KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Paltamo

Huopakattoremontti Paltamo – Tämä kattoremonttipalvelu on lupaustensa veroinen ja rautainen kattoammattilainen! Kun tilaat asuinrakennuksen, ulkorakennuksen tai vapaa-ajan rakennuksen huopakattoremontin Paltamoon meiltä, tiedät, mitä saat. Saat alan parhaiden ammattilaisten toteuttamaan kattourakan, minkä jälkeen sinulla on kaikki määräykset, standardit, toiveet ja tarpeet täyttävä bitumikatto. Se voi olla tiivissaumakatto, kolmiorimahuopakatto tai palahuopakatto.

Hinnoittelemme avaimet käteen -periaatteella tehtävät huopakattoremontit Paltamossa järkevällä tavalla, joten hinta ei muodostu asioinnin esteeksi. Huomaathan myös bitumikattoremonttien kotitalousvähennyskelpoisuuden sekä yhteistyökumppanimme tarjoaman rahoituksen, millä voi maksaa esimerkiksi tasakattoremontin joko osittain tai kokonaan.

Tiedät myös sen, mitä kaikkea huopakattoremonttiisi Paltamossa kuuluu, sillä laadimme etukäteen myös työsuunnitelman. Työsuunnitelmassa on huomioitu esittämäsi toiveet vaikkapa uuden huopakaton varusteista. Voimme asentaa uudelle bitumikatollesi vaikkapa aurinkopaneelit, ilmanvaihtohormin tai kattoikkunan.

Toteutamme huopakattoremontit pieteetillä myös saarikohteissa. Koska aluettamme on koko Kainuu jättämättä väliin lähialueitaan, voit tilata huopakaton vaihdon vaikkapa sellaisille paikkakunnille kuin Kajaani, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo tai Vaala. Kaikki alkaa yhteydenotostasi, joten pyydä fiksu tarjous kermikattoremontista vaikka nyt heti!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Paltamossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Paltamon alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Paltamo – Palahuopa luo katollesi kauniin kuvion

Palahuopakattoremontti Paltamo – Laattakattoremonttimme jälkeen sinulla on sekä kaunis että kestävä katto! Katon ulkonäkö on tärkeä asia, koska seuraava huopakattoremontti on edessä vasta pitkän ajan kuluttua. Siihen asti näet nykyisen laattakattosi todella usein – jopa päivittäin, jos kyseessä on omakotitalon katto. Panostamme katon ulkonäköön monin tavoin toteuttaessamme tilaamaasi palahuopakattoremonttia Paltamossa. Olemme erityisen tarkkoja valitessamme kattolaattojen, sadevesijärjestelmän, kattoturvatuotteiden ja mahdollisesti uusittaviin otsalautoihin käytettävän maalin väriä. Huopakattoremonttiisi voi kuulua myös piipun pellitys. Sekin vaikuttaa sekä katon ulkonäköön että katon kestävyyteen.

Monet, jotka haluavat tyylikkään katon, tilaavat juuri palahuopakattoremontin Paltamoon tai sen lähikuntiin. Palahuopa luo katolle kauniin ja hillityn kuvion. Sen sirotepinnasta on paljon hyötyä, koska luonnollinen sirotepinta sulautuu kauniisti ympäristöönsä. Palahuopakatto istuu niin metsäiselle kuin kallioisellekin tontille. Se näyttää hyvältä myös rannan tai peltoaukeiden läheisyydessä. Monikäyttöinen kattolaatta istuu myös kaupunkimiljööseen.

Sirotepinnan muita hyötyjä ovat hiljaisuus ja karheapintaisuus, mikä parantaa turvallisuutta. Tarvittaessa kuitenkin yhdistämme palahuopakattoremonttiisi Paltamossa kattoturvatuotteiden ja lumiesteiden asennuksen.

Huopakaton uusiminen Paltamo – Uusia kattohuopia löytyy joka lähtöön niin ulkonäkönsä kuin asennustapansa osalta

Huopakaton uusiminen Paltamo – Uusimme huopakattosi siten kuin toivot sen tulevan uusituksi! Kerro meille, mitä odotat omakotitalon, mökin tai ulkorakennuksen huopakaton uusimiselta Paltamossa. Kerro esimerkiksi siitä, koska huopakattoremontti pitäisi aloittaa, minkä värisiä kattohuopia meidän tulee käyttää ja mitä kaikkea uudelle huopakatolle pitää asentaa. Asiakaslähtöisenä kattoremonttipalveluna otamme huomioon kaikki toiveesi ja tarpeesi toteuttaessamme huopakattoremonttiasi.

Koska toteutamme huopakaton uusimisen Paltamossa avaimet käteen -periaatteella, urakan vaikein vaihe asiakkaan kannalta voikin olla päätöksen tekeminen. Kattohuopia on tarjolla valtava valikoima – niin asennustapansa kuin ulkonäkönsäkin osalta.

Jos sinulla on harjakatto, voit ehkä valita parhaan jopa kolmesta eri vaihtoehdosta. Vaihtoehto numero yksi on palahuopa. Bitumikattolaatat ovat nyt todella suosittuja.

Toinen vaihtoehto on kolmiorimakate. Se sopii etenkin perinteisen tyylin ystäville. Kolmiorimakatetta on käytetty etenkin historiallisissa kohteissa.

Kolmas vaihtoehto harjakattoiseen rakennukseen on tiivissaumakate eli rullahuopa.

