KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Muonio

Huopakattoremontti Muonio, toteutamme kaikenlaisten huopakattojen remontit tasokkaasti ammattitiimimme voimin. Kun omakotitalosi, huvilasi, kesämökkisi tai muu mökkisi tarvitsee huopakaton uusimisen, voit teettää sen meillä. Remontoimme pala- ja rullahuopakattoja, tasakattoja, harjakattoja sekä aumakattoja muiden kattomallien ohessa. Voit tilata meiltä myös piharakennusten kattoremontit. Remontoimme autotallien ja -katosten kattoja sekä sauna- ja varastorakennusten kattoja riippumatta siitä, mikä katon malli tai huopakatetyyppi on kyseessä. Kun huopakattoremontti Muoniossa on tehtävänä, pyydä kattoremonttipalvelultamme tarjous. Kartoitamme kattosi tilanteeseen sekä perehdymme toiveisiisi, jotta saat sellaisen katon kuin haluat. Kattokohtaisen tarjouksemme lisäksi on hyvä muistaa vielä rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennyskin.

Lappi ja varsinkin Lounais-Lappi sekä siellä paikat, kuten Muonio, Enontekiö, Kittilä ja Kolari toimivat palvelualueenamme. Teemme huopakattoremontit niin saarikohteissa, kuten tunturi- ja taajamakohteissakin. Moderni huopakate on loistava valinta haastaviinkin olosuhteisiin, se on hyväksi todettu kattovaihtoehto mm. Lapissa. Huopakatto sopii yhteen esimerkiksi runsaampien lumimäärien kanssa, koska kevytkatteinen ja karheapintainen katto on helppo ratkaisu lumikuormien huolettaessa. Teetä meillä huopakattoremontti Muoniossa niin kattosi toimii ja kestää jatkossakin!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Muoniossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Muonion alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Muonio – remontoimme laattakattosi kuntoon ammattilaisen varmoin ottein

Palahuopakattoremontti Muonio, vanhan katon vikojen korjaaminen sekä loppuun kuluneen katteen vaihtaminen uusivat rakennuksesi katon. Asennusladonta palahuopakatteella käynnistyy katon räystään alareunasta. Työ etenee lapetta pitkin ylös katon harjalle, kunnes lape on peitetty toistensa kanssa huolellisesti limitetyillä katepaloilla ja kiinnitetty alusrakenteeseen, joka voi olla kateponttilevyä tai mm. tiivistä alusponttilaudoitusta. Tämä kimmoisille huopakatteille tukea antava alusrakenne toimii katteen kiinnityspintana mutta se myös vakauttaa kattoa ja sitoo omalta osaltaan koko katon rakenteita. Huopakatto on kevyt mutta vakaa.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Muoniossa tarkoittaa joka tapauksessa vesikatteen uusimista, palahuopakatteen kohdalla se tarkoittaa alusrullahuovasta toteutettua pohjakerrosta sekä palahuopakatteesta eli laattakatteesta asentamaamme pintahuopakerrosta. Aluskerroksen me asennamme jokaiseen huopakattoon, riippumatta siitä, millaisesta huovasta pintakerros asennetaan. Palahuopakattoremontti, kuten tietysti muutkin huopakattoremontit Muoniossa voivat totta kai sisältää myös muita kattoon liittyviä uusimis- ja korjaustöitä mutta vesikatteen uusiminen on keskeinen kattoremonttien työvaihe. Katon kaikkien vikojen ja heikkouksien korjaaminen sekä uuden palahuopakatteen huolellinen asentaminen kannattaa. Meiltä saat kaikkien kotitaloutesi rakennusten kattojen uusimiset vakaalla ammattitaidolla toteutettuna.

Huopakaton uusiminen Muonio – katollesi sopiva ja sen tarpeet täyttävä kattoremontti luvassa

Huopakaton uusiminen Muonio, käytännössä katon uusiminen tarkoittaa kattoremonttia. Uusiminen on kuitenkin osuva ilmaus, sillä remontissa huopakatosta uusitaan osia ja materiaaleja kunkin katon kunnon perusteella. Käytännössä huopakattoremontti alkaa työmaan valmisteluilla eli mm. työmaansuojauksilla sekä vanhan katon purkamisella, jolloin poistamme ainakin vanhan vesikatteen ja sen kiinnittimet. Myös kattotuotteiden irrottelu voi olla katosta riippuen tarpeen katteen uusimisen ja katon muiden korjaustöiden vuoksi. Kun huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Muoniossa etenee siihen pisteeseen, että vanha vesikate on poistettu niin vuoroon tulevat alusrakennetytöt, silloin kun niitä tarvitaan. Aina ei tarvita, kevein kattoremontti sisältää pelkän vesikatteen uusimisen mutta silloin kun katossa on vaikkapa kattovuotoja, korjaamme niiden jäljet myös katteen alta löytyvistä katon osista. Korjaamme ja uusimme alusrakenteet sekä eristeet katon kunnon mukaisesti. Huopakaton uusiminen tarkoittaakin usein kuluneiden ja heikkokuntoisten materiaalien uusimista ja katon vikojen korjaamista. Kun kaikki on kunnossa, jatkuu huopakattoremontti Muoniossa vielä uuden vesikatteen sekä kattotuotteiden asennuksiin. Kun katto valmistuu, teemme lopputarkistuksen, keräämme työvälineet ja siivoamme työmaan sekä kierrätämme remonttijätteet.

Palahuopakaton uusiminen Muonio, hyvä kattoremontti ja hyvä uusi katto rakennukseesi!

