KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Pyhäjoki

Huopakattoremontti Pyhäjoki – Päteviin ammattilaisiimme voi luottaa aina kun tarpeena on bitumikattoremontti! Me pidämme huolen siitä, ettet tarvitse huopakattoremonttia Pyhäjoella kovinkaan usein. Me nimittäin teemme niin hyvää jälkeä, että uusi huopakatto jaksaa ottaa vastaan kaikki tulevien vuodenaikojen rasitukset, kesähelteet, syysmyrskyt ja talviset lumitaakat. Bitumikattoa ei kuitenkaan voi jättää täysin oman onnensa nojaan. Lykkäät seuraavaa huopakattoremonttia Pyhäjoella pitämällä kiinni säännöllisistä kattohuolloista, jotka myös voit tilata meiltä.

Kun katto viimein on aika uusia, yhdistämme huopakattoremonttiisi Pyhäjoella kaikki tarvittavat toimenpiteet umpiponttilaudoituksen kunnostamisesta piipun pellittämiseen ja sadevesijärjestelmän mitoittamisesta eristetilan tuuletuksen tehostamiseen. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja pyytää hyvä tarjous huopakattoremontista, joita teemme myös saarikohteissa. Koska aluettamme on koko Pohjois-Pohjanmaa kaikkine lähialueineen, voit tilata huopakaton vaihdon myös sellaisille paikkakunnille kuin vaikkapa Kalajoki, Merijärvi, Oulainen, Raahe tai Alavieska.

Yhteistyökumppanimme myöntämä rahoitus on eräs tapa maksaa tasakattoremontti, satulakattoremontti tai esimerkiksi pulpettikattoremontti. Muistathan myös mahdollisuuden kotitalousvähennykseen – se madaltaa huopakattoremontin kustannuksia entisestään.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Pyhäjoella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Pyhäjoen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Pyhäjoki – Kattolaatat ja aluskermi ovat kuin paita ja peppu

Palahuopakattoremontti Pyhäjoki – Joustavat kattolaatat ja laadukkaat aluskermit asentuvat paikoilleen huippuosaajiemme toimesta! Helpoin tapa varmistaa huopakattoremontin onnistuminen on ottaa yhteyttä ja tilata se meiltä. Teemme kernaasti niin autotallin, kanalan, omakotitalon, saunarakennuksen, kesämökin kuin vaikkapa ulkovarastonkin palahuopakattoremontin Pyhäjoella.

Aluspohjarullahuopakate ja kattolaatat ovat kuin paita ja peppu. Ne kuuluvat yhteen. Ne pitää asentaa yhtä aikaa, sillä uudesta palahuopakatosta tulee tarpeeksi tiivis vain, jos kattolaattojen alla on aluskermi (sekä aukoton aluslaudoitus tai kateponttilevytys). Kun on aika tehdä huopakattoremontti, puramme sekä kattolaatat, alushuovan että kattohuopien kiinnikkeet. Uusia kattolaattoja ei kannata asentaa vanhan alushuovan päälle, sillä se on täynnä kiinnikkeiden jälkeensä jättämiä reikiä. Reikäisestä alushuovasta ei olisi iloa, mikäli katto alkaisi jonain päivänä vuotaa.

Kun kaikki huopakerrokset on purettu, palahuopakattoremontti Pyhäjoella jatkuu aluslaudoituksen tarkastamisella. Tarvittaessa ryhdymme kunnostamaan raakaponttilaudoitusta. Sitten asennamme upouuden aluspohjarullahuopakatteen sekä tuliterät kattolaatat. Palahuopakattoremonttisi Pyhäjoella sisältää myös uuden laattakaton varustelun, lopputarkastuksen sekä loppusiivouksen.

Huopakaton uusiminen Pyhäjoki – Uusitut puuosat pitävät kutinsa

Huopakaton uusiminen Pyhäjoki – Uusimamme puuosat pysyvät ryhdissään! Mitä aikaisemmassa vaiheessa tilaat huopakattoremontin, sitä vähemmän se sisältää puuosien korjaus- ja kunnostustoimenpiteitä. Jos huopakatto uusitaan vasta katon muututtua erittäin huonokuntoiseksi, katon alta voi löytyä kattovuotojen aiheuttamia laho- ja homevaurioita. Toki myös uudehkon katon alta voi löytyä kattotuoli- ja aluslaudoitusvaurioita, sillä myrsky voi rikkoa kattoa sen iästä riippumatta, jos vaikka myrskytuuli kaataa jonkin pihalla kasvaneen puun kattosi päälle.

Aloitamme kaikki huopakattoremontit tutustumalla kohteeseen. Sen jälkeen tiedämme, mitä kaikkea huopakaton uusimiseen Pyhäjoella on sillä kertaa yhdistettävä. Sitten saat meiltä hyvän tarjouksen avaimet käteen -periaatteella toteutettavasta kattoremontista.

Kun huopakaton uusiminen Pyhäjoella on ohi, aluslaudoitus, eristeet ja kattotuolit ovat sellaisia kuin niiden pitääkin olla. Mitään ongelmia ei ole näköpiirissä, sillä uusimamme tai kunnostamamme puuosat pitävät kutinsa. Ota yhteyttä jo tänään ja tilaa huopakaton uusiminen Pyhäjoelle!

