KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Puolanka

Huopakattoremontti Puolanka – Teräväpäiset ja käteväkätiset ammattilaisemme uusivat bitumikattosi kerrassaan erinomaisella tavalla! Hintakin on erittäin hyvällä tasolla, sillä saat meiltä valmiiksi tingityn tarjouksen huopakattoremontista Puolangalla. Hinta sisältää kaiken tarvittavan, eli töiden osuuden, jätemaksut, kuljetuskustannukset, alushuovat ja pintahuovat sekä esimerkiksi uusittavat kattotarvikkeet. Ensin mainitusta (eli töiden osuudesta) voit hakea kotitalousvähennystä. Mikäli etsit omakotitalon, piharakennuksen tai mökin huopakattoremontille Puolangalla rahoitusta, kannattaa tutustua yhteistyökumppanimme tarjoamaan rahoitusvaihtoehtoon.

Tarvitset huopakattoremonttia Puolangalla viimeistään silloin, kun katon käyttöikä on lopussa, mutta katon vaihto voi muuttua ajankohtaiseksi jo aiemmin – esimerkiksi kattovuodon, huoltotoimenpiteiden laiminlyönnin tai pahojen myrskyvaurioiden takia. Me olemme apunasi tehden huopakattoremontit tarvittaessa myös saarikohteissa. Toki voit tilata meiltä myös huopakattohuollot (kuten lumen pudotuksen) tai kattokorjaukset (kuten vuotavan katon tiivistyksen tai myrskytuhojen paikkauksen).

Alueeseen, jolla kermikattoremontteja teemme, kuuluu koko Kainuu ympäristöineen. Näin ollen voit tilata huopakaton uusimisen avaimet käteen -periaatteella myös sellaisille paikkakunnille kuin Hyrynsalmi, Paltamo, Pudasjärvi, Ristijärvi tai vaikkapa Suomussalmi. Alueeltamme löytyy toki myös entinen kunta Säräisniemi.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Puolangassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Puolangan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Puolanka – Uuden palahuopakaton alle tarvitaan hyväkuntoinen alushuopa ja -laudoitus

Palahuopakattoremontti Puolanka – Motivoituneet ammattilaisemme toteuttavat huopakattoremonttisi pilkuntarkasti! Huopakattoremonttia tehtäessä ei oikeastaan voi olla liian tarkka, sillä jokainen yksityiskohta on merkityksellinen kokonaisuuden kannalta. Jopa sellainen asia kuin oikeiden kiinnikkeiden valinta on tuiki tärkeä. Ulkopuolisen korviin tämä voi kuulostaa kummalliselta – miten nyt kiinnikkeet voisivat vaikuttaa siihen, onnistuuko huopakattoremontti vai ei? No, jos käyttäisimme esimerkiksi hakasia tehdessämme palahuopakattoremonttiasi Puolangalla, kosteuden ja lämpötilan vaihtelut voisivat puskea hakaset pois aluslaudoituksesta, ja kattosi voisi alkaa vuotaa. Myös liian lyhyet huopakattonaulat voisivat pumppautua ylös katosta johtaen kattovuotoon ja kosteusvaurioihin.

Myös aluslaudoituksen ja alushuovan kunnolla on väliä. Palahuopakattoremonttiin Puolangalla kuuluu aina alushuovan uusiminen. Vanhassa alushuovassa on vanhojen kiinnikkeiden jälkeensä jättämiä reikiä, joten se on käyttökelvoton. Tarvittaessa kunnostamme myös aluslaudoituksen. Aluslaudoituksen kunnostaminen voi tarkoittaa kastuneiden aluslautojen uusimista tai uuden katevaneroinnin asentamista olemassa olevan umpiponttilaudoituksen päälle.

Tilaa palahuopakattoremonttisi Puolangalle meiltä, niin tiedät, että uuden laattakaton asennus tapahtuu prikulleen oikealla tavalla!

Huopakaton uusiminen Puolanka – Taiturimaisesti uusittu bitumikatto kestää eri säät ja vuodenajat

Huopakaton uusiminen Puolanka – Kun haluat kaiken menevän nappiin, tilaa bitumikaton vaihto tästä osoitteesta! Me teemme huopakattoremonttisi taiturimaisesti, joten lopputuloksessa ei ole mitään moitittavaa. Huolehdimme siitä, että voit olla tyytyväinen myös huopakattoremontin kestoon, sujuvuuteen ja hintaan.

Mitä taitavammin huopakaton uusiminen Puolangalla tehdään, sen parempi, sillä taitavasti uusittu bitumikatto kestää erilaiset säät ja vuodenajat. Kun jätät huopakaton uusimisen Puolangalla tämän kattoremonttipalvelun vastuulle, saat katon, mikä ei pelästy talven lumia, kevään lämpötilavaihteluita, kesähelteitä tai syysmyrskyjä.

