KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Nurmes

Huopakattoremontti Nurmes, kun huopakatto Nurmeksen seudulla kaipaa uusimista niin olet tullut oikeaan osoitteeseen. Meiltä saat ammattitaitoiset palvelut niin pala- kuin rullahuopakattojenkin saneerauksiin seudulla. Remontoimme kattavalla työkokemuksella tasakattoja, harjakattoja, aumakattoja ja ihan kaikkia muitakin kattomalleja. Huopakate taipuu jokaiseen kattokulmaan, jos katetuote valitaan oikein ja katto toteutetaan oikeaoppisia asennusmenetelmiä käyttäen sekä kaikki katon viat ja puutteet huomioiden. Rullahuopa käy oikealla toteutuksella katteeksi vaikkapa tasakatolle siinä missä kaikille jyrkemmillekin kattokulmille. Palahuopakatetta voimme puolestaan asentaa yli 1:5 eli 11 asteen kattokulmille.

Kun tarvitset huopakattoremontin Nurmeksessa vaikkapa mökkiin, kuten kesämökkiin tai asuinrakennukseen, kuten omakotitaloon, saat tarvitsemasi palvelut meiltä. Remontoimme huopakattoja myös saunarakennuksista niin kotisi kuin mökkisikin pihassa tai rannassa. Voit tilata meiltä ammattitaidolla toteutettavat huopakattoremontit niin ikään kotitaloutesi piharakennuksiin, joita ovat mm. varastot ja autotallit sekä -katokset.

Palvelemme seudulla, jota rajaa Pohjois-Karjala, Nurmes ja Valtimo sekä Juuka, Lieksa, Kuhmo, Sotkamo ja Rautavaara. Meiltä hoituvat huopakattoremontit myös saarikohteissa. Talousasioista saat selvyyden tarjouksemme, rahoitusmahdollisuuden sekä kotitalousvähennysten avulla.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Nurmeksessa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Nurmeksen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Nurmes – katto kuntoon ja rakennus turvaan kosteudelta!

Palahuopakattoremontti Nurmes, uusi laattakatto piristää rakennuksen ilmettä mutta auttaa myös pitämään rakennuksen kunnossa, kun vanhan katon kunto alkaa radikaalisti heiketä. Katon voi uusia jo ennen sen pettämistä täysin mutta viimeistään käyttöikänsä ylittänyt. Kulunut tai vuotanut huopakatto kannattaa remontoida koko rakennuksen kunnon vuoksi. Pahimmillaanhan kattovuodot ja kosteusongelmat aiheuttavat sisäilmaongelmia ja sen myötä jopa terveyshaittoja, joten niitä ei kannata ainakaan jäädä odottelemaan. Toki kattoremontti on myös edullisempi, kun katto uusitaan ennen mittavampia vaurioita.

Meillä teetetty huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Nurmeksessa alkaa tarjouspyynnöstä ja katon kuntokartoituksesta, jonka tekninen asiantuntijamme suorittaa. Myös omat toiveesi kartoitetaan, jotta voimme ne huomioida kattoremontissa tarjouslaskelmasta saakka. Palahuopakattoremontti Nurmeksessa on hoidossamme myös tämän jälkeen, eli hoidamme kaikki kattoremontin työvaiheet, kun tarjouspyyntövaihe on selvä ja kattosaneeraus lähtee etenemään työmaalle ja katolle. Tekninen asiantuntijamme johtaa suunnittelua, kattoremontin työt ovat pääosin kattoasentajiemme vastuulla, jotka mm. purkavat vanhaa kattoa ja asentavat uutta. Meillä kuitenkin työskentelee myös erityisosaajia, kuten kirvesmies ja kattopeltiseppä, jotka vierailevat kattoremonttityömaalla tarvittaessa.

Huopakaton uusiminen Nurmes – kaikki kattoremontin vaiheet suunnittelusta toteutukseen ja loppusiivoukseen

Huopakaton uusiminen Nurmes, aika uusia huopakatto? Ryhdytään töihin yhteistuumin, me voimme hoitaa remontin kaikki työvaiheet sekä työvälineet ja ammattitaitoiset tekijät koko kattoremontille suunnittelusta loppusiivoukseen! Tarjouspyyntösi jälkeen tutustumme kattosi kuntoon ja toiveisiisi sekä laadimme juuri kyseiselle katolle tarjouksen sen saneeraamisesta. Tarjouspyyntö- ja valmisteluvaiheen jälkeen huopakattoremontti Nurmeksessa pääsee purkuvaiheeseen, jossa kattoasentajamme purkavat vanhan vesikatteen ja kattotuotteita pois tieltä. Silloin kun katto on esimerkiksi vuotanut ja kärsii kosteuden aiheuttamista tuhoista, huopakaton uusiminen jatkuu alusrakennetöillä. Jos alusrakennetöitä täytyy tehdä, uusimme katon kunnon perusteella esim. alusponttilaudoitusta ja muita katon puisia rakenteita, sekä eristystä. Uusimme kastuneet, lahonneet tai muuten kosteuden pilaamat tai muilla tavoin vaurioituneet materiaalit. Kun purkutyö on valmis, huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Nurmeksessa on jo uuden katon asennusvaiheessa.

Huopakattoremontti Nurmeksessa vaatii siis aina purkutyötä, vanha vesikate poistetaan tyypillisesti katosta uuden katteen mutta myös alusrakennetöiden vuoksi. Mikäli huopakaton uusiminen onnistuu pelkän uuden pintahuovan asennuksella vanhan katteen kärsiessä ennenaikaisesta vakavasta kulumisesta, tällöin poistamme katosta lähinnä kattotuotteita katekerroksen asennuksen ajaksi.

