KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Pello

Huopakattoremontti Pello – Kattoremonttien erikoisosaajat ovat käytettävissäsi! Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja pyytää tarjous omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremontista Pellossa. Tämän jälkeen me otamme selvää siitä, mitä rakennuksesi tasakatto, pulpettikatto tai esimerkiksi satulakatto kaipaa. Sitten toteutamme asianmukaisen huopakattoremontin Pellossa avaimet käteen -periaatteella. Huopakaton vaihto voi sisältää niin raakaponttilaudoituksen kunnostuksen, piipun pellityksen kuin uusien läpivientien asentamisen, sillä ammattilaistemme – asentajiemme, peltiseppiemme ja kirvesmiestemme – ammattitaito ei lopu kesken.

Kilpailukykyinen hinta on yksi hyvä syy tilata huopakattoremontti Pelloon juuri tästä osoitteesta. Tarkempi hinta bitumikattoremontille lasketaan paikan päällä tehdyn arvioinnin jälkeen. Voit maksaa kermikattoremontin yhteistyökumppaniltamme haettavalla rahoituksella. Rahoitustavasta riippumatta voit hyödyntää myös mahdollisuutesi kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Jo tässä vaiheessa on tarpeen todeta, että uusimme bitumikatot myös sellaisilla paikkakunnilla kuin esimerkiksi Kolari, Ylitornio, Rovaniemi, Kittilä, Muonio ja Turtola, sillä aluettamme on koko Lappi lähialueineen. Huopakattoremontit onnistuvat myös saarikohteissa, tuntureiden rinteillä, metsäteiden varsilla, sähköttömissä erämaakohteissa sekä kaupunkien keskustoissa.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Pellossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Pellon alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Pello – Pettämätöntä ammattitaitoa koko urakan ajan

Palahuopakattoremontti Pello – Osoitamme pettämätöntä ammattitaitoa koko laattakattoremontin ajan! Meille on kunnia-asia tarjota parasta palvelua koko huopakattoremontin ajan. Kun siis haluat huopakattoremonttisi onnistuvan kerralla, ota yhteyttä ja pyydä tarjous autotallin, kesämökin tai vaikkapa omakotitalon palahuopakattoremontista Pellossa!

Jotta tietäisimme, mitä kaikkea meidän on yhdistettävä palahuopakattoremonttiisi Pellossa, aloitamme urakan tutustumalla kohteeseen. Meitä kiinnostaa eritoten kattorakenteiden kunto, sillä kattorakenteiden kimpussa vietettävä aika vaikuttaa paljon siihen, kauanko laattakattoremontti kestää ja mitä se maksaa. Kattorakenteiden huonoa kuntoa ei voi painaa villaisella. Kaikki vauriot on kunnostettava ennen uuden alushuovan ja uusien kattolaattojen asennusta.

Jos kattorakenteet ovat hyvässä kunnossa, palahuopakattoremonttisi Pellossa koostunee pihan suojauksesta, vanhan palahuopakaton purkamisesta, uuden alushuovan asentamisesta, uusien kattolaattojen kiinnittämisestä, katon varustelusta, lopputarkastuksesta ja loppusiivouksesta. Sitten viemme kaikki purku- ja rakennusjätteet jäteasemalle.

Tarvittaessa yhdistäisimme bitumipaanukattoremonttiin vaikkapa kattotuolivaurioiden korjauksen, piipun kunnostuksen ja eristetilan tuuletuksen tehostamisen. Ei ole mitään sellaista, mitä tämä meidän kattoremonttipalvelumme ei osaisi suorittaa, joten kannattaa ottaa yhteyttä!

Huopakaton uusiminen Pello – Pesunkestävät ammattilaisemme uusivat kaikki bitumikatot

Huopakaton uusiminen Pello – Pesunkestäviin ammattilaisiimme voi luottaa aina tarvitessaan bitumikaton vaihtoa! Huopakattoremonttejahan tarvitaan vain harvoin – etenkin silloin, jos huopakaton uusiminen Pellossa on ollut meidän vastuullamme. Huopakattoremonttien väliaikoina voit tilata meiltä lumenpudotukset, sammaleiden poistot, syyshuollot ja kaikki muut toimenpiteet, joiden avulla huopakaton uusimista Pellossa voidaan lykätä.

Kun vanha huopakatto on elinkaarensa päässä, ota yhteyttä riippumatta siitä, onko rakennuksessasi aumakatto, mansardikatto, tasakatto vaiko kenties pulpettikatto. Meidän taitavat ammattilaisemme uusivat näppärästi kaikenlaiset ja -kokoiset huopakatot. Pystymme toteuttamaan huopakaton uusimisen Pellossa katon tyypistä ja kattokulmasta riippumatta, koska ammattitaitomme on niin laaja-alainen. Tämän seikan ansiosta voimme myös varustella uuden huopakattosi toivomallasi tavalla.

Myös kalustomme on monipuolinen, mikä onkin hyvä, koska esimerkiksi tasakaton uusiminen edellyttää tulitöitä. Kaluston monipuolisuudesta on hyötyä myös silloin, jos kyseessä on korkean rakennuksen bitumikaton vaihto. Kalustomme mahdollistaa työskentelyn myös sähköttömissä kohteissa. Otahan yhteyttä, niin tulemme uusimaan bitumikattoasi asianmukaisella tavalla varustautuneena!

