KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Ruotsinpyhtää

Huopakattoremontti Ruotsinpyhtää – Kattoremonttipalvelumme uusii näppärästi sinunkin huopakattosi! Meillä on kaikki se ammattitaito, kalusto ja motivaatio, mitä huopakattoremontti Ruotsinpyhtäällä edellyttää. Ensin suunnittelemme kesämökin, omakotitalon tai jonkin piharakennuksen (kuten pihamökin, saunarakennuksen, autotallin tai autokatoksen) bitumikattoremontin. Otamme jo suunnitteluvaiheessa huomioon katon erityistarpeet sekä asiakkaan meille esittämät toiveet. Sitten aloitamme täyden palvelun pakettina tehtävän huopakattoremontin Ruotsinpyhtäällä. Urakkaan voi kuulua vaikkapa kattotuolivaurioiden kunnostus, yläpohjan lisäeristys, kattoikkunan asennus ja sadevesijärjestelmän uusiminen. Kun kaikki on tehty, suoritamme lopputarkastuksen ja siivoamme jälkemme.

Ota yhteyttä jo tänään ja pyydä mitä reiluin tarjous huopakattoremontista Ruotsinpyhtäällä! Sen jälkeen sinulla on mahdollisuus hakea rahoitusta yhteistyökumppaniltamme ja kotitalousvähennystä Verohallinnolta. Sovellumme myös saarikohteissa tehtäviin huopakattoremontteihin. Tiesithän, että aluettamme on koko Loviisa ja itse asiassa koko Itä-Uusimaa. Voit siis tilata katon vaihdon vaikkapa Ruotsinpyhtään entisiin naapurikuntiin, joita olivat Kouvola (ja Anjalankoski ja Elimäki), Lapinjärvi, Pernaja ja Pyhtää. Uusimme kaikenlaiset huopakatot, joten huopakattoremonttikohteessa voi olla harjakatto (eli satulakatto), pulpettikatto, mansardikatto tai tasakatto.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Ruotsinpyhtäällä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Ruotsinpyhtään alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Ruotsinpyhtää – Hyvä suunnittelu on laattakattoremontin perusta

Palahuopakattoremontti Ruotsinpyhtää – Suunnitteluvaiheeseen panostaminen takaa laattakattoremonttimme onnistumisen! Meiltä tilatulla huopakattoremontilla on parhaat mahdollisuudet onnistua, sillä ammattilaisemme edustavat parasta A-luokkaa. He taipuvat kaikista haasteellisimpiinkin palahuopakattoremontteihin Ruotsinpyhtäällä. Lisäksi he malttavat panostaa huopakattoremontin kaikkiin vaiheisiin – myös sen suunnitteluun.

Suunnitteluvaiheen ansiosta omakotitalon, ulkorakennuksen tai mökin palahuopakattoremontti Ruotsinpyhtäällä etenee jouhevasti pisteestä pisteeseen. Paikan päällä on juuri oikea määrä oikeanlaisia materiaaleja, kuten tuliteriä kattolaattoja ja riittävän pitkiä huopakattonauloja. Ammattilaistakaan ei ole pulaa, sillä suunnitteluvaiheen ansiosta tiedämme, kuinka monta asentajaa, peltiseppää ja kirvesmiestä tarvitsemme.

Meillä on tapana laatia yksityiskohtainen työsuunnitelma. Näin varmistamme sen, että kaikki sujuu saumattomasti. Jos sovimme kanssasi vaikkapa aurinkopaneelien asentamisesta, merkitsemme sen työsuunnitelmaan, ja sinä voit olla varma siitä, että löydät aurinkopaneelit uudelta palahuopakatoltasi.

Hyvä suunnittelu luo erinomaisen perustan palahuopakattoremontillesi Ruotsinpyhtäällä. Otahan yhteyttä, niin sovitaan alkutarkastuksesta, minkä perusteella voimme suunnitella laattakattoremonttisi! Katon vaihto aloitetaan mahdollisimman pian. Paras vuodenaika bitumipaanukattoremontille on keväästä pitkälle syksyyn.

