KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Muurame

Huopakattoremontti Muurame – Hoidamme kermikattoremontin kaikki työvaiheet puolestasi suunnittelusta toteutukseen! Kun haluat selvitä omakotitalon, mökin tai ulkorakennuksen huopakattoremontista Muuramessa mahdollisimman helpolla, ota yhteyttä asentajiimme, peltiseppiimme ja kirvesmiehiimme. Aloitamme huopakattoremonttisi Muuramessa kartoittamalla kattosi tarpeet sekä sinun uutta huopakattoa koskevat toiveesi. Sitten aloitamme tarvittavat purku -, vaihto-, eristys-, asennus- ja peltisepäntyöt. Tasakattoremontin, harjakattoremontin tai vaikkapa pulpettikattoremontin päätteeksi toteutamme lopputarkastuksen ja -siivouksen.

Kun asioit kanssamme, saat juuri sellaisen katon kuin halusit, eikä hintakaan hirvitä. Bitumikattoremontin kilpailukykyinen ja kotitalousvähennyskelpoinen hinta selvitetään ennen kuin aloitamme huopakattoremontin Muuramessa. Hintaan vaikuttaa etenkin puuosien kunto, joten katto on hyvä uusia ennen sen kunnon romahtamista. Mikäli etsit huopakattoremontille (joita teemme myös saarikohteissa) rahoitusta, voit tutustua yhteistyökumppanimme tarjoamaan vaihtoehtoon.

Palvelemme sinua myös sellaisilla paikkakunnilla kuin Jyväskylä, Toivakka, Jämsä, Luhanka ja Laukaa. Alueeltamme löytyvät myös entiset kunnat Jyväskylän maalaiskunta, Korpilahti ja Säynätsalo, onhan ”temmellyskenttäämme” koko Keski-Suomi ympäristöään unohtamatta. Kaikki alkaa siitä, että otat yhteyttä ja pyydät oivallisen tarjouksen bitumikattosi uusimisesta!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Muuramessa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Muuramen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Muurame – Laattakattoremontti vapauttaa sinut vanhan katon omistajan huolilta

Palahuopakattoremontti Muurame – Meiltä tilattu laattakattoremontti vapauttaa sinut vanhan palahuopakaton omistajan huolista! Mitä vanhempi bitumipaanukatto, sitä todennäköisemmin se voi vuotaa. Kuten me kaikki tiedämme, kattovuodoista ei seuraa mitään hyvää. Kattovuoto voi saada puuosat lahoamaan ja heikentymään. Katon alle pääsevä kosteus ei tee hyvää myöskään eristevilloille. Ne voivat homehtua, ja tämä voi aiheuttaa sisäilmaongelmia. Tilaa palahuopakattoremontti Muurameen hyvissä ajoin, niin voit välttyä kattovuodoilta ja kosteusvaurioilta.

Teet oikein hyvän päätöksen, kun tilaat huopakattoremontin meiltä, sillä me pystymme toteuttamaan palahuopakattoremonttisi Muuramessa erinomaisella hinta-laatusuhteella. Ammattilaisemme laittavat kaiken kuntoon myös katon alla, joten kannattaa ottaa yhteyttä siinäkin tapauksessa, että huopakattoremonttiin kuuluu paljon kosteusvaurioiden kunnostustoimenpiteitä. Toki puuosat ovat voineet vaurioitua myös katolle kaatuneen puun takia. Osaamme toimia oikein tällaisessakin tilanteessa.

Meidän vastuullamme ollut palahuopakattoremontti Muuramessa vapauttaa sinut vanhan ja huonokuntoisen katon omistajalle tyypillisiltä huolilta. Enää ei tarvitse pelätä kattovuotoja, joten voit nukkua yösi rauhassa. Anna siis meidän korvata heikkokuntoinen laattakattosi uudella!

Huopakaton uusiminen Muurame – Bitumikattosikin asioisi kanssamme

Huopakaton uusiminen Muurame – Toimimme niin kattoystävällisesti, että uskoaksemme kattosikin tahtoisi asioida kanssamme! Kattoystävällisyytemme näkyy muun muassa siinä, kuinka huolellisesti puutumme katon kaikkiin tarpeisiin, puutteisiin ja vaurioihin. Huopakattoremontin päätyttyä omakotitalossa, kesämökissä tai ulkorakennuksessa on virheetön bitumikatto, mikä pystyy suojaamaan rakennusta vuodesta toiseen.

Katon tärkein tehtävä onkin pitää kosteus pois allaan olevien rakenteiden kimpusta. Jos se epäonnistuu tässä, se on joko liian vanha, väärin asennettu tai jonkin poikkeuksellisen ilmiön vaurioittama. Jälkimmäisellä viittaamme esimerkiksi myrskyn katon päälle kaatamaan puuhun. Se voi saada katon niin huonoon kuntoon, että paras ratkaisu on huopakattoremontti – siinäkin tapauksessa, että huopakaton uusimisen Muuramessa piti tapahtua vasta vuosien päästä.

Mikäli huopakaton uusiminen Muuramessa on jätetty vastuullemme, huolehdimme siitä, että uusi katto pitää vettä nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme myös siitä, ettei uuden katon alle jää muhimaan kosteutta. Varmistamme myös sen, että uusi katto kestää tulevat talvet ja myrskyt, joten tilaa huopakaton uusiminen Muurameen meiltä!