Palahuopakaton uusiminen Pello – Periksiantamattomiin ammattilaisiimme voi luottaa joka tilanteessa

Palahuopakaton uusiminen Pello – Ammattilaisemme eivät luovuta ennen kuin uusi palahuopakattosi on tiptop-kunnossa! Toiset huopakattoremontit ovat työläämpiä kuin toiset, mutta me emme pelkää työtä. Jätä palahuopakaton uusiminen Pellossa vastuullemme myös silloin, jos kattorakenteet ovat erityisen huonossa kunnossa. Tällaisessakin tilanteessa voit luottaa siihen, että me toteutamme huopakattoremonttisi parhaalla hinta-laatusuhteella.

Jos laattakatto uusitaan hyvissä ajoin, puurakenteet voivat olla niin hyvässä kunnossa, että niitä tarvitsee kunnostaa vain vähän tai ei ollenkaan. Katon ikä ei kuitenkaan ratkaise kaikkea. Melko nuorenkin laattakaton alta voi löytyä vaurioita, joiden kunnostaminen vaikuttaa sekä urakan toteutustapaan. Vaurioiden takana voi olla huomaamatta jäänyt ja siksi pitkään jatkunut kattovuoto. Vuodon on voinut aiheuttaa vaikka sammal, mikä viihtyy etenkin sellaisilla katoilla, joita ei huolleta säännöllisesti. Vuodosta voi syyttää mahdollisesti myös aikoinaan tehtyjä asennusvirheitä. Kun tilaat palahuopakaton uusimisen Pelloon meiltä, vältyt asennusvirheiltä. Vaikka kattorakenteet olisivat huonossa kunnossa, toteutamme palahuopakaton uusimisen Pellossa järkevällä hinnalla!

Huopakaton asennus Pello – Perustelemme asennusurakan hinnan näin

Huopakaton asennus Pello – Asentamamme huopakatot eivät säiky säitä! Meidän tiimiläisillämme on kaikki se tietotaito, mitä huopakaton asennus Pellossa vaatii. Meiltä löytyvät myös ne välineet, mitkä jouduttavat bitumikaton asennusta tai tekevät siitä turvallisemman. Eräs erittäin tärkeä asia on huolellisuus, ja sitäkin meillä on suorastaan roppakaupalla. Huolellisuus on sellainen asia, että jos se puuttuu, huopakaton asennus Pellossa voi mennä niin sanotusti metsään kaikesta ammattitaidosta ja välineistöstä huolimatta. Huolellisuuden puute tarkoittaa samaa kuin huolimattomuus, ja se poikii surullisen kuuluisia huolimattomuusvirheitä. Yksi esimerkki huolimattomuusvirheestä on ruuvialuslevykiinnikkeiden käyttämättä jättäminen loivilla katoilla. Tällainen altistaa katon myrskyvaurioille. Kun jätät uudisrakennuksen bitumikaton asennuksen tai huopakattoremontin meille, saat virheettömän katon. Tällainen katto kestää kaikki vuodenajat ankarine rasituksineen!

Vaikka toteutammekin huopakaton asennuksen Pellossa erinomaisella tavalla, emme veloita uudiskohteen katon asennuksesta tai huopakattoremontista enempää kuin mitä siitä kannattaakin maksaa. Perustelemme hinnan muun muassa katon koolla, puurakenteiden kunnostustarpeella ja asennettavien kattotuotteiden määrällä, eli siis kaikin puolin järkevällä tavalla. Tärkeintä on kuitenkin ammattitaitoinen toteutus, joka onnistuu kerryttämällämme kokemuksella.

Huopakattosaneeraus Pello – Modernien kermikattojen ohella tunnemme myös perinteiset huopakatot

Huopakattosaneeraus Pello – Perinteiset ja modernit huopakatot ovat tälle kattotiimille yhtä tuttuja! Jokainen meiltä tilattu huopakattoremontti onnistuu yhtä hyvin. Anna meidän näyttää kyntemme ja tilaa kesämökin, piharakennuksen tai esimerkiksi omakotitalon huopakattosaneeraus Pelloon vaikka saman tien!

Koska teemme huopakattosaneerauksesi Pellossa avaimet käteen -periaatteella, huopakattoremontin vaikein vaihe voi olla kattohuovan valinta. Jos sinulla on melko kalteva katto, uusi kattosi voi olla tiivissaumakatto, kolmiorimahuopakatto tai palahuopakatto. Palahuopakattoja on asennettu suhteellisen lyhyen ajan, mutta ne ovat saavuttaneet jo suuren suosion. Osaamme asentaa myös perinteikkäät kolmiorimahuopakatot sekä tiivissaumakatteet itseliimautuvine saumoineen. Meiltä sujuu myös tasakaton asennus, mikä edellyttää hitsaamista.

Myös värin valinta voi tuntua vaikealta. Kattohuovan luontainen väri on musta, mutta pintasirotteen avulla väriä voidaan muunnella. Monet suomalaiset valitsevat jonkin tumman sävyn, mutta voit ”irrotella” valitsemalla vaikkapa punaisen tai vihreän.

Olemme myös varustautuneet asentamaan uudelle katolle kaikki haluamasi kattotuotteet, kuten aurinkopaneelit ja ilmanvaihtoputket. Otahan yhteyttä ja tilaa huopakattosaneeraus Pelloon!