KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Pallastunturi

Huopakattoremontti Pallastunturi, kattoremonttipalvelumme hoitaa kaikenlaiset huopakattoremontit tinkimättömällä lopputuloksella. Pala- ja rullahuopakattoja voi löytyä hyvin monenlaisista rakennuksista, sillä huopakatehan sopii mainiosti niin keveisiin ja yksinkertaisiin katoksiin, lämmittämättömiin rakennuksiin kuin lämmitettyihin ja eristettyihinkin rakennuksiin katteeksi. Meillä voit teettää Pallastunturilla huopakattoremontit harjakatoille, tasakatoille, aumakatoille ja kaikille muillekin kattomalleille. Mikäli tarvitset mökin, kuten kesämökin tai vaikkapa omakotitalon huopakattoremonttia Pallastunturilla tai sen ympäristössä niin meidän avullamme saat toteutettua kattosi uusimisen. Remontoimme huopakattoja totta kai myös muista, kuin asuinkäytössä olevista rakennuksista, eli voit tilata meiltä ihan yhtä hyvin huopakattoremontin Pallastunturin seudulla myös saunarakennuksiin, kuten pihasaunoihin sekä varastoihin, autotalleihin, autokatoksiin ja muihin piharakennuksiin.

Palvelualueemme on Lappi ja siellä varsinkin Pallastunturi, Muonio ja Enontekiö sekä Kittilä ja Kolari, joiden alueella teemme korkeatasoisia huopakattoremontteja mm. saari- ja tunturikohteissa.

Kattoremonttipalvelumme huolehtii kattavasti ja ammattitaidolla kaikista kotitalouksien huopakattoremonteista. Kun aika koittaa, tarjouspyyntö käynnistää kattoremontin teettämisen käytännöllisesti. Kattoremontin talouspuolen muodostavat kattokohtaisen tarjouksemme lisäksi rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys, jota voit hakea verotuksessa meillä teetetystä työstä.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Pallastunturilla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Pallastunturin alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Pallastunturi – mahtava palahuopakatto on loistava valinta moniin rakennuksiin

Palahuopakattoremontti Pallastunturi, toimiva palahuopakatto on aivan erityisen hieno ja monin tavoin helppokin kattoratkaisu hieman jyrkemmille kattomalleille. Vaikka rullahuovasta voimme toteuttaa ammattitaitoisten asentajiemme avulla toimivat katteet kaikille katoille tasakatosta jyrkimpiin kattomalleihin niin palahuopakate käy vain yli 1:5 jyrkille kattokulmille. Lappeen täytyy olla tällöin vähintään 11 asteen kulmassa, jotta palahuopakate on toimintavarma ja tuotevalmistajan tuotetakuutkin pysyvät aktiivisina. Kun teetät huopakattoremontin meillä, voit olla varma, että hoidamme ammattitaidolla jokaisen katon yksityiskohdan ja katon materiaalivalinnan. Näin katosta tulee toimiva kokonaisuus.

Palahuopakattoremontti Pallastunturilla sisältää aina huopakatteen uusimisen katolle. Palahuopakatteen erityisyys piilee sen ulkonäössä, joka syntyy, kun asennamme valmiiksi yhdenmukaiseksi leikattuja katepaloja katolle. Käytännössähän vain pintahuopa muodostetaan näistä katepaloista ja sen alle, eli alusrakenteen ja pintahuovan väliin tulee rullahuovasta toteuttamamme pohjahuopa tai alushuopa, millä nimellä sitä halutaankin kutsua. Pohjahuopa tulee kaikkiin huopakattoihin, joille toteutamme huopakattoremontin Pallastunturilla, sillä se toimii vuotosuojana ja tukee päällimmäisen katekerroksen toimintaa. Palahuopakattoremontti on meille yksi erityisosaamisalue, hyvää suunnittelua seuraa laadukas toteutus riippumatta remontin laajuudesta.

Huopakaton uusiminen Pallastunturi – poistamme kattoremontilla kaikki katon puutteet

Huopakaton uusiminen Pallastunturi, kattoremontti on se heti katon käyttöhistoriassa, kun kaikki viat, puutteet ja kuluminen on mahdollista nollata hyvinkin tehokkaasti. On tietysti oleellista, ettei kattoremontissa synny puolestaan virheitä, jotta uusi katto tulee olemaan toimiva ja pitkäikäinen. Tässä on jo yksi hyvä syy teettää huopakattiremontti Pallastunturilla pätevällä kattoremonttipalvelullamme! Osaavat asentajamme toteuttavat kattosi ammattitaidolla ja käytännön työssä hankitulla kokemuksella. Vanhaa kattoa puretaan lähinnä sen kunnon vaatimassa suhteessa, mutta joissain asioissa myös omat toiveesi voivat vaikuttaa kattoremontin kulkuun.

Huopakaton uusiminen vaatii monia valmisteluita, ennen kuin katon pariin päästään. Meillä palveluun kuuluvat kaikki kattoremontin työvaiheet katon kuntokartoituksesta suunnitteluun ja työmaan valmisteluihin. Kun huopakattoremontti Pallastunturilla käynnistyy, suojaamme ensin työmaan, jotta vanhan katon purkutyö sujuu siististi ja pihasi jää roskattomaksi lähtiessämme. Sitten puramme vanhan katteen ja tarvittaessa kattotuotteetkin katolta. Jos katto on vuotanut ja vaurioitunut niin huopakaton uusiminen voi vaatia myös alusrakennetöitä, joihin lukeutuvat kosteus- ja lahovaurioisten tai muutoin huonokuntoisten aluslaudoitusten ja muiden puurakenteiden uusiminen katon vaatimusten mukaisesti.