Palahuopakaton uusiminen Muonio, kun laattakatolle tarvitaan uudistuksia, kattoremonttipalvelumme hoitaa urakan kunnolla! Uusi palahuopakate, kunnolliset läpivientitoteutukset, laadukkaat ja oikein kiinnitetyt kattotuotteet kuuluvat meillä aina asiaan. Halutessasi asiaan kuuluvat myös vaikkapa uusi kattoikkuna tai koko katon eristeremontti. Eli kaikki mitä kattosi tarvitsee ja mitä sinä haluat yhdessä laadukkaasti toteuttamassamme huopakattoremontissa.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Muoniossa voi ajankohtaistua mm. kattovuotojen vuoksi. Tyypillisiä kattovuotojen syitä huopakatoilla ovat mm. erilaiset asennusvirheet, heikot tai kokonaan puuttuvat katteen ylösnostot sekä alushuovan tai piipunpellityksen puuttuminen. Muutkin läpivientien virheet, joihin lukeutuvat jälkikäteen tehdyt kattoläpivientien asennukset, väärät asennussarjat varsinkin kattoikkunoiden tapauksissa mutta myös erilaiset kiinnitysongelmat niin vesikatteen kuin alusponttilaudoituksienkin tasoilla aiheuttavat ongelmansa. Katto voi vuotaa myös kulumisen ja ikääntymisen vuoksi katteeseen syntyneiden vaurioiden kautta, mutta läpivientien ongelmat ovat yleisiä. Tämän vuoksi meillä niiden asennukseen paneudutaan erityisellä huolella joka ikisessä toteuttamassamme huopakattoremontissa Muoniossa. Palahuopakaton uusiminen voi ajankohtaistua myös erilaisten myrskyvaurioiden vuoksi, kun rajut tuulenpuuskat repivät katetta irti tai kaatavat puun katon lappeelle.

Huopakaton asennus Muonio – katon asennuksessa katteet, kattotuotteet ja muut katon osat löytävät paikkansa

Huopakaton asennus Muonio, voit toteuttaa toiveesi mm. kattoikkunasta tai muista katon muutos- ja asennustöistä meillä teetetyn kattoremontin yhteydessä mutta muuten teemme sen, mitä katto tarvitsee ollakseen taas kunnossa ja teemme sen hyvin. Katon kunto on suurin yksittäinen tekijä siinä, mitä vanhasta katosta puretaan ja mitä uuteen puolestaan asennetaan. Erityisen tärkeää on uusia kaikki loppuun käytetty sekä kosteuden heikentämä materiaali katosta. Näin ollen työlistalla voikin olla vesikatteen ohessa kattorakenteita ja eristeitäkin.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Muoniossa keskittyy yleensä vesikatteen uusimiseen kokonaan. Harvinaislaatuisemmissa tapauksissa katto saa meiltä pelkän uuden pintahuopakerroksen mutta hyvin paljon tavallisempaa on purkaa vanha vesikate pois ja asentaa uusi alus- ja pintahuopineen. Kattohuopien asennukseen liittyy erottamattomasti myös ylösnostojen asennukset, joita teemme erillisten ylösnostopalojen ja kolmiorimojen avulla läpivienteihin ja seinäliitoskohtiin. Asennamme myös huolellisesti kaikki läpiviennit, kattotuotteet ja katon sekä piipun pellitykset, kun toteutamme huopakattoremontin Muoniossa. Huopakaton asennus käsittääkin tyypillisesti useampien asennustöiden kokonaisuutta, johon voi lukeutua myös eristeiden tai vaikkapa alusponttilaudoitustenkin asennustyötä.

Teetä huopakattosaneeraus Muonion seudulla kattoremonttipalvelullamme

Huopakaton saneeraus käy helposti, kun pyydät meiltä tarjouksen ja jätät sen myötä remontin hoidettavaksemme. Huopakattoremontti Muoniossa siis käynnistyy tarjouspyyntösi myötä, siitä eteenpäin me voimmekin kantaa vastuun huopakattoremontin toteuttamisesta. Teemme Muonion seudulla laadukkaita huopakattoremontteja mm. omakotitaloihin, kesämökkeihin, sauna- ja varastorakennuksiin sekä piharakennuksiin tai vaikkapa autotalleihin ja -katoksiin.

Huopakattoremontti Muoniossa on mahdollista teettää meillä niin harjakattoisiin, kuin pulpetti- ja tasakattoisiinkin rakennuksiin. Remontoimme monipuolisesti rullahuopakattoja ja palahuopakattoja kaikissa muodoissa ja malleissa, huomioiden tietysti katevalinnoissa kattokulmien riittävyyden.

Huopakattoremontissa katon viimeistelytöihin kuuluvat isompien kokoisuuksien, kuten eristyksen ja vesikatteen valmistuttua vielä katon pellitystöiden toteutukset sekä kattotuotteiden asennukset. Huopakatto hyötyy usein reunapellityksistä eikä savupiipullekaan pahaa tee saada kattopeltiseppämme toteuttamaa piipunpellitystä ja piipunhattua suojakseen. Kattotuotteet asennamme myös katon valmistuessa, tyypillisesti huopakattoon tarvitaan mm. kattotikkaat katon huoltoreitin luomiseksi sekä räystäskourut kaikkiin rakennuksiin, joissa on sadevesijärjestelmä. Jyrkemmät huopakatotkin vaativat rakennusmääräysten mukaiset lumiesteet tiettyihin kohtiin räystäällä, jos niiden alla liikutaan tai oleskellaan. Toimiva ja käytännöllinen katto on kaikkien osiensa summa.