KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Polvijärvi

Huopakattoremontti Polvijärvi – Bitumikattoremonttien erityisosaajat ovat palveluksessasi! Voimme aloittaa kesämökin, piharakennuksen tai omakotitalon huopakattoremontin Polvijärvellä jo aikaisin keväällä. Bitumikermikattoremontti voidaan toteuttaa aina pitkälle syksyyn kunhan löytyy sopiva sää ikkuna, eikä pakkanen ole vielä pahasti päässyt puremaan. Ota yhteyttä jo tänään, niin keskustellaan lisää huopakattoremontin ajankohdasta ja muista yksityiskohdista!

Huopakattoremontin hinta selviää alkutarkastuksen jälkeen. Pidämme hintamme kohtuullisina, joten et joudu maksamaan huopakattoremontistasi Polvijärvellä enempää kuin mitä asianmukaisella tavalla tehdystä kattoremontista kannattaakin maksaa. Kyseessä on aina täyden palvelun paketti, eli teemme puolestasi kaikki purku-, alusrakenne- sekä esimerkiksi läpivientityöt. Huomaathan, että töiden osuus on kotitalousvähennyskelpoinen. Hinta sisältää myös kaikki tarvittavat materiaalit, kiinnikkeet ja kattotuotteet. Mikäli etsit huopakattoremontillesi Polvijärvellä rahoitusta, voit tutustua yhteistyökumppanimme tarjoamaan vaihtoehtoon.

Olemme nappivalinta huopakattoremontteihin myös saarikohteissa. Koko Pohjois-Karjala (lähitienoitaan unohtamatta) on aluetta, jolla toteutamme bitumikattoremontteja, joten voit tilata katon vaihdon vaikkapa sellaisille paikkakunnille kuin Juuka, Kaavi, Kontiolahti, Liperi ja Outokumpu. Mitä nopeammin otat yhteyttä, sitä nopeammin voimme aloittaa tasakattoremonttisi, harjakattoremonttisi tai vaikkapa pulpettikattoremonttisi!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Polvijärvellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Polvijärven alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Polvijärvi – Miten laattakattoremonttimme etenevät?

Palahuopakattoremontti Polvijärvi – Meiltä tilattu laattakattoremontti etenee kerrassaan oivallisella tavalla! Kun haluat huopakattoremontin etenevän saumattoman sujuvasti, tilaa se tästä osoitteesta. Samalla tulet varmistaneeksi sen, että palahuopakattoremonttisi Polvijärvellä johtaa erinomaiseen lopputulokseen, eli todella tiiviiseen, turvalliseen, toimivaan ja suorastaan silmiä hivelevän tyylikkääseen laattakattoon.

Jokainen huopakattoremontti on erilainen kuin mitkään aiemmat. Siksi suunnittelemme palahuopakattoremonttisi Polvijärvellä tapauskohtaisesti. Halunnet kuitenkin kuulla edes jotain siitä, miten laattakattoremonttimme etenevät, joten kerrotaanpa, millaisia tavanomaisen bitumikattoremontin työvaiheet ovat.

Ensin siis suunnittelemme laattakattoremontin. Sitten suojaamme asiakkaan pihan ja aloitamme vanhan laattakaton purkamisen. Kun kaikki huopakerrokset, peltilistat ja huopakattonaulat tai hakaset on purettu, tarkastamme umpiponttilaudoituksen. Sitten toteutamme tarvittavat korjaus- ja kunnostustoimenpiteet. Seuraavaksi asennamme uuden alushuovan ja uudet kattolaatat, joiden väri ja malli on valittu toiveittesi perusteella.

Palahuopakattoremonttiin Polvijärvellä kuuluu myös katon varustelu. Asennamme sadevesijärjestelmän sekä tarvittavat kattoturvatuotteet, kuten lapetikkaat. Se, mitä kattoturvatuotteita karheapintainen laattakatto tarvitsee, riippuu esimerkiksi katon kaltevuudesta. Viimeisiä työvaiheita ovat lopputarkastus ja jätteiden kerääminen (sekä niiden vieminen jäteasemalle).

Huopakaton uusiminen Polvijärvi – Tarvittaessa uusimme myös aluslaudat ja eristeet

Huopakaton uusiminen Polvijärvi – Kattoeksperttimme muistavat uusia kaiken uusimista kaipaavan! Emme kuitenkaan uusi mitään sellaista, mikä kannattaa korjata – tai sellaista, mikä on täysin kunnossa (eikä siksi tarvitse sen paremmin korjausta kuin vaihtoakaan). Se, että osaamme tehdä juuri oikeat toimenpiteet huopakattoremonttisi aikana, johtuu siitä, että suunnittelemme huopakaton uusimisen Polvijärvellä huolellisesti etukäteen. Asiantuntijamme kartoittaa kaikki puutteet, vauriot ja muut ongelmat. Sitten on aika laatia sekä työsuunnitelma että oivallinen tarjous täyden palvelun huopakattoremontista.

On mahdollista, että huopakaton uusimiseen Polvijärvellä kuuluu vain muutamia työvaiheita. Jos vanha katto on suhteellisen hyvässä kunnossa, sitä ei ehkä tarvitse purkaa. Silloin asennamme uuden pintahuovan vanhan katon päälle. Sitten varustelemme katon ja suoritamme lopputarkastuksen.

