KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Perho

Huopakattoremontti Perho – Ammattilaisemme onnistuvat sinunkin huopakattoremontissasi! Anna meidän laittaa omakotitalon, mökin tai piharakennuksen katon asiat oikealle tolalle. Aloitamme kaikki huopakattoremontit Perhossa kartoittamalla sekä katon että asiakkaan tarpeet. Sitten suunnittelemme, hinnoittelemme ja toteutamme tasakaton, satulakaton tai esimerkiksi mansardikaton vaihdon.

Hinnoittelemme huopakattoremontit Perhossa tapauskohtaisesti, urakan hinta ei selviä yleisestä hinnastosta, sillä jokainen projekti on omansa ja haluamme varmistaa, että kattosi kaiken tarvittavan palvellakseen jatkossa hyvin rakennuksesi suojana. Emme tee turhaa, emmekä jätä mitään tärkeää tekemättä. Kun olemme käyneet tekemässä katollasi alkutarkastuksen, teemme suunnitelmat ja annamme tarjouksen uudesta katosta. Sitten sinulla on mahdollisuus hakea yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta. Kotitalousvähennys kannattaa myös muistaa, jota haetaan henkilökohtaisessa verotuksessa.

Tässä artikkelissa keskitymme huopakattoremontteihin Perhossa, mutta aluettamme on koko Keski-Pohjanmaa lähialueineen päivineen. Näin ollen voit tilata bitumikattoremontin myös sellaisille paikkakunnille kuin vaikkapa Alajärvi, Halsua, Lestijärvi, Veteli tai Vimpeli. Kun asialla on tämä kattoremonttipalvelu, huopakattoremontit hoituvat myös saarikohteissa.

Olemme järjestäneet asiat niin, että pystymme toteuttamaan huopakattoremontit käytännössä missä tahansa kohteessa. Rakennuksen sijainnista tai korkeudesta ei siis muodostu estettä huopakattoremontille, kuten ei myöskään sähköttömyydestä. Huomaathan, että me uusimme kaikenlaiset huopakatot – myös palahuopakatot ja kolmiorimahuopakatot.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Perhossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Perhon alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Perho – Laattakatto on tyylikäs valinta

Palahuopakattoremontti Perho – Tyylikkäästä katosta haaveilevien kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaisiimme! Toteutamme asuinrakennusten, vapaa-ajan rakennuksen ja ulkorakennusten huopakattoremontit niin, että lopputulokset ovat sekä tyylikkäitä että virheettömiä. Tyylikkyys on tuiki tärkeä asia, koska asentamamme palahuopakatto on pitkäikäinen kumppani. Näet sen usein – ehkä jopa päivittäin. Myös naapurit, ohikulkijat ja mahdolliset ostajaehdokkaat kiinnittävät huomiota rakennuksesi laattakattoon. Tyylikäs palahuopakatto tyylikkäine kattovarusteineen on iso ilo!

Uuden palahuopakaton pitkäikäisyys taataan toimimalla keskittyneesti koko huopakattoremontin ajan. Virheitä ei saa syntyä, koska ne voivat aikaistaa seuraavaa palahuopakattoremonttia Perhossa. Melko tyypillisiä virheitä ovat vääränlaisten kiinnikkeiden käyttäminen tai kiinnikkeiden käyttämättä jättäminen. Kattolaatat eivät pysy katolla pelkkien liimareunojen voimin. Virheitä voi syntyä myös läpivientejä asennettaessa tai sadevesijärjestelmää mitoitettaessa. Kun jätät palahuopakattoremonttisi Perhossa meidän vastuullemme, virheitä ei pääse syntymään.

Koska toteutamme kaikki palahuopakattoremontit Perhossa avaimet käteen -periaatteella, sinun ei tarvitse osallistua mihinkään työvaiheeseen. Reilu hintamme pitää sisällään myös loppusiivouksen, joten voit ottaa rennosti koko urakan ajan.

Huopakaton uusiminen Perho – Bitumikate sopii kaikille kattokaltevuuksille

Huopakaton uusiminen Perho – Uusimme kaikenlaiset ja -kokoiset huopakatot! Huopakatoilla on runsaasti hyviä ominaisuuksia, joten ei ihme, että niin monet tilaavat juuri huopakattoremontin. Koska kattohuovan työstäminen on niin mukavaa, huopakattoremonttien toteuttamisesta on tullut meille suorastaan sydämenasia. Tilaa sinäkin huopakaton uusiminen Perhoon tästä osoitteesta – lupaamme, ettet tule pettymään!

Markkinoilla on paljon erilaisia kattohuopia. Laajoista valikoimista löytyy sopiva vaihtoehto kaikille kattokaltevuuksille. Tasaiset ja loivat katot toteutetaan hitsattavalla bitumikermillä vesitiiveyden varmistamiseksi.

Satulakattojen bitumikatteista suosituin on kattolaatta. Monet valitsevat perinteisen käpylaatan, mutta muitakin vaihtoehtoja on. Huopakaton uusiminen Perhossa voi tarkoittaa myös kolmiorimahuopakaton vaihtamista. Kolmiorimahuopakatteessa on kolmion muotoiset rimat. Ne tuovat asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai piharakennuksen katolle linjakkuutta. Kyse ei kuitenkaan ole pelkästään siitä, miltä uusi huopakatto näyttää, sillä rimoista on hyötyä myös sadeveden ohjauksessa.

