KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Pöytyä

Huopakattoremontti Pöytyä – Ammattitaitomme sopii kaikille kattokaltevuuksille! Tilaa huopakattoremontti Pöytyälle meiltä riippumatta siitä, onko sinulle harjakatto, pulpettikatto, mansardikatto vaiko kenties tasakatto. Tiedämme kaikki tavat, joilla omakotitalon, kesämökin tai ulkorakennuksen (kuten autotallin) huopakattoremontin Pöytyällä saa onnistumaan. Emme esimerkiksi unohda toisen alushuopakerroksen asentamista, jos kyseessä on tasakaton uusiminen. Emme myöskään valitse vääriä kiinnikkeitä, sadevesijärjestelmiä tai asennussarjoja – tai liian ohutta katelevytystä.

Valjastamme kaiken ammattitaitomme käyttöösi, kun otat yhteyttä ja tilaat huopakattoremontin Pöytyälle meiltä. Koska kattoremonttipalvelumme aluetta on koko Varsinais-Suomi lähikuntineen ja -kaupunkeineen, alueeseemme kuuluvat myös Pöytyän (mihin kuuluvat Karinainen ja Yläne) entiset ja nykyiset naapurikunnat. Niitä ovat esimerkiksi Aura, Eura, Koski Tl, Lieto, Oripää, Loimaan kunta ja Paattinen. Kalustomme on todella monipuolinen, joten huopakattoremontit onnistuvat myös saarikohteissa.

Me pystymme kunnostamaan myös lahon tai katolle kaatuneen puun vaurioittamat puurakenteet. Korjaustöiden paljon näkyy väistämättä bitumikattoremontin hinnassa, mutta onneksi hintamme ovat sekä vertailu- että kotitalousvähennyskelpoisia. Lisäksi sinulla on mahdollisuus hakea yhteistyökumppaniltamme pahvikattoremontin rahoitusta.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Pöytyällä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Pöytyän alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Pöytyä – Palahuopakattojen suosio on todella suurta

Palahuopakattoremontti Pöytyä – Iki-ihana palahuopakatto saa meiltä kaiken tarvitsemansa! Meidän erityisosaajamme tietävät, kuinka bitumipaanukatto tulee asentaa. Voit tilata meiltä myös kaikki kattohuollot ja -korjaukset, joilla voidaan lykätä huopakattoremonttia. Kun laattakatto on tullut tiensä päähän, pyydä mainio tarjous palahuopakattoremontista Pöytyällä.

Luota meihin, vaikka vanha palahuopakatto olisi erityisen huonossa kunnossa, sillä me osaamme kunnostaa niin kattotuoli- kuin aluslaudoitusvauriotkin. Tarvittaessa yhdistämme huopakattoremonttiisi myös kastuneiden eristeiden ja sisäkattomateriaalien uusimisen sekä esimerkiksi otsalautojen vaihtamisen. Se, mitä kaikkea palahuopakattoremonttisi Pöytyällä sisältää, selvitetään jo ennen pihan suojausta ja työskentelytelineiden pystyttämistä.

Huopakatot ovat nauttineet suurta suosiota 1950-luvulta lähtien. Perinteiset kolmiorimahuopakatot ja pintarullahuopakatot saivat muutama vuosikymmen sitten ”pikkuveljen” eli palahuopakaton. Laattakattojen suosio on kasvanut todella suureksi. Laattakatoilla on paljon hyviä ominaisuuksia, kuten ajaton tyylikkyys, helppohoitoisuus, elastisuus ja erinomainen kyky pitää vettä. Ei unohdeta myöskään hiljaisuutta, kustannustehokkuutta ja suurta värivalikoimaa. Jos sinäkin suunnittelet palahuopakattoremonttia Pöytyällä, ota yhteyttä, niin urakka hoidetaan alan asiantuntijoiden toimesta!

Huopakaton uusiminen Pöytyä – Uusimamme katto on koko rakennuksen kaunistus

Huopakaton uusiminen Pöytyä – Uusimamme huopakatto on asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai ulkorakennuksen kaunistus! Huopakattoremontti ratkaisee kerralla monta ongelmaa. Vanhaan huopakattoon ei voi enää luottaa, sillä se voi vaurioitua ja vuotaa. Lisäksi se voi näyttää ankealta. Sillä voi kasvaa sammaleita, sen saumat saattavat irvistää ja sen naulat saattavat pistää esiin. Lisäksi vanhalla huopakatolla voi olla ryppyjä, ilmakuplia ja reikiä. Myös kattovarusteet voivat näyttää kurjilta. Lumiesteet voivat olla vääntyneitä ja ränneissä voi olla sekä ruostetta että raitoja. Huopakaton uusiminen Pöytyällä kääntää kaiken oikeinpäin. Ota yhteyttä jo tänään ja pyydä hyvä tarjous tasakaton, aumakaton tai vaikkapa mansardikaton uusimisesta!

Huopakattoremontin jälkeen sinulla on tiivis katto, mikä ei vuoda sateella. Se ei myöskään uhkaa repeytyä tai irrota kovalla tuulella. Lisäksi huopakaton uusiminen Pöytyällä kaunistaa koko rakennuksen. Uusi katto on siisti ja tasainen, ja sen kattovarusteet ovat uusia ja ehjiä. Kannattaa harkita huopakaton uusimista Pöytyällä esimerkiksi ennen kiinteistön laittamista myyntiin.

