KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Reisjärvi

Huopakattoremontti Reisjärvi – Kattoremonttimme on sinun kannaltasi mitä stressittömin! Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja pyytää valmiiksi tingitty tarjous mökin, piharakennuksen tai omakotitalon huopakattoremontista Reisjärvellä. Me selvitämme puolestasi sen, mitä tasakatto, pulpettikatto, aumakatto, mansardikatto tai harjakatto kaipaa. Sitten toteutamme kaikki työvaiheet – kuten purkutyöt, alusrakennetyöt, mitoitukset ja asennustyöt – oikeassa järjestyksessä. Tekemäämme huopakattoremonttiin Reisjärvellä kuuluu aina myös loppusiivous. Toteutamme tietenkin myös lopputarkastuksen. Sen jälkeen kaikki osapuolet voivat olla vakuuttuneita uuden palahuopakaton, bitumikermikaton, tiivissaumakaton tai kolmiorimahuopakaton erinomaisuudesta. Uusi katto on juuri sellainen kuin sen pitää olla. Kaikki on kunnossa viimeistä ruuvialuslevykiinnikettä myöten.

Alkutarkastus auttaa selvittämään sen, paljonko huopakattoremontti Reisjärvellä maksaa. Hinta riippuu muun muassa katon pinta-alasta. Mikäli etsit kilpailukykyisesti hinnoittelemallemme urakalle rahoitusta, voit tutustua yhteistyökumppanimme tarjoamaan vaihtoehtoon. Myös kotitalousvähennys on haettavissasi, kun tilaat huopakattoremontin Reisjärvelle meiltä. Kattoremonttipalvelumme aluetta on koko Pohjois-Pohjanmaa lähitienoineen, joten katon vaihto onnistuu sellaisillakin paikkakunnilla kuin Haapajärvi, Kinnula, Lestijärvi, Pihtipudas tai Sievi. Olemme varautuneet myös saarikohteissa tehtäviin huopakattoremontteihin!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Reisjärvellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Reisjärven alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Reisjärvi – Laattakaton vaihto on oiva tilaisuus päivittää myös kattovarusteet

Palahuopakattoremontti Reisjärvi – Ammattilaisemme eivät pilaa uutta laattakattoa ruosteisilla ja huonokuntoisilla kattovarusteilla! Suhtaudumme meiltä tilattuihin huopakattoremontteihin hyvin kokonaisvaltaisella tavalla. Siksi ammattilaistemme toteuttamat palahuopakattoremontit Reisjärvellä onnistuvatkin niin hyvin.

Kokonaisvaltaisuus näkyy esimerkiksi siinä, ettemme unohda tarkastaa kattoturvatuotteiden, sadevesijärjestelmän ja kattoläpivientien kuntoa suunnitellessamme huopakattoremonttia. Kattovarusteet ovat oletettavasti tiensä päässä siinä vaiheessa, kun laattakattokin vetelee viimeisiään. Tarvittaessa sisällytämme niiden uusimiseen edessä olevaan urakkaan. Koska ammattilaisemme noudattavat tarkasti heille annettua työsuunnitelmaa, yksikään kattovaruste ei jää uusimatta bitumipaanukattoremontin aikana.

Palahuopakattoremonttisi Reisjärvellä voi sisältää esimerkiksi lapetikkaiden, kulkusillan, lumiesteiden, sadevesikourujen ja alastuloputkien, kattoikkunan ja kattoluukun uusimisen. Uudet kattovarusteet näyttävät paremmilta kuin vanhat, ruostuneet ja vääntyneet. Kyse ei ole vain siitä, miltä uusi laattakatto näyttää, vaan myös katon turvallisuudesta, toimivuudesta ja tiiviydestä.

Voimme yhdistää palahuopakattoremonttiisi Reisjärvellä myös täysin uusien kattovarusteiden asentamisen. Miltä kuulostaisivat aurinkopaneelit, ilmanvaihtoputket tai vaikkapa tuuliviirit? Me osaamme asentaa kaikki kattovarusteet siten, että katon vesitiiviys pysyy erinomaisena.

Huopakaton uusiminen Reisjärvi – Uusi bitumikatto on katto isolla K-kirjaimella

Huopakaton uusiminen Reisjärvi – Uusimamme katto on oikea kattojen katto! Siihen voi luottaa joka säällä, sillä ammattilaisemme toteuttavat kaikki huopakattoremontit siten kuin pitkän linjan bitumikattoammattilaisilta sopii odottaakin. Uusimamme katto on Katto isolla K-kirjaimella. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja jättää huopakaton uusiminen Reisjärvellä meidän vastuullemme.

Uusimamme huopakatto ei hajoa kovallakaan tuulella, koska tarvittaessa käytämme ruuvialuslevykiinnikkeitä. Niiden avulla voidaan kasvattaa huopaa kiinni pitävää pinta-alaa. Näin voidaan välttyä siltä, että tuuli irrottaa huopia asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai piharakennuksen katosta.

Mikäli jyrkän tai loivan huopakaton uusiminen Reisjärvellä on ollut vastuullamme, voit luottaa myös uuden kattosi kykyyn pitää vettä. Lopputuloksen tiiviys varmistetaan esimerkiksi riittävän pitkillä huopakattonauloilla, tarpeeksi paksulla katelevytyksellä, oikeilla asennussarjoilla ja huolellisesti toteutetuilla läpivienneillä. Huopakattoremontin aikana asennettavien kattoläpivientien ylösnostot toteutetaan rullahuovasta leikattujen erilliskappaleiden ja kolmiorimojen avulla.

