopakattoremonttia Liperissä. Aika nimittäin kuluttaa vesikaton muuttaen sen vuotoalttiiksi. Vanha laattakatto voi alkaa vuotaa vaikkapa sisätaitteen, savupiipun tai kattoluukun kohdalta. Kattovuoto voi aiheuttaa puuosasta toiseen leviäviä lahovaurioita sekä eristeiden homehtumista. Yläpohjan homevaurio voi vaikuttaa sisäilman laatuun ja sitä kautta rakennuksen asukkaiden tai käyttäjien terveyteen. Ethän päästä tilannetta liian pitkälle, vaan ota ajoissa yhteyttä huopakattoremontin tiimoilta.

Huopakattoremontti tarkoittaa vanhan katon purkamista ja uuden katon asentamista. Siinä välissä korjaamme kaikki mahdolliset vauriot, puutteet ja muut ongelmat. Bitumipaanukattoremontin aikana voidaan puuttua paitsi laho- ja homevaurioihin niin myös yläpohjan kehnoon tuuletukseen, rapautuneeseen savupiippuun ja puutteisiin katon varustelussa. Kattovarusteita, joita voimme asentaa tehdessämme palahuopakattoremonttia Liperissä, ovat esimerkiksi kattotikkaat, kulkusillat, kattoluukku, lumiesteet, hiiriesteet, aurinkopaneelit ja viemärintuuletusputki.

Pystymme aloittamaan palahuopakattoremonttisi Liperissä nopeallakin aikataululla, mikä on tarpeen esimerkiksi silloin, jos puu on kaatunut katolle. Tekemämme laattakattoremontti pelastaa rakennuksesi, joten otahan yhteyttä!

Huopakaton uusiminen Liperi – Juuri näin katot soisi uusittavan

Huopakaton uusiminen Liperi – Uusimme kattosi siten kuin huopakatot soisi uusittavan! Jätä autotallin, omakotitalon ja/tai saunarakennuksen huopakattoremontti meidän vastuullemme, niin kaikki sujuu asianmukaisella tavalla. Tilaa huopakaton uusiminen Liperiin meiltä myös silloin, kun kyseessä on mökin huopakattoremontti. Mökki voi meidän puolestamme sijaita vaikka saaressa, eikä sähköttömyys ole minkäänlainen este tai edes erityinen hidaste bitumikaton vaihdolle.

Koulutuksemme ja kokemuksemme ansiosta tiedämme, miten huopakaton uusiminen Liperissä tulee suorittaa. Koska jokainen katto on erilainen, aloitamme urakan perehtymällä sinun kattosi erityispiirteisiin ja -tarpeisiin. Sitten suojaamme pihan ja aloitamme purkutyöt. Teoriassa on mahdollista, että huopakaton uusiminen Liperissä onnistuisi purkamatta vanhoja huopakerroksia. Selvitämme asian tapauskohtaisesti. Siihen saakka on syytä olettaa, että vanhat huopakerrokset pitää poistaa uusien tieltä.

Asiantuntijamme panostavat kaikkiin työvaiheisiin, kuten seinäliittymien toteuttamiseen, sadevesijärjestelmän mitoittamiseen ja piipun pellittämiseen. Tämä huolellisuus yhdistettynä verrattomaan asiantuntemukseen ja tasokkaisiin materiaaleihin saavat aikaan sen, että lopputulos on kerrassaan erinomainen. Valitse sinäkin tämä kattoremonttipalvelu!

Palahuopakaton uusiminen Liperi – Uuden laattakaton ominaisuudet ovat huippuluokkaa

Palahuopakaton uusiminen Liperi – Uusimamme palahuopakaton ominaisuudet ovat huippuluokkaa! Uuden katon tiiviys, tyylikkyys ja toimivuus taataan valitsemalla laadukkaita kattolaattoja, mitkä ovat joustavia ja pitkäikäisiä. Asennamme ne huolellisesti, kuten myös niiden alle tulevan alushuovan. Kun palahuopakaton uusiminen Liperissä on ohi, kattosi pitää vettä säällä kuin säällä, ja kattokokonaisuutta on ilo katsella.

Kuten edeltä käy ilmi, huopakattoremontin jälkeen asuinrakennuksessasi, vapaa-ajan rakennuksessasi tai ulkorakennuksessasi on tiivis, tyylikäs ja toimiva katto. Pidämme huolen siitä, että uusi laattakattosi on myös erittäin turvallinen. Yhdistämme huopakattoremonttiin kaikkien pakollisten kattoturvatuotteiden asentamisen. Niiden ohella voimme asentaa vapaaehtoisia kattoturvatuotteita, joilla katon turvallisuutta voidaan parantaa entisestään.

