KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Rautjärvi

Huopakattoremontti Rautjärvi – Kattoremonttipalvelumme ei jätä sinua pulaan! Teemme puolestasi kaiken, mitä omakotitalon, mökin tai ulkorakennuksen huopakattoremontti Rautjärvellä edellyttää.

Joskus bitumikattoremonttiin kuuluu lähinnä vain pintahuovan uusiminen. Toisinaan huopakattoremontit Rautjärven suunnalla sisältävät useita eri työvaiheita, kuten alusrakennetöitä ja kastuneiden sisäkattomateriaalien uusimisen, mutta tästä tiedosta ei tarvitse huolestua. Meidän kokeneet huopakattoammattilaisemme toteuttavat kaikki työvaiheet puolestasi. Urakka etenee ripeästi ja virheettömästi, emmekä veloita siitä kohtuutonta summa.

Se, mitä ammattitaidolla ja huolellistakin huolellisemmalla otteella toteutettu huopakattoremontti Rautjärvellä maksaa, selviää pian yhteydenottosi jälkeen. Kaikki lähtee nimittäin liikkeelle alkutarkastuksesta. Sen jälkeen kuulet hintamme ja voit hakea kattoremontille rahoitusta vaikkapa yhteistyökumppaniltamme. Asiakkaanamme sinulle aukeaa mahdollisuus myös kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Taivumme myös saarikohteissa tehtäviin huopakattoremontteihin. Aluettamme on itse asiassa koko Etelä-Karjala ympäristöineen, joten voit tilata tasakattoremontin, pulpettikattoremontin tai esimerkiksi satulakattoremontin myös sellaisille paikkakunnille kuin vaikkapa Parikkala, Ruokolahti, Imatra, Lappeenranta, Simpele tai Puumala. Ota yhteyttä jo tänään ja pyydä tarjous kermikaton, tiivissaumakaton, kolmiorimahuopakaton tai laattakaton uusimisesta!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Rautjärvellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Rautjärven alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Rautjärvi – Muutama sana eristeistä

Palahuopakattoremontti Rautjärvi – Emme unohda eristeitäkään laattakattoremonttiasi toteuttaessamme! Suhtaudumme kaikkiin huopakattoremontteihin hyvin kokonaisvaltaisella otteella. Juuri siksi vastuullamme olevat palahuopakattoremontit Rautjärvellä ja sen ympäristössä onnistuvat niin hyvin.

Sisällytämme asuinrakennuksen, ulkorakennuksen tai vapaa-ajan rakennuksen huopakattoremonttiin kaiken tarvittavan. On mahdollista, että palahuopakattoremonttiisi Rautjärvellä kuuluu myös eristeiden vaihto ja/tai eristeiden määrän lisäys.

Eristeet estävät lämmön karkaamisen ulos rakennuksesta. Jos eristeitä ei ole tarpeeksi, rakennuksen sisällä voi olla kylmää ja vetoista. Tarvittaessa yhdistämme palahuopakattoremonttiin Rautjärvellä yläpohjan lisälämmöneristyksen, mikä tarkoittaa sitä, että tuomme katon alle lisää eristeitä. Emme kuitenkaan täytä eristetilaa liian täyteen, sillä ilman on vaihduttava kosteusvaurioiden välttämiseksi. Tarvittaessa voimme tehostaa eristetilan tuuletusta esimerkiksi asentamalla uusia tuuletusventtiileitä.

Eristeet vaihdetaan kokonaan tai osittain, jos ne ovat kastuneet. Kastuneet eristeet eivät toimi oikein ja tällä voi olla vaikutusta mm. sisäilman laatuun. Muistamme aina selvittää eristeiden kunnon ja tehdä kaikki tarvittavat toimenpiteet, joten kannattaa ottaa yhteyttä laattakattoremontin tiimoilta!

Huopakaton uusiminen Rautjärvi – Kattohuovan uusijan kompastuskiviä

Huopakaton uusiminen Rautjärvi – Kattoekspertteihimme voi luottaa! Kesämökin, saunarakennuksen, autotallin, omakotitalon tai esimerkiksi huvimajan huopakattoremontti etenee tyylipuhtaasti, kun tilaat huopakaton uusimisen Rautjärvelle tästä osoitteesta. Me vältämme kaikki sudenkuopat ja kompastuskivet toteuttaessamme jyrkän tai loivan bitumikaton vaihtoa.

Tarkastellaanpa seuraavaksi sitä, millaisia huopakattoremontin kompastuskivet eli virheratkaisuun johtavat seikat voivat olla. Esimerkiksi kattokulma on seikka, mihin kattoasentaja voi kompastua. Jokaiselle kattokaltevuudelle löytyy kyllä sopiva bitumikatevaihtoehto – on vain tiedettävä, millaista kattohuopaa missäkin kohteessa voi käyttää. Esimerkiksi silloin, jos on kyseessä erittäin loivan huopakaton uusiminen Rautjärvellä, bitumikermikate on ainoa oikea vaihtoehto. Esimerkiksi kolmiorimahuopakatteelle vähimmäiskaltevuus on 1:3. Sinun ei tarvitse tietää kattokulmaasi. Tekniset asiantuntijamme varmistavat sen ennen huopakaton uusimista Rautjärvellä.

Myös kiinnikkeiden, asennussarjojen ja mahdollisen katelevytyksen valinta voi johtaa virheratkaisuihin. Vääränlainen asennussarja, liian lyhyet huopakattonaulat tai liian ohut levytys liian pitkällä kattotuolijaotuksella voivat johtaa kattovuotoon. Kattovuodon korjaus aiheuttaa ylimääräistä rahanmenoa. Jos asennusvirheet ovat vakavia, bitumikaton uusiminen on ehkä aloitettava kokonaan alusta.