Palahuopakaton uusiminen Pyhäjoki – Viimeinen silaus luodaan pellittämällä piippu

Palahuopakaton uusiminen Pyhäjoki – Piipun pellitys viimeistelee upeasti uusimamme laattakaton! Omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin huopakattoremontti koostuu useista eri työvaiheista. Tiedämme jo etukäteen sen, mitä kaikkea sinun rakennuksesi palahuopakaton uusiminen Pyhäjoella sisältää, koska huopakattoremontin ensimmäinen työvaihe on alkutarkastus.

Alkutarkastus voi kertoa esimerkiksi savupiipun huonosta kunnosta. Hoidamme asian kuntoon, sillä olemme luvanneet tehdä kaikki kattourakat täyden palvelun paketteina. Siksi olemme huolehtineet siitä, että meiltä löytyy osaamista ja välineistöä kaikenlaisiin toimenpiteisiin. Palahuopakaton uusiminen Pyhäjoella onnistuu siis yhden yhteydenoton taktiikalla.

Mikäli piipussa on mureneva betonikansi, rapautuneita tiiliä ja irtoavia tiilimuurauksia, yhdistämme palahuopakaton uusimiseen Pyhäjoella savupiipun uudelleenmuuraustyöt katon yläpuolella olevalta osuudelta. Uudet tiilet ja laastimuuraus pelastavat tilanteen. Sitten voimme suojata savupiipun piipunpellityksellä ja piipunhatulla.

Pellitämme piipun ylös asti. Pellitys tehdään kokeneiden kattopeltiseppiemme toimesta, joten lopputulos on todella hieno. Piipunhattu toimii pisteenä iin päällä. Siitä on monenlaista hyötyä, sillä se voi esimerkiksi pysäyttää rapautumisen ja parantaa vetoa.

Huopakaton asennus Pyhäjoki – Kattavinta osaamista kauttamme

Huopakaton asennus Pyhäjoki – Ota yhteyttä Suomen parhaisiin huopakattoasentajiin! Meiltä kannattaa tilata sekä huopakattoremontti että uudiskohteen huopakaton asennus Pyhäjoelle. Urakka etenee siten kuin maan parhailta ammattilaisilta sopii odottaakin, eikä hintakaan aiheuta ongelmia. Veloitamme huopakaton asennuksesta Pyhäjoella vain sen, mitä taidokkaasti asennetusta katosta kehtaakin pyytää. Hinta on varsin kohtuullinen, koska toimintamme on kustannustehokasta – ja koska emme halua hinnoitella itseämme ulos kilpailusta.

Ei ole samantekevää, kuinka huopakaton asennus Pyhäjoella suoritetaan, sillä pieniltäkin vaikuttavat asennusvirheet voivat johtaa kattovuotoihin ja katon käyttöiän lyhenemiseen. Asentajamme osaavat kiinnittää huomiota juuri oikeisiin asioihin, kuten huopakattonaulojen pituuteen ja naulauksien asennuskohtiin. Jos kyseessä on huopakattoremontti, huolehdimme siitä, ettei kosteus jää muhimaan uuden huopakaton alle. Tämä voi tarkoittaa käytännössä esimerkiksi kastuneiden aluslautojen ja eristeiden uusimista.

Kattavin osaaminen löytyy meiltä. Voit tilata meiltä niin tasakaton kuin mansardikatonkin asennuksen. Katon monimuotoisuus ei ole ongelma. Osaamme asentaa myös kaikki erilaiset bitumikatetyypit. Uusi huopakattosi voi olla vaikkapa linjakas kolmiorimahuopakatto.

Huopakattosaneeraus Pyhäjoki – Mitä ympäristöministeriöllä on tekemistä katon varustelun kanssa?

Huopakattosaneeraus Pyhäjoki – Huomioimme kaiken tarvittavan toteuttaessamme mökin, omakotitalon, autokatoksen tai jonkin muun piharakennuksen bitumikattosaneerausta! Päästä itsesi helpolla ja jätä harjakaton, pulpettikaton, mansardikaton tai esimerkiksi tasakaton vaihto meidän ammattilaistemme vastuulle. Teemme puolestasi huopakattoremontin kaikki vaiheet alkutarkastuksesta ja pihan suojauksesta aina lopputarkastukseen asti.

Huopakattoremontin aikana on osattava huomioida mitä erilaisimpia asioita. Niitä ovat esimerkiksi sää, työturvallisuus, uusittavien puuosien maalin väri ja mahdollisen katelevytyksen paksuus. Myös ympäristöministeriöllä on jotain tekemistä sen kanssa, miten huopakattosaneeraus Pyhäjoella tulee suorittaa. Tarkemmin ottaen ympäristöministeriö on puuttunut siihen, mitä kaikkea uudelle bitumikatolle tulee asentaa. Me otamme nämäkin asetukset huomioon toteuttaessamme huopakattosaneeraustasi Pyhäjoella.

Ympäristöministeriön asetus rakennuksen käyttöturvallisuudesta kuuluu niin, että kaikkiin rakennuksen osiin, joita pitää säännöllisesti huoltaa tai tarkastaa, on oltava pääsy (ja työskentelymahdollisuus) vaarantamatta työntekijöiden ja sivullisten turvallisuutta. Jos siis kattokulma on yli 1:8, meidän tulee asentaa katollesi ainakin lapetikkaat. Sinun ei tarvitse tietää kattokulmaasi – riittää, että otat yhteyttä ja tilaat huopakattosaneerauksen Pyhäjoelle!