KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Nakkila

Huopakattoremontti Nakkila – Bitumikattoremonttisi on hyvissä käsissä, kun jätät sen meidän vastuullemme! Toteutamme ulkorakennuksen, omakotitalon tai mökin huopakattoremontin Nakkilassa ensiluokkaisella hinta-laatusuhteella. Hintaan kuuluu kaikki tarvittava aina vanhan katon purkamisesta homeisten eristevillojen vaihtoon ja piipunhatun asennuksesta loppusiivoukseen. Urakan päätteeksi sinulla on kaikkia tarpeitasi ja toiveitasi vastaava katto. Voit olla iloinen siitä, että päätit tilata huopakattoremontin Nakkilaan juuri meiltä.

Hinnasta sen verran, että tarkempi tieto kustannuksista saadaan alkutarkastuksen jälkeen. Esimerkiksi tarvittavien alusrakennetöiden määrä vaikuttaa siihen, mitä huopakattoremontti Nakkilassa maksaa, eikä esimerkiksi aluslautojen kuntoa voi arvioida etänä. Olipa kunnostettavaa paljon tai vähän, toteutamme tasakattoremonttisi, harjakattoremonttisi tai vaikkapa pulpettikattoremonttisi järkevällä hinnalla. Töiden osuutta voi keventää hakemalla kotitalousvähennystä. Halutessasi voit hakea huopakattoremontillesi – joita teemme myös saarikohteissa – yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta.

Koska aluettamme on koko Satakunta lähialueitaan väliin jättämättä, voit tilata huopakaton vaihdon myös sellaisille paikkakunnille kuin Eura, Eurajoki, Harjavalta, Pori tai vaikkapa Ulvila. Alueeltamme löytyvät myös Lattomeri sekä Nakkilan entiset naapurikunnat Kiukainen, Kullaa ja Luvia.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Nakkilassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Nakkilan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Nakkila – Laattakattoremontti sisältää yhtä sun toista

Palahuopakattoremontti Nakkila – Bitumipaanukattoremonttisi voi sisältää yhtä sun toista (muttei mitään sellaista, mitä emme osaisi suorittaa)! Tilaa autokatoksen, saunarakennuksen, kesäkeittiön tai vaikkapa hevostallin huopakattoremontti tästä osoitteesta jo tänään. Ammattilaisemme soveltuvat loistavasti myös kesämökin, huvilan tai omakotitalon palahuopakattoremonttiin Nakkilassa.

Laattakattoremontti aloitetaan samoin kuin kaikki muutkin huopakattoremontit, eli aivan ensimmäiseksi tutustumme kattosi tarpeisiin. Mitä aikaisemmassa vaiheessa tilaat palahuopakattoremontin Nakkilaan, sitä yksinkertaisempi urakka voi olla (rakenteiden hyväkuntoisuuden takia). Kaikista simppelein laattakattoremontti sisältää vanhan katon purkamisen, uuden alushuovan ja uusien kattolaattojen asentamisen sekä katon varustelun. Uuden palahuopakaton varusteet voivat tarkoittaa sadevesijärjestelmää sekä lapetikkaita ja muita mahdollisia kattoturvatuotteita.

Jos palahuopakattoremontti Nakkilassa alkaa vasta pitkään jatkuneen kattovuodon jälkeen, työvaiheita voi olla enemmän. Urakkaan pitänee sisällyttää kastuneiden puuosien, eristeiden ja sisäkattomateriaalien vaihto. Kosteus on saatava pois uuden laattakaton alta, joten tarvittavia työvaiheita ei voi jättää väliin.

Laadimme kattourakastasi kilpailukykyisen tarjouksen. Tarvittaessa yhdistämme urakkaan myös eristetilan tuuletuksen tehostamisen tai vaikkapa savupiipun kunnostamisen.

Huopakaton uusiminen Nakkila – Tästä ei bitumikatto enää parane!

Huopakaton uusiminen Nakkila – Uusimamme bitumikatto on paras mahdollinen suoja rakennuksellesi! Toteutamme huopakattoremontin niin, että uudesta katosta tulee todella tiivis (ja kestävä). Kun siis tarvitset huopakaton uusimista Nakkilassa, ota yhteyttä tähän kattoremonttipalveluun!

Uuden katon tiiviys varmistetaan esimerkiksi käyttämällä oikeanlaisia kiinnikkeitä (liian lyhyet huopakattonaulat pumppautuisivat ylös raakaponttilaudoituksesta) ja toteuttamalla kaikki läpiviennit kieli keskellä suuta. No, toki kolmiorimat ja rullahuovasta leikatut erilliskappaleet ovat kattoläpiviennin tiiviyden kannalta olennaisempia asioista kuin kielen asento. Tiiviys varmistetaan myös laadukkaalla aluskatteella ja oikean paksuisella katelevytyksellä – sikäli mikäli huopakaton uusimiseen Nakkilassa kuuluu katelevytyksen asentaminen.

Uudet huopakatot ovat myös tyylikkäitä ja helppohoitoisia, joten olet varmasti tyytyväinen huopakattoremontin lopputulokseen. Ennen kuin aloitamme huopakaton uusimisen Nakkilassa, otamme selvää tarpeistasi ja toiveistasi. Noudatamme niitä, jotta lopputulos vastaisi ennakko-odotuksiasi. On tärkeää, että pidät uudesta huopakatostasi, koska se on kumppanisi päivästä ja vuodesta toiseen.

Tästä ei bitumikatto enää parane – ota yhteyttä ja pyydä mainio tarjous tasakaton, satulakaton tai vaikkapa mansardikaton uusimisesta!

