KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Pohjois-Savo

Huopakattoremontti Pohjois-Savo, kun vääjäämätön kattoremontti on tehtävänä niin työhän käy sangen yksinkertaisesti niin että pyydät meiltä tarjousta ja ulkoistat kattosi saneerauksen taitaviin käsiimme. Toteutamme huopakattoremontteja Pohjois-Savossa kaikenlaisissa sijainneissa maaseudulta saarikohteisiin, ellei paikassasi ole sähköä niin sekään ei ole ongelma. Voimme hoitaa sähköttömät kattoremonttikohteet aggregaattia ja akkutyökaluja hyödyntäen.

Pohjois-Savossa voit teettää kattoremonttipalvelullamme huopakattoremontit kesämökkiin ja mihin tahansa muuhunkin mökkiin sekä tietysti omakotitaloon. Remontoimme lisäksi erilaisten saunarakennusten huopakattoja, eli olipa piha- tai rantasaunasi kattoremontin tarpeessa, niin pyydä tarjouksemme. Myös piharakennusten huopakattojen uusimiset kuuluvat palveluvalikoimaamme, toteutamme laadukkaat kattosaneeraukset niin varastoihin kuin autokatoksiin ja -talleihinkin.

Pohjois-Savo ja siellä kaikki paikat eli Iisalmi, Joroinen, Juankoski, Kaavi, Kangaslampi, Karttula, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Muuruvesi. Niiden lisäksi totta kai palvelumme kattavat myös paikat, kuten Nilsiä, Pielavesi, Rautavaara, Rautalampi, Riistavesi, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Säyneinen, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Varpaisjärvi, Vehmersalmi ja Vesanto sekä Vieremä.

Pyydä tarjous, kun sinulla on seudulla jokin huopakattoremontti tehtävänä. Muista tarjouksen lisäksi kotitalousvähennykset sekä rahoitusmahdollisuus.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Pohjois-Savossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Pohjois-Savon alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Pohjois-Savo – uusi palahuopakatto osaavilta kattoasentajiltamme

Palahuopakattoremontti Pohjois-Savo, taitavat asentajamme toteuttavat kattoremontissa uuden ja upean palahuopakatteen katollesi. Samalla tietysti korjaamme kattoa sen verran, kuin sen kunto työtä vaatii. Turhia töitä ei tehdä mutta kattoon ei myöskään meidän jäljiltämme jää vikoja ja heikkouksia, joiden vuoksi uuden katon käyttöikä lyhenisi tai katto vaatisi niiden vuoksi pian uusia toimenpiteitä. Toteuttamamme palahuopakattoremontti Pohjois-Savossa jättää jälkeensä toimivan ja teknisesti moitteettoman katon, jonka kanssa pärjäät pitkään kevyellä puhtaanapidolla. Sama hoito-ohje tulee ihan kaikkiin kattoihin, sillä kaikki katetyypit kuluvat roskaantumisen vuoksi nopeammin. Huopakatteilla puhtaanapito hidastaa hyvin myös katteen sammaloitumista.

Palahuopakatteen asennus meillä osataan hyvin. Siinä on omat niksinsä, kuten kaikkien muidenkin katteiden asennuksissa ja katteen uusiminenhan kuuluu asiaan jokaisessa huopakattoremontissa. Työssä harjaantunut asentaja saa katteen sujuvasti paikoilleen, toistoa tulee paljon, sillä koko pintahuopa asennetaan katolle pohjahuovan päälle ladottavista, keskenään limitettävistä ja katenauloin kiinnitettävistä katepaloista. Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Pohjois-Savossa sisältää aina pohjahuovan, joka on pintahuovan tyypistä riippumatta rullahuopaa. Alushuopa on paras tapa varmistaa vesikatteen toiminta pitkällä aikavälillä.

Huopakaton uusiminen Pohjois-Savo – katto laaturemontilla kuntoon!

Huopakaton uusiminen Pohjois-Savo, katon uusimiselta ei voi enää välttyä, kun katon käyttöikä on lopussa tai katto yksinkertaisesti on jo siinä kunnossa, ettei korjaaminen kannata. Tyypillisiä syitä kattoremontin eskaloitumiselle onkin katon korkea ikä, vesikatteen kuluminen loppuun, kattovuodot ja muut katon vauriot mutta toisinaan myös erilaiset myrskytuhot. On hyvin mahdollista, että näistä vaivoista on useampikin kerralla, sitä suuremmalla syyllä huopakattoremontti kannattaa ottaa hoidettavaksi. Helpoiten se käy, kun teetät työt meillä, toteutamme laadulla ja ammattitaidolla huopakaton uusimisen rakennukseesi.

On hyvin tavallista, että huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Pohjois-Savossa alkaa kaikenlaisten valmisteluiden jälkeen purkutyöllä. Purku kohdistuu vanhaan kattoon siinä suhteessa, kuin katon kunto sitä edellyttää. Vesikate ja kattotuotteet kiinnittimineen lukeutuvat tavallisimpiin purkukohteisiin. Katteen jälkeen ovat vuorossa mahdolliset alusrakennetyöt, joihin lukeutuvat alusponttilevytyksen tai -aluslaudoituksen, kattotuolien ja muiden puurakenteiden sekä joskus katon eristevillojenkin uusimista, korjaamista ja kunnostusta. Toteuttamamme huopakattoremontti Pohjois-Savossa sisältää kaikki katon osat, jotka toimenpiteitä vain vaativat. Katto on tärkeää saada kaikin puolin kuntoon, jotta se kestää aikaa.

