KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Pelkosenniemi

Huopakattoremontti Pelkosenniemi – Pelottomat ammattilaisemme ovat nappivalinta mihin tahansa bitumikattoremonttiin! Asentajamme, kirvesmiehemme ja peltiseppämme eivät pelkää työtä, joten meiltä voit tilata työläimmänkin huopakattoremontin Pelkosenniemelle. Kermikattoremontti vaatii normaalia enemmän työtä esimerkiksi silloin, jos sen alta löytyy paljon kattovuodoista kertovia kosteusvaurioita. On siis hyvä pyrkiä tilaamaan huopakattoremontti Pelkosenniemelle ennen katon liiallista kulumista ja kattovuotojen alkamista.

Emme pelkää myöskään korkeita paikkoja tai syrjäisiä kohteita, joten ota ihmeessä yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous huopakattoremontista Pelkosenniemellä. Hinta on kohtuullinen, vaikka urakkaan olisikin liitettävä paljon korjaus- ja kunnostustoimenpiteitä. Lisäksi kannattaa huomata mahdollisuus kotitalousvähennyksen, sekä yhteistyökumppanimme tarjoaman rahoituksen hakemiseen.

Koska uusimme kaikki bitumikatot avaimet käteen -periaatteella, asiakkaan ei tarvitse osallistua purku- tai asennustöihin millään tavalla. Koska kunnassa on yhteensä 171 järveä, olemme varautuneet toteuttamaan huopakattoremontit myös saarikohteissa. Kattoremonttipalvelumme aluetta on itse asiassa koko Lappi, joten voit tilata omakotitalon, ulkorakennuksen tai mökin bitumikattoremontin myös sellaisille paikkakunnille kuin Kemijärvi, Rovaniemi, Salla, Savukoski tai vaikkapa Sodankylä.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Pelkosenniemellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Pelkosenniemen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Pelkosenniemi – Palahuopakattoremonttimme etenee ilman hämminkiä

Palahuopakattoremontti Pelkosenniemi – Meiltä tilattu laattakattoremontti etenee ilman minkäänlaista hämminkiä! Meidän ammattilaisemme ovat toteuttaneet lukemattomia huopakattoremontteja, joten meiltä löytyy kaikki se tietotaito, mitä palahuopakattoremonttisi Pelkosenniemellä edellyttää. Meillä on myös asianmukainen kalusto. Sen ansiosta voimme toteuttaa bitumipaanukattoremontin niin saaressa kuin vaikkapa sähköttömässä kohteessa.

Kaikki alkaa siitä, että tutustumme autotallisi, rantamökkisi, saunarakennuksesi, omakotitalosi, ulkovarastosi tai esimerkiksi grillikatoksesi kattoon. Alkutarkastuksen jälkeen tiedämme, millaisia toimenpiteitä huopakattoremonttiin on yhdistettävä. Toki kartoitamme myös sinun tarpeesi, sillä haluamme toteuttaa palahuopakattoremonttisi Pelkosenniemelle tarpeittesi ja väri- ynnä muiden toiveittesi pohjalta. Kerro meille myös kaikista kattoläpivienneistä, joita haluat meidän asentavan uudelle palahuopakatollesi.

Alkutarkastuksen jälkeen laadimme työsuunnitelman, mitä noudatamme aina loppusiivoukseen asti. Suunnitelmallisuus sulkee pois kaiken sekasotkun ja hämmingin. Laattakattoremontin hintakaan ei aiheuta hämminkiä, sillä se selvitetään alkutarkastuksen jälkeen ennen ensimmäisenkään työskentelytelineen pystyttämistä.

Välttelemme myös fyysistä sekasotkua, sillä suojaamme pihasi pressuilla emmekä aseta työlaitteita mihin tahansa. Ota siis yhteyttä ja pyydä mainio tarjous hallitusta palahuopakattoremontista Pelkosenniemellä!

Huopakaton uusiminen Pelkosenniemi – Tunnollisesti uusittu bitumikatto on pitkäikäinen kumppani

Huopakaton uusiminen Pelkosenniemi – Tunnollisten ammattilaistemme uusima bitumikatto kestää pitkään! Ei ole samantekevää, miten huopakattoremontti tehdään. Huopakattoremontin aikana voidaan tehdä virheitä, jos asiantuntemus tai huolellisuus ei ole riittävällä tavalla. Virheet heikentävät lopputuloksen laatua. Laatu voi heikentyä jopa siinä määrin, että huopakaton uusiminen Pelkosenniemellä on aloitettava kokonaan alusta.

Kun tilaat asuinrakennuksen, piharakennuksen tai vapaa-ajan rakennuksen huopakaton uusimisen Pelkosenniemelle meiltä, voit luottaa uuden katon tiiviyteen ja toimivuuteen. Uusimamme katto kestää vuodesta toiseen kaikkia erilaisia rasituksia. Bitumikaton elinkaarta voidaan pidentää huolehtimalla kattohuolloista. Voit tilata nekin meiltä, kuten myös mahdollisesti tarvitut kattopaikkaukset (esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaustoimenpiteet).

Kuten sanottu, vastuullemme jätetty huopakaton uusiminen Pelkosenniemellä onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Käydään kuitenkin läpi muutamia tyypillisiä virheitä, joita voisi syntyä laattakaton vaihdon aikana, jos urakkaa ei hoidettaisi riittävän tunnollisesti. Asentajat voisivat esimerkiksi unohtaa alushuovan asentamisen, aluslaudoituksen kunnostamisen tai piipun pellittämisen. Myös väärin valitut kiinnikkeet ja puutteellisesti asennetut läpiviennit voisivat aiheuttaa ongelmia.

