KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Rovaniemi

Huopakattoremontti Rovaniemi, asiantuntevaa kattoremonttiurakointia huopakatoille Lapissa. Kattoremontin lähestyessä tai jopa yllättäessä laadukas toteutus lienee itsestään selvästi jokaisen toiveissa. Jotta katon uusiminen takuuvarmasti onnistuisi kertayrittämällä, se kannattaa teettää kattoalan pätevillä ammattilaisilla, eli meillä. Kattopalvelumme toteuttaa korkeatasoiset huopakattoremontit Rovaniemellä moniin erilaisiin rakennuksiin, joita kotitalouksista löytyy. Voit teettää meillä huopakaton uusimisen vaikkapa omakotitaloosi tai kesämökkiisi. Avullamme huopakattoremontti Rovaniemellä onnistuu myös saunarakennuksiin ja erilaisiin piharakennuksiin, kuten autokatoksiin ja -talleihin tai vaikkapa pihavarastoon.

Lappi on toiminta-alueemme ja Rovaniemi sen keskipiste, mutta kyllä meillä voi teettää kattoremontin myös alueen paikoissa, kuten Kemijärvi, Posio, Autti ja Muurola sekä Ranua. Tällä seudulla toteutamme huopakattoremontteja tietysti myös saarikohteissa aivan kuten muissakin paikoissa.

Tee tarjouspyyntö ja me laskemme tarjouksen juuri kyseisen katon saneerauksesta. Otamme selvää katon kunnosta ja muista remonttiin vaikuttavista seikoista sekä sinun toiveistasi ja laadimme niiden pohjalta hyvin paikkaansa pitävän tarjouksen. Sen avulla on helppo katsastaa tilanne myös rahoitusmahdollisuuden ja kotitalousvähennysten suhteen, eli hankkia hyvä kokonaiskuva remontin taloudesta.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Rovaniemellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Rovaniemen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Rovaniemi, katto kuntoon remontilla ja koko rakennus kiittää!

Palahuopakattoremontti Rovaniemi, kun on aika uusia huopapaanukatto, meiltä saat asiantuntevat palvelut kattoremonttisi toteutukseen. Palahuopakatto voidaan nähdä hyvänä valintana monien rakennusten vesikatteeksi. Palahuopakaton parhaat puolet ovat samanlaiset, kuin muidenkin huopakattojen. Katto on kevyt eikä vaadi suurempia tukirakenteita edes alueilla, joilla tulee runsaasti lunta talvisin. Se on hiljainen, jopa ääntä vaimentava. Palahuopakate on kuitenkin muita huopakatteita persoonallisemman näköinen ja sen avulla rakennuksen ulkonäköön saa mukavasti ilmettä.

Palahuopakattoremontti Rovaniemellä toimii vastaavalla periaatteella kuin muutkin huopakattoremontit. Sillä on siis tässäkin mielessä paljon yhteistä vastaavista materiaaleista toteutettujen muiden kattotyyppien kanssa. Lähinnähän vesikatteen asennus on se kaikkein katekohtaisin eroavaisuus, koska jokainen katetyyppi asennetaan tarkasti tuotteen valmistajan ohjeita noudattaen. Tässähän ei ole mitään erikoista muidenkaan katemateriaalien osalta. Palahuopakate asennetaan räystäältä harjaa kohti etenevässä järjestyksessä, jokainen pala edellisten kanssa limittäen ja ne kiinnitetään myös kattoon. Palahuopakatteen asennus on tietyssä mielessä käsityötä.

Teetä meillä palahuopakattoremontti tai muu huopakattoremontti Rovaniemellä, huolehdimme suunnittelusta ja laadukkaasta toteutuksesta ja sinä saat kelpo katon.

Huopakaton uusiminen Rovaniemi – täyden palvelun ja täyden kympin kattoremontteja