Huopakaton uusiminen Ruotsinpyhtää – Kattoremontissa pohjatyöt ovat kaikki kaikessa

Huopakaton uusiminen Ruotsinpyhtää – Kattoeksperttimme eivät jätä pohjatöitä tekemättä! Pohjatyöt ovat erittäin tärkeä osa ulkorakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai asuinrakennuksen huopakattoremonttia. Halunnet kuulla, millaisia pohjatöitä sinun rakennuksesi huopakaton uusiminen Ruotsinpyhtäällä sisältää. Tämä selviää alkutarkastuksen perusteella, joten otahan yhteyttä, niin sovitaan jatkosta!

Ajattelimme kirjoittaa huopakattoremontin pohjatöistä yleisellä tasolla. On melko varmaa, että sinunkin huopakattosi uusiminen Ruotsinpyhtäällä aloitetaan purkamalla vanha katto. Jotta purkujätteiden kerääminen olisi helpompaa, suojaamme pihasi pressuilla ennen kuin alamme irrotella peltilistoja ja huopakatenauloja. Kun vanhat kattotuotteet on purettu, on aika kunnostaa aluslaudoitus, mikäli se ei ole jo valmiiksi hyväkuntoinen. Aluslaudoituksessa ei saa olla rakoja, koska huopakatenaulat voisivat osua rakokohtaan. Siinä ei saa olla myöskään kastuneita tai lahon vaurioittamia kohtia. Tarvittaessa uusimme myös otsalaudat ja kastuneet eristevillat sekä sisäkattomateriaalit. Huopakaton uusimiseen Ruotsinpyhtäällä voi kuulua myös eristetilan tuuletuksen tehostaminen esimerkiksi uusilla tuuletusventtiileillä. Uusien huopakerrosten asentaminen alkaa vasta, kun pohjatyöt on tehty kunnialla.

Palahuopakaton uusiminen Ruotsinpyhtää – Aluskatteen vaihto on pieni askel ihmiselle mutta suuri kattokokonaisuudelle

Palahuopakaton uusiminen Ruotsinpyhtää – Uusimamme bitumipaanukatteen alta löytyy aina uusi alushuopa! Peltikattojen ja tiilikattojen aluskatteet toimivat hieman eri tavalla kuin huopakattojen alushuovat. Niille on yhteistä se, että niiden tulee suojata katon alla olevia rakenteita kosteudelta siinä tapauksessa, että vesikate alkaa vuotaa. Tämä selittää sen, miksi aluskatteen uusiminen on olennainen osa palahuopakaton uusimista Ruotsinpyhtäällä. Vanhassa aluskatteessa on näet reikiä. Niistä voi kiittää vanhan laattakaton kiinnityksessä käytettyjä huopakatenauloja. Reikäisestä pohjahuovasta ei ole kovin suurta hyötyä, kuten ei myöskään reikiintyneestä sateenvarjosta, sadetakista tai teltasta.

Aluskatteen vaihto ajoittuu huopakattoremontin keskivaiheille. Huopakattoremonttihan alkaa suunnitteluvaiheella ja pihan suojauksella. Sitten puramme vanhat huopakerrokset sekä teemme tarvittavat alusrakennetyöt. Vasta sitten pääsemme asentamaan alushuovan räystästippapeltilistoituksineen. Seuraavaksi asennamme uudet kattolaatat. Palahuopakaton uusimiseen Ruotsinpyhtäällä kuuluu myös katon varustelu.

Alushuovan uusiminen on ammattilaisillemme pieni vaiva, mutta siitä on suuri hyöty kattokokonaisuudelle. Tilaa palahuopakaton uusiminen Ruotsinpyhtäälle meiltä, niin mitään muutakaan oleellista ei jää tekemättä!