Sinulla on lupa vaatia huopakaton uusimiselta Paltamossa paljon. Ota yhteyttä tähän kattoremonttipalveluun, niin et tule pettymään!

Palahuopakaton uusiminen Paltamo – Uusi laattakatto on omiaan kesämökille

Palahuopakaton uusiminen Paltamo – Uusimamme laattakatto sopii kesämökkiisi kuin nenä päähän! Laattakatot ovat omiaan kesämökeille, mutta myös omakotitalon tai piharakennuksen (kuten autotallin, rantasaunan tai grillikatoksen) omistajan kannattaa tilata palahuopakaton uusiminen Paltamoon.

Bitumipaanukatoilla on hyviä ominaisuuksia vaikka millä mitalla. Useimmat harjakattoisten rakennusten omistajat päätyvätkin juuri tähän bitumikatetyyppiin. Huopakattoremontti onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla, kun asialla ovat perusteelliset asentajamme, kirvesmiehemme ja peltiseppämme. Kyllä, huopakattoremontit työllistävät myös peltiseppiä, sillä heitä tarvitaan esimerkiksi savupiipun pellitystä varten.

Tila ei riitä esittelemään kaikkia hyviä syitä sille, miksi kannattaa tilata juuri palahuopakaton uusiminen Paltamoon, joten poimitaan niistä vain pari. Eräs laattakaton vahvuuksista on se, että se ei pidä meteliä sateella. Kattolaatan sirotepinta nimittäin rikkoo pisaran vaimentaen näin kesäsateen rummutusta. Omaleimaisen ulkonäön kattolaatalle antavaa sirotepintaa voi kiitellä myös siitä, että se tuo mökin tai vaikkapa omakotitalon katolle kitkaa. Karhea pinta ei luista jalan alla. Joko aloitetaan palahuopakaton uusiminen Paltamossa?

Huopakaton asennus Paltamo – Sekasorto pysyy kaukana meidän työmaaltamme

Huopakaton asennus Paltamo – Asennustiimimme työskentely on hallittua ja turvallista! Omakotitalon, piharakennuksen tai kesämökin huopakaton asennus Paltamossa etenee esimerkillisellä tavalla, kun jätät sen meidän vastuullemme.

Sekasorto pysyy kaukana työmaaltamme, sillä etenemme alkuperäisen työsuunnitelman mukaisesti. Työsuunnitelman ansiosta kaikki tietävät, mitä seuraavaksi tehdään, eivätkä materiaalit tai esimerkiksi kiinnikkeet lopu kesken. Alkutarkastus ja sen perusteella tehtävän työsuunnitelman laatiminen aloittavat sekä huopakattoremontin että uudiskohteen huopakaton asennuksen Paltamossa.

Sekasortoa vältellään myös siten, että suojaamme pihasi pressuilla, jotta esimerkiksi huopakattoremontin aikana purettavat huopakappaleet, peltilistat ja huopakattonaulat eivät leviäisi pitkin pihaasi. Kun uuden huopakaton asennus Paltamossa on ohi, toimitamme jätteet jäteasemalle.

Pidämme työmaan siistinä myös viemällä käytön jälkeen kaikki työvälineet omille paikoilleen. Näin aikaa ei kulu työvälineiden etsimiseen, eivätkä siellä täällä lojuvat työkalut heikennä työskentelyalueen turvallisuutta. Huolehdimme työturvallisuudesta myös käyttämällä asianmukaisia turvavaljaita ja muita työturvallisuustuotteita.

Kun haluat kattourakan etenevän hallitusti, varmasti ja ylimääräistä sotkua aiheuttamatta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous bitumikaton asentamisesta!

Huopakattosaneeraus Paltamo – Voimme uusia myös lumiesteet sekä muut kattotuotteet

Huopakattosaneeraus Paltamo – Uusimme huopakattosaneerauksesi aikana kaiken, mikä pitää uusia! Aivan ensimmäiseksi otamme selvää harjakaton tai esimerkiksi tasakaton tarpeista. Sitten suunnittelemme, hinnoittelemme ja toteutamme huopakattosaneerauksesi Paltamossa. Huopakattoremontin päätteeksi kaikki on kunnossa, eli kaikki korjaamista kaivannut on korjattu ja kaikki uusimista tarvinnut on uusittu.

Huopakattoremontin aikana uusittavien asioiden listalle voivat päätyä pinta- ja aluskermin ohella myös sadevesijärjestelmä, kattoluukku ja muut kattoläpiviennit, kattoturvatuotteet sekä hiiriesteet. Huopakattosaneerauksesi Paltamossa voi sisältää myös aluslaudoituksen ja eristeiden osittaisen uusimisen. On tärkeää, ettei uuden bitumikaton alle jätetä kastuneita kohtia.

Huopakattosaneeraukseen Paltamossa voi kuulua myös lumiesteiden uusiminen, sillä vaikka lumet pysyvät karheapintaisella huopakatolla liukaspintaista peltikattoa paremmin, jyrkät huopakatot on varusteltava lumiesteillä. Ne ehkäisevät henkilö- ja omaisuusvahinkoja. Ne vähentävät myös perustusten kosteusrasitusta, mikä voisi kasvaa, jos kattolumet pääsisivät putoamaan rakennuksen seinustoille.

Osaamme mitoittaa ja asentaa lumiesteet, joten luota meihin tässäkin vaiheessa. Toteutamme tyylipuhtaasti huopakattosaneerauksen muutkin työvaiheet!