KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Ruokolahti

Huopakattoremontti Ruokolahti – Tarjoamme asiantuntevasti tehtäviä huopakattoremontteja! Mikäli ulkorakennuksesi, omakotitalosi tai mökkisi bitumikatto on aika uusia, ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous huopakattoremontista Ruokolahdella. Tiimimme pystyy toteuttamaan huopakattoremontit myös saarikohteissa. Sekään ei haittaa, jos kohteessa ei ole sähköä, sillä asenteemme ja kalustomme sekä välineistömme ansiosta selviämme mistä tahansa.

Se, mitä huopakattoremontti Ruokolahdella maksaa, selviää alkutarkastuksen jälkeen. Töiden osuus muodostaa ison osan bitumikattoremontin hinnasta, joten kannattaa hakea kotitalousvähennystä. Voit hakea myös kattoremontin rahoitusta. Sen myöntää tunnettu yhteistyökumppanimme. Samaan syssyyn on hyvä mainita, että aluettamme on koko Etelä-Karjala ympäristöineen. Näin ollen voit tilata huopakaton vaihdon myös sellaisille paikkakunnille kuin Imatra, Lappeenranta, Parikkala, Puumala tai Rautjärvi. Alueeltamme löytyy myös Jääski.

Teemme tasakaton, aumakaton, mansardikaton tai esimerkiksi pulpettikaton vaihdon avaimet käteen -periaatteella. Kaikkiin tekemiimme huopakattoremontteihin Ruokolahdella sisältyy näin ollen myös loppusiivous. On hyvä, ettei vanhoja kattohuopia saa sijoittaa kaatopaikalle. Ne kuuluu viedä jäteasemalle, mistä ne sitten päätyvät hyötykäyttöön. Niitä voidaan hyödyntää esimerkiksi asfalttiteollisuudessa.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Ruokolahdella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Ruokolahden alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Ruokolahti – Bitumipaanukattoremontti on siisti juttu

Palahuopakattoremontti Ruokolahti – Laattakattoremontti on tosi siisti juttu! Tilaa huopakattoremontti meiltä, niin voit olla tyytyväinen sekä huopakattoremontin hintaan, kestoon että lopputulokseen. Teemme palahuopakattoremonttisi Ruokolahdella sinun toiveittesi pohjalta, mutta toki otamme huomioon myös katon erityistarpeet. Katto voi kaivata vaikkapa kattoristikoiden kunnostusta, otsalautojen uusimista tai eristeiden vaihtoa.

Palahuopakattoremontti Ruokolahdella on siisti juttu, koska urakkaa ratkaisee kerralla kaikki katon vauriot ja puutteet. Lopputuloksesta tulee suorastaan häikäisevän hieno sekä ehdottoman tiivis ja luotettava, kun tilaat urakan meiltä. Siisteydellä viittaamme myös siihen, että toteutamme palahuopakattoremontit Ruokolahdella mahdollisimman siististi. Siksi urakka alkaa pihan suojauksella. Urakan viimeisiin vaiheisiin kuuluu loppusiivous.

Valitsemasi kattolaatta voi olla vaikkapa suorakulmion muotoinen. Niillä rakennukseen saadaan erityisen cool ilme. Tällainen laatta voi olla normaalia suurempi, mikä jouduttaa laattakattoremonttia. Värivaihtoehtojakin on vaikka millä mitalla.

Moderneissa kattolaatoissa ei muuten ole suojamuovia. Tällöin työskentely on nopeampaa, siistimpää (mitä siistimpi työmaa, sitä turvallisempaa ja miellyttävämpää siellä on työskennellä!) ja ekologisempaa.

Huopakaton uusiminen Ruokolahti – Sammaleet voivat aikaistaa bitumikattoremonttia

Huopakaton uusiminen Ruokolahti – Käsistään kätevät ammattilaisemme uusivat kattosi luotettavasti! Varmista huopakattoremontin onnistuminen ja tilaa omakotitalon, ulkorakennuksen tai kesämökin huopakattoremontti meiltä. Toteutamme huopakaton uusiminen Ruokolahdella katon ja sinun todellisten tarpeiden mukaan. Siksi emme esimerkiksi uusi mitään sellaista, mitä ei tarvitse uusia. Emme kuitenkaan jätä uusimatta mitään, mikä on pakko vaihtaa.

Huopakatto-nimitys muistuttaa ajasta, jolloin tukikerroksena käytettiin orgaanista materiaalia (niin sanottua lumppuhuopaa). Suomessa on jo vuosikymmeniä käytetty bitumikatetta, mutta huopakatto-nimitys elää yhä (samoin paperikatto- ja pahvikatto-nimitykset).

