KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Pohjois-Pohjanmaa

Huopakattoremontti Pohjois-Pohjanmaa, seudun pätevin kattoremonttipalvelu valmiina töihin sinunkin huopakattosi parissa! Silloin kun piharakennuksesi, kuten varasto, autotalli tai -katos, ehkäpä muu piharakennus kaipaa huopakattoremonttia Pohjois-Pohjanmaalla, saat sen meiltä. Remontoimme piharakennusten kattojen lisäksi myös asuinrakennusten, kuten omakotitalojen, kesämökkien ja muidenkin mökkien huopakattoja. Remontoimme tasakatot, harjakatot tai mansardikatot kuten kaikki muutkin mahdolliset kattomallit sekä rulla- että palahuopakatteista toteutettuina.

Toiminta-alueemme on koko Pohjois-Pohjanmaa, eli Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Haukipudas , Himanka, Ii, Kalajoki, Kempele, Kestilä, Kiiminki, Kuivaniemi, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Oulainen, Nivala, Oulu, Oulujoki, Oulunsalo, Paavola, Pattijoki, Piippola, Pudasjärvi, Pulkkila, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Rantsila, Rautio, Reisjärvi, Revonlahti, Ruukki, Saloinen, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Temmes, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Vihanti, Yli-Ii, Ylikiiminki ja Ylivieska. Teemme huopakattoremontit koko Pohjois-Pohjanmaan alueella myös saarikohteissa.

Kun kattosi tarvitsee huopakattoremonttia, pyydä meiltä tarjousta. Sen lisäksi on hyvä pitää mielessä myös rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys. Kun saamme tarjouspyyntösi, tutustumme kattosi tilanteeseen sen kunnon ja omien toiveidesi kautta laatiaksemme kattokohtaisen tarjouksen.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Pohjois-Pohjanmaalla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Pohjois-Pohjanmaa – kattoremonttisi on parasta meillä teetettynä!

Palahuopakattoremontti Pohjois-Pohjanmaa, laattakattojen saneerauksiin ja asennuksiin perehtyneet kattoammattilaisemme saneeraavat sinunkin kattosi kunnolla. Laadukkaasti nykyaikaisista kattomateriaaleista toteutettu huopakattoremontti on käytännöllistä teettää meillä. Ihan ensinnäkin, meiltä löytyy valmiiksi ihan kaikki tarvittava kaikenlaisten huopakattoremonttien totuttamiseen Pohjois-Pohjanmaalla, eikä palahuopakattoremontti muodosta tässä asiasta poikkeusta.

Palahuopakattoremontti tarvitsee toteutuakseen työkaluja ja -koneita, mutta myös aikaa, työvoimaa ja osaamista. Meiltä löytyy kaikkea tätä ja tarvittavat materiaalit katon uusimiseen hankitaan tietysti katon perusteella. Meillä suunnittelua johtaa tekninen asiantuntija, joka tutustuu mm. katon tilanteeseen ja omiin toiveisiisi. Varsinaisen kattoremontin hoitavat pääpiirteittäin pätevät kattoasentajamme. Jos katon puuosiin kohdistuu remontissa toimenpiteitä, voi mukaan tulla myös kirvesmies. Katon ja savupiipun viimeistelyssä meillä on käytettävissämme myös kattopeltiseppä. Meiltä löytyvät jo valmiina kaikki työkalut ja työkoneet, joita huopakattoremontti Pohjois-Pohjanmaalla voi kaivata. Esimerkiksi huopanaulain on käytännöllinen apuväline varsinkin palahuopakattojen tapauksessa, mutta tarpeen voivat olla perustyökalut, henkilönostin tai vaikkapa rakennustelineet sekä katolla työskentelevien henkilökohtaiset suojavarusteet. Mikäli kohteen sähkönsaanti ei ole varmaa, meiltä löytyy myös aggregaatti ja akkukoneet.

Huopakaton uusiminen Pohjois-Pohjanmaa – ehjät ja toimivat materiaalit heikkokuntoisten tilalle

Huopakaton uusiminen Pohjois-Pohjanmaa, kattoremontin kutsuminen katon uusimiseksi käy hyvin järkeen sillä katoremontin tärkeimpiin tehtäviin kuuluu aina heikkokuntoisten kattomateriaalien korvaaminen uusilla ja toimivilla materiaaleilla. Tyypillisiä ongelmia varsinkin katteilla on ihan arkipäiväinen kuluminen ja siitä johtuvat puutteet. Kattovuodot, kuten vaikkapa vuotavat kattoläpiviennit voivat aiheuttaa tuhoa myös alusrakenteissa ja eristeissä, sillä kaikki kosteuden pilaama materiaali kuuluu uusittavien listalle.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Pohjois-Pohjanmaalla alkaa työmaan suojauksilla, joiden avulla pyrimme pitämään rakennuksen ympäristön niin siistinä kuin mahdollista. Suojaus on tarpeen mm. siksi että puramme ensin vanhaa kattoa, eli kattotuotteet ja lähes poikkeuksetta vesikatteet saavat lähteä katolta. Mikäli huopakaton uusiminen vaatii sen lisäksi alusrakennetöitä, eli mm. kosteusvaurioisten, jopa lahonneiden aluslaudoitusten sekä muiden katon puuosien uusimista niin niiden vuoro on katteiden jälkeen. Myös kosteuden ja toisinaan myös pieneläinten pilaamat eristeet uusitaan. Tyypillisimmin kaikki alusrakenne- ja eristetyöt tehdään katon kunnon vaatimassa suhteessa, harvemmin siis koko kattoa tarvitsee laittaa uusiksi huopakattoremontissa Pohjois-Pohjanmaalla. Jos tarvitsee, toteutamme kokonaan uuden katon parhaalla laadulla.