Huopakaton asennus Ruotsinpyhtää – Pintahuovan asennus tehdään hitsaamalla, liimaamalla tai naulaamalla

Huopakaton asennus Ruotsinpyhtää – Asentajillamme on vastaus valmiina jokaiseen pulmaan! Saneerauskohteen tai uudisrakennuksen katto on hyvissä käsissä, kun luotat ammattilaisiimme.

Huopakaton asennukseen Ruotsinpyhtäällä voi kuulua paljon muutakin kuin vain pintahuovan asennus. Urakka voi sisältää purkutöitä, eristystöitä, puutöitä, läpivientitöitä, peltisepäntöitä, muuraustöitä ja mitoituksia. Tiedämme edessä olevat toimenpiteet jo ennen kuin huopakaton asennus Ruotsinpyhtäällä alkaa, sillä suunnittelemme urakan etukäteen.

Kun huopakattoremontti tai uudisrakennuksen huopakaton asennus Ruotsinpyhtäällä on edennyt siihen pisteeseen, että on aika aloittaa pintahuovan asennus, on tärkeää osata valita oikeat työkalut. Jos sinulla on tasakatto, ainoa oikea vaihtoehto on hitsaamalla asennettava bitumikermikatto. Mikäli kyseessä on jyrkkäkattoisen rakennuksen huopakattoremontti, päätynemme asentamaan kattolaattoja. Niissä on valmis liimapinta (kuten tiivissaumakatteessakin), mutta asennusvaiheessa on käytettävä myös nauloja. Liimapinta voi nimittäin pettää kesähelteellä. Naulojen pitää olla riittävän pitkiä, jotta ne pysyvät paikoillaan umpilaudoituksessa. Kattolaatoista sen verran, että nykyaikaisissa kattolaatoissa ei ole enää erikseen irrotettavaa suojamuovia!

Huopakattosaneeraus Ruotsinpyhtää – Urakan aikana on huomioitava myös turvallisuus ja toimivuus

Huopakattosaneeraus Ruotsinpyhtää – Kattosaneerauksemme jälkeen sinulla on mitä turvallisin ja toimivin bitumikatto! Uuden huopakaton turvallisuus ja toimivuus varmistetaan kattovarusteilla, joiden asentaminen on tärkeä osa mitä tahansa huopakattoremonttia. Se, mitä kattovarusteita asennamme juuri sinun huopakattoremonttisi yhteydessä, ratkaistaan tapauskohtaisesti.

Hahmotellaan hieman sitä, millaisten kattovarusteiden asennus voi olla osa huopakattosaneeraustasi Ruotsinpyhtäällä. Todennäköisesti varustelemme mökin, omakotitalon tai piharakennuksen katon ainakin sadevesijärjestelmällä.

Asetus rakennuksen käyttöturvallisuudesta sanelee sen, millaisten kattoturvatuotteiden asennus meidän tulee liittää tilaamaasi huopakattosaneeraukseen Ruotsinpyhtäällä. Nuohoojien ja muiden katolla liikkuvien turvallisuus tullee varmistaa ainakin talo- ja kattotikkailla sekä mahdollisesti myös kulkusillalla.

Vaikka huopakaton sirotepinta on karhea, kaltevalle katolle tarvitaan myös lumiesteet. Ne ehkäisevät kattolumen äkillisestä putoamisesta aiheutuvia henkilö- ja omaisuusvahinkoja sekä vähentävät perustuksiin kohdistuvaa kosteusrasitusta.

Uuden huopakaton toimivuutta voidaan parantaa myös yhdistämällä aurinkopaneelien tai ilmanvaihtoputkien asennus huopakattosaneeraukseen Ruotsinpyhtäällä. Voimme asentaa uudelle bitumikatolle myös kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, tuuliviirin tai vaikkapa TV-antennin. Kerro meille kaikki uutta kattoa koskevat toiveesi!