Mikäli vanha katto on vuotanut, omakotitalon, piharakennuksen tai mökin huopakaton uusimiseen Polvijärvellä voi kuulua paljon enemmän erilaisia työvaiheita. Uusittavien asioiden listalle voivat päätyä niin kastuneet aluslaudat kuin eristeetkin. Tarvittaessa uusimme myös kastuneet sisäkattomateriaalit sekä lahon vaurioittamat otsalaudat.

Palahuopakaton uusiminen Polvijärvi – Ehjä alushuopa on tärkeä osa kattokokonaisuutta

Palahuopakaton uusiminen Polvijärvi – Omistautuneet kattoammattilaisemme panostavat myös aluskatteeseesi! Kun tilaat navetan, omakotitalon, mökin, saunarakennuksen, huvimajan tai vaikkapa kesäkeittiön huopakattoremontin meiltä, tiedät urakan johtavan parhaaseen lopputulokseen. Paras lopputulos saavutetaan vain toimimalla siten kuin pitkän linjan kattoammattilaisten kuuluukin. Toimimme siis huolellisesti ja suunnitelmallisesti, emmekä jätä väliin yhtään tärkeää toimenpidettä.

Alushuovan uusiminen on tärkeä osa huopakattoremonttia. Palahuopakaton aluskatteena toimiva aluskermi toimii eri tavalla kuin vaikkapa peltikaton aluskate, mutta se on tästä huolimatta tuiki tärkeä osa kattokokonaisuutta. Sen tehtävä on suojata katon alla olevia rakenteita mahdolliselta kattovuodolta. Palahuopakaton uusiminen Polvijärvellä ei onnistu odotetusti, jos alushuopaa ei vaihdeta yhtä aikaa kattolaattojen kanssa, koska vanha alushuopa on täynnä huopakattonaulojen ja/tai hakasten jälkeensä jättämiä reikiä. Reikäinen alushuopa on huono alushuopa, joten emme toteuta palahuopakaton uusimista Polvijärvellä vaihtamatta samalla myös aluskermiä.

Yhdistämme palahuopakaton uusimiseen Polvijärvellä kaikki muutkin tarvittavat toimenpiteet. Niitä voivat olla esimerkiksi lumiesteiden mitoitus ja asennus sekä piipun pellitys.

Huopakaton asennus Polvijärvi – Minkäänlainen kohde ei ole asentajillemme liian haastava

Huopakaton asennus Polvijärvi – Kattoasentajiltamme voi tilata mitä tahansa! Mikään kohde ei ole meidän asentajillemme, kirvesmiehillemme ja peltisepillemme liian haastava, joten ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous huopakaton asennuksesta Polvijärvellä.

Voit tilata meiltä sekä uudiskohteen bitumikaton asennuksen että huopakattoremontin, mikä tarkoittaa aikansa palvelleen huopakaton purkamista ja korvaamista uudella. Nämä kaksi urakkaa poikkeavat jonkin verran toisistaan. Uudiskohteen huopakaton asennus Polvijärvellä ei luonnollisestikaan sisällä vanhan katon purkamista. Uudiskohteessa ei tarvita myöskään kattorakenteiden kunnostustoimenpiteitä.

Tässä vaiheessa pitää todeta, että jos tilaa huopakattoremontin hyvissä ajoin, se voi onnistua ilman puuosien kunnostamista ja eristeiden vaihtamista. Joissain tapauksissa uuden huopakaton asennus Polvijärvellä voi onnistua purkamatta vanhaa kattoa. Silloin asennamme uuden pintahuovan vanhan päälle.

Koska mikään kohde ei ole meille liian haastava, voit tilata meiltä myös huonoon kuntoon päässeen huopakaton uusimisen. Osaamme asentaa myös tasakatot ja monimuotoiset katot useine jiireineen ja seinäliittymineen, joten olemme nappivalinta joka kohteeseen!

Huopakattosaneeraus Polvijärvi – Suosi suomalaista ja tilaa huopakaton saneeraus

Huopakattosaneeraus Polvijärvi – Luota kotimaiseen laatuun ja tilaa bitumikattosaneeraus tästä osoitteesta! Toteutamme omakotitalon, piharakennuksen tai kesämökin huopakattoremontin kotimaisin voimin. Aina kun mahdollista, suosimme kotimaisia materiaaleja. Suomalaiset valmistajat tietävät, millaisia haasteita kattojen on täällä kohdattava, joten kotimaiset huopakatteet ovat pitkäikäisiä ja kestäviä. Huopakattoremontin tilaaminen tästä osoitteesta on siis yksi tapa suosia suomalaista ja tuoda työtä Suomeen.

Suomalainen kattohuopateollisuus käynnistyi jo vuonna 1876. Tuolloiset huopakattoremontit erosivat suuresti tämän päivän huopakattosaneerauksista Polvijärvellä, sillä tuolloin käytettiin asfalttihuopaa, minkä kyllästeenä oli kivihiiliterva.

1800- ja 1900-lukujen vaihteessa suomainen kattohuopateollisuus oli jo huomattavan laajaa. 1950-luvulta lähtien kattohuopa on ollut todella yleinen katemateriaali eri puolilla Suomea. Huopakatoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Taidat jo tuntea ne, sillä oletettavasti harkitset tilaavasi huopakattosaneerauksen Polvijärvelle. Se onkin fiksu veto, ovathan nykyiset kattohuovat huippulaadukkaita, ja meiltä saat kaiken tarvitsemasi palvelun. Voit tilata huopakattosaneerauksen Polvijärvelle meiltä myös siinä tapauksessa, että sinulla on kolmiorimahuopakatto.