KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Rantasalmi

Huopakattoremontti Rantasalmi – Mainiot ammattilaisemme ovat palveluksessasi, kun tarvitset bitumikattoremonttia! Omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremontti Rantasalmella alkaa kattourakan suunnittelusta. Tulemme paikan päälle kartoittamaan katon ja etenkin kattorakenteiden kunnon. Kerrothan meille kaikki katon vaihtoa koskevat toiveesi, niin voimme ottaa ne huomioon, kun suunnittelemme ja toteutamme huopakattoremonttiasi Rantasalmella.

Kun valmisteluvaihe on takanapäin, suojaamme pihasi ja alamme purkaa vanhaa kattoa (ellei uutta pintahuopaa ole tarkoitus asentaa vanhan päälle). Koska teemme kaikki huopakattoremontit Rantasalmella avaimet käteen -periaatteella, urakkaan voi kuulua myös kattoristikoiden kunnostus, eristeiden vaihto, piipun kunnostus, kattoikkunan asennus ja kastuneiden sisäkattomateriaalien uusiminen. Kun huopakattoremontti (joita teemme myös saarikohteissa) on valmis, on vuorossa vielä lopputarkastus ja -siivous.

Ota yhteyttä ja pyydä valmiiksi tingitty tarjous huopakattosi vaihdosta! Hintamme ovat kotitalousvähennyskelpoisia, ja ne voi maksaa rahoituksella, mistä kannattaa kysyä lisää yhteistyökumppaniltamme. Aluettamme on muuten koko Etelä-Savo ympäristöineen, joten bitumikattosaneeraus onnistuu myös sellaisilla paikkakunnilla kuin vaikkapa Joroinen, Juva, Savonlinna, Sulkava tai Varkaus.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Rantasalmella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Rantasalmella alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Rantasalmi – Laattakattoremontti ei onnistu vaihtamatta alushuopaa

Palahuopakattoremontti Rantasalmi – Raakaponttilaudoituksen päälle tulevan alushuovan vaihto on olennainen osa meiltä tilattua laattakattoremonttia! Teemme omakotitalojen, kesämökkien, ulkovarastojen, autokatosten ja esimerkiksi saunarakennusten palahuopakattoremontit Rantasalmella avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että teemme asiakkaan puolesta kaikki huopakattoremontin osa-alueet. Erilaisia osa-alueita ja työvaiheita on aina paljon. Niiden tarkka määrä ja sisältö selvitetään tapauskohtaisesti. Siksi jokainen meiltä tilattu huopakattoremontti alkaa kattotarkastuksella.

Kattotarkastuksen jälkeen tiedämme, mitä kaikkea palahuopakattoremonttiin Rantasalmella pitää yhdistää. Urakkaan voi kuulua vaikkapa raakaponttilaudoituksen kunnostus. Huopakaton alla on aina umpiponttilaudoitus tai kateponttilevytys. Se tekee katosta tiiviin. Samalla se vakauttaa ja jäykistää sekä sitoo koko rakennuksen rakennetta. Alusponttilaudoituksessa ei saa olla rakoja tai kastuneita (tai lahon vaurioittamia!) kohtia.

Kun aluslaudoitus on kunnostettu, palahuopakattoremontti Rantasalmella voi jatkua alushuovan asentamisella. Vanhaa alushuopaa ei voida käyttää, sillä se olisi valmiiksi täynnä reikiä. Ne reiät ovat syntyneet vanhan katon kiinnikkeistä. Kun alushuopa on paikoillaan, voidaan alkaa asentaa palahuopia.

Huopakaton uusiminen Rantasalmi – Bitumikattoa uusiessa tarvitaan vahvaa asiantuntemusta

Huopakaton uusiminen Rantasalmi – Vahva asiantuntemus on tarpeen, kun työn alla on bitumikaton vaihto! Tilaa huopakaton uusiminen Rantasalmelle meiltä, niin mikään ei mene vikaan. Meidän huippuammattilaisemme tietävät, kuinka huopakattoremontit kuuluu toteuttaa, eivätkä he oio yhtään mutkaa suoraksi. Mitä asiantuntevammin huopakattoremontti toteutetaan, sen parempaan lopputulokseen huopakaton uusiminen Rantasalmella johtaa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous bitumikaton uusimisesta!

