KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Närpiö

Huopakattoremontti Närpiö, ellei vanha kattosi palvele sinua varmuudella niin teetä meillä huopakattosi uusiminen. Saat takuutyönä laadukkaan ja siistin uuden katon, jonka avulla vanhan rakennuksen käyttöä on mukavaa ja turvallista jatkaa. Uusi katto on kaikin puolin toimiva, uuden vesikatteen lisäksi saat täysin tarkistetun sekä tarpeen mukaan korjatun katon.

Huopakattoremontti Närpiössä on mahdollista toteuttaa kattoremonttipalvelumme avulla vaikkapa kesämökkiin tai mihin tahansa muuhunkin mökkiin tai omakotitaloon. Remontoimme huopakattoja myös saunarakennuksista, piharakennuksista, kuten autotalleista ja -katoksista sekä varastosta muitakaan asuin- tai piharakennuksia unohtamatta. Katon malli voi olla tasakatto tai harjakatto, oikeastaan mikä tahansa muukin sillä kaikille kattokulmille ja -malleille löytyy sopivaa huopakatetta, ja me remontoimme niitä kattavasti.

Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kurikka, Maalahti ja Teuva sekä muukin Pohjanmaa sijaitsevat palveluidemme ulottuvilla. Täällä teemme kaikkien kotitalouksien rakennusten huopakattoremontit myös saarikohteissa, taajamissa, maaseudulla eli käytännössä kaikissa mahdollisissa lokaatioissa. Huopakattoremontti Närpiössä lähtee käytännöllisesti liikkeelle tarjouspyynnöstä. Kattokohtaisen, katon kunnon sekä toiveesi huomioivan kattoremonttitarjouksen lisäksi muistutamme myös kotitalousvähennyksistä sekä rahoitusmahdollisuudesta.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Närpiössä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Närpiön alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Närpiö – tarjoamme ammattitaitoa laattakattojen saneerauksiin seudulla

Palahuopakattoremontti Närpiö, teetä laattakaton saneeraustyöt ammattitaitoiselta kattoremonttipalvelultamme. Toteutamme tarkasti uuden huopakatteen ja korjaamme katon viat huolellisesti.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Närpiössä koskettaa hieman jyrkempiä kattoja. Kattokulman tulee olla vähintään 1:5 eli 11 astetta, kun pintahuovaksi aiotaan asentaa palahuopakatetta. Tekninen asiantuntijamme tutkii katon kuntoa ja tarvittaessa varmistaa myös kattokulman tarjousta ja remonttisuunnitelmaa laatiessaan. Ellei kattokulma ole kyllin jyrkkä, suunnitelmat tehdään rullahuopakatteelle, riippumatta siitä mitä huopakatetta vanhalla katolla on. Suhtaudumme tähän minimijyrkkyyteen vakavasti, sillä se takaa teknisesti toimivan ja vedenpitävän katon. Kattokulmanvaatimusten kunnioittaminen pitää myös katevalmistajan tuotetakuut voimassa eli tässäkin mielessä asian huomioiminen on erittäin järkevää.

Palahuopakatteen asennus on osa jokaista palahuopakattoremonttia Närpiössä, asennamme ensin katolle pohjahuovan, jonka päälle toteutamme pintahuovan palahuopakatteesta. Noudatamme hyviä ja kestäviä työtapoja katteiden asennuksissa. Lisäksi mietimme materiaalivalintoja katteiden ja katenaulojen tasolta lähtien, kun toteutamme huopakattoremontteja Närpiön seudulla. Satojen, jopa tuhansien katenaulojen merkitys koko katon toimintakykyä ajatellen on merkittävä ja mm. palahuopakatolla kaikki katelaatat kiinnitetään alustaan naulojen avulla.

Huopakaton uusiminen Närpiö – purkutyöltä harvemmin kattoremontissa vältytään, jotta pääsemme asentamaan uutta

Huopakaton uusiminen Närpiö, katon uusimiseen kuuluu yhtä olennaisesti vanhan katon purkutyöt kuin uuden asennuskin. Huopakattoremonttiin sisältyvät vanhan katon purkutyöt alkavat kattotuotteista sekä vesikatteesta, joka voittopuoleisesti kattoremontissa puretaan, jotta mahdolliset alusrakennetyöt sekä katon kunnon varmistaminen onnistuvat. Mikäli katon eristeet vaativat huomiota niin niihinkin paneudumme tässä vaiheessa, kun tutkimme ja korjaamme katteen alta löytyviä kattomateriaaleja. Toteuttamamme huopakattoremontti Närpiössä vastaa aina katon tilannetta, alusrakenteisiin pureudutaan silloin, kun katon kunto sitä vaatii mutta ei muulloin.

Varsinkin silloin kun katto on vuotanut, käymme tarkasti läpi katon puuosat, kuten kattotuolit sekä alusponttilevytyksen tai -laudoituksen sekä tietysti katossa olevat eristevillat huopakattoa uusiessamme. On mahdollista, että katossa on muitakin ongelmia, mutta kosteus aiheuttaa monenlaista vaivaa katossa ja on yksi tavallisimmista kattoa vaurioittavista seikoista. Huopakatoissa vuotavat helpoimmin muiden kattojen tavoin mm. läpiviennit ja niiden huolellinen toteuttaminen ehkäisee erittäin tehokkaasti kattovuotoja. Pieneläimet voivat pilata eristeitä siinä missä kosteuskin, mutta me hoidamme kaikki tällaiset ongelmat, kun toteutamme huopakattoremontin eli huopakaton uusimisen Närpiössä.

