KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Rautalampi

Huopakattoremontti Rautalampi – Yksinkertaisin tapa huopakaton vaihtoon on urakan tilaaminen tästä osoitteesta! Me toteutamme kesämökin, autotallin tai -katoksen, saunarakennuksen, jonkin muun piharakennuksen tai omakotitalon huopakattoremontin Rautalammilla avaimet käteen -periaatteella. Tällä tarkoitamme sitä, että sinun ei tarvitse osallistua suojaus-, purku-, korjaus-, eristys-, mitoitus-, asennus- tai esimerkiksi siivoustöihin millään tavalla. Asentajamme, peltiseppämme ja kirvesmiehemme hoitavat kaiken puolestasi. Koska urakka tehdään aitojen asiantuntijoiden voimin, huopakattoremonttisi Rautalammilla johtaa erinomaiseen lopputulokseen.

Et joudu maksamaan itseäsi kipeäksi huopakattoremontistasi Rautalammilla. Vaihdamme harjakatot, pulpettikatot, mansardikatot ja tasakatot varsin kohtuullisella hinnalla kaikkeen mukanamme tuomaan laatuun ja ammattitaitoon nähden. Jokainen urakka hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Yhteistyökumppanimme voi myöntää bitumikattoremontillesi rahoituksen, ja Verohallinto voi myöntää sinulle kotitalousvähennystä.

Koska aluettamme on koko Pohjois-Savo kaikkine lähipaikkakuntineen, voit tilata bitumikattoremontin myös sellaisille paikkakunnille kuin Hankasalmi, Konnevesi, Suonenjoki, Tervo tai vaikkapa Vesanto. Kalustomme ja työtä pelkäämättömien ammattilaistemme ansiosta huopakattoremontit luonnistuvat myös saarikohteissa. Ota yhteyttä jo tänään ja pyydä hyvä tarjous täyden palvelun bitumikattoremontista!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Rautalammilla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Rautalammin alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Rautalampi – Panostamme laattakattoremontin kaikkiin vaiheisiin

Palahuopakattoremontti Rautalampi – Kattoammattilaisemme panostavat katon vaihdon kaikkiin vaiheisiin! Huopakattoremontti voi koostua useista eri työvaiheista. Mitä aikaisemmassa vaiheessa tilaat palahuopakattoremontin Rautalammille, sen parempi, sillä näin voidaan välttyä palahuopakaton alla olevien aluslaudoituksien ja muiden rakenteiden korjaus- ja uusintatöiltä. Ei kuitenkaan hätää, vaikka vanha katto olisi jo alkanut vuotaa. Me kartoitamme ja kunnostamme kaikki kosteusvauriot.

Kaikki huopakattoremontit ovat keskenään erilaisia, joten aloitamme urakan aina alkutarkastuksella. Sen jälkeen tiedämme sen, millaisia työvaiheita juuri sinun palahuopakattoremonttisi Rautalammilla pitää sisällään. Seuraavaksi hahmottelemme tyypillistä laattakattoremonttia ja sen aikana tehtäviä toimenpiteitä. Seuraavat rivit tarjoavat siis suuntaa antavaa tietoa siitä, mitä sinunkin palahuopakattoremonttiisi Rautalammilla voi kuulua.

Alkutarkastuksen jälkeen teemme tarvittavat alkuvalmistelut, kuten pihan suojauksen. Sitten pystytämme mahdolliset työskentelytelineet ja alamme purkaa vanhaa laattakattoa. Puramme kaikki nykyiset kattolaatat ja pohjahuovan sekä huopanaulat tai hakaset, joilla laattakatto on kiinnitetty umpilaudoitukseen.

Sitten teemme mahdolliset alusrakennetyöt. Seuraavaksi asennamme uuden alushuovan ja uudet kattolaatat sekä kaikki kattovarusteet. Laattakattoremontti päättyy lopputarkastukseen ja -siivoukseen.

Huopakaton uusiminen Rautalampi – Emme jätä huonokuntoisia puuosiakaan vaihtamatta

Huopakaton uusiminen Rautalampi – Kattoremonttipalvelumme uusii kaiken uusimista kaipaavan! Tämä onkin mitä parhain lähtökohta huopakattoremontille. Huopakattoremontti on se hetki, jolloin kaikki laitetaan kuntoon katon molemmin puolin. Näin varmistetaan se, että huopakaton uusiminen Rautalammilla johtaa mahdollisimman pitkäikäiseen lopputulokseen.

Asuinrakennuksen, ulkorakennuksen tai vapaa-ajan rakennuksen huopakaton uusiminen Rautalammilla voi tarkoittaa muutakin kuin pintahuovan uusimista. Alushuopa pitää uusia yhtä aikaa pintahuovan kanssa. Myös monet pitkään palvelleet kattovarusteet voivat kaivata uusimista.

Huopakaton uusimiseen Rautalammilla voi kuulua myös puuosien uusiminen. Kun kaikki tuotteet on purettu katolta, pääsemme tarkastamaan aluslaudoituksen ehjyyden. Aluslaudoituksessa ei saa olla rakoja tai kastuneita aluslautoja. Kastuneet ja kenties myös lahon vaurioittamat aluslaudat pitää uusia. Rakoihin voidaan puuttua esimerkiksi asentamalla OSB-kattolevytys.

Rakennuksen katon alla voi olla huonokuntoisia puuosia myös kattolumen painon tai myrskyn aiheuttamien vaurioiden takia. Meiltä ei jää mitään huomaamatta tai kunnostamatta. Aluslaudoitus- ja kattotuolivaurioiden ohella puutumme tarvittaessa myös otsalautojen huonoon kuntoon.

