KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Pohjois-Suomi

Huopakattoremontti Pohjois-Suomi, kun tarvitset huopakattoremonttia maaseudulla, saarikohteessa tai kaupungissa, kenties pienemmässä taajamassa tai vaikkapa tunturialueella niin kattoremonttipalvelumme on valmiina palvelemaan! Toteutamme huopakattoremontit Pohjois-Suomessa omakotitaloihin, mökkeihin ja kesämökkeihin sekä saunarakennuksiin. Myös autotallien ja -katosten tai varastojen katot saavat meiltä huopakattoremontit Pohjois-Suomessa.

Kainuussa palvelemme mm. paikoissa, kuten Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi, Vuolijoki.

Pohjois-Pohjanmaalla puolestaan paikoissa, joita ovat mm. Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Haukipudas , Himanka, Ii, Kalajoki, Kempele, Kestilä, Kiiminki, Kuivaniemi, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Oulainen, Nivala, Oulu, Oulujoki, Oulunsalo, Paavola, Pattijoki, Piippola, Pudasjärvi, Pulkkila, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Rantsila, Rautio, Reisjärvi, Revonlahti, Ruukki, Saloinen, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Temmes, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Vihanti, Yli-Ii, Ylikiiminki ja Ylivieska.

Lisäksi palvelemme Lapissa ja siellä paikoissa, joita ovat: Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio, Alatornio ja Karunki.

Rahoitusmahdollisuus, kotitalousvähennys ja tarjous muodostavat kattoremontin talouden.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Pohjois-Suomessa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Pohjois-Suomen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Pohjois-Suomi – remontoimme laattakattosi sen parasta ajatellen

Palahuopakattoremontti Pohjois-Suomi, koko pohjoisemman alueen parasta kattoremontointia huopakatoille meiltä. Kattoremonttipalvelumme yksi erityisen vahva alue ovat palahuopakattojen remontit, hyvä työkokemus sujuvoittaa laattakatteen asennusta ja hyvä suunnittelu tekee kattoremonteista monin tavoin sujuvampi toimenpiteitä.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Pohjois-Suomessa lähtee liikkeelle omasta aloitteestasi, yleensä tarjouspyynnön muodossa. Tekninen asiantuntijamme laatii tarjouksen perustuen kattosi kuntoon sekä siihen, mitä itse katoltasi toivot. Näissä asioissa palahuopakattoremontti toimii, kuten kaikki muutkin huopakattoremontit Pohjois-Suomessa.

Huolehdimme kaikissa kattoremonteissa remontin suunnittelusta ja toteutuksesta mutta myös mm. työmaansuojauksesta ja siivouksesta sekä remonttijätteen kierrättämisestä. Jokaiseen huopakattoremonttiin meiltä löytyvät ammattivälineet, joista mm. huopanaulain on palahuopakattoa uusiessa erityisen käytännöllinen. Toki myös perustyökaluja ja isompiakin koneita, kuten henkilönostinta remonteissa tarvitaan, joten meillä on kaikki valmiina.

Tarjouksemme kattaa tietysti kaikki kattoremonttiin tarvittavat kattoammattilaiset, eniten kattoremontissa työtä tekevät ahkerat kattoasentajamme mutta tarvittaessa heidän apunaan toimii myös kirvesmies ja kattopeltiseppämme, suunnittelussa ja laskelmissa sekä katon kuntokartoituksessa paras apu on tiimimme tekninen asiantuntija. Sinulle ei meidän kanssamme juuri hoidettavaa jääkään.

Huopakaton uusiminen Pohjois-Suomi – suunnittelemme ja toteutamme upean uuden katon rakennukseesi

Huopakaton uusiminen Pohjois-Suomi, kun on aika laittaa katto uusiksi sen kunnon ja miksi ei myös ulkonäön vuoksi niin ryhdytään töihin! Remontissa uusimme ja korjaamme kattoa sen mukaan, missä kunnossa se on. Poikkeuksena kuitenkin ne muutos- ja asennustyöt, joita itse toivot mutta eivät ole välttämättömiä katolle, voit siis esimerkiksi poistattaa tai asennuttaa kattoikkunan tai kattovalokupuja kun teetät meillä huopakattoremontin Pohjois-Suomessa.

Huopakaton uusiminen alkaa purkutöillä, jotka kohdistuvat rakennuksen vanhaan kattoon. tietysti tätä ennen remonttia ja purkua on valmisteltu eri tavoin, mm. suojaamalla työmaa, jotta rakennuksen ympäristö pysyy siistinä. Kattotuotteet, kate ja osassa remonteissa vaadittavat alusrakennetyöt, eli mm. alusponttilaudoituksen tarkistaminen ja uusiminen kunnon mukaisesti johdattavat kattoremonttia eteenpäin. Kate uusitaan aina, alusrakenne- ja eritystöitä tehdään vain tarvittaessa, esimerkiksi silloin, kun katto on vuotanut ja siinä on kosteus-, jopa laho- ja mikrobivaurioita. Kosteuden pilaamia kattorakenteita tai eristeitä ei meidän remonteissamme kattoon jää. Huopakaton uusiminen tapahtuu ammattitaitoisten tekijöidemme avulla virheettä ja teemmekin huopakattoremontit Pohjois-Suomessa takuutyönä.

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Suomi – uusimamme huopakatto on aina hyvä hankinta!

