KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Päijät-Häme

Huopakattoremontti Päijät-Häme – Pätevät ammattilaisemme ovat palveluksessasi tarvitessasi bitumikattoremonttia! Kaikkia huopakattoremonttejamme Päijät-Hämeessä yhdistää se, että teemme ne avaimet käteen -periaatteella. Kermikattoremontin kilpailukykyinen hinta sisältää siis kaiken tarvittavan aina loppusiivoukseen asti. Voit maksaa urakan yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Rahoitustaan voit hakea sivustomme kautta. Sinulla on mahdollisuus myös kotitalousvähennyksen hakemiseen, jos teetät työn ammattilaisillamme.

Melkein kaikki muu vaihtelee tapauskohtaisesti. Siksi aloitamme kaikki huopakattoremontit Päijät-Hämeessä alkutarkastuksella. Sen jälkeen tiedämme esimerkiksi sen, millaista kattohuopaa kohteesi kaipaa. Esimerkiksi tasaiset ja loivat katot tarvitsevat yhtenäisen ja jatkuvan katteen, missä on saumoja mahdollisimman vähän. Jos sinulla siis on loiva katto, käytämme bitumikermiä, joka asennetaan hitsaamalla.

Koska aluettamme on koko Päijät-Häme, palvelemme sinua sellaisilla paikkakunnilla kuin Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki tai Sysmä. Alueemme kattaa myös entiset kunnat, joita ovat Artjärvi, Heinolan maalaiskunta, Hämeenkoski ja Nastola. Huopakattoremontit sujuvat myös saarikohteissa, eikä edes maakuntaan aikaisemmin kuulunut Kuhmoinen ole poissuljettu paikkakunta.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Päijät-Hämeessä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Päijät-Hämeen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Päijät-Häme – Laattakattoremontin marssijärjestys vaihtelee

Palahuopakattoremontti Päijät-Häme – Yksikään laattakattoremontti ei jää onnistumatta, kun asialla ovat huippuosaajamme! Kun tilaat omakotitalon, autokatoksen, hevostallin, rantasaunan, mökin tai esimerkiksi varaston huopakattoremontti meiltä, tavoitat Suomen parhaat asentajat. Tavoitat myös mitä pätevimmät peltisepät ja kirvesmiehet. Monet palahuopakattoremontit Päijät-Hämeessä edellyttävät nimittäin myös peltiseppien ja kirvesmiesten työpanosta. Peltiseppiä tarvitaan esimerkiksi piipun pellitystä varten. Kirvesmiehet vastaavat puuosien kunnostamisesta ja uusimisesta. Puuosat voivat tarvita paljon huomiota, jos vanha katto on vuotanut, tai jos myrskytuuli on kaatanut puun katon päälle.

Huopakattoremontin marssijärjestys vaihtelee suuresti, joten aloitamme kaikki palahuopakattoremontit Päijät-Hämeessä perehtymällä kohteen ja sen omistajan tarpeisiin. Alkutarkastuksen jälkeen tiedämme, millaisia purku-, alusrakenne-, kirvesmies-, peltisepän-, eristys- ja asennustöitä juuri sinun laattakattoremonttisi edellyttää. Sitten laadimme työsuunnitelman, mitä ammattilaistemme on helppo noudattaa. Laadimme myös oivallisen tarjouksen täyden palvelun pakettina tehtävästä laattakattoremontista.

Bitumipaanukatto kannattaa uusia ennen sen kunnon romahtamista. Jos kattosi alkaa jo olla vanha ja kulunut, ota yhteyttä ja tilaa palahuopakattoremontti Päijät-Hämeeseen!

Huopakaton uusiminen Päijät-Häme – Ongelmat katoavat näköpiiristä katon vaihdon myötä

Huopakaton uusiminen Päijät-Häme – Tämä kattoremonttipalvelu karkottaa kaikki katto-ongelmat näköpiiristä! Vanha huopakatto voi aiheuttaa ongelmia. Se voi vuotaa tai vaurioitua myrskyssä. Välty ongelmilta ja tilaa huopakaton uusiminen Päijät-Hämeeseen tästä osoitteesta!

Huopakattoremontti kannattaa jättää meidän vastuullemme, sillä meiltä löytyy kaikki se tietotaito, kalusto, välineistö ja motivaatio, mitä huopakaton uusiminen Päijät-Hämeessä edellyttää. Huopakattoremonttisi onnistuu yhtä hyvin katon muodosta riippumatta. Jos sinulla on tasainen tai loiva katto, puramme vanhat huopakerrokset ja asennamme niiden tilalle bitumikermejä.

Kaltevilla katoilla uusi bitumikate kiinnitetään umpialustaan naulaamalla ja liimaamalla. Voit valita palahuovan, tiivissaumakatteen tai kolmirimahuopakatteen. Pintahuovan alle tulee aina alushuopa. Alushuovan vaihto on erittäin tärkeä osa huopakaton uusimista Päijät-Hämeessä. Emme jätä sitä väliin, sillä alushuovan vaihtamatta jättäminen voisi johtaa ongelmiin. Tiedossa voisi olla ongelmia myös siinä tapauksessa, että emme tarkastaisi ja tarvittaessa myös kunnostaisi umpilaudoitusta.

Tilaa bitumikaton vaihto meiltä, niin pääset kertaheitolla eroon kaikista katto-ongelmista, eikä uusia ole tiedossa!

