KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Rautavaara

Huopakattoremontti Rautavaara – Rautaiset ammattilaisemme uusivat kaikenlaiset bitumikatot! Ota yhteyttä, olipa rakennuksessasi sitten hitsaamalla asennettu kermikatto, tiivissaumakatto, kolmiorimahuopakatto tai moderni palahuopakatto. Toteutamme huopakattoremonttisi Rautavaaralla varmoin ja osaavin ottein.

Huopakattoremonttiisi Rautavaaralla yhdistetään kaikki tarpeelliset toimenpiteet, kuten alusrakennetyöt, piipun pellitys, kattoturvatuotteiden mitoitus ja asennus, sadevesijärjestelmän uusiminen sekä loppusiivous. Vaikka toteutammekin kaikki työvaiheet siten kuin pitkän linjan kattoammattilaisilta sopii odottaakin, emme veloita huopakattoremontista Rautavaaralla enempää kuin mitä bitumikaton vaihdosta kannattaakin maksaa. Verohallinnolta saatava kotitalousvähennys keventää kattoremontin kustannuksia entisestään. Yhteistyökumppanimme voi järjestää omakotitalon, mökin tai ulkorakennuksen huopakattoremontille rahoituksen.

Toimimme myös Rautavaaran naapurikunnissa, joita ovat esimerkiksi Juuka, Lapinlahti, Nurmes, Sonkajärvi sekä Sotkamo. Alueeltamme löytyy itse asiassa koko Pohjois-Savo lähipaikkakuntineen. Olemme varautuneet näin laajaan alueeseen muun muassa sellaisella kalustolla, minkä turvin pystymme toteuttamaan huopakattoremontit myös saarikohteissa. Voimme toteuttaa huopakattoremontin myös metsän keskellä tai kylän keskustassa. Sähköttömyyskään ei ole este kattoremontille. Kun me olemme asialla, harja- tai esimerkiksi tasakaton vaihto sujuu aina yhtä hyvin!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Rautavaaralla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Rautavaaran alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Rautavaara – Vanhan laattakaton loppu on uuden lappukaton alku

Palahuopakattoremontti Rautavaara – Rajattomalla ammattitaidolla varustetut ammattilaisemme hoitavat kaiken purkutöistä lopputarkastukseen! Ennen purkutöitä olemme tehneet alkutarkastuksen ja tarvittavat alkuvalmistelut, kuten pihan suojauksen. Suojapressujen avulla pihasi pysyy mahdollisimman koskemattomana koko huopakattoremontin ajan. Suojapressu jeesaa myös siinä vaiheessa, kun keräämme talteen kaikki katolta puretut huopakappaleet, huopanaulat ja peltilistat.

Tiedät tarvitsevasi palahuopakattoremonttia Rautavaaralla viimeistään siinä vaiheessa, kun katto on alkanut vuotaa sisälle. Sisäkatossa voi olla tummentuma tai siitä voi tipahdella vesipisaroita lattialle. Sisällä voi olla myös tunkkainen haju. Toki huopakattoremontti kannattaisi tilata jo ennen kuin katto vuotaa, sillä näin vältytään aluslaudoituksien ja muiden rakenteiden korjaus- ja uusintatöiltä. Aina tämä ei ole mahdollista. Valitse meidät, vaikka katto olisi erityisen huonossa kunnossa, sillä me osaamme laittaa kaiken kuntoon.

Osaat tilata palahuopakattoremontin Rautavaaralle ajoissa, jos tarkastat kattosi kunnon säännöllisesti. Voit myös tilata nämä kattotarkastukset meiltä. Palahuopakattoremonttia Rautavaaralla ei tarvitse jännittää etukäteen. Se onnistuu erinomaisesti, kun tilaat lappukaton uusimisen meiltä!

Huopakaton uusiminen Rautavaara – Uusi katto rakentuu aluslaudoituksen varaan

Huopakaton uusiminen Rautavaara – Bitumikaton vaihto pyyhkii kaikki ongelmat pois näköpiiristä! Mikäli haluat kesämökin, autotallin, ulkovaraston tai esimerkiksi omakotitalon huopakattoremontin  onnistuvan kerralla, tilaa huopakaton uusiminen Rautavaaralle tästä osoitteesta. Me aloitamme urakan kartoittamalla katon tarpeet. Samalla otamme selvää siitä, mitä asiakas odottaa rakennuksensa huopakaton uusimiselta Rautavaaralla. Alkutarkastuksen jälkeen on aika laatia työsuunnitelma, tehdä tarvittavat alkuvalmistelut sekä aloittaa katon vaihto.

Huopakattoremonttiin voi kuulua esimerkiksi alusrakennetöitä. Kun kaikki kattoturvatuotteet ja muut kattovarusteet, pintahuopa, alushuopa, peltilistat ja huopakattonaulat on purettu, pääsemme tarkastamaan aluslaudoituksen kunnon. Aluslaudoitusta kutsutaan myös raakapontti- tai umpiponttilaudoitukseksi. Katon alta voi löytyä myös katelevytys, mikä voi olla katevanerointia tai OSB-kattolevyä.

Tarvittaessa yhdistämme huopakaton uusimiseen Rautavaaralla katelevytyksen tai aluslaudoituksen kunnostamisen. Aluslaudoituksessa ei saa olla rakoja (koska muuten huopanaulat voisivat osua rakokohtiin) tai kastuneita kohtia, koska kastuneet kohdat voivat lahota. Lahovauriot leviävät puuosasta toiseen hitaasti mutta melko varmasti. Aloitamme uuden alus- ja pintahuovan asennuksen vasta, kun aluslaudoitus/katelevytys on kunnossa.