Huopakaton uusiminen Rovaniemi, kun haluat päästä helpolla ja saada hyvän katon, olemme seudun paras valinta! Tavoitteenamme on kaksi asiaa: tyytyväinen asiakas ja toimiva sekä tyylikäs kattokokonaisuus. Tähtäämme näihin tavoitteisiin toteuttamalla huopakaton uusimiset Rovaniemellä täyden palvelun avaimet käteen -periaatteella sekä takuutyönä. Nämä kaksi asiaa eivät ole liikaa luvattu, vaan meillä toimivaksi ihan käytännössäkin jo testattu toimintaperiaate.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Rovaniemellä alkaa käytännössä siitä, kun sinä otat meihin yhteyttä tarjouspyynnön merkeissä. Me perehdymme puolestamme katon tilanteeseen ja laadimme juuri sen remontoinnista hyvän tarjouksen, jonka hyväksymisen jälkeen hoidamme tarvittavat valmistelut. Tilaamme uuden huopakatteen ja muut tarvikkeet sekä tarvittaessa huolehdimme siitä, että lupa-asiat hoidetaan kuntoon. Varsinainen huopakattoremontti Rovaniemellä alkaa, kun sovittu ajankohta on käsillä, tällöinkin aloitamme erilaisilla kulloinkin tarpeen olevilla valmisteluilla, kuten työmaansuojauksilla ja rakennustelineillä. Kun kaikki on valmista, huopakaton uusiminen Rovaniemellä etenee purkuvaiheeseen ja sitä seuraa tietysti asennusvaihe. Uusimme katosta sen, mitä kulloinkin tarvitsee uusia ja sitten siivoamme sekä kierrätämme vielä remonttijätteetkin.

Palahuopakaton uusiminen Rovaniemi, laattahuopakaton ammattitaidolla toteutettu saneeraus

Palahuopakaton uusiminen Rovaniemi, laattahuopakaton remontointi asiantuntemuksella kattopalvelustamme. Käytettiinpä palahuopakatosta mitä nimitystä tahansa, laattahuopakatto, laattakatto tai huopapaanukatto niin kyseessä on valmiiksi muotoon leikatuista bitumikermin paloista toteutettava vesikate. Kun tällainen katto uusitaan, kuuluu asiaan aina vesikatteen vaihtaminen. Muiden työvaiheiden määrä ja laatu voivat vaihdella katon tilanteen ja vähän myös sinun toiveidesi mukaan. Kattoahan on periaatteessa mahdollista uusia myös mallin osalta, joskus rakenteet vaativat korjaamista ja uusimista, varsinkin jos katto on esimerkiksi vuotanut ja rakenteisiin on muodostunut kosteus- ja lahovaurioita. Myös eristeremontti on mahdollinen, kun teetät palahuopakaton uusimisen Rovaniemellä.

Kun on aika toteuttaa palahuopakaton uusiminen tai muu huopakattoremontti Rovaniemellä, on kattoa syytä uusia sen verran kuin juuri kyseinen katto korjaamista ja uusimista vaatii. Joskus kate kuluu syystä tai toisesta vähän kuin ennen aikojaan, eikä katossa ole muuta korjattavaa, tällöin on viisas ratkaisu uusia vesikate eli teettää meillä osittainen kattoremontti. Huopakattoremontti Rovaniemellä voi tarkoittaa paljon laajempiakin katonkorjausoperaatioita, meillähän voi rakennuttaa vaikka kokonaan uuden katon!

Uudet huopakatot asuinrakennuksiin ja piharakennuksiin

Uusi huopakatto on tarpeellinen hankinta käytössä olevaan rakennukseen, ellei vanha katto ole enää käyttökelpoinen ja korjattavissa. Jonkinlaisen rajan jälkeenhän katon korjaaminen muuttuu yhä kannattamattomammaksi monessakin mielessä. Rahaa ja aikaa kuluu, mutta kattoa täytyy korjata pian uudestaan ja uudestaan. Kutsumme tilannetta usein korjauskierteeksi ja se onkin sangen kuvaava nimitys ongelmalle.

Meillä voit teettää aina katon korjaustarpeiden mukaan suunnitellun huopakattoremontin Rovaniemellä. Ei turhia töitä, ei korjaamatta jääviä vikoja. Vain se, mitä tarvitaan, että katto on taas rakennuksesi toimiva suoja. Teemme huopakattoremontteja Rovaniemellä kaikille kattomalleille. Eli oli rakennuksessasi harjakatto, satulakatto tai pulpettikatto, kenties mansardikatto tai vaikkapa tasakatto, laitamme kattosi kuntoon. Toteutamme huopakattojen uusimisia erilaisista palahuopakatteista eli laattakatteista sekä tietysti rullahuovista, tärkeintähän on se, että kullekin katolle tulee sen jyrkkyydelle sopiva vesikate.

Meillä voit teettää huopakattoremontin Rovaniemellä niin asuin- kuin piharakennuksiinkin eli kesämökkiin, omakotitaloon ja muuhun mökkiin, sekä saunarakennukseen ja piharakennukseen, kuten autotalliin tai autokatokseen. Hyödynnä monipuoliset ja pitkällä osaamisella toteuttavat kattoremonttipalvelumme Rovaniemen seudulla.