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Suomi, kunnollinen laattakatto syntyy markkinoiden parhaista materiaaleista ja meillä teetetystä työstä! Kyllähän laadukas ja nykyaikainen vesikate, kyseiselle katetuotteelle valitut laadukkaat katenaulat sekä mm. oikeat läpivientien tiivistyssarjat sekä ylösnostototeutukset oikein asennettuina muodostavat kaikin puolin toimivan katon, joka kestää käytössä pitkään ja pärjää varsinkin uutena kevyellä huollolla.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Pohjois-Suomessa voi tarkoittaa hyvinkin vaihtelevia työmaita. Toisinaan katto tarvitsee lähinnä uuden vesikatteen, välillä katossa on enemmänkin korjattavaa. Meillä voit teettää myös katon muutostyöt vaikkapa rullahuovasta palahuopaan, mikäli katto on kyllin jyrkkä kattokulmaltaan. Se tarkoittaa 1:5 eli 11 asteen kattokulmaa, tämä minimijyrkkyys on puhtaasti teknisistä syistä asetettu. Tarvittaessa tutkimme kattokulman riittävyyttä silloinkin, kun vanhalla katolla on palahuopaa. Muiden katteiden osalta kattorakenteet täytyy huomioida, sillä muissa katetyypeissä ei ole huopakatteiden vaatimaa alusrakennetta valmiina. Työ ei ole missään mielessä mahdotonta mutta vaatii tietysti hieman enemmän suunnittelua ja työtä myös toteutusvaiheessa. Tavallisimmin vaihdamme kuitenkin uuden palahuopakatteen vanhan tilalle, kun toteutamme palahuopakaton uusimisen eli huopakattoremontin Pohjois-Suomessa.

Huopakaton asennus Pohjois-Suomi, nykyaikainen bitumikermikate korjatun ja uusitun kattosi kruunuksi

Huopakaton asennus Pohjois-Suomi, tärkeintä on saada katto kuntoon niin katteen osalta kuin sen altakin, jotta saat käyttöösi pitkäikäisen ja siistin näköisen uuden huopakaton.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Pohjois-Suomessa voi alkaa, kun vanhasta katosta on purettu kaikki heikkokuntoinen materiaali. Sitten asennamme uutta tilalle, oli kyse katon eristeistä, kattotuolien osista, alusponttilevytyksestä tai -laudoituksesta. Nämä kaikki osat ja materiaalit sijaitsevat vesikatteen alla ja tyypillisimmin niitä joudumme uusimaan kattovuotojen ja muiden kosteusvaurioiden vuoksi. Eristeissä voi olla myös pieneläintuhoja, jolloin uusimme eristevilloja tarpeen mukaan, koko katon eristeet uusitaan yleensä vain omasta toiveestasi.

Mikä tahansa huopakattoremontti Pohjois-Suomessa, kuten muidenkin katetyyppien kattoremontit sisältävät aina uuden vesikatteen asennukset. Käytännössä tähän sisältyvät kattohuovat, ylösnostot ja läpiviennit, jotka kaikki asennamme ja tähän kulminoituukin iso osa huopakaton asennusta. Kun kate yksityiskohtineen ja alus- ja pintahuopineen on asennettu, jatkamme katon reunapellitysten asennukseen. Mikäli katolla on savupiippu, pellitämme sen ja asennamme piipunhatun. Lopuksi vielä kattotuotteiden, eli kattotikkaiden, tarvittaessa lumiesteiden sekä räystäskourujen asennukset kuuluvat kattoremontin asennustyöhön.

Pohjois-Suomen alueella huopakattosaneeraukset ammattitaidolla ja näkemyksellä

Meiltä saat ammattitaidolla toteutettavat huopakaton saneeraukset kaikkiin kotitaloutesi rakennuksiin, olipa kyse sitten asuinkäytössä olevista rakennuksista tai muista pihapiirin rakennuksista. Voit tilata meiltä halutessasi jopa koko pihapiirin rakennusten huopakattoremontit Pohjois-Suomessa, sillä remontoimme niin omakotitalojen kuin saunarakennusten tai vaikkapa autotallien ja autokatosten kattoja. Niin ikään mökkien, kuten kesämökkien, huviloiden, varastojen ja monien muidenkin rakennusten pala- tai rullahuopakatot saavat meiltä tarvitsemansa uusimisen. Pohjois-Suomen alueella palvelemme hyvin kattavasti myös kaikkien kattomallien parissa, huopakatehan sopii oikein tehtynä ja kattokulman huomioiden joko pala- tai rullahuopakatteisena ihan jokaiselle kattomallille, joita seudulta löytyy. Remontoimme tasakatot, harja- ja aumakatot sekä vaikkapa pulpettikatot ja mansardikatotkin.

Huopakattoremontti Pohjois-Suomessa voi olla katon kunnon ja toiveidesi perusteella millainen vain, rakennuksen sijainti, koko ja katon malli mikä vain. Me palvelemme niiden saneerauksissa ammattitaidolla ja kokonaisvaltaisella palveluasenteellamme. Ei ole enää mitään syytä lykätä kattoremontin käynnistämistä, jos katto on iäkäs ja epäilet vaikkapa kattovuotoja tai muita ongelmia. Ajoissa toimeen ryhtyminen voi helposti säästää stressiltä mutta myös kuluissa.