Kiinnitämme huomiota myös naulausten asennuskohtiin sekä rakennuksen käyttöturvallisuuteen. Käyttöturvallisuuden takia yhdistämme huopakaton uusimiseen Reisjärvellä kaikkien tarpeellisten kattoturvatuotteiden asennuksen.

Palahuopakaton uusiminen Reisjärvi – Laattakaton uusiminen edellyttää taitoa ja osaamista

Palahuopakaton uusiminen Reisjärvi – Työtä pelkäämättömät ammattilaisemme hoitavat näppärästi kaikki kattourakat! Huopakattoremonttien ohella toteutamme myös lumenpudotukset, kattoläpivientien asennukset, kattovuotojen korjaukset, kattojen keväthuollot sekä esimerkiksi myrskyvaurioiden paikkaukset. Kattohuollot ja -tiivistykset voivat lykätä palahuopakaton uusimista Reisjärvellä. Huopakattoremonttia ei kuitenkaan kannata lykätä liikaa, sillä vanhan katon kyky pitää vettä ei ole entisellään. Jossain vaiheessa kustannustehokkainta on purkaa ja uusia kesämökin, saunarakennuksen, omakotitalon tai esimerkiksi autotallin bitumipaanukatto.

Tilaa palahuopakaton uusiminen Reisjärvelle meiltä, niin urakka etenee erityisen sujuvasti ja stressittömästi. Teemme puolestasi kaiken, mitä laattakaton vaihto sillä kertaa edellyttää. Palahuopakaton uusiminen Reisjärvellä edellyttää ainakin vasarointia, sillä uudet kattolaatat kiinnitetään paikoilleen liimapintojen ja riittävän pitkien huopakatenaulojen avulla. Naulojen pitää yltää huopien alla olevan umpilaudoituksen läpi, sillä lämpötilan ja kosteuden vaihtelu saa puun työntämään liian lyhyet naulat pois paikoiltaan (jolloin naulan kanta rikkoo huovan). On tärkeää, että aluslaudoitus on aukoton, sillä muussa tapauksessa naula voisi osua puun sijasta rakoon.

Huopakaton asennus Reisjärvi – Kermit asennetaan vasta, kun alusrakenteet ovat kunnossa

Huopakaton asennus Reisjärvi – Asentajamme eivät jätä työvaiheita väliin! Tämän takia voit tilata huopakaton asennuksen Reisjärvelle turvallisin mielin. Kun urakka on ohi, aumakatto, pulpettikatto tai esimerkiksi tasakatto on juuri sellainen kuin sen tuleekin olla. Huopakatolla on paljon hyviä ominaisuuksia (olet niistä varmasti hyvin tietoinen, koska harkitset uuden huopakaton asennusta Reisjärvellä), mutta huopakatosta saa kaiken irti vasta, jos se on oikein asennettu. Esimerkiksi naulausten virheelliset asennuskohdat, ilman erillisiä kiinnikkeitä toteutetut seinäliittymät tai ylösnostoista jätetyt läpiviennit voisivat saada uudehkonkin bitumikaton vuotamaan. Tee siis fiksu valinta ja tilaa huopakattoremontti tai uudiskohteen huopakaton asennus Reisjärvelle meiltä!

Huopakattoremonttiin voi kuulua erilaisia alusrakennetöitä. Alusrakennetöillä tarkoitamme kastuneiden aluslaudoituksien ja eristevillojen vaihtoa. Tarvetta voi olla myös aluslaudoitus- ja kattotuolivaurioiden kunnostukselle. Uudet kermit asennetaan vasta, kun alusrakennetyöt on saatu kunnialla maaliin. Kun tilaat uuden bitumikaton asennuksen meiltä, voit olla varma siitä, ettei uuden huopakattosi alla ole kosteutta tai huonokuntoisia kattorakenteita.

Huopakattosaneeraus Reisjärvi – Mitä teemme kattosaneerauksen loppumetreillä?

Huopakattosaneeraus Reisjärvi – Täyden palvelun kattosaneerauksemme tarkoittaa erityisen simppeliä kattourakkaa! Omakotitalon, ulkorakennuksen tai mökin omistajan ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin ottaa yhteyttä ja kertoa tarvitsevansa huopakattoremonttia. Tämän jälkeen me tulemme toteuttamaan alkutarkastuksen, mikä on olennainen osa jokaista huopakattoremonttiamme.

Alkutarkastuksen jälkeen tiedämme, mitä kaikkea huopakattosaneeraukseesi Reisjärvellä kuuluu, joten olemme valmiita laatimaan sekä hyvän tarjouksen että työsuunnitelman. Työsuunnitelma on niin perusteellinen, että tiedämme jo ennen bitumikattosaneerauksen aloittamista, mitä teemme kattosaneerauksen loppumetreillä.

Kattosaneerauksen viimeisiä työvaiheita on lopputarkastus. Avaimet käteen -periaatteella tehty huopakattosaneeraus Reisjärvellä tarkoittaa sitä, että teemme puolestasi myös loppusiivouksen. Sen aikana keräämme talteen kaikki puretut huopakappaleet, peltilistat ja muut purku- sekä rakennusjätteet. Pihasi jää siistiksi, koska olemme suojanneet sen pressuilla jo ennen purkutöiden aloittamista (emmekä sijoittele työlaitteita harkitsemattomasti). Emme jätä jätteitä pihaasi, vaan toimitamme ne jäteasemalle. Näin ne voidaan hyötykäyttää esimerkiksi teollisuuden raaka-aineina.

Mikäli siis etsit tekijää huopakattosaneerauksellesi Reisjärvellä, ota yhteyttä ja pyydä oivallinen tarjous kattosaneerauksesta täyden palvelun pakettina!