Palahuopakaton uusiminen Rautalampi – Uusi alushuopa peittoaa vanhan

Palahuopakaton uusiminen Rautalampi – Kattotiimimme ei unohda toteuttaa mitään laattakaton vaihtoon kuuluvaa! Toteamme usein, että jokainen huopakattoremontti on omanlaisensa kokonaisuus, koska kahta tismalleen samanlaista kattoa ei ole (ja vaikka olisikin, kattojen omistajien tarpeet ja toiveet poikkeaisivat varmasti toisistaan). Tämän seikan takia jokainen huopakattoremontti – myös esimerkiksi kesämökin palahuopakaton uusiminen Rautalammilla – on suunniteltava erikseen. Vasta sitten selviää, mitä kaikkea asentajillamme, peltisepillämme ja kirvesmiehillämme on edessään.

Vaikka palahuopakaton uusiminen Rautalammilla onkin joka kerta erilainen ja erilaisia työvaiheita sisältävä työkokonaisuus, yksi asia on varma. Pinta- ja alushuopa on uusittava yhtä aikaa. Siksi puramme myös pohjahuovan. Kun mahdolliset aluslaudoitusvauriot on korjattu, asennamme uuden pohjahuovan. Sen päälle kiinnitämme – liimaamalla ja naulaamalla – uudet kattolaatat.

Uusi alushuopa peittoaa vanhan, koska vanha alushuopa on täynnä edellisen laattakaton kiinnityksessä käytettyjen kiinnikkeiden jättämiä reikiä. Reikäisestä alushuovasta ei olisi hyötyä siinä tapauksessa, että pintahuopa alkaisi joskus läpäistä vettä. Tilaa palahuopakaton uusiminen Rautalammille meiltä, niin kaikki muutkin työvaiheet hoidetaan esimerkillisesti!

Huopakaton asennus Rautalampi – Bitumikaton asennus on tehtävä kieli keskellä suuta

Huopakaton asennus Rautalampi – Huolelliset ja keskittymiskykyiset ammattilaisemme sopivat erinomaisesti huopakaton asennusurakkaan! Mikäli siis tarvitset huopakattoremonttia tai uudisrakennuksen huopakaton asennusta Rautalammilla, ota yhteyttä jo tänään ja pyydä reilu tarjous asennusurakasta.

Osaamme asentaa niin kolmiorimahuopakatot, tiivissaumakatot, palahuopakatot kuin hitsaamalla asennettavat bitumikermikatotkin. Viimeksi mainittu on ainoa vaihtoehto, jos kyseessä on hyvin loivan huopakaton asennus Rautalammilla. Harjakaton omistajalla on enemmän vaihtoehtoja.

Tiedämme käytännöllisesti katsoen kaiken, mitä huopakaton asennuksesta Rautalammilla pitää tietää. Siksi osaamme esimerkiksi valita riittävän pitkät huopakatenaulat. Niiden on yllettävä raakaponttilaudoituksen läpi. Puu pumppaa liian lyhyet naulat ylös lämpötilan ja kosteuden vaihdellessa. Näin kävisi myös hakasille, joita ei pidä käyttää bitumikattoa asennettaessa. Vääränlaiset kiinnikkeet voivat jopa aikaistaa seuraavaa huopakattoremonttia.

Ammattilaisemme muistavat käyttää oikeanlaisia kiinnikkeitä myös siinä tapauksessa, että asennettavissa vuodissa on valmiit liimareunat. Liimareunathan voisivat pettää auringon lämmittäessä kattoa, ja vuodat voisivat alkaa valua pois katolta. Näin voisi käydä silloinkin, jos huopakaton seinäliittymän ylösnosto olisi tehty kiinnikkeittä.

Huopakattosaneeraus Rautalampi – Oikaisemme kattosaneerauksessa vain, jos ehdot täyttyvät

Huopakattosaneeraus Rautalampi – Tunnolliset ammattilaisemme toteuttavat kaikki bitumikattosaneeraukset mitä perusteellisimmalla tavalla! Tunnollisuus saa aikaan sen, että huopakattoremontti johtaa erittäin tiiviiseen, kestävään ja pitkäikäiseen lopputulokseen. Kukapa haluaisikaan teettää jatkuvasti uusia huopakattoremontteja, joten tee fiksu päätös ja tilaa omakotitalon, ulkorakennuksen tai mökin huopakattosaneeraus Rautalammille meiltä.

Perusteellisesti tehty huopakattosaneeraus Rautalammilla sisältää kaikki tarvittavat alusrakennetyöt, eristystyöt, puutyöt sekä esimerkiksi peltisepäntyöt. Alkutarkastuksen jälkeen tiedämme, millaisia toimenpiteitä juuri sinun tasa- tai esimerkiksi mansardikattosi vaihto edellyttää.

Jos oikaisemme kattosaneerauksessa, se tarkoittaa sitä, että kaikki edellytykset oikaisemiselle ovat olemassa. Viittamme tällä oikaisemisella uuden pintahuovan asentamiseen vanhan pintahuovan päälle. Jos huopakerroksia on korkeintaan kaksi eikä katto ole vuotanut missään vaiheessa (tai esimerkiksi jäänyt kaatuvan puun alle), huopakattosaneeraus Rautalammilla voidaan ehkä toteuttaa purkamatta vanhaa kattoa. Näin voidaan säästää esimerkiksi jätekustannuksissa. Mikäli bitumikattosi voidaan uusia edellä kuvatulla tavalla, kerromme siitä sinulle alkutarkastuksen jälkeen. Muussa tapauksessa yhdistämme bitumikattosaneeraukseesi kaikki normaalit purkutyöt.