Palahuopakaton uusiminen Päijät-Häme – Sovimme yhteen laattakattojen kanssa

Palahuopakaton uusiminen Päijät-Häme – Kattoremonttipalvelumme sopii laattakaton vaihtourakkaan kuin nenä päähän! Tiedämme palahuopakatoista ja palahuopakattoremonteista käytännöllisesti katsoen kaiken. Näin ollen meiltä tilattu huopakattoremontti johtaa parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Asiantuntemus ja ammattitaito ovat tärkeitä asioita kattoremonttipalvelulle. Jotta palahuopakaton uusiminen Päijät-Hämeessä onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla, tarvitaan myös huolellisuutta. Pienetkin virheet voivat heikentää huopakattoremontin lopputuloksen laatua. Asennusvirheiden korjaaminen aiheuttaisi lisäkustannuksia. Pahimmassa tapauksessa palahuopakaton uusiminen Päijät-Hämeessä pitäisi aloittaa kokonaan alusta. Tilaa urakka meiltä, niin vältyt virheiltä ja murheilta. Asentajiemme ote ei lipsu – silloinkaan, kun on aika valita uusia kattolaattoja, kiinnikkeitä ja kattotuotteita.

Meiltä löytyy myös asianmukainen välineistö. Kuljetuskalusto, työskentelytelineet ja henkilönostimet jouduttavat palahuopakaton uusimista Päijät-Hämeessä. Omaamme myös suojaustarvikkeet, työturvallisuustuotteet ja kaikki tarvittavat työkoneet sekä -välineet.

Helpoin tapa saada ulkorakennukseen, asuinrakennukseen tai vapaa-ajan rakennukseen uusi palahuopakatto on ottaa yhteyttä ja jättää kaikki meidän huoleksemme. Me vastaamme myös katon varustelusta. Mikäli sinulla on erityistoiveita uuden laattakaton varustelun suhteen, kuulemme ne mielellämme.

Huopakaton asennus Päijät-Häme – Kahdeksan syytä asennuttaa bitumikatto

Huopakaton asennus Päijät-Häme – Tästä osoitteesta löydät luotettavimmat kattoasentajat! Huopakaton asennukset Päijät-Hämeessä yleistyivät jo kymmeniä vuosia sitten. Huopakatot valloittivat suomalaisten sydämet jo 1950-luvulla. Viimeisten parin vuosikymmenen aikana huopakaton asennus Päijät-Hämeessä on voinut tarkoittaa myös palahuopakaton asennusta. Palahuopakattojen suosio on todella suurta.

Kokosimme alle kahdeksan syytä tilata huopakaton asennus Päijät-Hämeeseen. Syy numero yksi on huopakaton hiljaisuus. Syy numero kaksi on se, että huopakaton karhea pinta pitää lumet paikoillaan. Kolmantena syynä nostamme esiin karheapintaisella katolla liikkumisen turvallisuuden. Neljänneksi syyksi valitsemme kattohuovan taipuisuuden, mikä saa sen sopimaan myös monimuotoisille katoille. Viides syy on se, että bitumikate säilyttää värinsä loppuun asti. Kuudes syy on huopakaton kestävyys, ja seitsemäs syy liittyy suomalaisuuteen. Suosimme kotimaisia kattohuopia ja kotimaista työvoimaa. Kahdeksas syy on se, että huopakatto sopii kaikenlaisiin kohteisiin (myös tasakattoisiin).

Tulitko nyt siihen tulokseen, että tarvitset uudiskohteen bitumikaton asennusta tai huopakattoremonttia? Ota yhteyttä!

Huopakattosaneeraus Päijät-Häme – Kolmiorimakate on harkinnan arvoinen kattoratkaisu

Huopakattosaneeraus Päijät-Häme – Harjaantuneet ammattilaisemme toteuttavat bitumikattosaneerauksesi varmoin ottein! Kesämökin, saunarakennuksen, omakotitalon, autokatoksen tai esimerkiksi navetan katto on hyvissä käsissä, kun tilaat huopakattoremontin meiltä.

Asiantuntemuksemme ei lopu kesken, joten uusittava katto voi olla vaikkapa harjakatto, mansardikatto, tasakatto tai pulpettikatto. Osaamme asentaa myös kaikki erilaiset kattovarusteet lumiesteistä aurinkopaneeleihin ja viemärintuuletusputkista hiiriesteisiin.

Katon kaltevuus vaikuttaa siihen, millaisia kattoturvatuotteita huopakattoremontin yhteydessä on asennettava. Se vaikuttaa myös siihen, millainen bitumikate meidän pitää valita. Jos kattokulma on vähintään 1:3, voimme asentaa myös kolmiorimahuopakaton.

Kolmiorimakatteen uusiminen on se perinteinen tapa toteuttaa huopakattosaneeraus Päijät-Hämeessä. Kolmiorimakate on vähintäänkin harkinnan arvoinen kattoratkaisu, sillä se on linjakas, käytännöllinen ja arvokkaan oloinen. Katteessa on – kuten nimi antaa ymmärtää – kolmion muotoiset rimat. Ne auttavat sadevesien ohjauksessa. Mikäli kolmiorimahuopakatto alkoi kiinnostaa, ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous huopakattosaneerauksesta Päijät-Hämeessä.

Tilaa huopakattosaneeraus Päijät-Hämeeseen meiltä myös siinä tapauksessa, että uusi huopakatto tulee olemaan tiivissaumakatto tai palahuopakatto. Viimeksi mainittua kutsutaan myös bitumipaanukatoksi.