KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Pieksämäki

Huopakattoremontti Pieksämäki – Pitelemättömän taitavat ammattilaisemme uusivat huopakattosi superlatiiveja vilisevällä tavalla! Mikäli sinäkin olet sitä mieltä, että vain paras on kyllin hyvää, tilaa omakotitalon, ulkorakennuksen tai mökin huopakattoremontti Pieksämäelle jo tänään.

Tulemme paikan päälle arvioimaan sitä, millainen kattosi on ja millaisiin vaurioihin, puutteisiin ja muihin ongelmiin meidän on puututtava tehdessämme huopakattoremonttia Pieksämäellä. Teemme jokaisen bitumikattosaneerauksemme avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että hintaan kuuluvat kaikki poistamiset, siirtämiset, tiivistämiset, uusimiset ja kunnostamiset. Huolehdimme siitä, että uusi katto on kaikin puolin moitteeton.

Kun tiedämme, mitä kaikkea huopakattoremonttisi Pieksämäellä tulee pitämään sisällään, laadimme kilpailukykyisen tarjouksen. Yhteistyökumppaniimme voi ottaa yhteyttä, jos etsii katon vaihdolle rahoitusta, ja Verohallinnolta voi hakea kotitalousvähennystä.

Saat meiltä parasta palvelua silloinkin, kun paikkakuntasi on Hankasalmi, Joroinen, Juva, Kangasniemi tai Mikkeli, sillä alueeseemme kuuluu esimerkiksi koko Etelä-Savo. Siihenhän kuuluvat myös Jäppilä ja Virtasalmi, mitkä yhdistettiin Pieksänmaa-nimiseen kuntaan, mikä sitten yhdistettiin kaupunkiin nimeltä Pieksämäki (entiseltä nimeltään Pieksämä). Tulemme mielellämme toteuttamaan huopakattoremontit myös saarikohteissa!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Pieksämäellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Pieksämäen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Pieksämäki – Piittaamme katostasi kuin omastamme

Palahuopakattoremontti Pieksämäki – Piinkovat ammattilaisemme toteuttavat laattakattoremontit juuri sillä tavalla kuin ykkösluokan kattoeksperteiltä sopii odottaakin! Piittaamme katostasi kuin se olisi omamme, joten voit luottaa siihen, että jokainen yksityiskohta toteutetaan timanttisella tavalla. Myös kaikki uuden laattakaton alla olevat osat ovat priimakunnossa, jos huopakattoremontti on tilattu tästä osoitteesta.

Eiköhän siis laiteta kattoasiat reilaan! Tarvitset huopakattoremonttia viimeistään siinä vaiheessa, kun omakotitalon, autokatoksen, rantamökin tai esimerkiksi ulkovaraston bitumipaanukatto on saavuttanut käyttöikänsä päätepisteen. Palahuopakattoremontti Pieksämäellä voi toki muuttua ajankohtaiseksi jo ennen tätä. Esimerkiksi pahat myrskyvauriot voivat aikaistaa katon vaihtoa. Esimerkiksi silloin, jos myrskytuuli on kaatanut puun katon päälle, parhaaksi ratkaisuksi voi osoittautua palahuopakattoremontti Pieksämäellä.

Koska teemme kaikki palahuopakattoremontit Pieksämäellä avaimet käteen -periaatteella, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä ja pyytää oivallistakin oivallisempi tarjous laattakaton vaihdosta. Me hoidamme aivan kaiken tästä eteenpäin aina siihen saakka, että on aika siivota työskentelyalue ja kuljettaa kaikki syntyneet jätteet jäteasemalle.

Huopakaton uusiminen Pieksämäki – Pistämättömän alushuovan asennus on olennainen osa bitumikaton vaihtoa

Huopakaton uusiminen Pieksämäki – Pinnistelemme mielellämme erinomaisen lopputuloksen eteen! Ahkerat ammattilaisemme tekevät puolestasi kaikki toimenpiteet, joita asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai ulkorakennuksen huopakattoremontin aikana suinkin voi tarvita.

Tyypilliseen huopakattoremonttiin kuuluu vanhojen huopakerrosten purkaminen. Sen jälkeen siirrytään asentamaan alushuopaa. Seuraavaksi on vuorossa pintarullahuovan tai palahuovan asennus. Uudessa bitumikatossa on aina vähintään kaksi kerrosta huopaa. Jos katto on erittäin loiva, asennamme kaksi pohjahuopaa ja yhden pintarullahuovan.

