KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Pyhäntä

Huopakattoremontti Pyhäntä – Tilaa bitumikattoremontti huippuosaajiltamme! Teemme omakotitalojen, ulkorakennuksien ja kesämökkien huopakattoremontit Pyhännällä siten kuin mestariasentajilta sopii odottaakin. Luvassa on mitä tiivein, tyylikkäin ja turvallisin bitumikatto, joten ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous avaimet käteen -periaatteella tehtävästä tasakattoremontista, pulpettikattoremontista tai esimerkiksi harjakattoremontista.

Suunnittelemme ja toteutamme kaikki huopakattoremontit Pyhännällä tapauskohtaisesti. Ensin selvitämme esimerkiksi kattorakenteiden kunnon, asiakkaan väritoiveet ja tarpeen uusille kattoturvatuotteille. Sitten esitämme tarjouksen huopakattoremontista Pyhännällä. Tarjous on varsin kohtuullinen kaikkeen tiedossa olevaan laatuun nähden. Huomaathan myös töiden osuuden kotitalousvähennyskelpoisuuden sekä yhteistyökumppaniltamme haettavissa olevan rahoituksen. Tarjouksen esittämisen jälkeen onkin aika kääriä hihat ja aloittaa katon vaihto.

Huopakattoremonttimmehan onnistuvat myös saarikohteissa sekä Pyhännän naapurikunnissa, joihin kuuluvat Kajaani, Kiuruvesi, Kärsämäki, Pyhäjärvi sekä Siikalatva. Koko Pohjois-Pohjanmaa ympäristökuntineen on aluetta, jolla uusimme palahuopakattoja, kolmiorimahuopakattoja ja tiivissaumakattoja, joten ota rohkeasti yhteyttä! Katto voidaan vaihtaa jo aikaisin keväällä, mutta toki huopakattoremontti voidaan ajoittaa myös kesään tai syksyn viimeisiin päiviin. Onkin hyvä saada rakennukseen uusi huopakatto ennen talvea.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Pyhännällä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Pyhännän alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Pyhäntä – Viimeinen silaus tehdään kattotuotteilla

Palahuopakattoremontti Pyhäntä – Ammattilaistemme ote ei herpaannu ennen laattakattoremontin päättymistä! Yhdistämme asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai piharakennuksen huopakattoremonttiin kaiken tarvittavan. Huopakattoremontin sisältö ja marssijärjestys selvitetään ennen kuin aloitamme palahuopakattoremontin Pyhännällä. Tämä edellyttää paikan päällä tehtävää alkutarkastusta. Ota yhteyttä, niin tulemme tarkastamaan kohteesi ja suunnittelemaan sekä hinnoittelemaan laattakattoremonttisi!

Suunnittelemamme palahuopakattoremontti Pyhännällä voi sisältää vaikkapa vanhan bitumipaanukaton purkamisen, umpiponttilaudoituksen kunnostamisen, kastuneiden eristeiden uusimisen, uuden alushuovan asentamisen, uusien kattolaattojen kiinnittämisen ja piipun pellityksen peltisepäntyönä.

Viimeinen silaus tehdään kattotuotteilla. Sadevesijärjestelmän ohella asennamme myös tarvittavat kattoturvatuotteet, kuten lapetikkaat. Bitumipaanukattoremonttiin voidaan yhdistää myös lumiesteiden, kattoluukun, kattoikkunan, viemärintuuletusputken, aurinkopaneelien ja hiiriesteiden asentaminen. Me osaamme asentaa kattoläpiennit niin, ettei uuden palahuopakaton kyky pitää vettä heikkene. Laattakaton vaihtoon voidaan liittää myös yläpohjan lisälämmöneristys.

Palahuopakattoremontti Pyhännällä on lopullisesti ohi vasta siinä vaiheessa, kun olemme suorittaneet sekä lopputarkastuksen että loppusiivouksen. Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia uudesta laattakatosta.

Huopakaton uusiminen Pyhäntä – Oikea bitumikate oikealla kattokaltevuudelle

Huopakaton uusiminen Pyhäntä – Oikein valittu ja asennettu bitumikate on itsestäänselvyys, kun asioit kanssamme! Toteutamme huopakattoremonttisi kokemuksen ja koulutuksen tuomalla varmuudella. Kouliintuneet ammattilaisemme eivät hämmenny joutuessaan valitsemaan uusia kattohuopia tai kiinnikkeitä, vaan poimivat aina oikeat vaihtoehdot.

Huopakaton uusiminen Pyhännällä menisi niin sanotusti metsään, jos valittu kattohuopa ei sopisikaan kohteeseen. Kattokulma määrittelee sen, mitä kattohuopaa kohteessa voidaan käyttää, joten tekniset asiantuntijamme tarkastavat joka huopakattoremonttikohteen katon kaltevuuden.

Jos kyseessä on tasaisen tai loivan huopakaton uusiminen Pyhännällä, käytämme bitumikermejä, mitkä asennetaan useimmiten hitsaamalla. Olemme varautuneet siihen, että huopakattoremontti voi edellyttää tulityölupaa.

Harjakattojen bitumikatteista suosituin on palahuopa, mutta voimme asentaa kohteeseen myös tiivissaumakatteen. Itseliimautuvalla saumalla varustettu tiivissaumakate sopii myös pulpettikatolle.

Tilaa huopakaton uusiminen Pyhännälle tästä osoitteesta myös siinä tapauksessa, että haaveilet kolmiorimakatteesta. Siinä olevat kolmion muotoiset rimat tekevät katosta erityisen kauniin ja linjakkaan. Vähimmäiskaltevuus kolmiorimahuopakatolle on 1:3. Palahuopakatoista puhuttaessa vähimmäiskaltevuus on 1:5 (eli 11 astetta).