Huopakaton uusimiseen Puolangalla kuuluu alushuovan vaihto. Se toimii suojakerroksena, jos pintahuopa joskus alkaisi vuotaa. Meidän asentamamme pintahuopa on kuitenkin luotettavan tiivis. Se varmistetaan esimerkiksi valitsemalla laadukkaita materiaaleja ja asianmukaisia kiinnikkeitä. Joissain markkinoilla olevissa huopakatteissa on valmiit liimareunat. Emme kuitenkaan luota pelkkiin liimareunoihin, koska lämpö voi saada tällaisetkin huovat ”valumaan” pois paikoiltaan, jos huopien asennuksessa ei ole käytettyä myös oikeanlaisia kiinnikkeitä. Kattovuotojen ehkäisemiseksi panostamme myös esimerkiksi läpivientien asentamiseen.

Kaikki tarvittavat työvaiheet huopakattoremontissa suoritetaan ammattitaitoisten kattoasentajiemme toimesta. Ensimmäisenä vaiheena vanha katto puretaan, jonka jälkeen tehdään tarvittavat alusrakennetyöt, kuten huonokuntoisten ja lahonneiden aluslaudoitusten ja muiden puurakenteiden korjaus ja uusiminen. Tämän jälkeen suoritetaan kastuneiden eristevillojen vaihtotyöt ja muut eristystyöt. Seuraavana asennetaan kattohuovat ja tehdään tarvittavat ylösnosto- ja läpivientityöt. Peltisepäntyöt, kuten reunapellitykset ja piipunpellitys, kuuluvat myös työvaiheisiimme. Lopuksi asennamme kattotuotteet, kuten vesikourut, lumiesteet ja kattotikkaat.

Palahuopakaton uusiminen Puolanka – Puuosien vaihto on normaali osa laattakaton vaihtoa

Palahuopakaton uusiminen Puolanka – Palahuopakattoremontteihin virittäytyneet ammattilaisemme ovat palveluksessasi! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous mökin, autokatoksen, kesäkeittiön, omakotitalon tai vaikkapa rantasaunan huopakattoremontista. Laskemme tarjouksen palahuopakaton uusimisesta Puolangalla sen perusteella, mitä kaikkea huopakattoremontin aikana tulee korjata, siirtää, muokata, eristää, tiivistää, purkaa, poistaa, pellittää, mitoittaa ja asentaa. Emme kuitenkaan veloita laattakaton vaihdosta enempää kuin mitä siitä kannattaa maksaa, joten voit asioida kanssamme huolettomin mielin.

Palahuopakaton uusiminen Puolangalla on aina ainutlaatuinen kokonaisuus, koska kaikki katot ovat uniikkeja, ja näin ollen niillä on yksilöllisiä tarpeita. Kattoremontin sisältöön vaikuttavat myös asiakkaiden tarpeet ja toiveet. Asiakaslähtöisenä kattoremonttipalveluna otamme huomioon kaikki asiakkaan tarpeet, kun uusimme tämän palahuopakattoa.

Esimerkiksi puuosien vaihto on melko normaali osa palahuopakaton uusimista Puolangalla tai missä tahansa muuallakin. Jos puuosia ei tarvitse uusia, jätämme työvaiheen väliin, mutta jos puuosissa on esimerkiksi kosteusvaurioita, virtuoosimme hoitavat homman ensiluokkaisella tavalla. Aluslautojen ohella voimme uusia myös kattotuolit ja otsalaudat.

Huopakattosaneeraus Puolanka – Huopakaton saneeraukseen voi kuulua myös räystästippapeltilistoituksen asennus ja piipun pellitys

Huopakattosaneeraus Puolanka – Moni asia puoltaa tämän kattoremonttipalvelun valitsemista! Kun tilaat huopakattoremonttisi meiltä, hinta on juuri oikea, ja laatu suorastaan verrattoman hyvä. Se, että teemme huopakattoremontin avaimet käteen -periaatteella, tarkoittaa sitä, että sinä pääset erittäin helpolla: sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä ja pyytää kelpo tarjous huopakattosaneerauksesta Puolangalla! Lisäksi pyrimme toteuttamaan kaikki huopakattosaneerauksemme Puolangalla ja muualla mahdollisimman ripeästi. Et siis joudu katselemaan jätelavoja, telineitä ja muita huopakattoremontin tykötarpeita pihassasi kovinkaan pitkään. Emme kuitenkaan hosu suotta, sillä huopakattoa saneeratessa on tärkeintä tähdätä erinomaiseen lopputulokseen, eikä huippulaatua synny hosumalla.

Se, mitä kaikkea huopakattosaneeraukseesi Puolangalla kuuluu, selvitetään tapauskohtaisesti. Siihen voi kuulua esimerkiksi räystästippapeltilistoitusten asentaminen alushuovan päälle katon ulkoreunoihin (eli sivu- ja päätyräystäälle). Huopakaton saneeraukseen voi kuulua myös piipun pellitys. Tarvittaessa kunnostamme savupiipun. Vaikka et haluaisi meidän pellittävän piippuasi, tilaa ainakin piipunhattu, jos se vielä puuttuu, sillä piipunhattu parantaa paloturvallisuutta.