Palahuopakaton uusiminen Nurmes, investoi laatukattoon ja teetä kattoremontti meillä

Palahuopakaton uusiminen Nurmes, laadukasta palahuopakattojen saneerausta saa erityisesti kattoremonttipalvelultamme Nurmeksen seudulla. Kun katto täytyy remontoida ja siihen investoidaan samalla resursseja, miksi työtä ei tekisi kerralla hyvin niin että katto toimii ja on hyvä käytössä hamaan tulevaisuuteen saakka? Meiltä saat takuutyönä palahuopakaton uusimisen kuten muutkin huopakattoremontit Nurmeksen alueella.

Koska jokaisessa kattoremontissa uusitaan katosta ainakin vesikate, on vanhan katteen purku ja uuden asennus keskeinen työ kattoja uusittaessa. Puramme vanhan laattakatteen uuden tieltä oikeastaan aina, tarvittaessa korjaamme alusrakenteet ja uusimme eristeitäkin, kunnes kaikki on valmista uuden palahuopakatteen asennukseen. Toteutamme palahuopakatteen pohjahuovan kanssa, kuten kaikki muutkin huopakatteiset katot. Pohjahuovan päälle asennamme pintakerroksen palahuopakatteen paloista latomalla. Työ etenee kohti harjaa ja limitämme katepalat edellisten palojen kiinnityskohtien päälle vesitiiviin ja siistin kattopinnan luomiseksi. Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Nurmeksessa käsittää tyypillisesti koko katon katteen uusimisen. Palahuopakatteen asennustavan vuoksi kate on uusittava paikallisissakin vaurioissa koko lappeelta.

Huopakaton asennus Nurmes – katteet ylösnostoineen ja läpivienteineen muodostavat kattoasennuksen perustan

Huopakaton asennus Nurmes, kun huopakattoremontin suunnittelu, valmistelut ja purkutyön on tehty, aloitamme uuden katon asennuksen. Koska omat toiveesi ja katon kunto vaikuttavat paljon kattoremontin laajuuteen ja töihin niin etenemme aina kattokohtaisen suunnitelman perusteella. Ensimmäiset asennustyöt voivatkin katosta riippuen olla eristevillojen sekä katon alusrakenteiden asennuksia, mikäli olemme katon kunnon vuoksi joutuneet vanhoja materiaaleja katosta purkamaan. Tavallisimmin mm. kattovuotojen seurauksena alusrakenne- ja eristetöitä tehdään lähinnä vauriokohtiin ja niiden ympäristöön vahingoittuneiden materiaalien mittakaavassa. Meillä voi kuitenkin teettää vaikkapa koko katon eristeremontin samalla kun teettää huopakattoremontin Nurmeksessa. Tällöin asennamme koko kattoon uudet eristeet, jos toivot kohennusta rakennuksen energiatehokkuuteen.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Nurmeksessa sisältää aina kattohuopien asennukset, vesikate kun uusitaan aina kattoremontissa. Yleisellä tasolla vanhan katteen purku on välttämätöntä ja näin ollen uusi kate asennetaan alus- ja pintahuopineen alusrakenteen päälle. Sitten huopakaton asennus jatkuu vielä ylösnostojen ja läpivientien asennuksilla. Kun huopakattoremontti Nurmeksessa alkaa valmistua, asennamme katolle vielä kattotuotteet ja katon sekä mahdollisen savupiipun pellitykset sekä piipunhatun.

Pala- tai rullahuopakaton saneeraaminen kaikissa malleissa onnistuu kattoremonttipalvelultamme

Huopakattosaneeraus voi Nurmeksessakin koskettaa hyvin monenlaisia kattoja ja rakennuksia, kattoremonttipalvelumme saneeraa monipuolisesti kaikenlaisia huopakattoja erilaisista kotitalouksien rakennuksista Nurmeksen seudulla. Palahuopa tai rullahuopa katteena käy meille, remontoimme molemmista huopakatetyypeistä toteutettuja kattoja. Tasakatto, harjakatto, pulpettikatto tai jokin muu kattomalli käy meille vallan mainiosti remonttikohteiksi, kaikista kattomalleista ja kattojyrkkyyksistä on kertynyt työkokemusta myös käytännöntasolla. Kokeneet ja ammattitaitoiset asentajamme saavat kattoremonttisi sujumaan virheettä ja aikataulussa.

Meiltä voit tilata huopakattoremontit Nurmeksessa ja sen lähiseuduilla niin asuinrakennuksiin kuin muihinkin rakennuksiin mm. mökin tai omakotitalon pihapiirissä. Remontoimme omakotitalojen, mökkien ja kesämökkien sekä huviloiden huopakattoja. Meiltä voit tilata kattoremontit myös saunarakennuksiin, piharakennuksiin ja varastoihin sekä autokatoksiin ja -talleihin sekä kaikkiin muihin kotitalouksien rakennuksiin. Toteutamme laadukkaat huopakattoremontit sinulle vaivattomalla ja kaikin puolin turvallisella tavalla, eli huolehtimalla kattoremontin kaikista töistä ammattitaitoisten tekijöiden sekä ammattikaluston avulla. Me huolehdimme kaikesta, jotta sinun ei tarvitse. Keskitettynä kattoremontti on myös kustannustehokas ja kulut ovat hyvin ennakoitavissa hyvän suunnittelun pohjalta. Ammattitaitoinen kattoremonttitiimimme toteuttaa työt ja uuden kattosi.