Palahuopakaton uusiminen Pyhäntä – Pintasirote on pätevä syy laattakaton vaihdolle

Palahuopakaton uusiminen Pyhäntä – Uusimamme palahuopakatto vastaa kaikkia odotuksiasi! Tekemämme huopakattoremontti johtaa todella kestävään, pitkäikäiseen ja helppohoitoiseen kattoon, mikä kestää ankarissakin olosuhteissa. Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat ykkössijalla huopakattoremonttia tehdessämme, joten lopputulos on juuri oikean värinen sekä oikealla tavalla varusteltu. Valitse meidät, kun haluat olla tyytyväinen palahuopakaton uusimiseen Pyhännällä!

Eräs erittäin pätevä syy tilata juuri palahuopakaton uusiminen Pyhännälle on kattolaattojen sirotepinta. Kattohuovan luontainen värihän on bitumin takia musta. Pintasirotteella kattolaattojen väriä voidaan kuitenkin muunnella. Markkinoilla onkin paljon erilaisia värivaihtoehtoja. Näin ollen uusi laattakattosi voi olla vaikkapa tiilenpunainen tai hiilenharmaa.

Lisäksi sirotepinta rikkoo sadepisarat. Se tarkoittaa sitä, että bitumipaanukatto on hiljainen rankkasateellakin. Sirotepinta parantaa myös turvallisuutta, sillä karheus pitää kattolumet paikoillaan. Hallitsemattomasti katolta putoavat lumet voisivat aiheuttaa vaaraa katon räystäiden alla kulkeville! Karheus tekee katosta myös turvallisemman huoltaa. Se ei kuitenkaan poista tarvetta kattoturvatuotteille, joiden asentaminen on olennainen osa kaltevan palahuopakaton uusimista Pyhännällä.

Huopakaton asennus Pyhäntä – Teemme erinomaista jälkeä

Huopakaton asennus Pyhäntä – Kattoasentajien kruunaamattomat kuninkaat ovat käytettävissäsi! Emme tee vain hyvää vaan suorastaan erinomaista jälkeä asentaessamme tasakattoja, mansardikattoja, pulpettikattoja ja satulakattoja. Kyseessä voi olla vanhan katon uusiminen (eli toisin sanoen huopakattoremontti) tai uudiskohteen huopakaton asennus Pyhännällä. Teemme kaiken puolestasi, joten sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja pyytää tarjous bitumikaton asennuksesta.

Omakotitalon, mökin, grillikatoksen, autotallin, kesäkeittiön, saunarakennuksen tai muun ulkorakennuksen huopakaton asennus Pyhännällä pitää suunnitella tapauskohtaisesti. Urakan sisältö ja kesto riippuvat esimerkiksi rakennuksen korkeudesta, katon kaltevuudesta, valitusta bitumikatetyypistä sekä uudelle katolle tulossa olevista kattovarusteista. Mikäli kyseessä on huopakattoremontti, myös katon alapuolisten rakenteiden kunto vaikuttaa urakan sisältöön ja kestoon. Meidän on puututtava kaikkiin vaurioihin ja puutteisiin taataksemme lopputuloksen erinomaisuuden. Käytännössä tämä voi tarkoittaa vaikkapa kattotuolivaurioiden kunnostusta, lahojen aluslautojen uusimista ja eristetilan tuuletuksen tehostamista uusilla tuuletusventtiileillä.

Edellä mainitut asiat vaikuttavat myös siihen, mitä uuden huopakaton asennus Pyhännällä maksaa. Luvassa on mitä kilpailukykyisin tarjous, joten ota yhteyttä jo tänään!

Huopakattosaneeraus Pyhäntä – Kattosaneeraus ja me sovimme yhteen kuin vakka ja kansi

Huopakattosaneeraus Pyhäntä – Me olemme oikea valinta huopakaton saneeraukseen! Mikäli piharakennuksesi, omakotitalosi tai mökkisi huopakatto on tullut tiensä päähän, ota yhteyttä ja pyydä mitä parhain tarjous huopakattoremontista.

Huopakattoremontti ja kattotiimimme sopivat yhteen kuin vakka ja kansi. Meiltä nimittäin löytyy kaikki se tietotaito, mitä tarvitaan, kun työn alla on huopakattosaneeraus Pyhännällä. Voit tilata meiltä myös sellaisen urakan, mihin liittyy normaalia enemmän korjaus- ja kunnostustoimenpiteitä. Laitamme kaiken kuntoon, vaikka puu olisi kaatunut kattosi päälle rikkoen sekä aluslaudoitusta että kattoristikoita.

Huopakattosaneerauksesi Pyhännällä etenee sujuvasti, koska meillä on – ammattitaitomme ohella – erittäin kattava välineistö. Tuomme tullessamme kaikki tarvittavat työvälineet, suojaustarvikkeet, työskentelytelineet, henkilönostimet ja työkoneet. Kuljetuskalustomme ansiosta pystymme työskentelemään mitä erilaisimmissa kohteissa.

Se, että toteutamme kaikki huopakattosaneeraukset Pyhännällä avaimet käteen -periaatteella, tarkoittaa sitä, ettei loppusiivouskaan jää sinun vastuullesi. Huolehdimme siitä, että kaikki käytöstä poistetut kattohuovat, huopakattonaulat, kattotuotteet ja peltilistat toimitetaan jäteasemalle. Tiesitkö, että kattohuovat voidaan murskata ja hyödyntää asfaltin raaka-aineena?