On mahdollista, että rakennuksesi huopakaton uusiminen Pieksämäellä voitaisiin toteuttaa purkamatta vanhoja huopakerroksia. Silloin alkaisimme asentaa uutta pintahuopaa vanhan päälle. Jotta huopakaton uusiminen Pieksämäellä voitaisiin tehdä edellä kuvatulla tavalla, monien edellytysten pitää täyttyä. Kannattaa siis varautua siihen, että aloitamme huopakaton uusimisen Pieksämäellä purkuoperaatiolla. Tarvittaessa kunnostamme myös umpiponttilaudoituksen.

Valitsemme lyömättömän hyvän alushuovan, minkä sitten asennamme paikoilleen pistämättömän taitavalla tavalla. Alushuovan asennus on olennainen osa bitumikaton vaihtoa, koska uusi alushuopa suojaa katon alapuolisia osia, jos pintahuopa alkaisi läpäistä vettä.

Palahuopakaton uusiminen Pieksämäki – Pidämme kiinni kaikesta yhdessä sovitusta

Palahuopakaton uusiminen Pieksämäki – Pistä laattakaton vaihto meidän vastuullemme, niin kaikki sujuu loistavasti alusta loppuun! Teemme puolestasi kaiken, mikä liittyy huopakattoremonttiin. Huolehdimme siis niin huopakattoremontin suunnittelusta kuin loppusiivouksestakin. Suunnittelemme palahuopakaton uusimisen Pieksämäellä katon todellisten tarpeiden perusteella. Otamme huomioon myös kaiken sen, mitä sinä palahuopakaton uusimiselta Pieksämäellä haluat. Pidämme kiinni kaikesta, minkä olemme yhdessä sopineet. Näin ollen olemme varmoja siitä, että olet tyytyväinen sekä katon vaihdon lopputulokseen että sitä edeltäneeseen toteutusvaiheeseen.

Kuten edellä totesimme, palahuopakaton uusiminen Pieksämäellä suunnitellaan (ja näin ollen myös toteutetaan) katon todellisten tarpeiden perusteella. Se tarkoittaa sitä, että korjaamme kaiken, mikä pitää korjata, emmekä jätä uusimatta mitään, mikä kaipaa uusimista. Emme kuitenkaan tee mitään turhaa.

Esimerkiksi kuivia eristeitä ei kannata vaihtaa. Tarvittaessa voimme uusia vain puolet palahuopakatosta. Voi olla, ettei kaikkia kattovarusteitakaan tarvita uusia bitumipaanukattoremontin yhteydessä. Siinä tapauksessa välivarastoimme vesikourut, lumiesteet tai esimerkiksi lapetikkaat. Asennamme ne uudelle bitumipaanukatolle, kunhan urakka on edennyt sopivaan vaiheeseen.

Huopakattosaneeraus Pieksämäki – Piristämme koko rakennuksen ilmettä uudella katolla

Huopakattosaneeraus Pieksämäki – Piristä rakennuksesi ilmettä ja tilaa uuden huopakaton asennus! Samalla teet hyvän teon koko rakennukselle, sillä huopakattoremontin myötä rakennuksesi saa todella luotettavan suojan säiltä ja kosteudelta. Uusi bitumikatto pesee vanhan katon mennen tullen, mitä tulee esimerkiksi rasituksen kestävyyteen. Huopakattoremontti auttaa säilyttämään kiinteistön arvon, ja joissain tilanteissa se voi jopa kohentaa kiinteistön arvoa. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous satulakaton, pulpettikaton, mansardikaton tai vaikkapa tasakaton uusimisesta!

Teemme huopakattosaneerauksen Pieksämäellä aina mitä parhaimmalla hinta-laatusuhteella. Voit tilata huopakattosaneerauksen Pieksämäelle huolettomin mielin, sillä meiltä ei jää tekemättä yksikään tarpeellinen toimenpide. Tiedämme esimerkiksi sen, että aluskate on uusittava pintahuovan uusimisen yhteydessä, sillä katon kiinnikkeet ovat läpäisseet myös aluskermin. Mikäli uusi pintahuopa asennettaisiin suoraan vanhan aluskatteen päälle, olisi aluskate jo valmiiksi täynnä reikiä. Tiedämme myös sen, että vääränlaiset kiinnikkeet voivat estää huopakattosaneerausta Pieksämäellä onnistumasta odotetusti. Huovat pitää kiinnittää säänkestävillä, tarpeeksi pitkillä ja muutenkin tarkoitukseen sopivilla huopakatenauloilla.