KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Mänttä-Vilppula

Huopakattoremontti Mänttä-Vilppula, etsitkö palvelukseesi varmakätistä tiimiä? Älä suotta mene merta edemmäs kalaan, sillä meiltä saat käyttöösi koko joukon toinen toistaan etevämpiä huopakate-eksperttejä.

  • Meillä on huopakattoremonteista runsaasti aiempaa kokemusta. Takanamme on pitkä ura, jonka varrella olemme remontoineet lukemattomia tiivissaumakattoja, palahuopakattoja ja kolmiorimakattoja – onnistuen huippuarvosanoin kerta toisensa jälkeen.
  • Saneeraamme siististi ja tiiviisti kaikki kattomuodot tasakatosta pulpettiin, harjaan, aumaan, mansardiin ja säteriin.
  • Meillä ei mene sormi suuhun, vaikka välikatolta paljastuisi kosteusvaurioita, notkahtaneita kattopalkkeja tai muita vastaavia ongelmia. Välikaton korjaustyöt ovat meille arkipäivää.
  • Toteutamme tottunein ottein jopa haastavat kattomuodon muutokset ja katon energiaremontit.

Kun haluat huopakattoremontin Mänttä-Vilppulassa sijaitsevassa kohteessasi menevän varmasti kerralla maaliin, tilaa siis urakka kattoremonttipalvelumme kautta. Laita meille viestiä tai pirauta vaikkapa jo tältä samalta istumalta!

Palvelemme sinua kaikkialla Mänttä-Vilppulan alueella, ja myös muu Pirkanmaa (esim. Juupajoki, Ruovesi ja Virrat) kuuluu toimialueeseemme. Lisäksi olemme käytettävissäsi Keski-Suomen puolella Mänttä-Vilppulan naapurikunnissa (Keuruu ja Jämsä).

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Mänttä-Vilppulassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Mänttä-Vilppulan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Mänttä-Vilppula, älä lykkää enää ensi vuoteen!

Palahuopakattoremontti Mänttä-Vilppula, jokaisen huopa- ja palahuopakaton vääjäämätön kohtalo. Vaikka elämme jo 2020-lukua ja nykypäivän bitumikatto kestää huomattavasti kauemmin kuin lumppuhuovasta valmistetut esi-isänsä, ikuista huopakattoa ei valitettavasti vielä ole keksitty…

Kun kattosi ei enää pysy tyytyväisenä pelkkien huolto- ja korjaustöiden voimalla, kannattaakin kattoremontti laittaa tilaukseen viiveettä. Jos kattoa saa olla esimerkiksi putsaamassa ja paikkaamassa jatkuvalla syötöllä, älä turhaan lykkää kattoremonttia enää ensi vuoteen.

Mitä ripeämmän reagoit kattosi hätähuutoihin, sen vähemmän työtä huopa- tai palahuopakattoremontti Mänttä-Vilppulassa sijaitsevassa kohteessasi tulee vaatimaan. Näin ollen myös kattosi saneeraushinta on edullisempi. Voit säästää rahat vaikkapa etelänlomaan tai moottoriveneeseen!

Jos kattosi kunto vähääkään epäilyttää, kutsu eksperttimme ainakin vilkaisemaan sen tilannetta. Käynnin jälkeen voimme antaa sinulle tarvittaessa loistotarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Mänttä-Vilppulassa sijaitsevassa kohteessasi.

Vinkki: luvallasi voimme käväistä arvioimassa kattosi terveydentilan myös poissa ollessasi. Tämä saattaa hieman jouduttaa kattoremontin tarvekartoitusta ja kustannusarviota, sillä ahkera tiimimme on liikkeellä melkeinpä päivittäin.

Huopakaton uusiminen Mänttä-Vilppula, yläpohjan kunnostus kuuluu (tarvittaessa) palveluumme – jäljiltämme kattosi on takuulla terve kuin pukki!

Huopakaton uusiminen Mänttä-Vilppula, onnistuu usein vaihtamalla pelkät kattohuovat ja uusimalla kattotuotteet. Kun kattoremontin kanssa ollaan ajoissa liikenteessä, todennäköisesti alemmissa kattorakenteissa ei ole mitään vikaa ja niihin ei kattoremontin yhteydessä tarvitse koskea välttämättä lainkaan.