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Pohjanmaa – laatua kattoremonttiin ammattilaistemme osaamisesta

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Pohjanmaa, kattoa uusittaessa osaaminen on valttia. Kattojen remontoiminen ei ole kattoalan osaaville ammattilaisillemme vaikeaa työtä, vaikka se voi sitä olla ensi kertaa kattoremonttia yrittävälle. Kukaan ei remontoi tarkoituksella kattoaan huonosti, mutta virheitä voi syntyä, kun kokemus palahuopakattojen uusimisesta puuttuu. Suosittelemme lämpimästä kattoammattilaisiin turvautumista, sillä meidän jäljiltämme kattoon ei jää asennusvirheitä tai vääriä materiaaleja, jotka eivät katolla kestä.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Pohjois-Pohjanmaalla tuo katolle aina uuden vesikatteet. Palahuopakattojen tapauksessa katteen uusiminen tarkoittaa vanhan katteen purkua kattotuotteineen ja kiinnittimineen, sekä mahdollisten alusrakennetöiden toteuttamista. Kun kaikki katteen alla on valmista, asennamme alusponttilaudoituksen tai -levytyksen päälle pohjahuovan sekä sen päälle pintahuovan. Se asennetaan palahuopakatteesta latomalla. Katepalat limitetään edellisten kiinnityskohtien päälle ja tällä tavalla saamme huopakattoa uusiessamme muodostettua siistin ja yhtenäisen katepinnan jokaiselle lappeelle. Jokainen toteuttamamme huopakattoremontti Pohjois-Pohjanmaalla on harkittu kokonaisuus. Alus- tai pohjahuopa tulee jokaiseen huopakattoon, kiinnittimet valitaan huolellisesti kullekin katteelle, ja kaikki asennustyöt hoidetaan huolellisesti oikeita asennusmenetelmiä suosien.

Huopakaton asennus Pohjois-Pohjanmaa, asennamme kattosi viimeisen päälle hyvin remontoidessamme sen

Huopakaton asennus Pohjois-Pohjanmaa, kun kattoremontti etenee uuden katon asennukseen, päästään kunnolla asiaan! Huopakaton asennus on hyvin tärkeä osa kattoremontin kulkua eikä siltä käytännössä voikaan välttyä, sillä ainakin vesikatteen uusiminen kuuluu aina asiaan.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Pohjois-Pohjanmaalla voi toki sisältää monia muitakin asennustöitä, kuin vesikatteen asennuksen. Esimerkiksi katon eristettä voidaan joutua mm. kosteustuhojen vuoksi purkamaan ja tällöin tietysti asennamme uutta eristettä poistettujen eristevillojen tilalle. Vain harvoin koko katon eristeiden uusiminen on katon kunnon vuoksi tarpeen, Halutessasi voit kuitenkin teettää kattoremontin kanssa eristeremontin, jonka tähtäimessä on energiatehokkaampi rakennus. Myös purkua vaatineet aluslaudoitukset tai -levytykset asennetaan, kuten muutkin katon puuosat.

Huopakattoremontti Pohjois-Pohjanmaalla sisältä aina kattohuopien ja ylösnostojen sekä läpivientien asennukset. Huopakaton asennus mielletäänkin usein juuri katteen ja sen yksityiskohtien asentamiseksi kokonaisuudessaan ja kyllähän se ison osan kattoremontin asennustyöstä kattaakin. Katteen valmistuttua asennamme vielä kattotuotteet, kuten vesikourut, jotka kuuluvat sadevesijärjestelmään sekä kattotikkaat ja tarvittaessa lumiesteet. Lopuksi katto viimeistellään vielä reunapellityksillä ja mahdollinen savupiippu piipunpellityksellä sekä -hatulla.

Toteutamme huopakattoremonttisi Pohjois-Pohjanmaalla vakaalla ammattitaidolla

Huopakaton saneeraus kannattaa totta kai toteuttaa hyvin, silloin kun tällainen työ on tehtävänä. Kattoremonttipalvelullamme voit teettää aina tasokkaat mutta myös kustannustehokkaat huopakattoremontit koko Pohjois-Pohjanmaan seudulla. Koska meillä on kaikki tarvittava valmiina kaikenlaisten kotitalouksien rakennusten huopakattoremonttien hoitamiseen, liikkeelle päästään helposti jo tarjouspyynnöllä.

Pyydä meiltä tarjous, kun huopakattoremontti Pohjois-Pohjanmaalla on tullut ajankohtaiseksi omakotitaloon tai vaikkapa mökkiin, kuten kesämökkiin. Pala- ja rullahuopakatteet ovat yleisiä erilaisissa asuinkäytössä olevissa rakennuksissa, koska ne ovat äänettömiä, keveitä ja helppohoitoisia. Samoista syistä ne ovat suosittua katteita myös piharakennuksissa, kuten varastoissa, autotalleissa ja autokatoksissa sekä mm. saunarakennuksissa. Toinen syy huopakatteiden suosioon on se, että laajasta tuotevalikoimasta löytyy sopivaa huopakatetta kaikkiin makuihin ja tyyleihin, myös kaikille kattomalleille on olemassa sopiva huopakateratkaisu tasakatosta harja- ja pulpettikattoon. Meillä voit teettää kaikkien kattomallien huopakattoremontti Pohjois-Pohjanmaalla. Tasakatto tai muu hyvin loiva kattomalli onnistuu vain rullahuovasta mutta yli 1:5 jyrkille katoille käy myös palahuopakate rullahuopakatteen lisäksi. Jyrkemmillä katoilla voit siis käytännössä valita, minkä huopakatteen katolle haluat.