Palahuopakaton uusiminen Pöytyä – Laattakattosi hyötyy asennusvimmastamme

Palahuopakaton uusiminen Pöytyä – Valjasta asennusvimmamme käyttöösi! Sinä ja rakennuksesi hyödytte asennusvimmastamme, sillä palahuopakaton uusiminen Pöytyällä etenee rivakasti, kun asialla ovat energiset ja motivoituneet ammattilaisemme. Vaikka huopakattoremontti onkin ohi nopeasti, lopputulos on virheetön, sillä emme sorru hutilointiin. Teemme kaikkemme erinomaisen lopputuloksen takaamiseksi. Se voi edellyttää kolmiorimoja, peltilistoja, tuuletusventtiileitä, eristeiden lisäämistä tai vaikkapa uusia aluslautoja. Tiedämme, mitä meillä on edessämme, sillä aloitamme palahuopakaton uusimisen Pöytyällä tutustumalla kohteeseen. Sitten laadimme työsuunnitelman, mitä noudatamme aina loppusiivoukseen ja -tarkastukseen asti.

Vielä yksi syy tilata omakotitalon, saunarakennuksen, mökin, ulkovaraston, kesäkeittiön tai esimerkiksi hevostallin huopakattoremontti meiltä on kilpailukykyinen hinta. Veloitamme laattakaton vaihdosta varsin kohtuullisen summan, mikä on laskettu esimerkiksi tarvittavien työtuntien ja materiaalien menekin perusteella.

Mainittakoon vielä, että voit hyödyntää asennusvimmaamme myös katon varustelussa. Palahuopakaton uusimiseen Pöytyällä voidaan yhdistää vaikkapa aurinkopaneelien, antennin, kattoikkunan, kattoluukun tai viemärintuuletusputken asennus. Lukuisatkaan läpiviennit eivät uhkaa uuden palahuopakaton tiiviyttä, koska me osaamme toteuttaa kattoläpiviennit tismalleen oikealla tavalla.

Huopakaton asennus Pöytyä – Ammattitaitoisesti asennettu katto kestää ankariakin rasituksia

Huopakaton asennus Pöytyä – Asentamamme kermikatto kestää ankariakin rasituksia! Mikäli tarvitset huopakattoremonttia tai uudisrakennuksen huopakaton asennusta Pöytyällä, tee järkevä päätös ja tilaa urakka meiltä. Meidän ammattilaisemme suorittavat jyrkän tai loivan huopakaton asennuksen Pöytyällä siten kuin se kuuluukin suorittaa. Asianmukaisella tavalla asennettu bitumikatto ei hajoa kovalla tuulella tai ala vuotaa sateella. Se ei myöskään romahda talvisten lumitaakkojen alla.

Täkäläiset olosuhteet ovat ankaria. Katolta vaaditaan täällä paljon. Aina kun mahdollista, käytämme kotimaisia kattohuopia. Suomessa on ollut kattohuopateollisuutta 1870-luvulta saakka. Suomalaiset osaavat valmistaa kattohuopia, mitkä kestävät haastavissa olosuhteissamme, ja asennustyöt kannattaa tilata kotimaiselta kattotiimiltä. Ota siis yhteyttä ja tilaa suomalaisen huopakaton asennus Pöytyälle!

Oikein asennettu kermikatto on pitkäikäinen ja kestävä, mutta sitä ei voi jättää oman onnensa nojaan. Huopakattoremontti voi aikaistua, jos kattoa ei huolleta säännöllisesti sekä tarvittaessa paikata. Voit tilata kattohuollot meiltä, sillä palveluvalikoimamme kattaa kaikki huopakattoihin liittyvät työt. Tarvittaessa teemme puolestasi myös lumenpudotuksen ja jäätyneen sadevesijärjestelmän sulatuksen.

Huopakattosaneeraus Pöytyä – Taipuisa kattohuopa on nappivalinta monimuotoisille katoille

Huopakattosaneeraus Pöytyä – Tarjoamme mitä joustavinta kattoremonttipalvelua! Tahdomme ensinnäkin palvella asiakkaitamme joustavasti ja näiden tarpeita kunnioittaen. Voimme esimerkiksi sopia yhdessä huopakattoremontin ajankohdasta. Sopisiko sinulle parhaiten kevät, kesä vaiko syksy? Tarvittaessa voimme aloittaa huopakattoremontin nopeastikin. Huopakattosaneerauksella Pöytyällä on kiire, jos katto vuotaa (tai jos puu on kaatunut katolle).

Asiakaslähtöisyytemme näkyy myös siinä, että pyrimme jättämään pihasi mahdollisimman koskemattomaksi. Siksi aloitamme kaikki huopakattosaneeraukset Pöytyällä suojaamalla pihan, emmekä sijoittele työlaitteitamme ilman harkintaa. Lisäksi kunnioitamme kaikkia toiveitasi, koskivatpa ne sitten uuden huopakaton väriä tai vaikkapa bitumikattosaneerauksen yhteydessä asennettavia kattovarusteita.

Puhumme joustavuudesta myös siksi, että kattohuopa on erittäin taipuisaa ja elastista. Joustava ja kestävä kattohuopa sopii erinomaisesti kaikille katoille – myös monimuotoisille. Huopakattosaneeraus Pöytyällä on ihan erityisen hyvä idea, jos katossa on paljon kulmia ja taitteita, tai jos katto on erikoisen muotoinen. Luota meihin – me tiedämme, mitä jiirit, seinäliittymät, kattolyhdyt tai vaikkapa kattoläpiviennit vaativat onnistuakseen!