Kumibitumikatteet sopivat kaikille kattotyypeille. Tasakaton uusiminen vaatii erityisasiantuntemusta, joten jos sinulla on tasakatto, tilaa huopakaton uusiminen Ruokolahdelle meiltä. Näin kannattaa toimia myös silloin, jos rakennuksessa on harjakatto, pulpettikatto, aumakatto tai vaikkapa mansardikatto.

Et tarvitse huopakaton uusimista Ruokolahdella kovinkaan usein – etenkin, jos tilaat meiltä katon säännölliset huollot sekä mahdolliset paikkaukset. Huopakatto – eli siis bitumikatto – on hyvä puhdistaa vuosittain kaikista roskista, sillä lika ja sammaleet voivat aikaistaa kattoremonttia.

Palahuopakaton uusiminen Ruokolahti – Tyylikäs katto alan parhailta ammattilaisilta

Palahuopakaton uusiminen Ruokolahti – Tyylikästä ja tiivistä kattoa tavoittelevien kannattaa ottaa yhteyttä tähän kattoremonttipalveluun! Me osaamme ottaa huomioon kaiken, mitä huopakattoremontin aikana kulloinkin tulee ottaa huomioon. Me emme unohda pellitysten tekemistä, ylösnostojen toteuttamista, piipunhatun asentamista tai mitään muutakaan toimenpidettä. Kun asialla ovat alan parhaat ammattilaiset, huopakattoremontti onnistuu erinomaisella tavalla!

Palahuopakaton uusimiseen Ruokolahdella liittyy useita työvaiheita. Ensin puramme vanhan katon. Sitten kunnostamme alusponttilaudoituksen, jos se ei ole täysin kunnossa. Sen päälle asennetaan aluskermi. Aluskermin päälle asennamme laatat. Huopalaatassa on valmis liimapinta, mutta liimapinnasta huolimatta laatat kiinnitetään myös naulaamalla. Valitsemme tarpeeksi pitkät huopanaulat. Näin varmistetaan lopputuloksen pitkäikäisyys.

Omakotitalon tai mökin palahuopakaton uusimiseen Ruokolahdella kuuluu myös katon varustelu tyylikkäillä ja asianmukaisilla kattovarusteilla. Oikein valitut kattovarusteet sopivat hyvin katollesi. Esimerkiksi kattotikkaat voivat olla vaikkapa valkoisia, vaalean- tai tummanharmaita, ruskeita, punaisia tai tiilenpunaisia.

Tyylikäs, tiivis ja turvallinen katto on jo nurkan takana. Ota siis yhteyttä ja pyydä tiukka tarjous palahuopakaton uusimisesta Ruokolahdella!

Huopakattosaneeraus Ruokolahti – Meiltä löytyy bitumikattosaneerauksissa tarvittava tietotaito

Huopakattosaneeraus Ruokolahti – Mikäli etsit asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä kattoremonttipalvelua, olet oikeassa paikassa! Tilaa huopakattoremontti meiltä, niin et tule pettymään. Meiltä löytyy kaikki se tietotaito, mitä huopakattoremontti edellyttää. Lisäksi toimimme erittäin asiakaslähtöisesti.

Emme yhtään ihmettele sitä, että niin monet tilaavat huopakattosaneerauksia Ruokolahdelle ja sen lähellä oleville paikkakunnille. Huopakatoilla on kosolti hyviä ominaisuuksia. Siksi monikaan ei halua korvata huopakatetta pelti- tai vaikkapa tiilikatteella.

Huopakattojen suosio selittyy muun muassa sillä, että bitumikatteet soveltuvat yleensä myös sellaisille kattomalleille, joissa ei voi käyttää muita kattomateriaaleja (kuten kattotiiliä tai peltikatetta).

Huopakatot ovat myös pitkäikäisiä. Tarvitset huopakattosaneerausta Ruokolahdella vain harvoin. Huopakaton käyttöikää voi pidentää esimerkiksi puhdistamalla sen kahdesti vuosittain (ei kuitenkaan liian voimakkaasti harjaamalla tai liian kovilla harjaksilla). Helteellä katolla ei kannata liikkua huovan pehmeyden takia. Mahdolliset lumityöt pitää tehdä kieli keskellä suuta.

Tiesithän, että voit tilata meiltä myös huopakattohuollot? Emme tee ”vain” huopakattosaneerauksia Ruokolahdella, sillä palveluvalikoimamme kattaa myös kattohuollot ja -korjaukset.