Joskus katto voi kuitenkin olla huonossa kunnossa myös vesikaton alla olevien rakenteiden osalta. Ei olisi mitenkään ennenkuulumatonta, että katon välistä paljastuu esimerkiksi lahonneita puuosia tai kastuneita eristevilloja. Myös lumimassojen painosta pettäneet kattopalkit sekä pikku eläinten tekemät tihutyöt ovat varsin tavallisia löydöksiä.

Me emme kuitenkaan lyö hanskoja tiskiin, vaikka kattosi välistä paljastuisi jotain problematiikkaa. Kosteusvaurioiden korjaus, notkahtaneiden kattopalkkien oikaisu, pieneläinten tekemien eristevaurioiden korjaus ym. välikaton kunnostustyöt ovat meille rutiinihommaa.

Tilatessasi huopakaton uusimistyöt Mänttä-Vilppulassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, tiedätkin kattosi tulevan varmasti läpikotaisin kuntoon. Ammattiylpeytemme on korkea, joten emme jätä katollesi mitään mätää muhimaan!

Palahuopakaton uusiminen Mänttä-Vilppula, paljonko siitä saa maksaa? Hinta ja neliöhinta?

Palahuopakaton uusiminen Mänttä-Vilppula, hinta lienee kiinnostavimpia kysymyksiä aiheeseen liittyen. Harva se päivä meiltä kysytään, paljonko maksaa esimerkiksi omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremontti.

Voidaksemme antaa urakasta realistisen kustannusarvion, meidän on kuitenkin aluksi hieman tutustuttava käsillä olevaan toimeksiantoon. Emme harrasta kiinteää hinnoittelua, vaan huopakattoremontin tai huopakaton uusimisen hinta lasketaan meillä aina yksilöllisesti.

Huopa- ja palahuopakaton uusimishinnat Mänttä-Vilppulassa vaihtelevatkin paljon esimerkiksi katon koon, kunnon, muodon ja varusteiden perusteella. Käytännössä tarjouksemme loppusumma riippuu siitä, paljonko työtä, materiaaleja ja kalustoa urakkaan tarvitaan.

Kun huopa- tai palahuopakaton uusimishinta Mänttä-Vilppulassa sijaitsevassa kohteessasi alkaa kiinnostaa, laita siis viestiä taikka pirauta ja pyydä meiltä rohkeasti tarjous. Kunhan olemme hieman tutustuneet käsillä olevaan toimeksiantoon, voimme tehdä kattosi saneerauksesta huipputarjouksen – sen kuultuaan anoppikin jää sanattomaksi!

Muistathan, että laskut maksettuasi voit hakea ja saada työstämme ns. kotitalousvähennystä. Kyseessä on verovähennys, joka saattaa poikia tuntuvaakin kevennystä huopa- tai palahuopakaton uusimiskustannuksiin Mänttä-Vilppulassa.

Kesämökin huopakattoremontti – mitä pitää huomioida?

Edessä mökin/kesämökin huopakattoremontti? Monessa mielessä urakka on täysin vastaava kuin vaikkapa omakotitalon tai autotallin huopakattoremontti, mutta toisaalta kesämökin huopakattoremonttiin liittyy muutamia erityispiirteitä.

Kun kesämökin huopakattoremontti alkaa häämöttää horisontissa, pidä mielessä nämä asiat:

  • Mökin huopakattoremontti kannattaa teettää Mänttä-Vilppulassa ennen talvea. Jos katto on kehnossa kunnossa jo syksyllä ja mökillä ei tule talviaikaan käytyä edes lumenpudotusten merkeissä, voi keväällä olla vastassa surullinen näky.
  • Toisin kuin luulisi, myös kesämökin huopakattoremontti saattaa edellyttää lupaa Mänttä-Vilppulan rakennusvalvonnalta. Hoida lupa-asiat kuntoon hyvissä ajoin ennen remontin starttia!
  • Huopakattoremontti on otollinen tilaisuus asennuttaa katolle aurinkopaneelit. Varsinkin aukealla ja aurinkoisella mökkitontilla paneeleista voi saada sähköt näppärästi niin mökkiin, aittaan kuin saunaan – ilman mittavaa määrää kalliita sähkötöitä.
  • Huopakattoremontin yhteydessä kannattaa varmistaa, että mökin katolla on riittävä määrä pieneläinesteitä. Jos katon välistä löytyy vaikkapa lintujen tai oravien repimiä eristeitä tai hiiren pesä, todennäköisesti ei olisi pahitteeksi asentaa muutamia uusia pieneläinesteitä.

Huom. meiltä voit tilata huopakattoremontit Mänttä-Vilppulassa ja muualla Keski-Suomen alueella jopa saarikohteisiin.