Palahuopakaton uusiminen Pelkosenniemi – Tuliterä laattakatto kestää myös Lapin olosuhteet

Palahuopakaton uusiminen Pelkosenniemi – Uusimamme laattakatto on nappivalinta Lappiin! Bitumipaanukatto kestää hyvin myös haastavissa olosuhteissa, ja niistä ei ole pulaa Suomen Lapissa.

Voit luottaa palahuopakattoon niin kesähelteillä kuin syksyn sateillakin. Uusimamme laattakatto on tiivis, joten se ei ala vuotaa edes sisätaitteen tai piipunjuuren kohdalta. Se kestää myös kovat tuulet. Voit olla talvellakin tyytyväinen siihen, että päätit tilata palahuopakaton uusimisen Pelkosenniemelle juuri meiltä. Kattosi kestää lumen painon, ja lumiesteiden ansiosta rakennuksen vieressä voi liikkua keväälläkin ilman pelkoa katolta putoavan lumen alle jäämisestä. Lumiesteet suojaavat myös istutuksia ja omaisuutta. Samalla ne vähentävät rakennuksen perustuksiin kohdistuvaa kosteusrasitusta.

Totuuden nimissä täytyy todeta, että jokainen huopakattoremontti ei sisällä lumiesteiden asentamista, sillä loivien bitumikattojen kohdalla niiden asentaminen on vapaaehtoista. Selvitämme tapauskohtaisesti sen, onko rakennuksesi palahuopakaton uusimista Pelkosenniemellä hyvä täydentää lumiesteiden asentamisella. Useimmat muutkin toimenpiteet valitaan tapauskohtaisesti, koska jokainen rakennus, jokainen bitumikatto ja jokainen huopakattoremontti on erilainen. Aloitammekin palahuopakaton uusimisen Pelkosenniemellä perehtymällä kohteeseesi.

Huopakaton asennus Pelkosenniemi – Asennusurakkaa ei aloiteta suunnittelematta

Huopakaton asennus Pelkosenniemi – Huippuosaajamme ymmärtävät asennusurakan suunnittelemisen merkityksen! Jos huopakaton asennus Pelkosenniemellä aloitettaisiin suunnittelematta, luvassa voisi olla suoranainen kaaos. Ei olisi taattua, että paikan päällä olisi oikea määrä oikeanlaisia materiaaleja, kiinnikkeitä ja kattovarusteita. Ammattilaisiakin voisi olla liian vähän urakan laajuuteen nähden, mikä voisi tarkoittaa huopakattoremontin aikataulun venymistä. Pahimmassa tapauksessa urakasta jäisi puuttumaan niin olennaisia työvaiheita, että huopakaton asennus Pelkosenniemellä pitäisi aloittaa alusta.

Tilaa huopakattoremontti tai uudisrakennuksen huopakaton asennus Pelkosenniemelle meiltä, niin kaikki etenee suunnitelmallisesti, eikä lopputuloksessa ole mitään moittimista. Me aloitamme asennusurakan suunnittelemalla sen hyvinkin yksityiskohtaisella tavalla. Sitten teemme tarvittavat alkuvalmistelut. Kun asennusurakan on määrä alkaa, paikan päällä on oikea määrä oikeanlaisia materiaaleja, kiinnikkeitä ja kattotuotteita. Asentajia, peltiseppiä ja kirvesmiehiä on riittävästi, ja kaikki tietävät sen, mitä heiltä odotetaan. Myös kalusto ja välineistö ovat ajan tasalla. Asennusurakkaan voidaan tarvita niin suojapressuja, henkilönostinta, työturvallisuustuotteita kuin aggregaattia. Esimerkiksi tasakaton asennus edellyttää tulitöiden tekemistä. Osaamme varautua siihenkin.

Huopakattosaneeraus Pelkosenniemi – Emme katso sormien läpi mitään vauriota tai puutetta

Huopakattosaneeraus Pelkosenniemi – Perusteellisten ammattilaistemme ansiosta vanhan huopakaton ongelmat ovat pian menneen talven lumia! Uusimme harjakatot, tasakatot, mansardikatot sekä esimerkiksi pulpettikatot avaimet käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että huopakattoremontin jälkeen kattokokonaisuus on erinomaisessa kunnossa, sillä olemme puuttuneet kaikkiin vaurioihin, puutteisiin ja muihin pulmiin.

Osaamme puuttua kaikkiin ongelmakohtiin, koska aloitamme asuinrakennusten, ulkorakennusten ja vapaa-ajan rakennusten huopakattosaneeraukset Pelkosenniemellä kartoittamalla niiden tarpeet. Emme katso sormien läpi mitään puutetta tai vauriota.

Havaitsemiamme ongelmia voivat olla esimerkiksi rapautunut savupiippu, vääntyneet lumiesteet, lahon vaurioittamat otsalaudat, ruostuneet rännit, puuttuva piipunhattu tai eristetilan puutteellinen tuuletus. Kyse voi olla myös kastuneista ja/tai homeisista eristeistä.

Huopakattoremontin jälkeen kaikki on reilassa, koska ammattilaisemme tietävät, miten erilaiset pulmat ratkaistaan. Esimerkiksi puutteelliseen tuuletukseen voidaan puuttua asentamalla tuuletusventtiileitä.

Se, mitä kaikkea huopakattosaneeraukseesi Pelkosenniemellä kuuluu, vaikuttaa urakan hintaan. Se selvitetään alkutarkastuksen jälkeen. Ota yhteyttä – luvassa on kerrassaan mainio tarjous täyden palvelun pakettina tehtävästä huopakattosaneerauksesta Pelkosenniemellä!