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Savo, tarjoamme laattakaton saneerausta pitkällä työkokemuksella

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Savo, pätevä kattoremonttipalvelumme huolehtii siitä, että kattosi tulee kuntoon. Palahuopakattojen saneeraaminen meiltä sujuu vakaalla ammattitaidolla, sillä niitä olemme remontoineen monissa eri malleissa suurin piirtein kaikista mahdollisista kotitalouksien rakennuksista. Palahuopakate on monipuolinen ja paljon käytetty katetyyppi monenlaisissa rakennuksissa, sehän sopii mainiosti niin harjakatolle kuin mansardikatollekin. Kunhan kattokulma ylittää 1:5 eli 11 astetta niin palahuopakate on mainio valinta vesikatteeksi. Kevyt ja äänetön sekä helppohoitoinen huopakate on monien mieleen, vaikkapa lumitöitä tällaisella katolla hyvin harvoin tarvitaan, verrattuna pelti- ja tiilikattoihin.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Pohjois-Savossa tavallisimmin hoituu niin, että vanha palahuopakate puretaan katolta ja tilalle asennamme uuden palahuopakatteen. Meillä on mahdollista teettää myös katon muutostyöt. Jos kaipaat vaikkapa vanhan paljon pelkistetymmän näköisen rullahuopakatteen tilalle niin toteutamme ammattitaidolla myös tällaiset työt. Palahuopakaton uusiminen voi olla pelkkä vesikatteen uusiminen tai laajempikin kattosaneeraus, me toteutamme taidokkaasti kaikenlaiset huopakattoremontit ja katon muutosremontit Pohjois-Savon seudulla. Tavallisessakin kattoremontissa voit teettää meillä samalla koko katon eristeremontin, mikäli mielit energiataloudellisempaa rakennusta.

Huopakaton asennus Pohjois-Savo – pätevät kattojen asennukset katteista kattotuotteisiin

Huopakaton asennus Pohjois-Savo, kun kattoa remontoidaan, kuuluu uuden katon asennus työhömme. Kaikissa katoissa ei purettavaa ja sitä myötä asennettavaa ole yhtä paljon mutta kaikkiin kattoremontteihin kuuluu vesikatteen uusiminen. Käytännössä asiaa voisi ajatella niin että katon kunto määrittää sen, mitä vanhasta katosta puretaan ja se määrittää myös sen, mitä uuteen kattoon remontissa asennetaan.

Kun toteutamme huopakattoremontin, kuuluu huopakaton asennustyöhön uusien kattohuopien asennus. Asennamme joko palahuopakatteen tai rullahuopakatteen alushuopineen, katteen asennukseen kuuluu myös ylösnostopalojen asennus kolmiorimoineen, niiden avulla saamme toteutettua vedenpitävät seinäliitoskohdat ja läpiviennitkin vaativat ylösnostoja tai tiivistyssarjoja, jotka asennamme katteen asennuksen edetessä.

Huopakattoremontti Pohjois-Savossa valmistuu tyypillisesti katon ja piipun pellitysten sekä kattotuotteiden asennusten merkeissä. Reunapellitykset, piipun läpivientiä suojaava piipunpellitys sekä piipun suuta sateelta suojaava piipunhattu ovat Pohjois-Savon palvelualueella kattopeltiseppämme työtä. Kattotuotteet, kuten sadevesijärjestelmän räystäskourut ja niiden lisäksi kattotikkaat, jyrkemmillä katoilla myös lumiesteet kuuluvat kattojen tavalliseen varusteluun, jonka asennamme, kun huopakaton asennus alkaa muuten olla valmis.

Pohjois-Savon seudulla huopakattosaneeraus käy kätevimmin kattoremonttipalvelumme avulla!

Huopakaton saneeraus Pohjois-Savossa voi olla hyvinkin vaivatonta, koska kattoremontin voi teettää meillä, kattoremonttien ammattilaisilla. meiltä löytyvät välineet, tietotaito ja kokemus kaiken kuntoisten kattojen uusimiseen. Voit teettää kattoremonttipalvelullamme huopakattoremontit Pohjois-Savon seudulla huviloihin, kesämökkeihin, mummonmökkeihin ja muihin mökkeihin sekä kaiken kokoisiin ja ikäisiin omakotitaloihin riippumatta siitä, onko katon malli tasakatto, harjakatto, mansardikatto tai vaikkapa aumakatto. Samoin voit kääntyä puoleemme kattoremonttiasioissa, kun pihavarastosi, autotallisi tai autokatoksesi kaipaa huopakaton uusimista. Remontoimme vielä piha- tai rantasaunasikin katon, jos se on huopakattoremonttia vailla!

Kuten huomaat, palvelumme huopakattoremonttien parissa ovat Pohjois-Savossa kattavat. Remontoimme kaiken kokoisia ja kuntoisia huopakattoja kotitalouksien rakennuksista vakaalla ammattitaidolla. Meillä voitkin teettää takuutyönä kaikenlaisia huopakattoremontteja, oli kyseessä palahuopakatto tai rullahuopakatto, kaikki kyllin laadukkaat huopakatteet sopivat meille kattoremontteihin. Keskustelemme mielellämme toiveistasi ja varsinkin palahuopakatteissa on mukavasti valikoimaa mm. katepalojen koon, muodon ja sävyjen suhteen. Rullahuovistakin löytyy varsinkin eri sävyjä, vaikka se hieman yksinkertaisempi ulkonäöltään onkin. Meillä voit teettää unelmiesi katon ja laadukkaan huopakattoremontin Pohjois-Savon kaikissa paikoissa!