Palahuopakaton uusiminen Rautavaara – Alushuovan vaihto on erottamaton osa laattakattoremonttia

Palahuopakaton uusiminen Rautavaara – Toteutamme bitumipaanukaton vaihdon pettämättömällä ammattitaidolla! Ammattitaitomme näkyy esimerkiksi siinä, että tiedämme tasan tarkkaan, mitä huopakattoremontin aikana kuuluu tehdä. Emme jätä yhtään tärkeää toimenpidettä väliin, sillä palahuopakaton uusiminen Rautavaaralla ei luonnollisestikaan onnistu kovin hyvin, jos huopakattoremontin aikana oiotaan ja unohdellaan asioita. Ammattitaitomme näkyy myös siinä, ettemme yhdistä palahuopakaton uusimiseen Rautavaaralla mitään turhaa ja tarpeetonta. Moisesta koituisi vain ylimääräisiä kustannuksia.

Esimerkiksi eristeiden vaihto ei ole pakollinen työvaihe. Eristeet uusitaan vain, jos sille löytyy perusteita. Muussa tapauksessa nykyiset eristeet saavat jäädä palvelemaan uuden palahuopakaton alle.

Sen sijaan alushuovan vaihto kuuluu jokaisen rakennuksen palahuopakaton uusimiseen Rautavaaralla. Kun vanhat kattolaatat nauloineen on purettu, jäljellä on alushuopa, missä on runsaasti huopakattonaulojen jälkeensä jättämiä reikiä. Tällainen alushuopa ei tarjoa kattorakenteille riittävän hyvää suojaa, joten puremme ja uusimme sen. Alushuovalla on muuten monia eri nimiä. Sitä voidaan kutsua esimerkiksi aluspohjarullahuopakatteeksi tai aluskermiksi.

Huopakaton asennus Rautavaara – Pintahuovan asennus vaatii keskittymistä

Huopakaton asennus Rautavaara – Omistautuneet asentajamme eivät hutiloi bitumikatetta asentaessaan! Tilaa harjakaton (eli satulakaton), pulpettikaton, mansardikaton tai tasakaton asennus tästä osoitteesta. Näin varmistat sen, että urakka johtaa parhaaseen lopputulokseen – olipa kyse sitten huopakattoremontista tai uudisrakennuksen huopakaton asennuksesta Rautavaaralla.

Huopakaton asennus Rautavaaralla vaatii keskittymistä. Jos asentaja alkaa ajatella muita asioita, hän voi tehdä virheitä, joista voi koitua myöhemmin ongelmia. Näillä ongelmilla tarkoitamme kattovuotoja ja myrskyvaurioita. Kattovuodon paikkaus tai myrskyvaurioiden kunnostus tarkoittaa rahanmenoa. Pahimmillaan joudutaan tilaamaan ennenaikainen huopakattoremontti. Kun jätät uuden huopakaton asennuksen Rautavaaralla meidän vastuullemme, tiedät saavasi katon, mikä kestää todella pitkään.

Katon pitkäikäisyys taataan esimerkiksi käyttämällä riittävän pitkiä huopakatenauloja ja valitsemalla naulausten asennuskohdat huolellisesti. Jos naulaukset jäävät näkyviin, asennuskohta on ollut virheellinen. Asianmukaisia kiinnikkeitä pitää käyttää silloinkin, kun vuodassa tai laatassa on valmis liimapinta, sillä liimapinta voi pettää auringon lämmittäessä kattoa. Erillisiä kiinnikkeitä tarvitaan myös seinäliittymiin. Kattoläpiviennit kuuluu toteuttaa erilliskappaleiden ja kolmiorimojen avulla.

Huopakattosaneeraus Rautavaara – Kattosaneeraus päättyy loppusiivoukseen

Huopakattosaneeraus Rautavaara – Kattoremonttipalvelumme toimii huolellisesti myös urakan loppumetreillä! Kesämökin, pihamökin, saunarakennuksen, tallin, navetan, omakotitalon, autokatoksen tai jonkin muun piharakennuksen huopakattoremontti on loppumetreillä siinä vaiheessa, kun alamme suorittaa lopputarkastusta ja -siivousta.

Lopputarkastuksen aikana varmistamme sen, että huopakattoremontin aikana on tehty kaikki tarvittava ja ennalta sovittu. Huopakattosaneerauksesi Rautavaaralla on voinut sisältää vaikkapa aurinkopaneelien asennuksen, kosteusvaurioiden kunnostuksen ja piipun pellityksen.

Loppusiivous tarkoittaa sitä, että keräämme jätelavalle kaikki purku- ja rakennusjätteet, joita huopakattosaneeraus Rautavaaralla on synnyttänyt. Jätteiden kerääminen on helppoa, koska olemme suojanneet pihasi ennen vanhan huopakaton purkua.

Toimitamme jätteet jäteasemalle, jotta ne voidaan hyötykäyttää. Kattohuopa osataan kierrättää paremmin kuin ennen. Nykyään se murskataan, minkä jälkeen se hyödynnetään uuden asfaltin raaka-aineena.

Hoidamme kaiken puolestasi. Otahan yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous täyden palvelun huopakattosaneerauksesta Rautavaaralla!