KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Puumala

Huopakattoremontti Puumala – Kyvykkään ammattilaisemme uusivat kaikki kermikatot avaimet käteen -periaatteella! Päästä itsesi helpolla ja tilaa huopakattoremontti Puumalaan meiltä – silloinkin, kun bitumikattoremonttiin liittyy jotain normaalista katon vaihdosta poikkeavaa. Ehkä kattorakenteet ovat erityisen huonossa kunnossa, tai kenties katto voidaan uusia purkamatta vanhoja huopakerroksia? Me tiedämme, mitä meidän tulee tehdä, joten laitahan tarjouspyyntöä tulemaan.

Laskemme kilpailukykyisen hinnan huopakattoremontillesi Puumalassa pian sen jälkeen, kun olemme nähneet kattosi omin silmin. Iso osa hinnasta on töiden osuutta – juuri sitä, mistä voit hakea kotitalousvähennystä! Ihan koko urakan (tai vain osan siitä) voi maksaa rahoituksella, minkä myöntäjä on tunnettu ja luotettava yhteistyökumppanimme.

Aluetta, joilla puramme ja uusimme huopakattoja, on koko Etelä-Savo ympäristöineen. Voit siis tilata katon vaihdon vaikkapa sellaisille paikkakunnille kuin Juva, Mikkeli, Ruokolahti, Savitaipale tai Sulkava. Koska meiltä löytyy monipuolinen kuljetuskalusto ja erittäin ahkeria ammattilaisia, pystymme toteuttamaan huopakattoremontit myös saarikohteissa.

Eiköhän siis aloiteta huopakattoremontti Puumalassa tai jossain sen naapurikunnassa! Ota yhteyttä, niin hoidamme kaiken siitä eteenpäin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Puumalassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Puumalan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Puumala – Puuskat, paisteet ja katseet kestävä lopputulos

Palahuopakattoremontti Puumala – Tavoitat Suomen parhaat huopakattoammattilaiset, kun tilaat laattakattoremonttisi tästä osoitteesta! Meidän asentajamme, peltiseppämme ja kirvesmiehemme ovat uusineet lukemattomia bitumipaanukattoja, ja he ovat valmiina panemaan parastaan myös sinun katollasi.

Jätä omakotitalon, kesämökin, grillikatoksen, autotallin tai vaikkapa rantasaunan huopakattoremontti meidän huoleksemme, niin teemme puolestasi kaikki huopakattoremonttiin liittyvät uusimiset, korjaamiset, asentamiset, siirtämiset, mitoittamiset ja tarkastamiset. Palahuopakattoremonttisi Puumalassa päättyy loppusiivoukseen, eli sinun ei tarvitse käyttää aikaasi edes jätteiden keräämiseen ja kuljettamiseen.

Mitä kaikkea palahuopakattoremonttiin Puumalassa mahtaa kuulua? Lyhyt vastaus on ”kaikki tarvittava”. Pidemmän vastauksen kuulet alkutarkastuksen jälkeen, sillä jokainen bitumipaanukattoremontti on suunniteltava katon todellisten tarpeiden perusteella.

Annetaan muutamia esimerkkejä. Uusittaviin kohteisiin voi lukeutua alushuopa, korjattaviin aluslaudoitus, asennettaviin kattoluukku, siirrettäviin TV-antenni ja mitoitettaviin räystäskourut. Tarkastus on sekä ennen että jälkeen laattakattoremontin.

Kun palahuopakattoremonttisi Puumalassa on ohi, sinulla on katto, mikä kestää tuulenpuuskat, auringonpaisteen, lumitaakat ja muut rasitukset – sekä myös kaikista kriittisimmät katseet.

Huopakaton uusiminen Puumala – Puuhaan kuuluu myös huopakatenaulojen valinta

Huopakaton uusiminen Puumala – Puuhakkaat ammattilaisemme uusivat tasakattosi, harjakattosi tai vaikkapa pulpettikattosi verrattomalla ammattitaidolla ja tarkkuudella! Kun annat meidän uusia huopakattosi eli bitumikattosi eli kermikattosi eli pahvikattosi (rakkaalla lapsella on monta nimeä), kaikki onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Huopakattoremontin onnistumisesta voi kiittää sekä taidokkaita ammattilaisiamme että tasokkaita materiaaleja.

Ennen kuin aloitamme huopakaton uusimisen Puumalassa, selvitämme, mitä materiaaleja tarvitsemme ja kuinka paljon niitä on tilattava. Huopakattoremontti on oivallinen tilaisuus uudistaa koko rakennuksen ilmettä. Uusi huopakatto voi olla vaikkapa sininen, vaikka vanha bitumikatto olisi ollut hillityn tumma! Värivaihtoehtoja on vaikka millä mitalla, ja kattotarvikkeitakin (huopakaton uusimiseen Puumalassa voidaan liittää myös kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmän uusiminen) on joka lähtöön.

