KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Raahe

Huopakattoremontti Raahe – Rakennuksesi asiat ovat oikealla tolalla toteuttamamme bitumikattoremontin jälkeen! Mitä vanhempi ja kuluneempi huopakatto omakotitalossa, mökissä tai piharakennuksessa on, sitä huonommin se selviytyy tärkeästä tehtävästään rakennuksen rakenteiden suojaajana. Vanhaan huopakattoon ei voi enää luottaa, mutta uuteen huopakattoon voi. Tilaa huopakattoremonttisi Raaheen tästä osoitteesta, niin saat rakennukseesi todella tiiviin tasakaton, harjakaton, pulpettikaton tai esimerkiksi mansardikaton.

Uusimamme katto ei vuoda sateella. Se kestää myös tuulenpuuskat ja lumen painon päällään. Se ei hätkähdä helteitäkään. Tällaisen katon alla on ilo asua ja elää. Koska toteutamme kaikki huopakattoremontit Raahessa avaimet käteen -periaatteella, sinun ei tarvitse alkaa purkaa, eristää, mitoittaa ja pystyttää mitään. Riittää, että otat yhteyttä ja pyydät tarjouksen huopakattoremontista, mitkä onnistuvat muuten myös saarikohteissa.

Voit tilata huopakattoremontin Raahen naapurikuntiinkin, joita ovat Haapavesi, Oulainen, Pyhäjoki, Siikajoki ja Siikalatva. Alueeltamme löytyvät myös Saloinen, Pattijoki ja Vihanti, jotka on liitetty Raaheen. Kattoremonttipalvelumme aluetta on itse asiassa koko Pohjois-Pohjanmaa lähitienoineen päivineen. Huomaathan myös mahdollisuuden rahoitukseen ja kotitalousvähennykseen.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Raahessa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Raahen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Raahe – Rakastu laattakattoon

Palahuopakattoremontti Raahe – Laattakattoremonttimme lopputulokseen on helppo rakastua! Toteutamme kesämökin, saunarakennuksen, omakotitalon, autotallin, autokatoksen tai jonkin muun piharakennuksen huopakattoremontin siten kuin se kuuluukin toteuttaa. Näin ollen huopakattoremontin lopputulos kestää kriittisintäkin arviointia. Kaikki kattoläpiviennit, seinäliittymät ja sisätaitteet on toteutettu asianmukaisella tavalla. Myös kiinnikkeet ovat oikeanlaisia. Siksi palahuopakattosi ei vuoda.

Kun palahuopakattoremonttimme Raahessa on ohi, kaikki on kunnossa myös katon alla. Kattolaattojen alla on yhtenäinen alushuopa, minkä alta löytyy kuiva ja aukoton umpiponttilaudoitus (tai kateponttilevytys). Eristeetkin ovat kuivia ja niitä on riittävästi. Tarvittaessa olemme yhdistäneet palahuopakattoremonttiin Raahessa myös kastuneiden sisäkattomateriaalien uusimisen ja kattoristikoiden kunnostamisen.

Uusimaamme laattakattoon on helppo rakastua myös sen takia, että olemme noudattaneet kaikkia toiveitasi toteuttaessamme palahuopakattoremonttia Raahessa. Katon väri on valitsemasi. Myös kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmä on valittu toiveittesi perusteella. Toiveesi on huomioitu myös siinä vaiheessa, kun olemme asentaneet uudelle palahuopakatolle uusia kattoläpivientejä. Uusi laattakatto on voitu kruunata vaikkapa kattoikkunalla, kattoluukulla tai kattovalokuvulla.

Huopakaton uusiminen Raahe – Uusi huopakatto säilyttää luonnollisen värinsä loppuun saakka

Huopakaton uusiminen Raahe – Uusimamme huopakatto näyttää hyvältä loppuun saakka! Huopakaton lopulla tarkoitamme huopakattoremonttia. Mikäli rakennuksesi katto on meidän asentamamme ja huoltamamme, huopakattoremonttiin on pitkä aika. Bitumikaton pitkäikäisyys onkin yksi hyvä syy tilata omakotitalon, ulkorakennuksen tai kesämökin huopakaton uusiminen Raaheen.

Toinen hyvä syy tilata nimenomaan huopakaton uusiminen Raaheen on se, että markkinoilla olevista kattohuovista löytyy useita eri värivaihtoja, ja että nämä luonnollisen väriset bitumikatteet säilyttävät alkuperäisen asunsa loppuun saakka. Kattohuopiin ei näet tule värimuutoksia tai ajan patinaa.

Huopakaton etuihin kuuluu myös helppohoitoisuus, sillä huopakattoa ei tarvitse huoltomaalata kuten peltikattoja. Huopakatto ei myöskään ruostu. Huopakatto voittaa vertailussa peltikaton myös karhean pintansa ansiosta. Karheapintaisella huopakatolla liikkuminen on turvallisempaa kuin liukaspintaisella peltikatolla kulkeminen. Lumetkin pysyvät paremmin huopa- kuin peltikatolla.

Mikään edellä mainittu ei kuitenkaan poista sitä tosiseikkaa, että huopakatollakin liikuttaessa on käytettävä asianmukaisia työturvallisuustuotteita, ja että huopakaton uusimiseen Raahessa on tarvittaessa liitettävä sekä lumiesteiden että esimerkiksi lapetikkaiden asennus.