Palahuopakaton uusiminen Nakkila – Taipuisa kattolaatta ja ehyt alushuopa muodostavat hyvän parin

Palahuopakaton uusiminen Nakkila – Uusimaamme laattakattoon voi luottaa! Taipuisat kattolaatat ja niiden alla oleva yhtenäinen alushuopa muodostavat hyvän parin. Yhdistelmän ansiosta omakotitaloon, kesämökkiin tai ulkorakennukseen saadaan todella tiivis katto.

Tiivis katto tarkoittaa myös pitkäikäistä kattoa, sillä kaikenlaiset epätiiviydet voisivat aikaistaa huopakattoremonttia. Epätiivis kattohan voi vuotaa, ja kattovuoto voi johtaa laho- ja homevaurioihin. Lahovaurioilla on taipumus heikentää puuosia, ja homevauriot tuppaavat heikentämään sisäilman laatua.

Huopakattoremontti voidaan aloittaa jo aikaisin keväällä. Myös kesä ja syksy ovat hyvää aikaa palahuopakaton uusimiselle Nakkilassa. Kun valitset meidät, et joudu maksamaan urakasta enempää kuin mitä ammattilaisten huolellisesti uusimasta palahuopakatosta kannattaakin maksaa.

Laattakatoilla on kosolti hyviä ominaisuuksia, joten ei ihme, että niin monet tilaavat palahuopakaton uusimisen Nakkilaan tai sen naapurikuntiin. Palahuopakatto on ensinnäkin tiivis, tyylikäs ja ajaton valinta. Se on hiljainenkin, koska se ei pauku tuulessa. Sateella se vaimentaa ropinan. Muita hyviä syitä palahuopakaton uusimiselle Nakkilassa ovat esimerkiksi turvallisuus ja helppohoitoisuus.

Huopakaton asennus Nakkila – Noudatamme toiveitasi joka käänteessä

Huopakaton asennus Nakkila – Asennamme huopakattosi kaikkia toiveitasi noudattaen! Meidän tiimimme on nappivalinta sekä huopakattoremonttiin (eli vanhan katon korvaamiseen uudella) sekä uudisrakennuksen ensimmäisen huopakaton asennukseen Nakkilassa.

Emme liioittele pohtiessamme sitä, mitä huopakaton asennus Nakkilassa maksaa, sillä tarkoituksenamme ei ole hinnoitella itseämme ulos kilpailusta. Kun valitset meidät, tiedät bitumikattosi asennuksen onnistuvan erittäin hyvällä hinnalla! Hinta on selvitettävä tapauskohtaisesti, sillä siihen vaikuttavat monet tekijät, kuten rakennuksen korkeus, katon pinta-ala, katon kaltevuus, katon yksityiskohtien määrä sekä asennettavat kattovarusteet.

Kaikki alkaa siitä, että tutustumme kohteeseen sekä sinun toiveisiisi. Kerro meille esimerkiksi se, haluatko tiilenpunaisen, grafiitinmustan vaiko kenties hiilenharmaan huopakaton. Entä onko uusi katto tiivissaumakatto, palahuopakatto vaiko kolmiorimahuopakatto?

Täydennämme huopakaton asennuksen Nakkilassa varustelemalla katon sekä toteuttamalla tarvittavat peltisepäntyöt. Katolle voidaan asentaa sadevesijärjestelmän ja pakollisten kattoturvatuotteiden ohella myös aurinkopaneeleita tai vaikkapa kattoikkuna. Jos ilma on vaihtunut kehnosti vanhan katon alla, voimme yhdistää huopakattoremonttiin uusien tuuletusventtiilien asentamisen.

Huopakattosaneeraus Nakkila – Huopakaton saneeraus etenee jättämättä väliin katon varustelua

Huopakattosaneeraus Nakkila – Avaimet käteen -periaatteella toteuttamamme kattosaneeraus sisältää myös katon varustelun! Katon varustelua ei sovi jättää väliin, sillä useimmat katot tarvitsevat joitain varusteita, joiden avulla parannetaan katon turvallisuutta tai esimerkiksi toimivuutta.

Selvitämme jo ennen huopakattoremonttia, millaisia varusteita asennamme uudelle katollesi. Huopakattoremonttiin on yhdistettävä ainakin sadevesijärjestelmän asennus, sillä kaikki sade- ja sulamisvedet on saatava kauas rakenteista. Tasakattoisen rakennuksen sadevesijärjestelmä muodostuu kattokaivoista. Jos kyseessä on kaltevampi katto, yhdistämme huopakattosaneeraukseen Nakkilassa sadevesikourujen ja alastuloputkien asennuksen.

Ympäristöministeriön asetus rakennuksen käyttöturvallisuudesta ohjaa luomaan turvallisen, katkeamattoman ja helppokulkuisen kulkureitin piipulle ja muille säännöllistä käyntiä edellyttäville rakennusosille ja laitteille. Siksi huopakattosaneerauksesi Nakkilassa voi sisältää myös lapetikkaiden ja esimerkiksi kulkusiltojen asentamisen.

Vaikka huopakaton sirotepinta pitääkin lumimassat hyvin paikoillaan, kaltevat huopakatot on varusteltava lumiesteillä, joiden ansiosta lumet sulavat paikoilleen. Halutessasi voimme yhdistää tilaamaasi huopakattosaneeraukseen Nakkilassa myös kattoikkunan, kattoluukun, aurinkopaneelien, hiiriesteiden, ilmanvaihtoputkien, antennin tai vaikkapa viemärintuuletusputken asennuksen.