Jos huopakaton uusiminen Puumalassa tehdään tavalliseen tapaan, uusimme samalla myös alushuovan. Uusi pintahuopa asennetaan huopanauloilla tai ruuveilla. Jopa huopakatenaulojen valinta kysyy asiantuntemusta, sillä naulojen tulee olla säänkestäviä ja tarpeeksi pitkiä. Liian lyhyet naulat (ja hakaset, joita ei kannata käyttää) voisivat pumppautua pois paikoiltaan.

Kaikki tarvittavat työvaiheet huopakattoremontin suorittamiseksi suoritetaan ammattitaitoisten kattoasiantuntijoidemme toimesta. Ensimmäisenä puramme vanhan katon ja tarkistamme alusrakenteiden kunnon. Tarvittaessa korjaamme ja uusimme huonokuntoiset aluslaudoitukset ja muut puurakenteet. Vaihdamme myös kastuneet eristevillat ja suoritamme kaikki muut eristystyöt tarpeen mukaan. Asennamme uudet kattohuovat huolellisesti ja hoidamme ylösnosto- ja läpivientityöt. Lisäksi suoritamme peltisepäntöitä, kuten reunapellitykset ja piipunpellitykset, sekä asennamme erilaisia kattotuotteita, kuten vesikouruja, lumiesteitä ja kattotikkaat.

Palahuopakaton uusiminen Puumala – Pukkaa pelkkää priimaa (myös piipunhatun osalta)

Palahuopakaton uusiminen Puumala – Tilaa laattakaton vaihto meiltä, niin johan alkaa pukata priimaa! Priima tarkoittaa ensiluokkaista tai erinomaista, ja näille adjektiiveille on käyttöä, kun puhutaan meidän tekemistämme huopakattoremonteista. Meidän uusimamme bitumipaanukatto on priimakuntoinen, koska asentajiemme asiantuntemus on kiistaton tosiasia, ja käyttämämme materiaalit ja kattotarvikkeet ovat priimatavaraa. Meille vain priimalaatu on kyllin hyvää!

Millainen huopakattoremontin hinta mahtaa olla, jos se tehdään näin laadukkaasti? Saatat yllättyä iloisesti kuullessasi, mitä palahuopakaton uusiminen Puumalassa maksaa, sillä me hinnoittelemme kaikki urakat varsin kilpailukykyisesti kaikkeen tarjoamaamme laatuun ja ammattitaitoon nähden. Hinta pitää laskea tapauskohtaisesti, joten ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri sinun rakennuksesi palahuopakaton uusimisesta Puumalassa.

Hintaan vaikuttavat muun muassa kattorakenteiden kunto, katon yksityiskohtien (kuten sisätaitteiden, seinäliittymien, kattolyhtyjen ja kattoläpivientien) määrä, katon pinta-ala ja katon kaltevuus. Myös sillä on vaikutusta, mitä kaikkia kattotarvikkeita uusimme laattakaton vaihdon yhteydessä. Palahuopakaton uusimiseen Puumalassa voidaan liittää vaikkapa piipunhatun uusiminen. Uusi piipunhattusikin tulee olemaan priimaa!

Huopakattosaneeraus Puumala – Putsaamme paikat ja viemme jätteet pois

Huopakattosaneeraus Puumala – Taiturimaiset huopakattoammattilaisemme hoitavat kaikki huopakaton saneerauksen osa-alueet! Huopakattoremonttiin kuuluu useita eri osa-alueita, joista jokainen on suoritettava sekä asiantuntevasti että huolellisesti – muuten omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremontti ei onnistu odotetusti. Kun tilaat huopakattosaneerauksen Puumalaan meiltä, voit luottaa siihen, että lopputulos on hatunnoston (sekä jokaisen siitä maksamasi euron) arvoinen. Virtuoosimaiset ammattilaisemme tarjoavat parasta vastinetta rahoillesi!

Se, että uusimme tasakaton, mansardikaton, pulpettikaton tai esimerkiksi satulakaton avaimet käteen -periaatteella, tarkoittaa todellakin sitä, että hoidamme kaikki huopakattosaneerauksen työvaiheet puolestasi. Jokaiseen huopakattosaneeraukseen Puumalassa kuuluu esimerkiksi loppusiivous. Huopakaton vaihdon jälkeen pihallasi voi olla paljonkin purku- ja rakennusjätettä, mutta keräämme kaiken talteen viedäksemme ne jäteasemalle. Sieltä ne päätyvät hyötykäyttöön. Esimerkiksi vanhoja kattohuopia voidaan käyttää asfaltin valmistamiseen.

Koska huopakattosaneeraus Puumalassa on aloitettu suojaamalla pihasi (ja esimerkiksi työlaitteiden sijoittelu on mietitty huolella), pihasi on pian yhtä siisti kuin ennen katon vaihtoa.

Eiköhän aloiteta, eli otahan yhteyttä kattoremonttipalveluumme!