Palahuopakaton uusiminen Rautjärvi – Asioita, joita ei tarvitse miettiä lappukaton vaihdon jälkeen

Palahuopakaton uusiminen Rautjärvi – Kaikki huolenaiheet katoavat toteuttamamme laattakattoremontin myötä! Kun avaimet käteen -periaatteella toteutettu huopakattoremontti on ohi, rakennuksessasi on katto, mikä ei vuoda tai edes uhkaa vuotaa. Uusimamme palahuopakatto kestää myös myrskytuulet sekä talviset lumitaakat. Sinun ei tarvitse olla huolissasi myöskään lämpöhukasta, kondenssivedestä tai siitä, suostuuko nuohooja kiipeämään katollesi.

Käydäänpä hieman tarkemmin läpi näitä asioita, joita ei tarvitse miettiä, kun palahuopakaton uusiminen Rautjärvellä on tehty. Mitä vanhempi katto, sitä helpommin se vuotaa. Mikäli palahuopakaton uusiminen Rautjärvellä on jätetty meidän vastuullemme, uusi katto on tiivis isolla T-kirjaimella. Kattoläpiviennit eivät heikennä uuden palahuopakaton tiiviyttä, sillä toteutamme ne ammattitaitoisin ottein.

Lisäksi huolehdimme siitä, ettei tuuli pääse repimään kattoa. Tarvittaessa kunnostamme myös kattorakenteet. Ehjät kattorakenteet jaksavat kannatella lumitaakkoja. Kaltevan palahuopakaton uusimiseen Rautjärvellä kuulunee myös lumiesteiden asennus. Niiden avulla voidaan välttää talviset henkilö- ja omaisuusvahingot. Huopakattoremonttiin voidaan liittää myös yläpohjan lisäeristys ja tuuletusventtiilien sekä kattoturvatuotteiden asennus.

Huopakaton asennus Rautjärvi – Uuden huopakatteen asennus vanhan päälle, onnistuuko?

Huopakaton asennus Rautjärvi – Asentajamme löytävät vuorenvarmasti oikeat toimintatavat! Minkään huopakaton asennusta Rautjärvellä ei kannata suorittaa suunnittelematta sitä ensin katon ja rakennuksen omistajan todellisten tarpeiden perusteella. Asiakkaan kanssa voidaan keskustella etänäkin, mutta katon todellisten tarpeiden selvittäminen edellyttää aina käymistä paikan päällä. Näin voimme suorittaa alkutarkastuksen kaikilla tai ainakin lähes kaikilla aisteillamme. Esimerkiksi hajuaisti on tarpeen huopakattoremonttia suunnitellessa, mutta makuaistia ei tuossa työssä tarvita.

Alkutarkastuksen jälkeen tiedämme tasan tarkkaan, kuinka uuden huopakaton asennus Rautjärvellä tulee toteuttaa. Sitten voimme laatia sekä työsuunnitelman että oivallisen tarjouksen. Uudiskohteen huopakaton asennus Rautjärvellä poikkeaa melko paljon huopakattoremontista, mihin kuuluu aina vanhan huopakaton purku – tai siis melkein aina, koska tietyissä tilanteissa uuden huopakatteen asennus ei edellytä vanhan purkua.

Se, voidaanko uusi pintahuopa asentaa vanhojen huopakerrosten (joita saa olla korkeintaan kaksi) päälle, selviää alkutarkastuksen perusteella. Eräs ehdoista on se, että kattorakenteiden on oltava todella hyvässä kunnossa. Muussa tapauksessa tällainen vaihtoehto ei ole järkevää.

Huopakattosaneeraus Rautjärvi – Rautaiset ammattilaisemme hallitsevat myös katon varustelun

Huopakattosaneeraus Rautjärvi – Rautaisella ammattitaidolla tehty kattosaneeraus johtaa päät kääntävään lopputulokseen! Uusi harjakatto, pulpettikatto, tasakatto tai mansardikatto näyttää todella hyvältä. Koska värivaihtoehtoja on vaikka millä mitalla, huopakattoremontti mahdollistaa sekä eleettömän tyylikkäät että huomiota herättävät ratkaisut.

Emme tarkoita pelkästään kattohuopia, vaikka niitäkin löytyy useissa eri väreissä. Tarkoitamme myös huopakattoremontin yhteydessä asennettavia kattovarusteita. Myös niiden värit voidaan valita asiakkaan toiveiden ja makumieltymysten perusteella. Moneen huopakattosaneeraukseen Rautjärvellä ja sen ympäristössä kuuluu myös piipun pellitys. Se viimeistelee uuden katon tarjoten samalla suojaa rapautumiselta ja kattovuodoilta.

Palataan kuitenkin niihin kattovarusteisiin, joiden asennus voidaan liittää huopakattosaneeraukseesi Rautjärvellä. Todennäköisesti asennamme ainakin sadevesijärjestelmän (kattokaivot tai sadevesikourut alastuloputkineen), sillä sade- ja sulamisvedet on ohjattava tarpeeksi kauas rakennuksesta.

Kun toteutamme huopakattosaneerauksia Rautjärvellä, huomioimme myös asetukset rakennuksen käyttöturvallisuudesta. Siksi asennamme kaikki tarpeelliset kattoturvatuotteet, kuten lapetikkaat ja kulkusillat. Asennettavien asioiden listalle voivat päätyä myös ilmanvaihtoputket, aurinkopaneelit, hiiriesteet, TV-antenni, kattoikkuna ja kattoluukku.