KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Ruka

Huopakattoremontti Ruka – Bitumikattoremonttien erityisosaajat ovat käytettävissäsi! Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous huopakattoremontista Rukalla. Teemme kaikki huopakattoremontit Rukan alueella avaimet käteen -periaatteella. Sinun ei siis tarvitse alkaa mitata, suojata, purkaa, sahata, vasaroida, liimata tai eristää mitään. Erityisosaajamme tekevät puolestasi kaiken – myös loppusiivouksen ja purku- sekä rakennusjätteiden toimittamisen jäteasemalle. Sinun tarvitsee vain kertoa, että tarvitset huopakattoremonttia, sekä esittää kaikki erityistoiveesi.

Kevät on paras vuodenaika huopakattoremontille Rukalla, mutta ei syytä huoleen, vaikka katon vaihto olisi jäänyt tekemättä keväällä. Palahuopakaton, bitumikermikaton, tiivissaumakaton tai kolmiorimahuopakaton vaihto onnistuu myös kesällä. Bitumikaton ehtii vaihtaa vielä syksylläkin ennen kuin pakkaset saapuvat ja lumi peittää katon.

Toimimme muuallakin kuin Rukatunturin alueella. Kattoremonttipalvelumme aluetta on koko Kuusamo ja itse asiassa koko Pohjois-Pohjanmaa. Voit siis tilata tasakaton, pulpettikaton tai vaikkapa mansardikaton vaihdon esimerkiksi sellaisille paikkakunnille kuin Posio, Salla, Suomussalmi, Taivalkoski tai Puolanka. Olemme varautuneet myös saarikohteissa tehtäviin huopakattoremontteihin sekä järjestäneet asiat niin, että voit hakea kattoremontille rahoitusta yhteistyökumppaniltamme. Asiakkaanamme sinulle aukeaa mahdollisuus myös kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Rukalla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Rukan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Ruka – Suunnitteluvaihe aloittaa urakan

Palahuopakattoremontti Ruka – Huolella tehdyt alkuvalmistelut varmistavat laattakattoremonttimme onnistumisen! Alkuvalmisteluihin kuuluu muun muassa huopakattoremontin suunnittelu. Suunnitteluvaihe on erittäin tärkeä, sillä jos omakotitalon, kesämökin tai ulkorakennuksen huopakattoremonttia ei suunnitella huolellisesti, urakka ei etene sulavasti.

Voi olla, että materiaalit loppuvat kesken, tai ettei asiansa osaavia käsipareja ole tarpeeksi. Palahuopakattoremontti Rukalla voi vaikeutua myös sen takia, ettei paikan päälle olekaan tuotu tarvittavia työvälineitä tai työskentelytelineitä. Sekin on ikävää, jos henkilönostin tai aggregaatti puuttuu juuri silloin kun sitä tarvitaan.

Suunnitteluvaiheen uupuminen voi saada aikaan myös sen, että jotain olennaista jää tekemättä. Voi olla, että asiakkaan kanssa on sovittu esimerkiksi yläpohjan lisäeristyksestä, aurinkopaneelien asennuksesta tai piipun pellityksestä. Jos tätä ei ole merkitty työsuunnitelmaan tai mitään työsuunnitelmaa ei ole olemassakaan, työt saattavat jäädä tekemättä, ja asiakkaan tyytyväisyys teettämäänsä palahuopakattoremonttiin Rukalla laskee.

Kun tilaat palahuopakattoremontin Rukalle meiltä, voit luottaa siihen, että teemme perusteellisen alkutarkastuksen, minkä jälkeen laadimme tarkan työsuunnitelman, mitä kaikki ammattilaisemme noudattavat aina loppusiivoukseen asti.

Huopakaton uusiminen Ruka – Timanttista osaamista huopakattosaneerauksissa

Huopakaton uusiminen Ruka – Uusimamme bitumikatto on varsinainen timantti! Se on niin taitavasti asennettu, että se kestää kaikki edessä olevat rasitukset. Seuraavaan huopakattoremonttiin on pitkä aika. Mikäli siis haluat kestävän ja varmasti tiiviin bitumikaton, ota yhteyttä ja pyydä tarjous huopakaton uusimisesta Rukalla.

Huopakaton uusiminen Rukalla sisältää varsin todennäköisesti vanhan huopakaton purkamisen. Purku-urakka aloitetaan suojaamalla pihasi. Suojapressun ansiosta huopakattonaulojen, peltilistojen ja purettujen huopakappaleiden kerääminen on helpompaa sitten, kun huopakattoremontti on siinä vaiheessa, että on aika siivota jäljet.

Kun vanha huopakatto on purettu, on aika tarkastaa (ja tarvittaessa myös kunnostaa) umpiponttilaudoitus. Tämän jälkeen pääsemme asentamaan uusia huopakerroksia.

Joissain tapauksissa huopakaton uusiminen Rukalla on mahdollista suorittaa purkamatta vanhaa kattoa. Näin voidaan toimia silloin, jos huopakerroksia ei ole enempää kuin kaksi. Tällöin uusi pintahuopa muodostaisi kolmannen kerroksen, mikä on kyllä ehdoton maksimi. Lisäksi meidän on oltava varmoja siitä, että kattorakenteet ovat hyvässä kunnossa.