Palahuopakaton uusiminen Raahe – Uusimamme bitumipaanukatto ei petä

Palahuopakaton uusiminen Raahe – Uusimamme laattakatto ei petä odotuksiasi! Huopakattoremontin jälkeen sinulla on katto, mikä pitää vettä myös rankkasateella. Näin ollen laho- tai homevaurioita ei ole näköpiirissä. Katon alle ei muodostu kosteusvaurioita myöskään puutteellisen tuuletuksen takia, sillä tarvittaessa tehostamme eristetilan tuuletusta vaikkapa uusien tuuletusventtiilien avulla.

Voit olla tyytyväinen myös siihen, kuinka uusia palahuopakatto on varusteltu. Tiedämme, mitä kattoturvatuotteita huopakattoremontin yhteydessä on asennettava. Kattoturvatuotteiden asennus on tärkeä osa palahuopakaton uusimista Raahessa tai missä tahansa muuallakin, sillä niiden ansiosta erilaisten huoltotoimenpiteiden toteuttaminen yläilmoissa on turvallisempaa. Nuohoojilla ei edes ole lupaa nousta katolle, jos kattoturvatuotteet ovat puutteelliset.

Et tule pettymään myöskään uuden palahuopakattosi käyttöikään, sillä me toteutamme palahuopakaton uusimisen Raahessa virheettömällä tavalla. Virheet (kuten liian lyhyet huopakattonaulat, väärät asennussarjat, liian ohut katelevytys tai toteuttamatta jääneet ylösnostot) voivat aiheuttaa korjaustarpeita. Pahimmassa tapauksessa palahuopakaton uusiminen Raahessa on aloitettava kokonaan alusta. Vältyt tältä, kun asioit aitojen asiantuntijoidemme kanssa!

Huopakaton asennus Raahe – Pelkkää priimaa joka neliösentiltä!

Huopakaton asennus Raahe – Asentamamme huopakatto on priimalaatuinen! Asentajiltamme syntyy pelkkää priimaa, joten kun haluat huopakaton asennuksen Raahessa onnistuvan kerralla, tilaa urakka tästä osoitteesta.

Urakka voi tarkoittaa joko uudiskohteen bitumikaton asennusta tai huopakattoremonttia, mihin kuuluu myös vanhan katon purku. Toisin joissain tapauksissa huopakattoremontti voidaan tehdä purkamatta vanhaa huopakattoa. Silloin uusi pintahuopa asennetaan vanhan pintahuovan päälle. Tällaiseen urakkaan kuuluu kattotuotteiden purkaminen ja vanhan pintahuovan tasoittaminen, mutta ei esimerkiksi aluslautojen uusimista. Me tiedämme, miten uuden huopakaton asennus Raahessa tulee suorittaa, joten jätä urakka vastuullemme!

Se, kuinka asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai ulkorakennuksen huopakaton asennus Raahessa etenee, ratkeaa alkutarkastuksen perusteella. Alkutarkastus on erittäin tärkeä osa bitumikaton asennusta, sillä sen perusteella laaditaan myös tarjous avaimet käteen -periaatteella tehtävästä asennusurakasta. Alkutarkastuksen aikana kerättyä tietoa tarvitaan myös siinä vaiheessa, kun on aika toteuttaa tarvittavat alkuvalmistelut. Esimerkiksi materiaalien hankkiminen on melko vaikeaa, jos materiaalien menekki on vielä selvittämättä.

Huopakattosaneeraus Raahe – Kattohuovista löytyy monia vaihtoehtoja halutun ulkonäön saavuttamiseksi

Huopakattosaneeraus Raahe – Ammattilaisemme loihtivat sinulle kestävän, toimivan ja kauniin katon! Eräs painava syy tilata nimenomaan huopakattosaneeraus Raaheen on se, että huopakattomateriaaleissa on ylivoimaisesti eniten erilaisia malli- ja värivaihtoehtoja. Vaihtoehtojen paljous takaa halutun ulkonäön, tavoittelitpa sitten perinteistä, ympäristöön sulautuvaa tai räväkkää ilmettä.

Loiville katoille voidaan asentaa vain pintarullahuopakatto, mutta jos kattokaltevuutta on riittävästi, voit valita useista eri vaihtoehdoista. Pintarullahuopakaton sijaan voimme asentaa kolmiorimahuopakaton tai vaikkapa palahuopakaton. Kolmiorimakatteet ovat kehittyneet paljon. Nykyiset kolmiorimahuopakatteet ovat niin kestäviä, että huopakattoremonttien väliajat ovat pitkiä.

Huopakattosaneerauksesi Raahessa voi johtaa myös bitumipaanukattoon. Tällainen katto on tyylikäs ja ajaton. Laatoissa on valmis liimapinta, mutta käytämme huopakattoremontin aikana myös huopakattonauloja, sillä liimapinta voi pettää auringon lämmittäessä kattoa.

Valintasi voi kohdistua myös pintarullahuopakattoon. Suomessa valmistetut bitumikermit kestävät erinomaisesti täkäläisissä olosuhteissa. Tällaisen katon puolesta puhuu myös sen eleetön tyylikkyys.

Haluttu ulkonäkö viimeistellään erilaisilla kattotuotteilla. Huopakattosaneeraukseen Raahessa voi kuulua vaikka tuuletusventtiilien asennus. Ne tekevät katostasi entistäkin toimivamman.