Palahuopakaton uusiminen Muurame – Uusi katto, parempi mieli

Palahuopakaton uusiminen Muurame – Uusimamme palahuopakatto on takuuvarma hyvän mielen aiheuttaja! Tilaa huopakattoremontti meiltä, niin saat varmasti sellaisen bitumipaanukaton kuin halusit. Otamme toiveesi ja tarpeesi huomioon koko huopakattoremontin ajan.

Kaikki asiakkaat tahtovat, että palahuopakaton uusiminen Muuramessa (tai missä tahansa muuallakin) johtaa sellaiseen kattoon, mikä pitää vettä. Vanhan katon alla ei ole mukava asua, koska se voi vuotaa milloin tahansa. Meille uuden palahuopakaton vesitiiviys on itsestäänselvyys. Asia varmistetaan muun muassa paneutumalla jokaisen kattoläpiviennin toteuttamiseen. Tiiviys varmistetaan myös esimerkiksi paneutumalla kiinnikkeiden valintaan, sillä katon tiiviys riippuu myös kiinnikkeiden pituudesta.

Palahuopakaton uusimista Muuramessa koskevat toiveesi voivat liittyä myös urakan aloitusajankohtaan, uuden laattakaton väriin tai uudelle palahuopakatolle asennettaviin kattotuotteisiin. Uusi kattohan voidaan viimeistellä vaikkapa aurinkopaneeleilla tai kattoikkunalla.

Jos palahuopakaton uusiminen Muuramessa venyy tarpeettomasti tai maksaa liikaa, mieliala voi laskea. Me huolehdimme siitä, että urakka etenee rivakasti, ja että kokonaiskustannukset pysyvät kurissa. Valitse tämä kattoremonttipalvelu, niin saat uuden katon ja hyvän mielen!

Huopakaton asennus Muurame – Meiltä sujuu myös piipun pellitys

Huopakaton asennus Muurame – Kattotiimimme ammattitaidolla ei ole rajoja! Kun toteutamme huopakaton asennusta Muuramessa, urakan aikana ei voi tulla vastaan mitään sellaista, mitä emme osaisi toteuttaa. Voit tilata verrattomilta ammattilaisiltamme huopakattoremontin tai kokonaan uuden huopakaton asennuksen Muurameen. Urakka suunnitellaan ja hinnoitellaan tapauskohtaisesti, sillä jokainen kohde on erilainen. Olipa tehtävää paljon tai vähän, hintamme ovat aina yhtä vertailukelpoisia, joten kannattaa asioida kanssamme.

Huopakaton asennukseen Muuramessa voi kuulua myös piipun pellitys. Mikäli kyseessä on huopakattoremontti, piippu pitää ehkä kunnostaa ennen peltisepäntöitä, sillä huonokuntoista savupiippua ei kannata alkaa pellittää.

Piipun pellitys on kerrassaan hyvä idea (kattomateriaalista riippumatta), sillä piipun pellitys lisää sekä piipun että talon katon käyttöikää. Juuripellitys varmistaa, ettei katto vuoda piipun ja katon liitoskohdasta, mutta piippu kannattaa pellittää ylös saakka. Näin se antaa parhaan suojan myös itse piipulle. Tarvetta on myös hormin suuaukon päälle asennettavalla piipunhatulla, mikä estää veden, lumen ja roskien pääsyn hormiin.

Huopakattosaneeraus Muurame – Ravistetaan historian painolasti kattosi harteilta

Huopakattosaneeraus Muurame – Ravistamme historian painolastin tasakattosi, harjakattosi tai vaikkapa aumakattosi harteilta! Aika jättää jälkensä myös huopakattoon, vaikka se onkin uutena mitä kestävin, tiivein ja toimivin katto. Jos kesämökin, saunarakennuksen, omakotitalon, autotallin tai esimerkiksi autokatoksen kattoa huolletaan säännöllisesti, se voi kestää todella pitkään. Satunnaiset korjaustarpeet huomataan viimeistään kevät- ja syyshuoltojen yhteydessä. Kattopaikkaukset antavat harjakatolle eli satulakatolle, pulpettikatolle, mansardikatolle tai vaikkapa tasakatolle lisää käyttövuosia.

Jossain vaiheessa paras ratkaisu on kuitenkin huopakattosaneeraus Muuramessa. Se tarkoittaa samaa kuin huopakattoremontti, mikä tarkoittaa vanhan katon purkamista ja uuden katon asentamista. Huopakattoremontti voi sisältää myös erilaisia korjaus- ja kunnostustoimenpiteitä, kuten vaikkapa raakaponttilaudoituksen kunnostuksen, kattotuolivaurioiden korjauksen ja kastuneiden eristeiden sekä sisäkattomateriaalien vaihdon. Huopakattosaneeraukseen Muuramessa voidaan yhdistää monenlaisia toimenpiteitä, joilla kattosi voidaan tuoda tähän päivään. Teoriassa on mahdollista toteuttaa huopakattosaneeraus Muuramessa purkamatta vanhaa kattoa, mutta käytännössä tällainen on mahdollista melko harvoin, joten yleensä vanha katto puretaan pois uuden tieltä.