Palahuopakaton uusiminen Perho – Uusi palahuopakatto on turvallinen ja helppo huoltaa

Palahuopakaton uusiminen Perho – Uusimamme laattakatto on turvallinen ja helppohoitoinen! Bitumipaanukatoilla on muitakin hyviä ominaisuuksia, mutta keskitytään nyt näihin kahteen (eli turvallisuuteen ja helppohoitoisuuteen). Huopakaton helppohoitoisuus selittyy esimerkiksi sillä, että huopakattoa ei tarvitse maalata. Laattakatto ei ruostu tai menetä väriään, joten voit unohtaa huoltomaalaukset.

Joitain huoltotoimenpiteitä kuitenkin tarvitaan, sillä huoltamattomuus voi aikaistaa seuraavaa huopakattoremonttia. Jotta sinun ei tarvitsisi tilata palahuopakaton uusimista Perhoon liian aikaisin, muista pitää kiinni esimerkiksi säännöllisistä kattotarkastuksista. Voit tilata ne meiltä, sillä huopakattoremontti on vain yksi esimerkki kaikista niistä kattotöistä, joita tarjoamme.

Palahuopakaton huoltaminen on helppoa ja turvallista, koska laattakaton sirotepinta on karhea. Sillä on siis turvallisempaa liikkua kuin vaikkapa liukaspintaisella peltikatolla. Huoltotoimenpiteiden aikana on kuitenkin käytettävä asianmukaisia työturvallisuustuotteita. Tarvittaessa yhdistämme palahuopakaton uusimiseen Perhossa kattoturvatuotteiden asentamisen. Se, millaisia kattoturvatuotteita meidän tulee asentaa, riippuu katon kaltevuudesta ja rakennuksen korkeudesta. Ammattilaisemme osaavat suositella ja asentaa riittävän määrän ja oikeat kattoturvatuotteet katollesi.

Huopakaton asennus Perho – Asennamme huopakatot pitkällä kokemuksella

Huopakaton asennus Perho – Asennamme bitumikatot pitkällä kokemuksella! Huopakattojahan on asennettu Suomessa jo yli sadan vuoden ajan. Tuohon ajanjaksoon mahtuu paljon muutoksia. Myös kattohuovat ovat kehittyneet huimasti. Nyt jos koskaan kannattaa tilata huopakaton asennus Perhoon, sillä nykyhetken kattohuovat ovat todella joustavia ja kestäviä. Meiltä löytyy kaikki se ammattitaito, mitä uudisrakennuksen bitumikaton asennus tai huopakattoremontti edellyttää, joten lopputuloksesta tulee kerrassaan verraton.

Alun perin huopakaton asennus Perhon alueella tai muualla Suomessa tarkoitti tekstiilikuidusta valmistetun lumppuhuovan käyttämistä. Lumppuhuopa-arkit käsiteltiin tervalla. Pinnoite luotiin tervan ja hiekan sekoituksella. Sittemmin siirryttiin asfalttihuopaan. Nykyisin käytetään bitumikatetta, mikä valmistetaan joustavasta kumibitumista, tukikerroksesta ja pintasirotteesta. Tukikerroksena käytetään yleensä polyesteriverkkoa. Kattolaattojen tukikerroksena toimii useimmiten lasikuituverkko.

Kotimainen kattohuopateollisuus käynnistyi jo vuonna 1876, joten huopakaton asennus Perhossa voidaan tehdä sekä kotimaisin voimin että kotimaisia materiaaleja suosien. Suomessa valmistetut kattohuovat kestävät varmasti täkäläisiä olosuhteita. Tilaa uudiskohteen katon asennus tai vanhan rakennuksen huopakattoremontti vaikka saman tien!

Huopakattosaneeraus Perho – Esittelyssä erityinen tapa toteuttaa huopakaton saneeraus

Huopakattosaneeraus Perho – Kattotiimimme tietää parhaan tavan bitumikattosaneerauksesi toteuttamiseen! Emme valitse tapaa summamutikassa vaan alkutarkastuksen perusteella. Huopakattoremontti pitää aloittaa alkutarkastuksella, sillä jokainen huopakatto on erilainen. Tämä tarkoittaa sitä, että eri huopakattoremonttien aikana on otettava huomioon erilaisia asioita. Alkutarkastuksen jälkeen tiedämme, mitä meidän on huomioitava toteuttaessamme juuri sinun rakennuksesi huopakattosaneerausta Perhossa.

Ajattelimme esitellä erään erityisen tavan toteuttaa huopakattosaneeraus Perhossa. Vaikka suurin osa huopakattosaneerauksista aloitetaan purkamalla vanhat huopakerrokset, joissain tapauksissa huopakattosaneeraus voidaan toteuttaa purkamatta vanhaa kattoa. Silloin puramme vain kattotuotteet. Tämän jälkeen tasoitamme vanhassa pintahuovassa mahdollisesti olevat kuprut ja ilmataskut. Alkuvalmisteluihin kuuluu myös mahdollisten halkeamien korjaus. Seuraavaksi asennamme uuden pintahuovan vanhan pintahuovan päälle. Tämän jälkeen on aika tehdä esimerkiksi uuden huopakaton varustelu.

Huopakattosaneeraukseen Perhossa ei tarvitse yhdistää vanhan katon purkamista, jos vanha pintahuopa on suhteellisen hyvässä kunnossa eikä vanha katto ole vuotanut. Ehtona on myös aluslaudoituksen hyväkuntoisuus sekä se, että huopakerroksia on (esimerkiksi painorasituksen takia) ennestään korkeintaan kaksi.