Palahuopakaton uusiminen Pallastunturi, tarjolla lujaa osaamista laattakattojen parissa

Palahuopakaton uusiminen Pallastunturi, toteutamme lumisempienkin seutujen kattoremontteja lujalla osaamisella! Kun haluat teettää kattosi saneerauksen ilman turhaa stressiä ja resurssien tuhlaamista niin teetä työt meillä. Toimimme tehokkaasti kokemuksen ja hyvän suunnittelun pohjalta, remontit toteutuvat sujuvalla aikataululla ja ilman virheitä. Asentajamme tietävät jo valmiiksi, kuinka esimerkiksi palahuopakate asennetaan ja kiinnitetään katolle niin että se on vesitiivis, kestävä ja pysyy kiinni. Nykyaikaisista palahuopakatteista laadukkaasi toteutettu katto voi kestää käytössä jo useamman vuosikymmenen, joten katon remontointiin ja katteen asennustyöhön on kaikki syyt panostaa kunnolla.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Pallastunturilla käynnistyy yleensä omasta aloitteestasi, tarjouspyyntö on hyvä tapa lähteä liikkeelle. Siitä me voimmekin jo ottaa kopin ja ryhtyä edistämään kattosi asioita parhain päin. Palahuopakaton uusiminen ei meille kattoammattilaisille ole muita kattoremontteja vaikeampaa tai monimutkaisempaa työtä, sillä meillä on jo valmiiksi kaikki tarvittava tietotaito, ammattivälineistö perustyökaluista huopanaulaimiin ja työkoneisiin, kuten henkilönostimiin huopakattoremontteihin Pallastunturin seudulla.

Huopakaton asennus Pallastunturi – asennamme ammattitaidolla niin palahuopakatot kuin rullahuopakatotkin

Huopakaton asennus Pallastunturi, kattoasentajamme huolehtivat kaikista kattoremonttiisi liittyvistä asennustöistä. Heidän apunaan meillä on mm. kattopeltiseppä ja kirvesmies hoitamassa oman erikoitumisensa mukaisia asennusvaiheita, mikäli katon tilanne sitä vaatii. Huopakaton asennuksessa on tyypillisesti useampia asennustöitä tehtävänä. Osa niistä riippuu katon kunnosta, osa tehdään kaikille katoille, kun niitä remontoidaan.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Pallastunturilla sisältää katon erityksiä silloin, kun katto on joko vuotanut tai muuten eristeet ovat puutteellisia tai kärsineet vaikkapa pieneläintuhoja. Näissä tapauksissa asennamme uutta eristettä sen verran, kuin vanhaa on jouduttu mm. katon kunnon perusteella poistamaan. Koko katon eristeremontti on mahdollinen teettää samalla kun teettää meillä huopakattoremonttia Pallastunturilla, mutta se on hyödyllinen koko rakennuksen energiatehokkuutta ajatellen, ei useinkaan välttämätön katon kunnon vuoksi.

Huopakaton asennus sisältää aika kattohuopien asennuksen ylösnosto- ja läpivientitöineen. viimeistelynä asennamme myös reunapellitykset ja piipunpellityksen, unohtamatta piipunhattuakaan, jos katolla savupiippu on. Kattotuotteiden, eli mm. vesikourujen, kattotikkaiden ja jyrkempien kattojen lumiesteiden asennukset saattavat katon asennuksen valmiiksi.

Huopakattosaneeraus ei Pallastunturilla ja sen ympäristössä helpommin voi enää onnistua!

Teetä huopakaton saneeraus pätevällä kattoremonttipalvelullamme, kun haluat saada vaivattomasti parasta jälkeä. Remontoimme huopakatot takuutyönä asuin- ja piharakennuksista. Palvelumme kattavat monipuolisesti kattomallit tasa- ja harjakatoista mansardikattoihin, mitään muutakaan kattomallia unohtamatta. Pala- ja rullahuopakatteet sopivat jossain muodossa mille tahansa kattomallille, rullahuopa sopii oikein toteutettuna kaikille mahdollisille kattomalleille ja -kulmille, joten me remontoimme niitä kaikkia.

Kun huopakattoremontti Pallastunturilla on ajankohtainen omakotitaloon tai mökkiin, kuten kesämökkiin tai tunturimökkiin niin parhaat palvelut saat meiltä. Remontoimme myös isompien huviloiden huopakattoja sekä tietysti saunarakennusten kattoja. Mikäli piharakennus, kuten varasto tai vaikkapa autotalli tai -katos tarvitsee huopakaton uusimista, niin hoidamme myös niiden saneeraukset. Avullamme huopakattoremontti Pallastunturin seudulla on sujuva toimenpide. Katto on joka tapauksessa laitettava kuntoon, kun rakennusta aiotaan tulevaisuudessakin käyttää, työ kannattaakin hoitaa hyvin, jotta seuraava kattoremontti on edessä vasta vuosikymmenten kuluttua. Tietysti katon ylläpito mm. puhtaanapidon ja muiden huoltojen avulla vaikuttaa siihen, kuinka pitkään katto pysyy käyttökelpoisena mutta hyvin toteutettu huopakattoremontti antaa eväät katon pitkälle iälle.