Ympäristöministeriön asetuksista käy ilmi, millaisia kattoturvatuotteita meidän vähintäänkin on asennettava toteuttaessamme palahuopakaton uusimista Liperissä. Vaikka palahuopakaton pinta onkin karhea ja se on siksi lähtökohtaisesti turvallisempi katolla liikkujalle kuin peltikatto, kalteva palahuopakatto pitää varustella kattotikkailla ja mahdollisesti myös kattosillalla. Palahuopakaton uusiminen Liperissä voi pitää sisällään myös lumiesteiden asentamisen.

Huopakaton asennus Liperi – Valinnassa painavat sinun väri- ja mallitoiveesi

Huopakaton asennus Liperi – Asentajamme kunnioittavat toiveitasi! Tilaa huopakaton asennus Liperiin meiltä, niin saat varmasti makusi mukaisen bitumikaton. Aloitamme urakan tutustumalla kohteeseen. Se voi olla vielä rakenteilla oleva uudiskohde tai huopakattoremonttia kaipaava omakotitalo, kesämökki tai ulkorakennus (autokatos, kesäkeittiö, navetta tai vaikkapa rantasauna).

Huopakattoremonteille omistautuneet ammattilaisemme osaavat kiinnittää huomiota juuri oikeisiin asioihin. He hoksaavat muun muassa sen, jos kohteessa tarvitaan harjatuuletinta. He osaavat myös valita oikeanlaiset kiinnikkeet – huopakaton asennus Liperissä voi mennä pieleen, jos kiinnikkeet ovat liian lyhyitä ja hentorakenteisia.

Ammattilaisemme osaavat valita myös oikeanlaiset kattohuovat. Kattohuopien valinta lähtee liikkeelle kattokulman selvittämisestä. Palahuopakatolle minimikulma on 1:5. Kolmiorimahuopakattoa ei voi asentaa, jos kattokulma on alle 1:3. Pintarullahuopaa voi käyttää kaikilla katoilla, mutta kattokaltevuus sanelee sen, miten huopakaton asennus Liperissä kuuluu tehdä.

Voit valita vapaasti uuden katon värin. Palahuopakatoista puhuttaessa pääset valitsemaan myös kattolaattojen muodon. Sadevesijärjestelmä voi olla puolipyöreä tai kantikas. Värivaihtoehtoja piisaa, kuten myös kattoturvatuotteiden kohdalla.

Huopakattosaneeraus Liperi – Suunnittelu, toteutus, lopputulos (me huolehdimme kaikesta)

Huopakattosaneeraus Liperi – Anna huippuosaajiemme huolehtia huopakattosi saneerauksesta! Me teemme puolestasi kaiken, mitä huopakattoremonttiin sillä kertaa on yhdistettävä. Huolehdimme bitumikattosaneerauksen suunnittelusta, toteutuksesta ja lopputuloksen tarkastamisesta. Lopuksi siivoamme jälkemme ja toimitamme kaikki purku- sekä rakennusjätteet jäteasemalle.

Jos harjakattosi, pulpettikattosi, tasakattosi tai esimerkiksi mansardikattosi kaipaa uusimista, ota yhteyttä. Huopakattoremontti voidaan aloittaa jo aikaisin keväällä, ja vielä syksylläkin ehtii toteuttaa huopakattosaneerauksen Liperissä. Se, mitä kaikkea yhdistämme huopakattosaneeraukseesi Liperissä, riippuu tapauksesta. Mikäli vanha katto ei ole vuotanut, kattosaneeraus voi edetä hyvinkin nopeasti ja vähin työvaihein.

Tilanne on toinen, jos katon alta löytyy kosteusvaurioita tai esimerkiksi myrskystä johtuvia kattotuolivaurioita. Tällöinkin pyrimme toteuttamaan huopakattosaneerauksesi Liperissä mahdollisimman nopeasti ja kohtuuhintaisesti. Kosteusvaurioita ei kuitenkaan voi jättää kunnostamatta, kuten ei myöskään kattotuolivaurioita.

Kun kaikki on kunnossa kattorakenteiden osalta, aloitamme uusien huopakerrosten ja kattoläpivientien (kuten kattoikkunan ja kattoluukun) asentamisen. Sitten asennamme tarvittavat kattoturvatuotteet. Huopakattosaneerauksen viimeisiä vaiheita ovat lopputarkastus ja loppusiivous.