Huopakaton uusiminen Rantasalmella on viisas päätös, sillä huopakatolla on kosolti hyviä ominaisuuksia. Huopakatto on hiljainen, tyylikäs ja moneen ympäristöön sopiva. Oikein asennettuna se on kestävä ja pitkäikäinen – myös pohjoisissa olosuhteissamme. Bitumikaton eduksi voidaan lukea myös se, että se on hyvin helppohoitoinen, koska se ei esimerkiksi ruostu tai menetä väriään.

Kaiken huipuksi kattohuopa sopii elastisuutensa ansiosta mitä erilaisimmille katoille (myös sellaisille, joilla on paljon sisätaitteita, seinäliittymiä, kattolyhtyjä ja muita muotoja). Huopakatto eroaa esimerkiksi peltikatosta siinä, että huopakaton asentaminen/uusiminen on mahdollista, vaikka rakennuksessa olisi tasakatto – kattohuopahan sopii sekä loiville että kalteville katoille!

Palahuopakaton uusiminen Rantasalmi – Laattakaton vaihto viimeistellään kattovarusteilla

Palahuopakaton uusiminen Rantasalmi – Avaimet käteen -periaatteella tekemäämme kattosaneeraukseen kuuluu myös katon varustelu! Huopakattoremontin yhteydessä asennetaan lähes poikkeuksetta ainakin joitain kattovarusteita. Tässä vaiheessa emme voi kertoa varmaa tietoa siitä, mitä juuri sinun rakennuksesi palahuopakaton uusiminen Rantasalmella pitää sisällään, sillä jokainen huopakattoremontti on erilainen. Tämän takia palahuopakaton uusiminen Rantasalmella alkaa alkutarkastuksella. Sen jälkeen tiedämme, mitä kaikkea kattoremontin aikana on asennettava, uusittava, korjattava tai siirrettävä.

Uudelle bitumipaanukatolle asennettavia kattovarusteita voivat olla esimerkiksi lumiesteet, kattotikkaat ja kulkusillat. Huopakatto on karheapintainen. Karhea pinta ei ole liukas, joten vanha tai uusi bitumipaanukatto on turvallinen katolla liikkujalle. Uudelle bitumikatolle on silti asennettava asianmukaiset kattoturvatuotteet, eikä katolla kannata liikkua ilman henkilökohtaisia turvavälineitä (kuten hyväkuntoisia turvavaljaita)

Uuden laattakaton karheapintaisuus on hyvä asia myös talvella. Lumet eivät putoa palahuopakatolta itsekseen, koska katon pinnassa oleva sirote toimii ”jarruna”. Palahuopakaton uusimiseen Rantasalmella ei siis välttämättä tarvitse yhdistää lumiesteiden asennusta. Tarve lumiesteille on kuitenkin varmistettava tapauskohtaisesti.

Huopakattosaneeraus Rantasalmi – Luvassa on stressitön urakka

Huopakattosaneeraus Rantasalmi – Tilaa stressivapaa huopakaton saneeraus tästä osoitteesta! Kokeneet, huolelliset ja taidokkaat ammattilaisemme tekevät puolestasi kaikki huopakattoremontin työvaiheet, joten sinä voit ottaa rennosti koko urakan ajan. Huopakattoremontin hintakaan ei aiheuta stressiä, koska tiedät jo etukäteen sen, mitä huopakattosaneeraus Rantasalmella maksaa. Saat nimittäin tarjouksen pian alkutarkastuksen jälkeen. Tarjousta ei voi laskea etukäteen, koska meidän pitää tietää, mitä kaikkia toimenpiteitä huopakattosaneeraukseen Rantasalmella kuuluu, ja paljonko meidän on tilattava uusia materiaaleja ja kattotarvikkeita.

Lopputuloskaan ei stressaa. Kun tilaat autotallin, omakotitalon, huvilan, mummonmökin tai vaikkapa rantasaunan huopakattosaneerauksen Rantasalmelle meiltä, katon vaihto tapahtuu alan parhaiden ammattilaisten toimesta. Saat siis todella tiiviin, tyylikkään ja taiten asennetun katon. Tällainen bitumikatto kestää talven pakkaset ja kesähelteet. Se ei hajoa syysmyrskyissä, eikä keväälläkään tarvitse pelätä katon romahtamista tai kattovuotoa.

Päästä siis itsesi helpolla ja tilaa huopakaton saneeraus tältä kattoremonttipalvelulta. Ota yhteyttä vaikka saman tien, sillä mitä nopeammin otat yhteyttä meidän ammattilaisiimme, sitä nopeammin rakennuksessasi on uusi huopakatto!