Palahuopakaton uusiminen Närpiö, ammattitaitoisen kattoremonttitiimimme avulla kaikki laattakatot tulevat kuntoon

Palahuopakaton uusiminen Närpiö, laattakattojen saneerauksissa saat meiltä seudun parhaat palvelut aina järkevään hintaan ja yhtä järkevällä aikataululla. Tietysti hyvissä ajoin oleminen kannattaa kaikissa kattoasioissa. Kattoremontti on edullisempi mutta voit myös paremmin vaikuttaa siihen, milloin kattoremontti tehdään, kun olet liikkeellä ajoissa. Saamme kuitenkin kattosi kuntoon, vaikka et pystyisikään ennakoimaan. Stressaamaan ei tarvitse ryhtyä, vaikka kattosi olisi vuotanutkin, koska ammattitaitoinen kattoremonttitiimimme saneeraa kattosi kuntoon.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Närpiössä tarkoittaa useita eri työvaiheita, työvälineitä perustyökaluista isompiin työkoneisiin sekä huopakattojen erikoisvälineisiin, kuten huopanaulaimiin. Työhön tarvitaan lisäksi useamman ihmisen osaamista ja työpanosta. Tyypillisesti meillä kattoremontin suunnittelu onkin teknisen asiantuntijamme vastuualuetta ja kattoremontin toteutusvaihe puolestaan kattoasentajien osuutta. Silloin kun vaikkapa palahuopakaton uusiminen kaipaa myös kirvesmiehen, kattopeltisepän tai jonkun muun erityisosaajan osallistumista niin meillä heidän työnsä kuuluu laatimaamme tarjoukseen. Huopakattoremontti Närpiössä on kokonaisvaltaisesti hoidossa, kun otat meidät toteuttamaan kattosi uusimista. Et joudu siivoamaan pihaasi ja kierrättämään remonttijätteitä, me hoidamme nämäkin asiat muiden töiden, työntekijöiden ja välineiden ohessa.

Huopakaton asennus Närpiö – asiantuntevat ja työnsä osaavat kattoasentajamme auttavat sinua saamaan toimivan katon

Huopakaton asennus Närpiö, kattoremontin yksi työvaihe on huopakaton asennus. Asennusvaiheessa voi olla tehtävänä useita erilaisia asennustöitä, joiden myötä uusi katto valmistuu. Katon kunnon perusteella voimme purkaa ja asentaa mm. alusponttilaudoitusta tai -levyä sekä eristeitä katon alusrakenteisiin. Keskeisenä huopakaton asennuksen työvaiheena voidaan nähdä uusi vesikate yksityiskohtineen, sillä se kuuluu kaikkiin kattoremontteihin katon kunnosta tai mistään muustakaan muuttujasta riippumatta. Pienimmässäkin projektissa uusi pintahuopakerros kuuluu asiaan. Mikäli katto siis on rakenteiltaan erittäin hyvässä kunnossa ja vesikatteen pintakerros kulunut heikkoon kuntoon paljon ennen aikojaan esimerkiksi kovan mekaanisen puhdistuksen vuoksi, voi olla mahdollista asentaa uusi pintahuopakerros vanhan katteen päälle sitä purkamatta. Purkutyö on tosin edessä seuraavassa kattoremontissa. Tavallisesti huopakattoremontti ja huopakaton asennus Närpiössä vaatii vanhan katteen purkua, jonka jälkeen asennamme katolle uudet kattohuovat läpivienteineen ja ylösnostoineen. Lisäksi huopakattoremontti Närpiössä sisältää katon reunapellitysten, mahdollisen savupiipun pellityksen ja piipunhatun asennuksen. Kun katto on muuten valmis, huopakaton asennuksen viimeinen vaihe on tarvittavien kattotuotteiden, eli mm. kattotikkaiden, lumiesteiden sekä räystäskourujen asennus.

Tasokas ja kustannustehokas huopakattosaneeraus Närpiön seudulla kattoammattilaistemme töinä

Huopakattoremontti Närpiön seudulla käy kätevimmin niin että pyydät tarjouksemme ja me hoidamme kokonaisvaltaisella palveluotteella kattosi saneerauksen. Tarjouspyyntöäsi seuraa teknisen asiantuntijamme toteuttama katon kuntokartoitus. Haluamme tietää myös millaisia toiveita sinulla on kattosi suhteen. Kuulemme toiveesi esimerkiksi katon eristeiden, katteen sävyn ja tyypin sekä katon varustelun suhteen tai miten vaikkapa pihasi kattoremontin ajaksi järjestellään, jotta arki häiriintyisi mahdollisimman vähän. Toteuttamamme huopakattoremontti Närpiössä on siis sujuva myös asumisen tai muun rakennuksen käytön sekä pihan käytön kannalta ajateltuna. Ammattilaistemme toteuttama kattoremontti etenee aikataulussa ja valmistuu ajallaan, joten tässäkin mielessä kattoremontin aiheuttamien vaivojen minimointi onnistuu.

Kun tarvitse huopakattoremontin Närpiössä vaikkapa piharakennukseen, kuten autokatokseen tai autotalliin tai varastoon niin tilaa kattosaneeraus meillä. Teemme Närpiön seudulla laadukkaat huopakattoremontit tietysti myös omakotitaloihin sekä mummonmökkeihin, kesämökkeihin ja muihin mökkeihin sekä huviloihin, eli erilaisiin asuinrakennuksiin, joissa huopakatteet ovat piharakennusten tavoin hyvin suosittuja. Remontoimme kattomallit harjakatosta, pulpetti- ja tasakattoihin suosien kulloinkin katolle sopivinta sekä toiveitasi vastaavaa rulla- tai palahuopakatetta.