Palahuopakaton uusiminen Ruka – Alusrakennetöiden tärkeyttä ei voi vähätellä

Palahuopakaton uusiminen Ruka – Toimeliaat ammattilaisemme eivät jätä yhtään huonokuntoista kohtaa korjaamatta kattoremontin aikana! Ne kohdat, joita ei voi korjata, uusitaan. Tarkoitus on laittaa kaikki kuntoon. Kaiken kerralla kuntoon saattaminen edellyttää huolellisuutta. Meillä on sitä suorastaan roppakaupalla, joten ota yhteyttä ja pyydä reilu tarjous palahuopakaton uusimisesta Rukalla!

Jos huopakattoremontti tilataan hyvissä ajoin eli ennen katon yleiskunnon romahtamista ja kattovuotojen alkamista, palahuopakaton uusiminen Rukalla voi edetä hyvin vähin alusrakennetöin. Sekin on mahdollista, ettei huopakattoremonttiin sisälly käytännössä lainkaan alusrakennetöitä (eli vaurioituneiden puurakenteiden, kastuneen aluslaudoituksen tai kastuneiden eristevillojen vaihtotöitä).

Kattovuoto tai jokin talven tai myrskyn aikana syntynyt vaurio voi johtaa alusrakenteiden vaurioitumiseen. Kaikki vauriot on laitettava kuntoon kattoremontin aikana. Muussa tapauksessa asiakkaalla voi olla ongelmia uuden laattakattonsa kanssa. Pahimmassa tapauksessa palahuopakaton uusiminen Rukalla on aloitettava alusta. Alusrakennetöiden merkitystä ei siis voi vähätellä. Tilaa laattakaton vaihto meiltä, niin uuden katon alle ei jää kosteutta tai kattotuolivaurioita!

Huopakaton asennus Ruka – Panostamme molempien huopakerrosten asennukseen

Huopakaton asennus Ruka – Asentajamme panostavat jokaiseen meiltä tilattuun kattourakkaan! Voit tilata tästä osoitteesta sekä huopakattoremontin että uudisrakennuksen huopakaton asennuksen Rukalle. Taivumme kaikista haasteellisimpiinkin huopakattoremontteihin. Uuden huopakaton asennusta Rukalla voi luonnehtia erityisen haasteelliseksi, jos katto on kärsinyt pahoja vaurioita. Ehkä tuuli on tempaissut katon mukaansa tai kaatanut sen päälle puun? Meidän ammattilaistemme osaaminen ei lopu kesken, joten anna meidän laittaa kaikki kuntoon. Kattoremontti kuin kattoremontti etenee varmoin ottein kohti esimerkillistä lopputulosta.

Kun alusrakennetyöt on tehty, on aika aloittaa uuden huopakaton asennus Rukalla. Huopakerroksia tulee aina vähintään kaksi, sillä huopakatto koostuu pohjahuovasta ja pintahuovasta. Mikäli kyseessä on loiva katto tai tasakatto, pohjahuopia tulee kaksin kappalein. Sitten asennamme pintarullahuovan tulityönä eli hitsaamalla. Kaltevan katon pintahuopa asennetaan liimaamalla ja naulaamalla.

Panostamme molempien (tai pikemminkin kaikkien) huopakerrosten asennukseen, joten virheitä ei pääse syntymään. Otahan yhteyttä ja pyydä tarjous harjakaton eli satulakaton, pulpettikaton, mansardikaton tai tasakaton asennuksesta!

Huopakattosaneeraus Ruka – Saneerausurakkaan kuuluu myös kattotuotteiden asennus

Huopakattosaneeraus Ruka – Sankarilliset ammattilaisemme huolehtivat myös uuden huopakaton turvallisuudesta! Kesämökin, autotallin, saunarakennuksen, omakotitalon tai esimerkiksi ulkovaraston huopakattoremonttiin kuuluu kaikkien tarpeellisten kattoturvatuotteiden asennus. Kattotikkaat, talotikkaat ja esimerkiksi kattosillat parantavat nuohoojien ja muiden katolla työkseen liikkuvien työturvallisuutta. Ympäristöministeriön asetus rakennuksen käyttöturvallisuudesta sanelee sen, millaisten kattoturvatuotteiden asennus meidän on yhdistettävä huopakattosaneeraukseesi Rukalla. Tiesitkö, että nuohoojalla on velvollisuus kieltäytyä nousemasta katollesi, jos kattoturvatuotteet eivät ole kunnossa?

Huopakattoremonttiin voi kuulua myös lumiesteiden asennus. Huopakaton sirotepinta on karhea, joten lumet eivät niin vain putoa alas katolta, mutta tarpeeksi kaltevat huopakatot on varusteltava lumiesteillä. Todennäköisesti yhdistämme huopakattosaneeraukseesi Rukalla myös tuiki tarpeellisen sadevesijärjestelmän asennuksen. Jos vanha sadevesijärjestelmä on jo kulunut loppuun, viemme sen jäteasemalle ja asennamme kokonaan uudet kattokaivot tai rännit ja alastuloputket. Sadevesijärjestelmä voidaan varustaa sulanapitojärjestelmällä.

Huopakattosaneeraus Rukalla on oivallinen tilaisuus hankkia katolle myös täysin uusia kattovarusteita, kuten uusia läpivientejä. Oletko haaveillut kattoikkunasta? Voimme toteuttaa haaveesi. Mikäli haluat energiaomavaraisemmaksi, voimme yhdistää kattosaneeraukseen aurinkopaneelien asennuksen.